mojčca
|
No, mi je končno uspelo priti do računalnika. Matica sem ravno dala spat, sedaj pa bom šla počasi kuhati. Manca se vsem zahvaljuje za čestitke. Nad darili je bila navdušena, je bila pa cel dan tečka. SEm ji ponoči okoli njene posteljice zavezala balone v obliki živali, ki jih ima ful rada (kao presenečenje za RD). Ko se je zjutraj zbudila, je začela kričati, da naj damo ven iz postelje balone. Smo ji razložili, da so ji prišli čestitati za rojstni dan, potem je bilo v redu. Pa dopoldan je padla, se je udarila v mizo (še dobro, da ni nobenih ostrih robov, ker bi si po mojem zbila glavo) in je pokasirala ful veliko buško in rdečo črto - tako da bo oz. je na slikah ful luštna. Zoom zoom: za darilo smo ji kupili skiro, spredaj ima eno kolo, zadaj pa dva. Smo ga pa vzeli v baby centru, je take luštne rumene barve in gor je narisan medvedek pu. Ga bomo poslikali in bom dala slikce v album. Piškotek: daj mi povej, tiste plenice, ki si jih kupila zadnjič, a imajo elastične trakove al ne???? Upam, da bo Nejc užival v vrtcu. Zalbi: že cel dopoldan držim pesti zate, ampak sploh ne dvomim, da ne bi naredila. Itak da boš, potem pa to dobro zapij. Še nekaj: če si slučajno pozabila, a mi lahko kupiš tiste vrečke, ki sva zadnjič govorili o njih (za plenice). Plisssssssssssss (no, tvoj možek, ki ve, kje jih prodajajo). Če ti ni odveč, seveda. Vetrnica: z zamudo, ampak iz srca, čestitke za maturo. Ja, kdor zna, pač zna. Nič, grem hitro izkoristiti čas, ko Matic spi, da mu skuham kosilo. Še to, včeraj je v celem dnevu spal celih 32 MINUT (še ko smo se malo pred osmo zvečer peljali domov, ni zaspal v avtu ).