|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
14.3.2008 8:03:26   
Isabellabina
Punce še eno vprašanje.Prosim usmerite me kje se nahajata obe slaščičarni tako Zvezda ,kot Pod vodo -slednja menda je v City parku ampak ta je velik,bolj malo hodim tja pa nisem sigurna da sem kakšno slaščičarno sploh zasledila.Pomagajte!!!

Pa lep dan upam da bo kaj sonček posijal tukaj pri nas je že oblačno pa je že kazalo da bo sonček.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.3.2008 8:14:28   
darja33
Hojli!

Poročilo iz pregleda. Pupka ima okol 2900g, pa vse je Ok. Hemoglobina imam 129, po zaslugi regrata. MMMMMM.

Upam, da se vidmo na srečanju.

Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.3.2008 8:22:48   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Punce še eno vprašanje.Prosim usmerite me kje se nahajata obe slaščičarni tako Zvezda ,kot Pod vodo -slednja menda je v City parku ampak ta je velik,bolj malo hodim tja pa nisem sigurna da sem kakšno slaščičarno sploh zasledila.Pomagajte!!!

ZVEZDA: nasproti Merkurja v BTCju, zraven je kar velik parking, so pa stoli notri zelo glomazni in če res vse pridemo, bomo zasedle pol slaščičarne user posted image user posted image user posted image

POD VODO: v zgornjem štuku CP, kjer so vse restavracije in lokali ... oz. zraven je velikanska igralnica za otroke, tako da ne moreš zgrešiti.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.3.2008 8:31:04   
pikica030407
Dobro jutro, hvala za kavico.

Jaz sem tud spala bolj slabo, moj je nekaj prehlajen in nisem mogla spat. Ko pa sem koncno zaspala, pa me je zacel full bolet kolk (sem ze kot stara mama user posted image user posted image user posted image ). Komaj cakam, da bo pikica zunaj. Pa zdaj me user posted image  brca in to ravno v jetra.

Nic lepo bodite
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.3.2008 8:36:28   
Sandrin
Dobro jutro vsem skupaj.

To noč sem pa zelo slabo spala. Dobili smo nove postelje, pa tako grozno škripajo, kakor se obrneš vse škripa, cvili,....spanje je skorajda nemogoče.

Danes odhaja moja svakinja v porodnišnico. Sicer je tudi aprilčica, ampak se tukaj ne javlja. Otročka ji bodo poskušali obrniti, saj je trenutno v medenični vstavi.
Ima katera kaj izkušenj s tem? Je to v večini primerov uspešen poseg? Je boleč? Kolika je šansa, da poči mehur, odteče voda in moraš kar rodit??

Zdj pa me še nekaj zanima, za vse tiste, ki veste spol in ki ste že imele ctg. Ali pri vas obstaja povezava: če je krivulja srčnega utripa nad 140 naj bi bila user posted image , in če je pod 140 naj bi bil user posted image  ???

Imejte se!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.3.2008 8:48:17   
NiLe
Jutrooo ... Tasyo, hvala za kavico ... kaj bi me brez tebe user posted image ? Pri nas še ni sončka ... upam, da se pokaže.

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

NiLe, super za pregled....Saj smo se zmenile 4.4., ne!? user posted image  Čeprav jaz zdaj mojega user posted image  mal prepričujem da počaka tam do ene 20. aprila.... Mam eno hudo zadevo 18. pa bi mi fuuuuul ustrezal, če bi zamujal.... Zdaj sem diplomatska in se pogajava....user posted image

Hej, Ketrin, kaj zdej štrajkaš user posted image user posted image user posted image ??? Že Srečka nama je skoraj ušla, pa se je le premislila user posted image . No, bomo videle, kako nas bodo kaj ubogali  naši
user posted image
Nile, lPa nov avtar imaš.... Tvojo princesko v novi odpravi s pikapolonicami, a ne?! user posted image user posted image
Jap, to je moja pikapolonica user posted image Sej sem rekla, da sem zadnjič poslala mojega user posted image v HM po dežnik s pikapolonicami in je nabavil kar celo kolekcijo (pas, srajčko, nogavičke ... ) user posted image

Naj ti zadnji DELOVNI DAN mine hitro, potem pa akcija ... glede na tvojo energijo, mislim, da pa prav veliko ne boš počivala .. ha, ha ..

