tasyo
|
Dobro jutro! - obvezen pripomoček za zbujanje... Vidim, da je bilo kar zatišje tukaj čez vikend... Pa sj je tako tudi prav, treba je izkoristit trenutke, ko smo lahko skupaj z najdražjimi, a ne? Midva sva bila kar pridna - sva izbrala ploščice za večino hiše, samo za kopalnico še ne veva, kaj za vraga bova dala noter. Pa malo sva okolico porihtala, pa še infra je bilo treba zmontirat v kopalnico, ker bo ravno konec kurilne sezone, ko bo naša mala privekala na svet, malo sva zabušavala, šla na en čvek s prijatelji in je bilo vikenda konec. Se mi zdi, da se zdaj dnevi tako hitro obračajo, da je joj. Mi je pa ful smešno, ker mi vsi tisti, ki so mi prej napovedovali, da bom prej rodila, zdaj pravijo, da bomo zamujali. Upam, da ne, no... Čeprav mi tudi 20. ni najbolj všeč, saj gresta moja starša v Španijo, pa se ne moreta nikakor izogniti. To pa pomeni, da bosta zadnja videla vnučko... Ati je čist nesrečen in mi je zabičal, da naj vsaj kak dan prej rodim. Kot da bom lahko izbirala... Vidim da ste nekatere že kar site telih malih težavic, ki se pojavljajo na koncu... Meni se zdi, da se kar dobro držim, če me le ne bi križ tako bolel, pa občasno kolki, bi bilo prav super. Sasy, prav mogoče je, da so se ti pojavili hemerodidi, to je pogost spremljevalec konca nosečnosti, je pa zoprn kot hudič. Lahko poskusiš z Modulex mazilom (dobiš ga brez recepta), če ti bo kaj pomagalo (nekaterim namreč ne), mnoge pa prisegajo na olivno olje ali kak drug domač preparat. Žal ti pri tem ne znam kaj bolj pomagat (kar se medicinskega dela tiče, ni panike, sicer pa na srečo nimam teh težav), skrbi za to, da bo bolato čim bolj mehko in boš redno hodila na wc, to je najboljše. Vse, ki ste danes prvi dan uradno na porodniški - uživajte!!!! Lepa posadka, upam da se ta mala čimprej pozdravi, do takrat pa prijetno crkljanje. Pa počakaj s porodom še toliko, da boste skupaj uživali v pripravljanju velikonočnih jajčk in ostalega, saj je jasno, da ste zelo kreativna družinica... Tako, danes ne bom pretirano dolga, grem raje malce poležat, ker se mi nič ne da - pa še sonček se je skril... Pridne bodite, in upam, da boste danes kaj bolj čvekaste! Pozdravček!
|