|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
14.2.2008 7:05:56   
*piškotek*
Dobro jutro, kavica

user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
14.2.2008 7:25:56   
zoom zoom
Dobro jutro.

Naša noč solidna. Trenutno oba še spita. Bom pa morala počasi starejpega zbudit, če hočem, da bo šel v vrtec.

Ko me je ravno taška spomnila, bi vprašala. A mogoče katera ve, kdaj se začne BB?

Zdej moram pa končat, ker se je tamala zbudila.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
14.2.2008 7:29:07   
*piškotek*
Vidim da še vse spite, ker še nobene ni user posted image , ste sinoči predolgo tle visele user posted image user posted image user posted image  in ponočevale user posted image

Naša noč je bila OK, se je zbudil ob 6.15 dobil flaško mleka, in zaspal nazaj.
Drugače bova pa midva danes bolj "leteča" in se bova potepala (spet user posted image ).

Najprej grem jaz k zobarju, potem pa grem do mojga v službo in gremo svečko prižgat na grob njegovemu mlajšemu bratu. Danes je 4 leta odkar ga ni. user posted image   Kako čas beži... user posted image

Vam pa želim en lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1828
14.2.2008 7:36:34   
*piškotek*
Večerno srečanje!!!! Spet ni nobena odgovorila!!!!

tole sem napisala že na strani 70, 12.2.2008, ob 21.36

----------------------------------------------------------------------------------
Drugače pa, vidim da slabo berete moje poste! user posted image  Sem napisala oz. predlagala za večerni izhod da se gre 15.2. pa se je čisto samo Thumbelina javila da je super ina bi prišla. Vse ostale se bile tiho user posted image  user posted image  

Tako da ponovno predlagam da se zmenimo fiksno za naslednji petek 22.2.2008 ob recimo 20 uri (če vam odgovarja) Samo še kraj kjer se dobimo določimo! Ste za?????

----------------------------------------------------------------------------------

Zdej vam pa ne omenim več (da ne bom utrujala s tem in težila) in se vam samo pridružim, če se boste le slučajno uspele kdaj dogovorit user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1829
14.2.2008 7:40:00   
*piškotek*
A ha, še to user posted image user posted image user posted image

Želim vam lepo Valentinovo
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.2.2008 7:49:28   
mojčca
Jutro še od mene. Sem si ravno skuhala kavico user posted image , Piškotek, nič skrbeti, tudi tvojo sem spila. Veš, kako pravijo, ena ni nobena user posted image .

Naš Matic pa je ponoči okoli dveh jokal, ampak to ni bil tisti njegov trmasti jok, ampak mislilm, da ga mučijo zobki. No, saj prav dolgo ni jokal, samo se mi je pa ful smilil. Ne, nisem ga dala v najino posteljo, ker potem pa bilo našemu fantiču to spet všeč in bi hotel vsak dan spati pri nama.

Večerno srečanje: zaradi mene lahko tudi 22.2., samo ne ob 20, se mi zdi mall zgodaj, recimo ob 21.00 (samo predlog, povejte ostale, kako vam odgovarja). KJe se bomo dobile, ja, to pa ne vem. Kar se tiče Ljubljane, se ne znajdem prav veliko. Lahko se pa dobimo na Zbiljah, sam tam je v večernih urah tud ful luštno, no, vsaj včasih je bilo.

Valentinovo: tudi midva z Maticem vam pošiljava user posted image  in user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 1831
14.2.2008 8:08:04   
lilka
Dobro jutro, hvala za kavico!

Mi smo se spet vstali malo čez pet, pa spet je ob treh jedlauser posted image , bom mogla spet poskusit, da bi pila kaj gostega v flaški, ker ji samo mleko zgleda na drži dovolj dolgo.

Jaz grem pa danes k frizerju ob devetihuser posted image user posted image user posted image , marija, novembra sem bla nazadnje, potem greva pa z možem ob štirih nekam na kosilouser posted image , ga peljem za njegov rojstni dan pa za valentinovo, mi je včeraj prinesel ful dobro verižico v rjavih tonih, moj mož ima res okus. Sva mislila it jutri, pa je babi bla na večerji že včeraj tako da bo ona Tinko pazila.