Lepa posadka; kaj da nisi produktivna? Sta bili s tvojo srednjo user posted image zelooo pridni. Pa saj imaš vse spedenano user posted image . Super si! Pa fino, da so se cotke našle.
Glede našega večernega rituala sem pa res srečna, da sedaj sama zaspi in nama z možem ni treba pri njej ležat uro ali več. Ha, to glede for, ki si jih naši škratki sproti zmišljujejo, imaš pa čisto prav. Znajo presenečati dan za dnem user posted image

S tem regratom mi pa take lušte delate, da sem včeraj taščo vprašala, kako da ni šla še nič nabirat user posted image .. pa je rekla, da bo šla danes. Pa hvala za opozorilo, da moram biti pri pranju zelo striktna. Komaj čakam na prvo letošnjo porcijo - s krompirčkom in jajčkom, mnjaaammmiiii.

Darja in Violica, user posted image user posted image za dobro opravljene preglede.
Darja, ti se nam pa le pridruži na kavici, če boš lahko.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.3.2008 8:52:18   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin

Danes odhaja moja svakinja v porodnišnico. Sicer je tudi aprilčica, ampak se tukaj ne javlja. Otročka ji bodo poskušali obrniti, saj je trenutno v medenični vstavi.
Ima katera kaj izkušenj s tem? Je to v večini primerov uspešen poseg? Je boleč? Kolika je šansa, da poči mehur, odteče voda in moraš kar rodit??

Žal ti ne morem svetovati, bi bilo pa fino, da postaviš vprašanje na forumu Med.Over.Net, ginekologu Pušenjaku, ki je strokovnjak na tem področju. SIcer bo pa kakšna imela izkušnjo in jo bo delila s teboj.

Zdj pa me še nekaj zanima, za vse tiste, ki veste spol in ki ste že imele ctg. Ali pri vas obstaja povezava: če je krivulja srčnega utripa nad 140 naj bi bila user posted image , in če je pod 140 naj bi bil user posted image  ???

To teorijo sem že slišala in spomnim se od druge user posted image , da je bil CTG vedno višji od 140.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.3.2008 9:03:12   
NaTaŠa*
Dobro jutro punce

Kako ste kaj?
Jaz sem danes prav slabo spala in me prav glava boli, tako da bom danes kar počivala. Hvala za kavo, tudi tapravo kavo imam že v želodcu zdaj pa samo še zajtrk.

Punce mene pa nekaj zanima?
Kaj moraš imeti pripravljeno za patronažno k pride domov? Mislim da ona zahteva neke svoje stvari. Tako da prosim vse mamice, ki že imajo otroke in so se že srečale s patronažno sestro.
Se vam v naprej zahvaljujem za odgovor.

Se še kaj oglasim.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.3.2008 9:13:31   
NaTaŠa*
14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.3.2008 9:14:54   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (33let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                 21  :  27

user posted image
                                      1

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.3.2008 9:28:53   
Jo@n
Jutroooo!

Vsem en lep pozdarvček še od mene, ravno uživam v kofetku in prebiranju vaših včerajšnjih in današnjih sporočil.... Da malo pokomentiram...

Big mama, sprašuješ za user posted image , jaz imam prinašalko, in je res hvaležna in nezahtevna pasma, ima izredno rada otroke. Midva jo imava tudi po selitvi v najinem stanovanju, ker je že med veterani in jo na stara leta res nimam srca ven postavit.... Sicer se nabere nekaj dlake po kotih, pa (nov) parket ima kakšno razo več, midva pa jo imava vseeno z srca rada. Morale bi videt, kako je prevohala celoten voziček in lupinico.... user posted image
Praviš, da bi raje imela psa kot psičko, jaz ti iz mojih (kinoloških) izkušenj bolj svetujem psičko, saj so bolj ubogljive in se držijo doma, fantki pa zavohajo vročo psičko tudi do 5 km daleč... Kako je z nagoni, mi pa verjetno ni treba pisat. Če te skrbijo mladički, pa se s sterilizacijo vse uredi, tudi psička ima v (psihološkem smislu) po posegu manj težav, kot bi jih imel samček. No, to je moje mnenje, odločite se pa sami. Vsekakor pa z nakupom mladička malo počakaj, da boš pri user posted image  ven iz ta hudega, saj je s kužkom kar nekaj dela, je nov družinski član in napake pri vzgoji se prav tako poznajo, kot pri otrocih. Kljub temu, da sem (še vedno) tako zelo navdušena nad goldiji, pa naš naslednji verjetno ne bo goldi, saj imam včasih dovolj, ko se na sprehodu skoraj vsak vtakne v psa... ooo, kuža, kolk si pa ti prijazen, a boš en piškot? Naša se seveda ne pusti 2x prosit...

