|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
10.3.2008 16:21:39   
zoom zoom
MojcaB: želim, da se čim prej pozdravite.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
10.3.2008 16:54:35   
taška30
hoj, hoj, zadnje dni nekak malo zanemarjam tale forum, ne vem zakaj.user posted image

Torej, bolančkom (predvsem zoom zoom-inim in Mojčini Joni, to sem zdaj na hitro prebrala, če je še kdo pa njemu tudi seveda) želim čimprejšnjo ozdravitev. Naši dve sta tako nekako mejni, rahlo poln nos, ampak nič ne teče ven, Manca vsake tolk zakašlja, vročine nobena. Zaenkrat je še v vrtcu.

Mojčcini Manci pa z zamudo Vse najboljše za 3.svečko.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3277
10.3.2008 17:03:12   
taška30
Vreme je pa tko hecno, aprilsko. Sem hotela z vozičkom v vrtec po Manco, pridem dol, ful lije, šibam gor po ključe od avta, še vedno malo prši, pridemo iz vrtca ven, pa sonce nažiga.user posted image
Včeraj smo šli v slaščičarno in je Julija tako tulila, dokler ji nismo dali sladoleda za probat z žličko, ful ga je pojedla, ampak res ful, me je skrbelo če bo vse v redu, pa še jagodni je bil (Mancin), mojega čokoladnega ni hotela.user posted image  No, pa je bilo potem vse OK. A ste jim že probale dat sladoled?

Zalbi, upam, da je bilo uspešno. Seveda je bilo,a ne?user posted image

Srečanje: jaz v četrtek nikakor ne morem, imam vse zasedeno, zobar, frizer, obisk v službi...ampak če vas bo več, se kar zmenite, saj je potem še en teden.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
10.3.2008 17:20:46   
zoom zoom
Naša je tudi že poskusila sladoled, pa ji ni bil preveč všeč.

Ampak sta pa danes res takoooooooo sitna. Sem si zdej prišla malo pred rač spočit, čeprav ju še vedno slišim ker smo v isti sobi. Bo že.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
10.3.2008 17:32:40   
sabri
Za bolančkeuser posted image da se pozdravijo.
sladoled: sem ji že dala, bolj malo, ker se mi zdi, da je kar premrzl za njo, pa je bilo ok.
Dosti punc se ne oglaša več na forum, sem opazila.
Z Zalbi sva se nekaj pogovarjale za plavanje Atlantis, pa bi lahk kak petek, če je še katera za, naj se prfočka. Četrtek pa baje ne bo dežja.

Neposredna povezava do sporočila: 3280
10.3.2008 17:51:49   
bojana1
Dan punce!
Na žalost vas tudi jaz nimam časa večkrat prebrat,pa upam da bo kmalu boljše!
Če ne prej pa takrat ko gre Luka v vtrec-to pa je že čez en tedenuser posted image Še vedno me je strah,da se ne bo mogel privadit.Želim mu najboljše-imeli smo možnost varstva pri babici,samo sem se vseeno odločila za vrtec-upam da ga nisem polomila,ker babice tudi ni navajen in se vedno joče ko je zraven.
Ah ne vem upam ,da hitro mine.
Za 1 RD bomo povabili takšne ljudi ki jih ima Luka rad in se z njimi igra.Pa torta,...no še 13 dni pa bom rodilauser posted image user posted image
MojcaB-čim hitrejše okrevanjeuser posted image
Mojčca-Manci vse najnajuser posted image
Kar se pa vaših srečanj tiče-zdej bom že šla prej v službo,sam sem se odločla ,da si magari en dan dopust vzamem,da pridema z Luku na srečanjeuser posted image
No zdej pa šibam ,punce fajn bote!

Neposredna povezava do sporočila: 3281
10.3.2008 18:03:27   
hariba
Taška30 V celju imamo tudi ful glupo vreme. Ko sem šla iz službe je deževalo in sonce sijalo hkrati, malo prej ko sva šli z Zojo z triciklom po ulici gor in dol pa je bilo iz lj strani atko črno kot , da bi bilo julija ali avgusta tik pred hudo nevihto.
sladoled Zoja je pa vsoobto, ko smo šli na sprehod prvič probala sladoled, ampak ona bi ga kar lizala, tako kot je ostale videla. Poskusla je pa gotdne sadeže in čokolado. Ah saj pravih jagod tam not itak ni, še za vzorec verjetno ne, to so le razna barvila.
Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje.
mojčca kako je z očetom?

