PETRA ZUPANČIČ
|
Čao. Se prišla do intereta tukaj pri svaku, pa malo pišem. Tukaj v Zagorju tako piha pa dež pada, baje da pri Trbovlju strehe odkriva. Digi-imaš prav, mi bomo kar začeli. Tomažičevi nisem zadnjič nič rekla, ji bom pa 27.3, sem pa res mislila da bo ona rekla, da sedaj pa res lahko gremo v akcijo . Samo ko pridem tam in na hitro opravimo, mi vzame skoraj vso voljo, da bi jo karkoli vprašala, ker si mislim, da spet ni zadovoljna in gremo spet jovo na novo. Tejka - na FIT-u sem že TRETJIČ, enkrat sem bila v NM pri Piletiču, 2x pa v Ljubljani. Je rekel Piletič, da je kar cuker v redu, da grem lahko v Ljubljano, potem sem pa k Tomažičevi prišla, me je pa skoraj nazjala, s kakšnim cukrom hodim k njej, samo se šedaj ni veliko popravilo, po hrani je še vedno preveč, samo potem gre pa počasi nazaj. Mi je že Tomažičeva rekla, naj si dajem 45 minut pred hrano bolus, samo nič ne nuca, sedaj sem prišla na 15 minut pred hrano, če je pa cuker 4,5 pred obrokom pa takoj jem. Test bazalcev treba ponavljati na 1-2 meseca, potem pa malo popraviš bazalce, pa se ti vsi bolusi podrejo . Jaz imam boluse že približno naštudirane, bazalce pa še spreminjamo. Vedno ko pridem v LJ, moram imeti 1-2 testa OH, 1-2 testa vseh bazalcev in 1 korekcijski faktor. Mi je že kar malo odveč. Glede senzorjev - je 50 eurov eden, če jih kupiš 4 ali več je baje nekaj popusta. Je pa to drag šport, mene pride na mesec skoraj pol plače. Ampak, ko pridem v LJ, Tomažičeva zmeraj pogleda izpiske od senzorja. Sedaj baje obstaja tudi merilec sladkorja, ki ima povezavo s črpalko, so ga imeli prej samo v ZDA, sedaj ga ima pa tudi Zaloker. Ga bom probala zamenjat za tega; če imam že črpalko, minilink in kable za računalnik, bom imela pa še merilec za sladkor, da bo all inclusive . Me je začelo zebst, se grem na peč malo pogret, dobro, da bo vsaj jutri bolj toplo. bok, ženske. Petra
|