Še to, strinjam se s scorpiogirl, tudi s prinašalcem pojdi v pasjo šolo!

Sandrin, o zunanjem obratu si lahko več prebereš tukaj http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/clanki/zunanji_obrat.php
Tudi mene čaka, če se user posted image  ne obrne do naslednjega pregleda...

Toliko zaenkrat, se še beremo. Kaj boste kuhale danes?

Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.3.2008 9:39:18   
Roberta69
Violica_23 po moje patronažna nima kaj zahtevat od tebe, ker je tam tebi oz. otroku na uslugo in ne obratno. Baje da nekatere recimo mal komplicirajo, če imaš recimo čebriček namesto banjice in ga ona pač ne zna uporabljat user posted image , samo če bi ga meni pasalo imet, se bi na patronažno požvižgala...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.3.2008 9:56:53   
sinskaT
Hej hoj bejbike.
Tasyo hvala za kavo (si mi naredila lušt, da sem si celo šla sama delat kapičino, pa mi nikoli ni tako dober kot v kafiču).

Glede srečanja sem hotela dat predlog, da bi se kar Pod vodo dobile, men je ful bolj prijazno tam, pa še prav imaš, NiLe, da bomo bolj na kupu... Super, se prav veselim,da bomo spet malo poklepetale v živo in primerjale bušije user posted image .

Včeraj zvečer mi je blo ful hecno, ko se lepo mirno pogovarjam z user posted image in božam božam, pa prileti ati ves naspidiran in naglas začne pozdravljat našega/našo Pipi, se je pa user posted image kar ustrašil, sem prav čutla, ko se je zdrznil in začel noro brcat, od veselja?presenečenja?strahu? sem kar solzne trepalnice dobila, ko se je potlej začel pretegovat in ritat proti atiju. Kako se že zdaj igrajo in crkljajo tile naši sončki...lepo...

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

SinskaT, če se ne motim, nisi v službi in boš najbrž prejemala tisti dodatek za študente itd. a ne (če sem se zmotila, ne bit huda)? A si si to že zrihtala? A kaj veš, od kdaj ti to pripada? A od meseca, ko rodiš, al že kej prej?

A kakšna slučajno pozna koga, ki dela na kakšnem centru za socilano delo, da bi zame nekaj vprašala (k ni glih na veliko za spraševat)? 

Uradno sem zaposlena, tako da bom kar porodniško dobivala - žal ti ne morem pomagat kako je v primeru študenta ali brezposelnega, ker se sploh nisem zanimal sam vem, da dobiš ene male peneze - katastrofa ta država. Tud na CSDju ne poznam nikogar, le eno bejbo, ki pa dela na čist drugem področju, verjetno ti tudi to ni v pomoč...?

Darja, praviš da ima pupika že 2900g, pa me zanima koliko so te mere natančne, a res lahko kar na podlagi UZja takorekoč stehtajo jenčija (kakšna so odstopanja)? Pa še eno vpr: Koliko v povprečju še pridobijo teže na teden do cca. 40. tedna.

Violica - ful si pridna s seznamčki in vodenjem le-teh user posted image user posted image .

Joan - držim pesti, da se bo mali sam obrnil saj nekaj časa še ima, ti se kar lepo zmeni z njim, da mu bo tako lažje priti ven.
Kosilo..? Še nisem razmišljala, sem komaj zajtrk prebavila in mi je zadnje čase kar malo slabo, upam da ne od dodatka železa user posted image
Mogoče bom delala lososa (ja vem baje svinjarija, prav tako tuna in ostalo...sem brala kako jih "pridelujejo"sam men je to ful dobr jest) v smetanovi omaki, pa zraven rižek in zelenjava.

Ajdi, mejte se!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.3.2008 9:59:07   
lepa posadka
Dobro jutro punce!

Za mano je že šoping...prav smešno. V trgovini res ni bilo drugih, kot penzionistov in še dve nosečki :-)))) Kakšen ljubi mir.