Jaz bom pa v službi imela čas za RR, več kot zdej doma, no prve tedne mogoče ne, potem pa sigurnouser posted image

Taška30: a veš da je možno kar si napisala, sem že sama o tem razmišljala, ker od prijateljice punčka ki se pa plazi je pa fuuul pridna.

Uvajanje v vrtec:ja po korikolumu ti pripada cel teden oz. koliko pač otrok potrebuje. Midva sva se odločila, da jo bo kar ati uvajal, ker ima še starega dopusta dovolj.On je delal 5 let v vrtcu, njegova mami je vodja enega vrtca tako da naj se kar pazijo....user posted image

Valika:joj fuuul dober filmček, sem še babiki pokazala kako Lara špagete je.....

Za Valentinovo vam vsem pošiljam en velikuser posted image

Takole zdej pa šibam naredit sadje za Tinko in potem k frizerju.....

Želim vam krasen dan, imejte se radiuser posted image , danes še posebej, pa če boste zvečer dale darilo svojim dragim sej veste kaj jih najbolj razveseliuser posted image , jaz se bom potrudila za mojega, tudi če se mi ne bo dalouser posted image

Če bo čas pa še pridem.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
14.2.2008 8:23:10   
thumbelina
Skratka  punce

moje slabo razpoloženje se je še poslabšalo zvečer, prav slabe volje sem bila. Kot da sem porinjena v kot. tako bi rada našemu mulčku pomagala, pa kot da imam zvezane roke. Pa sem danes prijela za slušalko in poklicala v RA Bežigrad. Zdravnica me je po opisani situaciji sprejela že jutri kljub temu da je čakalna doba 1,5 meseca. Tako da jutri sva ob9.00 spet v LJ, da ga zdravnica pregleda. SEm tok srečna, da je vsaj en fajn dohtar na tem svetu. Pa bomo videli kaj bo rekla na vse skupaj.... Upam srčno da naju sprejmejo in bova hodila na fizioterapijo v LJ. Tole v NM je bilo užas z eno samo besedo.

Tako zdaj pa Matevža nafutrat, da bo šel potem pčasi spančkat. Tale naš lump, mi dela take skrbi.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
14.2.2008 8:25:44   
*piškotek*
Thumbelina: odlično, da so te takoj vzeli. Mi bomo pa itak držale pesti, da bo vse OK in da bosta res lahko začela hodit na prave terapije v LJ. Držim pesti!!!!

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
14.2.2008 8:57:23   
taška30
Ali lahko uporabljam tampone?
Priporo[font=timesnewromanpsmt+1]čljiva je uporaba higienskih vložkov. [font=timesnewromanpsmt+1]Če uporabljate tampone, pazite, da pri odstranjevanju
ne povle[font=timesnewromanpsmt+1]čete za Mirenini izvle[font=timesnewromanpsmt+1]čni niti.