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
10.3.2008 18:49:56   
JAPE
Ojla, midve sva ble pa dons pr frizerju....prvič....juhu! Ma Klara novo frizurco!

lonib, na kateri strani so že tiste fletne slikice, ko si enkrat poslala link? Če ga lahko še enkrat prosim? Se prijateljica poroči, pa rabi poročen motiv. Hvala!

Jaz grem pa jutr v Šiško v Mercator, a bi katera prišla na kofe...?

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
10.3.2008 19:25:48   
zalbi
Helou!

user posted image user posted image user posted image hvala vsem za pestke - ja sm nardila ja, pa to sam zarad tega k ste vse tolk mislile name. Jutr pa imam še razgovor za službo...tko da se spet priporočam za kakšno misle in pest.

jape - kdaj boš v MC - jst lahko dopoldne....

mojčca - jst tut še za nazaj čestitam Manca za tak jubilejuser posted image . Vreče pa dobiš ko se vidmo.

sabri - ja petek bo pomojem kul - ker sara še malo smrka, pa bo itak do petka že vredu.

drgač pa mam čas kadarkoli za srečanje.... zdej sem frej od učenjauser posted image user posted image user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
10.3.2008 19:29:35   
smotka lonib
JAPE!
A si mislila tale LINK:
GIFY-Nena

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.3.2008 19:34:21   
sabri
zalbiuser posted image user posted image user posted image , spet šampanjec pade v potokihuser posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.3.2008 19:51:49   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

zalbiuser posted image user posted image user posted image , spet šampanjec pade v potokihuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest bi jagodnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.3.2008 20:16:36   
1vetrnica
zalbi:bravo, bravouser posted image user posted image user posted image

srečanje: ja sabri, vreme v četrtek baje bo, zato sem predlagala ta dan. Moram rečt, da ful pogrešam sprehode, zdej, ko ta vreme nagaja. Naša tamala je čist hin, k sva več al manj not. A pol odgovarja datum?user posted image

jape: sem jutri zmenjena, zakaj pa nisi za danes napisala, ti ti ti? hec, hec. PA klarica z novo frizurico, važička.user posted image user posted image

plavanje: super ideja, sam k se mi, moram rečt ne da. Sva s tamalo hodile na plavanje par mesecev, pa mi je kr malo presedlo, to rihtanje, pa gor pa dol; mah ja, sej sem smotana čist. Mogoče bove pa vseeno šle. Kdaj imate plan it?
Ta bolančkani se čimprej pozdraviteuser posted image

Pa vsem leeeep pozdravčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.3.2008 20:20:06   
1vetrnica
pozabila rečt,...

za vse, ki praznujete:

veliko bonbončkov in pisanih balončkov
vse najboljše alprilskim lumpkom za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.3.2008 20:34:46   
JAPE
Zalbi - čestitke! Ja dopoldan bi šla ob 11-12. Prideš? še kera?
lonib: ja, to sem iskala......Hvala!
vetrnica: jaz imam isto mnenje glede plavanja.....vsa tudi hodile tam nekje v novembru, decembru....pa se mal naveličaš te "krame" okol nosit! Sicer pa komaj čakam, da gremo enkrat skupaj z atijem....!
Srečanje v četrtek bo fajn, kje pa?

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.3.2008 20:44:34   
zalbi
jape - najbolj če se slišva jutr - men bi bla zadnja ura ob 11h - ker do ene 13h moram nujno dat saro spat - ker jaz ob pol dveh grem.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.3.2008 20:49:27   
1vetrnica
žalbi, ti maš jutri razgovor a ne; go girl, go girluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po srčku me žgečka.
K tebi poletim

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.3.2008 21:09:42   
sabri
V četrtek men srečanje odgovarja, pa sem danes na polno študirala še kako novo varjanto za sprehod, pa mi nič ne ušteka.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.3.2008 22:39:23   
*piškotek*
No, pa smo preživeli današnji dan!

Vrtec: zelo dobro. Se je ves čas igral, kobacal po igralnici, šel brez problema k vzgojiteljici,... Res, danes je bilo super. Sva bila več kot 2 uri, pa je samo 2x prišel do mene, pa še to proti koncu, ker je bil res že čisto zaspan in zmatran. Jutri greva spet, in bo tudi na kosilu tam, v sredo ga bom pa verjetno že pustila samega tam, če bo jutri spet vse ok.