Ja, pa še vedno smo na vroči temi - avto. Imamo zašpejan en C8...meni je všeč...samo moram še preverit, če vsi podatki držijo... potem ga morda celo danes zaaramo :-)))))) Mi bo prav odleglo, če se te skrbi rešiva še rped porodom, ker midva res nisva neka mešetarja z avtomobili in dosedanjega smo imeli zadnjih sedem let...pa še bi bil super, če ne bi rabili več sedežev :-))))

Torej - voziček sem tudi verjetno kupila. Mora it samo še ena prijateljica v Gorici rpeverit, če ga še imajo... tudi danes izvem... Tako, da svtari se lepo odvijajo.

Pri nas hudega sončka ni...ni pa tudi ne mrzlo. Ta srednja  hčerka je to noč super spala...meni pa je tudi kopel dobro dela, tako sva sedaj obe dobre volje, brez vročine, spočiti, siti...sedaj pa na delo :-))))

Privoščim kakšno obilno porcijo regrata danes...pa, če ne danes, k je ravno petek...pa jutri...: jaz si regrat naredim tudi takole: prepražim slanino na drobno narezano in potem to vržem na regrat, pa ostale začimbe in še par jajčkov, ki jih kar z vilico spaštam...in potem vse to zmešam in.....joj...kot, da ne bi pred 15 minutami zaključili z zajtrkom... Pa dober tek.

Danes smo spet sami doma...tako, da bo za kosilo kar samo močnik...otroci ga obožujejo, meni pa je super, ker porabim zanj samo 15 minut časa.

Tako - en lep petek vam želim.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.3.2008 10:02:34   
lepa posadka
Še glede patronažnih: te morajo imet vse s seboj za prvo nego...tako, da brez skrbi. Če boste videle, da kaj posebnega uporabljajo...jih povprašajte. Ne sme pa ničesar pričakovat od vas. Jaz sem imela do sedaj tri različne...pa nikoli ni bilo problema.
Edina slaba izkušnja, ki se je spomnim, je bila ta, da je prišla patronažna na obisk...in je zaudarjala po švicu kot user posted image !!! Me je skor vrglo na tla. Ampak to ej druga zgodba.

Le brez skrbi. Patronažna naj bi bila zato, da pomaga, ne pa sekira.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.3.2008 10:36:19   
Sandrin
Jo@n hvala za link!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.3.2008 10:57:51   
sasy20
Dan so user posted image !

Tasyo in big mamma hvala za kavico mi bo res teknila ker je še nisem pila.

Sem bila sedaj na pregledu...malo razočarana a nič za to. Me je samo stehtala in zmerla pritisk pa srček poslušala..in to je to user posted image . Ja že vejo kaj je potrebno. 
Uglavnma važno da je vse ok.

Sandrin jaz sem šla gledat ker so mi 2x delali CTG enkrat G in enkrat v porodnišnici pa imam krivuljo večinoma pod 140 in so mi napovedali user posted image  tako da pri meni ta teorija drži.

Tako sedaj pa si grem kavico skuhati pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.3.2008 11:16:52   
bela vrtnica
Dobro jutro user posted image !

To noč sem zelo slabo spala. Ne vem ali je razlog v tem, da se tamala hoče obrniti in se je celo noč samo brcala. Ej prav grozne bolečine. Upam, da se bo končno obrnila z glavico, če ne me tudi čaka ZO. Upam, da ne bom imela veliko neprespanih noči, ker sem zdaj čisto brez energije.

Dekleta, dajte mi povedati kako ve čutite brcike (tiste, kateri dojenčiji so že obrnjeni z glavico). Jaz sem zdaj začela čutititi brcike desno pod rebra in mislim, da so to nogice. Ali to pomeni, da se je že obrnila ali pa je v prečni vstavi. Skratka prosim, če mi poveste kakšen je občutek, ko je otrok že obrnjen. Me prav skrbi ta ZO.

Jo@n, kdaj bi pa ti naj imela ZO,če se ne obrne. In ali se boš odločila za ta postopek.

Sandrin, prosim, če poročaš kako je bilo s tvojo svakinjo.

Nič grem obesti perilo (že perem 4 stroj za našo tamalo), tako se malo zamotim in pozabim na bolečine.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.3.2008 11:26:27   
sasy20
Kavica je že skuhana mmmm...

