*piškotek*
|
No, pa smo preživeli današnji dan! Vrtec: zelo dobro. Se je ves čas igral, kobacal po igralnici, šel brez problema k vzgojiteljici,... Res, danes je bilo super. Sva bila več kot 2 uri, pa je samo 2x prišel do mene, pa še to proti koncu, ker je bil res že čisto zaspan in zmatran. Jutri greva spet, in bo tudi na kosilu tam, v sredo ga bom pa verjetno že pustila samega tam, če bo jutri spet vse ok. Rokica: gre na boljše. Danes smo imeli spet pregled na polikliniki in se mu je že začelo počasi celit in sušit, tako da sem kar boljše volje. Faks: brez komentarja - se mi je zehalo, tema pa taka, da bi kar ven ušla, ampak kaj ko moram vse to nujno znat za izpit. Mojčca: vse naj naj Manci z zamudo. Ja, tiste plenice imajo ob kraju elastiko - so raztegljive. In moram ti rečt, da so našemu prav "kul" in mu zaenkrat še niso nič premočile. Zalbi: čestitke za opravljeni izpit, za jutri pa itak držimo pesti da dobro opraviš še na razgovoru. Srečanje: midva sva "zaključila" s srečanji z vami (vsaj kar se tiče dopoldanskih), ker sedaj se gre pa pri nas že "zares" - vrtec in tko. Sploh ga pa ne morem že zdej tako da en dan bo, drugi ne, ker sva pač na uvajanju in ga ne bi rada preveč mešala že na začetku. Sladoled: naš ga je že tudi z velikim veseljem jedel - je pa od tega že kar dolgo - mislim da je bilo v jeseni enkrat - no ampak ga je dobil ravno za eno žličko mogoče vsega skupaj. Zdej sem pa že mal pozabila kaj vse ste pisale, pa še total sem utrujena in grem spat. Želim vam lahko noč.