Tole sem prekopirala iz navodil iz Baze zdravil RS! Pa če se Pušenjaku še tako zdi smešno.user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo očitno imam jaz že pravo fobijo v glavi glede teh klinčevih nitk.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1835
14.2.2008 9:00:15   
taška30
Drugače smo imeli pa ponoči enourno motnjo, kr neki je jezno kričala, ne vem zakaj...no, pa še pred sedmo se je zbudila, tko da mislim, da bo danes pa vseeno potrebnega več dnevnega spanja.
Se javim še potem...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
14.2.2008 9:07:41   
hariba
Dobro jutro! Naša noč je še kar dobro minila. Ampak od 5.30 h dalje ni spala več,energije pa polno. Malo prej mi je razsipla ajdovo kašo v kuhinji,pa vse ven zmetala, tazne juhe, oudinge in kroglice v vrečkah. Kriva sem bila pa seveda jaz, ker nisem dobro zaprla. Šla sem pa samo na wc.
thumbelina No hvala bogu, da vaju bo sprejela. Boš videla vse se bo uredilo, tudi tvoj lump bo kmaluposlal mobilen.
lilka Zoja pa pridna ja user posted image . Zoja je zelo živa in kar gleda, če lahko kaj ušpiči, zato jij e verjetno majn do tega, da bi bila toliko v mojem naročju. Se rada zamoti z prepovedanimi stvarmiuser posted image , zatojo moramimeti vsakosekundo pred očmi Kar se pa razvoja tiče pa pri vsakem otroku poteka malo drugače. Zoja ima gibalni razvoj res hiter, ni nujno pa da bo tudi govorni. Najstarejši je tudi hitro shodil tako kot Zoja, a govoril pa do treh letni,nadoknadilje pa vse. Gibalni razvoje so pri nasvsiimeli dokaj hiter,no Denis je pozno shodil,ampak potem ni padal kakor Žiga in Zoja. plazil se je pa že hitro. To je zagotovo mal tudi že v genih zapisan gibalni razvoj, pri enem prej pri drugem kasneje. Ja v vozičku in v avtu pares rada zaspi, samo,da se ji miga pod ritjo.
No evo zdaj pa je spet padla in je user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1837
14.2.2008 9:13:12   
zalbi
Dobro jutr vsem!
mi smo po enem tednu malo boljš spali....user posted image
taška - ja včer si napisala da je nam luštn k mamo enga user posted image . pa moram rečt da men ni čist nč lahko. Sara se ne plazi, je skoz pr meru, pol pa jo moraš zabavat - al pa nosit okrog nekaj čez 9kg....

thumbelina - ja jaz čakam že skoraj 5 tedenov - pa še to sem dubla uro 7.15, ker če bi hotla boljšo uro bi čakala pa 6 tednov na RA ravno v ZD bežigrad, ker sem za tja dobila - pa se sara ne plazi, ne vstaja, nič ne dela - pa so mi rekli da moram čakat, lahk pa grem privat. Tko da maš ful srečo če si dobila prej.

sabri - sem mogla jst tut včeri mufine spečt - si mi lušte nardila....

Popldne pa bom mela dva nečaka, od mojga user posted image sestra je hudo bolna - ma raka (pa stara 35 let) - tamaladva pa sta stara 7 in 10 - pa bosta zdej pomojm mal večkrat pr nama, da jih bova kam peljala....

user posted image user posted image user posted image za sončka.... grem na srečanje mamic iz bežigrada

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
14.2.2008 9:29:13   
thumbelina
Veš kako, dobila sem direkt zdravnico in sem ji pač povedala kako je. Ženska je ultra prijazna in to sploh ne bo obravnava, ampak ga bo samo na hitrco pogledala, če naju sploh lahk vzame. Pa omenila sem ji Breznikovo, h kateri hodim privat in Breznikova mi je pa ravno včeraj rekla, da ji ta zdravnica včasih pošlje svoje paciente, če ima svoje terapevte prezasedene. Tako da upam da me vzame, ker nam proračun počepuje od vseh teh stroškov...

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
14.2.2008 10:14:26   
sabri
Dobro jutro, mal zaostajam za vami, vsem želim lepo valentinovo. Grem že peglat, ker tamala čudežno spi zdaj. Še vedno ni razpoložena za jest, Zalbi a Sara je že boljš? Naj katera pove, kaj bi to lahk blo, od kake hrane al kaj?
Se oglasim kasnej.