Za seznam imam naslednji pregled 28.3 ne vam pa kaj mi bo delala po  moje je samo navaden pregled.

Bela vrtnica moj user posted image  naj bi bil obrnjen že z glavico navzdol. Brcike čutim enkrat pod rebri tako da se moram kar malo pretegnt da lahko zadiham, drugič pa pri strani ali leva ali desna stran. Čeprav mislim da tiste na levi strani so rokice. Kolcanje čutim pa čisto spodaj.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.3.2008 11:30:43   
Jo@n
Bela vrtnica, v P Lj se zunanji obrat dela po 37 tednu, v Kr pa po 34. Po mnenju dr. Pušenjaka je 34 teden prekmalu. Jaz bom v 37. tednu prvi teden aprila, ko imam tudi GP, in do takrat ima user posted image čas, da se obrne. Čeprav je v medenični vstavi že zeloooo dooolgo.user posted image No, če na tem pregledu ne bo v pravi legi, mi je G rekla, da me bo poslala na ZO, itak te pa potem še tam pregledajo, če se ga da izvesti.

Če bo v medenični pred porodom, pa je v kombinaciji z mojim diabetesom menda to indikacija za CR. Ah, bomo vidli, kje je še 22.4....

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.3.2008 12:04:45   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Ah, bomo vidli, kje je še 22.4....

user posted image ..tudi jaz si govorim, ah kje je še konc aprila, pa sem ravnokar zvedela, da je znanka rodila 3 tedne pred rokom, ni imela nobenih komplikacij ali znakov, pač se je malček naveličal biti notri. In me je kar malo panika prijela, da moram čimprej vse zrihtat.  Pol pa noge v luft user posted image user posted image user posted image čiči in čaki! user posted image

Bela vrtnica - brcike čutim največ na desni strani in pod rebri tudi desna stran, kolcanje pa nizko spodaj.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.3.2008 12:06:14   
aprilska34
Dan, punce, sem končno doma, danes sem bila na CTG-ju, vse je user posted image , dala sem tudi vodo in je tudi OK. Naslenji CTG imam čez en teden, 21.03..
Malo sem se načakala, pa sem se potem za nagrado šla razvajat, sem si kupila oljno kopel, pa maske za obraz, pa kremo za bradavice, pa tisti čaj za dojenje, o katerem ste pisale (res je dober), pa še par malenkosti od kozmetike...
Zdaj grem kuhat, danes bo pri nas pečenka , mlinci in seveda solata...

Glede user posted image sem hotela še nekaj povedat- mi imamo baseta. Zelo dober pes za družino, potrpežljiv, prava dobričina, je pa kar precej len in pri njem ni za računat, da bi tekal za kakšnimi žogicami, to si lahko kar sami pobiramo, ker se njemu ne ljubi. Pa precej spušča dlako, čeprav ima kratko.

Glede patronažne sestre se nič ni treba sekirat, navadno imajo tako stvari že zraven.  Sem pa imela zanimivo izkušnjo pri prejšnjiuser posted image . Na dom so prišle 3 različne P.sestre, prva je menda šla na dopust, druga je zbolela, tako da so prišle tri različne. In zanimivo je, kako je vsaka imela svoje ideje glede nege otroka. Kar je ena hvalila, je druga skritizirala in predlagala spet nekaj drugega...Na koncu koncev pa se tako odločiš po svoji pameti in glede na to, kar tvojemu otroku ustreza. P.sestra je fajn, ker ti je nakakšen stik z zdravnikom takrat in ti je ful lažje, ker se lahko na nekoga obrneš v tistem občutljivem obdobju.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.3.2008 12:09:20   
aprilska34
Aja, glede brcik še- jaz jih čutim ob straneh, redko pod rebri. Mi pa ful pritiska na mehur. Včasih, ko grem lulat, me kar boli, ko izpraznim mehur, tako da niti vstat ne morem iz školjke. Na zadnjem pregledu je G. rekel, da je glavica spodaj, menda se zdaj v zadnjem mesecu ne bo user posted image obrnila?

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.3.2008 12:35:09   
NaTaŠa*
14.03.

- sasy20 - GP
- barby78 - CTG
- aprilska34 - CTG

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP
- tz980 - GP
- barby78 - GP
- lepa posadka - CTG

18.03.

-
Majček28 - GP
- Barb77 - GP + CTG
- trnuljčica - GP v bolnici

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG
- sky77 - CTG
- modrookica - GP

20.03.

