smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Ok, jaz sem se osredotočila na igrače, ker imam samo dva otroka. Ali si mi hotela kaj povedati med vrsticami, a a? Da ona ki jih ima 10, lahko jamra, jaz bi morala pa imet vse tipi topi. A a? Ampak njeni vsaj štirje, če ne več, že tudi malo pospravljajo, jaz imam pa dve ki samo razmetavata. Enkrat bo že bolje. Ej, Loni, kako se igra ta igrica ki jo imaš v podpisu? A to vsak sam s sabo igra, ali ste kakšen RR community? Sem se že hotela 1x vpisat, pa mi neki nihotelo delati, kao da ne najde države al kaj?!? Nisem mislila, da moraš imeti tipi topi. Pri nas moj skoz neki jamra, ker Zala ima igrače v dnevni sobi vsepovsod razmetane. pa jih jest pospravim, pa je koj vse razmetano. Pa sej otrok se mora zaigrati,. ne more biti non stop kot iz škatlice. če ne drugega dam igrače na kup, da ni po celi dnevni razmetano. Naša Vanja ima tako sobo kot bi bomba vanjo treščila. Sem mislila, da bo bolj pridna glede popsravljana (ko sem bila jest majhna sem imela ful red v sobi) kot Nejc je pa še slabi . Bolj ji težim, slabše je. Bo že. Glede tiste igre ja tako (tud jest ful ne štekam dobr), da moraš vnesti svoje novo mesto in mu dati ime. Pol pa te morajo drugi klikat (1-krat na dan, več ne), da počasi zgradiš hišice, pa tovarne...) to sem povzela pri mamicah po 35 letu. je ena iz Švedske to nalimala gor.