Rokica: gre na boljše. Danes smo imeli spet pregled na polikliniki in se mu je že začelo počasi celit in sušit, tako da sem kar boljše volje.

Faks: brez komentarja - se mi je zehalo, tema pa taka, da bi kar ven ušla, ampak kaj ko moram vse to nujno znat za izpit.

Mojčca: vse naj naj Manci z zamudo.
Ja, tiste plenice imajo ob kraju elastiko - so raztegljive. In moram ti rečt, da so našemu prav "kul" in mu zaenkrat še niso nič premočile.

Zalbi: čestitke za opravljeni izpit, za jutri pa itak držimo pesti da dobro opraviš še na razgovoru.

Srečanje: midva sva "zaključila" s srečanji z vami (vsaj kar se tiče dopoldanskih), ker sedaj se gre pa pri nas že "zares" - vrtec in tko. Sploh ga pa ne morem že zdej tako da en dan bo, drugi ne, ker sva pač na uvajanju in ga ne bi rada preveč mešala že na začetku.

Sladoled: naš ga je že tudi z velikim veseljem jedel - je pa od tega že kar dolgo - mislim da je bilo v jeseni enkrat - no ampak ga je dobil ravno za eno žličko mogoče vsega skupaj.

Zdej sem pa že mal pozabila kaj vse ste pisale, pa še total sem utrujena in grem spat.

Želim vam lahko noč.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
10.3.2008 22:39:59   
hariba
Bravo zalbi user posted image user posted image user posted image ! Sem vedela, da ti bo uspelo. Pa ko boš imela razgovor bom tuid pesti držala.
Zdaj grem pa spat. Kosilo za jutri je kuhano. Vsem želim lahko in mirno noč.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
10.3.2008 22:52:54   
taška30
Hoj,
jaz sem prišla pa iz telovadbe. Moram reči, da sem že kar fit, tako kondicijsko kot tudi mišice so se mi lepo okrepile, nimam več nobenega muskelfibra, AMPAK: kil imam pa veliko, pa vse (obojeuser posted image ) hlače so mi (spet) zelo pretesne. Ne vem, tak apetit imam zadnje čase, ful se mi je, pa tud ful sladkarije. Sem se pa zdej vdala v usodo, da bom šla v službo s 5kg viška, **** t ga.user posted image
Zalbi, čestitke!user posted image user posted image user posted image  Pridna punca!user posted image
Piškotek: a vi ste pa kar resno zaštartali z vrtcem?user posted image  Lepo, upam, da bo tudi naslednje dni tako uspešno.

Nič, grem. Lahko nočko.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.3.2008 8:08:20   
JAPE
Jutro!
A pride še kera v Mercator v Šiško?
Zalbi men je ob 11 ok. Mojo št. imaš se lahko slišiva.
Čao

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.3.2008 8:55:29   
sabri
Dobro jutro, danes pa je zatišje tukaj. Naša se je par dni odločila, da bo spala do 6 in to je to, ni šans, da jo prepričam še za pol urce. Sem ji pa danes prvič obula cicibanove trde čeveljčke in mi je tak smešna in sploh ne zna nekaj z njimi manevrirat. Sicer ko se postavi, pa jo primem, dela lepe korake in hodi ampak za vse ostalo, puzanje, plezanje...je pa slabše. Tako da jih bom mogoče še mal probala, drgač bo pa naprej v bremzicah.
Danes je nekaj klavrn dan in sem tud jaz klavrne volje, grem ven, da se mal razluftam pa po prvi kavi bo svet lepši. Popoldan pa v nabavo po plenice,še ne vem kam.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.3.2008 9:14:48   
JAPE
Zalbi jaz nimam tvoje št., če me lahko pokličeš, da jo bom imela.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.3.2008 9:17:36   
zalbi
hej hej!

Ja jst se bom pa počas odpravla - moram it v trgovino, pa grem v MC, pa bom šla mal pogledat za čevljčke za saro - k zdej če bo malo lepše vreme ji pa res mislim čevljčke obut za vn - k je ne bom več tolk pokrivala in v zimsko vrečo ovijala.

Tko da bedno vreme - ampak bo dopoldne hitr naokrog.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?