klepetka
|
dober večer sem mogla nahitro še sem ,preden ugasnem računalnik za danes Mi smo se pa zvečer kopali ,tako da pričakujem živahno in nič kaj dolgočasno noč . sani,naša LAna uveljavla svoj jaz predvesm takrat ,ko jo budno odložim v posteljico ;jo ne uspavam na rokah Lunca ,jaz šele zdaj Domnu da povem kadar greva kri dat(na srečo je to bolj poredko),ampak do zdaj sem bila pa vedno tiho.PA mislim da nisem prav delala,ker je bilo itak samo zatišje pred neurjem. Nalin ,super in domisleno si ŽAna to pripravila za v laboratorij . klaja,dobra si ,da greš z obema nakmalu ven ,glede na top ,da Julija še ne hodi tinča,jaz dajem Lani oleovit ,pa je res nič ne zvija.Mogoče zato ,ekr je treba dati samo 1 kapljico. dodajam pa jaz ,(kadar je treba,do zdaj 2x )aptamil AR ;mi ga je zdravnica na gastro priporočila nekako bolj kot novalac . kolke smo imeli mi tud 1A,pa ne povijam široko.Imamo pa drug teden UZ kolkov ,pa bomo videli kako in kaj. triš ,kako lepo zmeraj opremiš post s slikicami .Kot da bi geldala risanko katee,tuid midve z Lano sva prišle samo enih 100m ,ko sva se odpravile na sprehod ..potem pa dež in nazaj.Žan Luka pa je praktično prespal celo noč. ,le tako naprej. Jaz LAno držim v naročju bolj pokonci ,samo tak oda je naslonjena cela ,s hrbteničko. PA ko sem jaz imela AB pri Domnu (se spomnim)amoksiklav ,je tako zelo jokal;pa so mi takrat eni rekli da zato ,ekr je mleko spremenilo okus ,eni pa spet da ga zmanjkuje.AMapk jaz sem kar pogoseje takrat dojila ,pa se je hitro normaliziralo .Tako da ti svetujem iz lastnih izkušenj ,da kar pristavljaj. Zdaj pri LAni sem pa imela hiconcil,pa ni bilo neke spremembe;ni odklanjla niti se mi ni zdelo,da bi bilo manj.Upam da bodo bolečine ponehale in bo bolj znosno.Pazi nase mml,ja dobra si ,da zjutraj oba spokaš in se odpravite od doma. Matic pa tako bistro gleda ,da bi mu človek prisodil kar kakšne mesec več življenja .Si mi pa dala idejo za jutrišnje kosilo benika , kolikortoliko dobre izvide ,čeprav ne ravno po vaših pričakovanjih.Pa glavno da vsaj malo sliši ljubljana,kakšne lepe fante imaš,čist zares.JAkob pa tud starejši deluje ;sice rpa bo že 3 mesece star . nana,tudi Lani rastejo blond laski in modre učke ima. Upam da tud ostanjeo modre. mala pikica ,Ja ,Gašper je že bil lačen ,če je tolk pojedel.Tud pri nas je bilo do zdaj dvakrat zvečer ,ko sem mogla dodat flašo;enkar tje pojedla 100 ,torej je bila še precej lačna ,drugič pa 40 .Pride kakšen dan manj. ursulina,dobro opravite jutri tako,zdaj grem pa spat ker bo itak kmalu budnica lahko noč vam želim