- minicca - GP
- matejchykam - CTG
- big mamma - CTG
- Ketrin - GP
- violica_23 - CTG
- tosja - CTG

21.03.

- trnuljčica - GP + UZ
- simvir - GP
- aprilska34 - CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP
- scorpiogirl - GP
- Tanja555 - UZ

26.03.

- tasyo - CTG
- NiLe - GP

27.03.

- pikica030407 - GP
- aprilska34 - GP

28.03.

- siniskaT - CTG
- sasy20 - GP

31.03.

- bela vrtnica - GP

01.04.

- Jo@n - diabetolog

02.04.

-
Jo@n - GP
- Tanja555 - CTG

03.04.

- sireneta - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.3.2008 12:35:50   
NaTaŠa*
APRILČICE 2008

PDP 27.03.

- Naša črtica koraka: KR user posted image

PDP 01.04.

- Lepa posadka: NM

- NJINJA:

PDP 02.04.

- modrookica (26let): LJ

PDP 03.04.

- majazmaja:

- matejka...:

PDP 04.04.

- pizamca (32let):

- Verita:

- violica_23 (24let): JESENICE user posted image

- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.

- tejč29 (29let): IZOLA user posted image

- temistoklejka (30let):

- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.

- aisha (23let): CE

PDP 07.04.

- Klarisa28:

- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.

- misa79:

- Majček 28 ( 28let): user posted image

PDP 09.04.

- maja 24-2 (27let): LJ user posted image

- big mamma (33let): LJ user posted image

PDP 10.04.

- simvir (27let): LJ user posted image

- tosja: user posted image

- sončnica14:

- Barb77 (30let): LJ user posted image

- petty82: LJ user posted image

PDP 11.04.

- srečna miška:

- malamaja (27let): LJ

- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.

- Katja271 (28let): NM user posted image

- tana13:

- nisika:

- barby78: MB user posted image

PDP 13.04.

- kekec in mojca: SG user posted image

- ppika:

PDP 14.04.

- sky77 (30let): LJ

- calena: user posted image

- Ketrin (28let): LJ user posted image

- u04111976: CE user posted image

- 5erca04: MB user posted image

- Jelcy: user posted image

- sasy20 (27let): LJ user posted image

- NiLe (35let): LJ user posted image

PDP 15.04.

- Tejcha (24let): CE user posted image

- Skabi:

- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.

- ruki:

- tinka011:

PDP 17.04.

- Krista28: user posted image

- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04.

- JuR_ChIkA:

- SpelliG (27let): KR user posted image

- mišeka:

- darja33: CE user posted image

- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.

- bondi:

- bela vrtnica (29let): CE

- Mamacebela:

- zvončica30:

- Lubici (25let): LJ user posted image

- aprilska34: MB user posted image

PDP 20.04.

- matejchykam (21let): user posted image

- tasyo (29let): NM user posted image

- gregica74 (33let): PO

- najč:

- čebelica27 (27let): IZOLA

- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ

- MEDIKA26:

PDP 21.04.

- malamalinica (34let): LJ user posted image

- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.

- tipriga (29let):

- leni5 (28let): IZOLA user posted image

- maxi133 (24let):

- Katka28:   user posted image user posted image (ŽE RODILA)

- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.

PDP 24.04.

- T*i*A*r*A*:

- zolika: MB user posted image ( ŽE RODILA)

- scorpiogirll (27let): KR user posted image

- minicca (29let): user posted image

PDP 25.04.

- moon:

- Srčekgirll (24let): PO user posted image

- sinskaT (26let): PO

- aprill:

- MARUŠKA28 (28let): user posted image

- trnuljčica (30let): MB user posted image

- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.

- KatyMM:

- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.

- Maja_p:

- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.

- Leiah:

PDP 29.04.

- malecka24: PO user posted image

- pikica030407 (25let): user posted image

??? PDP ???

- nikica18:

- eminak:

- avak:

- zvončica30:

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!

TAKO DO SEDAJ PRIJAVLJENIH:
96 SREČNIH

user posted image : user posted image
                                 21  :  27

user posted image
                                     1

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 5
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 8
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 0
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 2
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(8 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

ŽE RODILI:

21.02.2008---->>>>

- Katka28: user posted image user posted image user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

01.03.2008---->>>>

- zolika: user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?