Neposredna povezava do sporočila: 1840
14.2.2008 10:14:42   
zalbi
thumbelina - ne sej upam da me nisi narobe razumela, pravim da ful fajn da si dubla k je res ful dolga čakalna doba. Tako da res ne me narobe razumeti. Vsekakor - sreča da se le da - ker evm da je vse skupaj zelo drago - posebj pa tebi, k se še vozte non stop.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1841
14.2.2008 10:28:03   
Anonimen
dobro jutro - no, malce z zamudo....
današnja noč je bila superuser posted image user posted image user posted image . se je zbudila samo 1x ob 2.00, sma se podojili, in je spala naprej. tudi eva se je zbudila ob isti uri in hodla na wc in pit, tako da sta bili dve muhi na en mah, in sem danes res naspana in polna energijeuser posted image . pa tudi zjutraj se je lara zbudila že ob 7.30 - tako kot je v njeni navadi. in sma se že zrihtali in šli do ZD, ker imava danes kontrolo za železo. in je bila taaaaaaaaaako pridna - niti pisnila ni, ko jo je piknila. se mi pa ful fajn zdi, da pikajo v prsteka in ne v rokico, kjer itak ne bi najšla žile in bi bla cela katastrofa.

ja hvala vsem za pohvale glede filmčka. saj obstaja tudi daljša verzija te "packarije"user posted image , ampak preko shrani.si, ne gre več kot 10 mega

valentinovo - za valentinovo čim več ljubezni, sreče, s.e.x.a, pa še kakšnega user posted image  nardite tiste, ki imate načrte za večuser posted image   user posted image

tako, sedaj grem kuhat kosilo, pozneje pa se kaj javim in poročam, kako sma obavili pri P....

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
14.2.2008 10:28:08   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi
taška - ja včer si napisala da je nam luštn k mamo enga user posted image . pa moram rečt da men ni čist nč lahko. Sara se ne plazi, je skoz pr meru, pol pa jo moraš zabavat - al pa nosit okrog nekaj čez 9kg....

Zalbi, to je bilo mišljeno kot hec, upam, da si tako tud razumela. Ker men je bilo na porodniški z Manco skos težkouser posted image , tudi potem ko je že bila mobilna. Kaj pa vem, tako se ti življenje obrne z otrokom, nič časa zase...ko imaš pa drugega si pa že tako navajen na tak lifestyle, da se ti zdi samo eden pravi dopust.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za sončka.... grem na srečanje mamic iz bežigrada

Kje pa imate ve tale srečanja? Konckoncev skoraj spadam pod Bežigrad.

user posted image A za jutri smo se kaj zmenile?????????'

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
14.2.2008 10:35:37   
taška30
Takole, sem dopolnila še z našimi merami, pa vidim da nas je več s kilažo pod 8kg.
Kje so pa Alessa, Saranik, Emina83?????
No, da našo Kaštrun-ko sploh ne omenjam......user posted image

Popravljen seznam:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M:74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R:54 cm/3227g; 9M: 76cm/8500g)
lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R:54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R:51cm/2950g; 9M: 74 cm/8490g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R:57cm/4170g; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 9M: 77cm/10,30kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 9M: 73cm/8700g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R:47cm/2570g; 9,5M:70,5cm/7770g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R:53cm/3750g; 9M:70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R:49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R:45 cm/2140g; 9M: 68 cm/8300g)
Mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R50cm/3340; 9M(3teden) 74/9400)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R:52cm/3930g; 6,5M:70 cm/9045g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R:56cm/4390; 9M:77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 8M:70cm/9350g)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R:52cm/2920g; 9M: 74,5cm/9150g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R:51cm,3190g; 6,5M; 67cm;7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 51cm /3600g; 9M: 71 cm /7735 g)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R:51 cm/3600g; 9M:73cm/10250g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž, 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R:51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R:53cm/3030g; 9,5M:72cm/7600g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R:50cm/3260g; 5m 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R:51cm/3550g; 9M: 78cm/11kg)

Vpisani so prvi in zadnji podatki, dopolnite seznam in vpišite nove mere vaših user posted image .

PROSIM, DA PRI VNOSU PODATKOV KLIKNETE NA CITIRAJ, NATO PA POBRIŠETE "QUOTE" TAKO NA VRHU KOT NA DNU.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
14.2.2008 11:05:14   
Anonimen
evo, lara je spala celih 40 minutuser posted image . od 10.10 pa do 10.50 - dobro da sem si ta glavno pripravila za kosilo.... sem mislila, da če bo zjutraj vstala kot ponavadi, da bo tudi dopoldanski spanec kot ponavadi - jok, sem se zmotilauser posted image

sem pozabila povedati, kako naša lara uživa na igralih. guncama se itak že dolgo časa. to zgleda tako, da si jo dam na kolena, in se guncama - in je superuser posted image . sedaj kak teden dni pa jo dajem na tobogan. sicer ne same, jo jaz držim in se redno natelovadim zravenuser posted image . ali pa jo dam evi na kolena, in se z njo spušča dol. sicer jo tudi tokrat držim jaz, da ne bi slučajno padla.... ampak lara pa kar vriska od veseljauser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
14.2.2008 11:50:38   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: valika

evo, lara je spala celih 40 minutuser posted image . od 10.10 pa do 10.50 

Pri nas identično - do minute.user posted image
Zdej je pa pomalicala (kosila itak še ni in ne vem kaj bouser posted image ) in greva veeeeeeeeeeen.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
14.2.2008 11:54:46   
thumbelina
ne zalbi, saj sem te prav razumela in HVALA za lepe želje. Sam tko da ne bo kdo narobe razumel... Sicer pa zalbi, če moraš dolgo čakat, špejt nekam privat vsaj tolk da ti pokažejo vaje in pač do termina delaš vaje doma. ker tud če imaš 1x tedensko terapijo ni dost, če ne delaš doma z otrokom čez cel dan, ko se igra...

Tako pri nas se je tako lepo sonce storilo, da zdajle Matevža samo še preoblečem in letiva k mojim staršem, bova tam parkirala avto, potem pa jo pičiva čez vas (moji živijo prav v centru vasi user posted image user posted image user posted image user posted image in greva lahk z vozičkom čez vas, kjer je trgovina in en kup folka, da Matevžu ne bo dolgčas).

Se tipkamo popoldne. Lep dan vam želim, pa enga lupčka za vas valentine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
14.2.2008 12:26:34   
1vetrnica
Dober dan vsem skupaj,

prvo želim vsem nam en lepo valentinovo in naj nas ljubezen spremlja vse dni v letuuser posted image

Za mano je pisni del mature, tako, da bom zdej imela par dni počitka in seveda prideva jutri na kavico in čvek, a že imamo fiksno lokacijo in uro? (je pa neki, naša pediatrinja vedno pravi naj se izogibam velikih centrov, ker je tam največ bacilov in se tamali hitro nalezejo. Hočem rečt, da če bomo notri, da mogoče zberemo kakšen drug plac; mogoče spet 4mačke, če pa zunaj pa predlagam Zbiljeuser posted image ). Seveda je to samo predlog, se bove vsekakor prilagodile, sam, da se dobimouser posted image

Smo bilo na sprehodu in kavici zdaj pa tamala  spančka, tamal sestavlja puzle, jaz pa kuham kosilo in uživam. In komaj čakam, da pride naš tati domov.user posted image

Kar se tiče uvajanja v vrtec imam jaz v planu 14 dni na izi, tamalega sem pa dober teden.
Thumbelina, upam, da se bo vse ok uredilo.user posted image user posted image

Kok nas pa bo jutri?

lep in sončen dan vam želimuser posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

Neposredna povezava do sporočila: 1848
14.2.2008 12:27:04   
zoom zoom
Thumbelina: nekaj bi te prosila: A bi lahko jutri pogledala na vratih v RA, kdaj delajo v ponedeljek.

Neposredna povezava do sporočila: 1849
14.2.2008 12:41:31   
juniorka
Hvala za info o dokumentih!
airex- midva imava 1m x 2m, kolk jaz vem, je to univerzalna mera, v razvojni oz. terapiji pa imajo sestavljenih več skup!
Naš lump noče spat,tako da še ne kuhamuser posted image ! Pa oblačno-megleno je in še slana na traviuser posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?