|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 18:57:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
   RE: Sončki januarčic 2oo8
10.3.2008 19:03:27   
katee
A ve že posedate otroke v naročju npr., ali striktno ležijo?

mala pikica: ko si ti še na začetku jemala AB , a si opazila, da imaš manj mleka? Ker jaz že dva dni opažam, da imam prsi čisto mehke, pikec je pa v budnem stanju skoz jokica.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.3.2008 19:09:22   
mml
Dan, no skoraj večer user posted image

Te dni mi nekako kar ne znese, da bi kaj dosti bluzila po RR...danes me je sicer Manca zbudila že ob 7., Matic bi pa še veselo spal, tako da sem se delala, da spim user posted image , samo se Manca ni dala in mi je z največjim veseljem in strastjo vlekla narezen veke user posted image . Pa še užaljena je bila, ker ni bilo Matica v najini postelji in najprej sploh ni hotela zlesti v posteljo, ampak je hotel, da dam Matica tudi v najino posteljo...no po tem se je le zadovoljila z mano user posted image . Do 9.15 smo celo uspeli priti k varuški, ki je danse z obupom ugotovila, da ji Manca " beži" iz postelje, ko jo da spat user posted image ...me prav zanima, kaj bosta pogruntali, nekaj je filozofirala, da bi jo dala v spalno vrečo, samo mislim, da ne bo nič iz tega, ker bo Manca dobila živčni zlom...No po tem sva bili pa z decembrko 05 na čveku in sva šli še malo pofirbcat v Zaro, kjer je seveda začel Matic protestirat, Tevž je pa pridno in mirno užival v nakupovanju. Doma sva imela po tem z Maticem pol ure za telovadbo, samo temu je sledila huuuuda lakota z vmesnim spanje, po hranjenju, sem pa celo skuhala kosilo...zapečene skutne palačinke (no palačinke so bile že pečene) in je bil že čas, da greva po Manco...skratka časa za RR do sedaj sploh ni bilo...Sedaj pa Matic še spi zadnjo popoldansko kitico, Manca in user posted image  sta morala pa "nujno" v trgovino pa novo prevleko za likalno desko, ker je stara že prav grdo zrabljena in strgana, mene pa čakata dva pralna stroja perila za user posted image

mala pikica po mojem ne bo Gašper nič jezen, če si boš ti privoščila lignje, pa tudi malo česna lahko daš gor, jaz sem tudi jedla špinačno juho s česnom, pa ni imel Matic nič proti user posted image  

Ste toliko napisale v teh dneh, da sploh ne uspem kaj pametnega dopisat in odgovorit

plenice Matic ima čez dan zele pamperske, ki smo jih dobili za darilo, za ponoči pa New Baby iz Muellerja, mi smo ravno presedlali na številko 2 in mislim, da bo Maticu še nekaj časa prav...tako da sunny ne vem, kam se Neji tako mudi. Jaz sem do prejpnejga tedna še Manco zvečer dajala v Activ fit št. 4, pa je star že 2 leti user posted image

klepetka mi lahko na ZS sporočiš kje se naročiš za UZ kolkov v Grosuplju...prosim prostim prosim...Jaz bi najmreč Matica tudi peljala tja

katee kako kaj tvoje počutje?

No tule je pa naš nagajivček

user posted image

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.3.2008 20:06:26   
benika
Čao, čao

Najprej iskrena hvala za vse pestke ter dobre želje. Jakob se vam iskreno zahvaljujeuser posted image Res mi je toplo pri srcu, ko vidim, kako navijate za nasuser posted image user posted image user posted image .

Žal se današnji pregled ni iztekel čisto po naših željah. Jakob sicer ni gluh, niti nima hude oblike naglušnosti, vendar pa obstaja sum na srednjo naglušnost. Da vam povem, kako je to vse skupaj danes izgledalo; ob 14h smo prišli na polikliniko. Potem so naju strpali v eno majhno sobico, skupaj še s tremi malčki in njihovimi starši. Potem so me poklicali k zdravnici, ki je Jakobu pregledala ušeska. In smo spet čakali. No, po pol ure so naju poklicali k drugi zdravnici, ki je okoli Jakobovih ušesk skakala z nekim zvončkom in bobnom ter spuščala razne tone po zvočnikih. Ugotovila je, da se Jakob odziva na te tone.user posted image  Pregledala mu je tudi srednje uho, ki začuda ni bil preveč zabasan s sluzjo. In potem smo spet čakali. Jakoba je bilo potrebno uspavati, saj za tretji pregled potrebujejo spečega otročka. In sedaj si predstavljajte, kako na ukaz uspavati 2-mesečnika, ki je prej skoraj 5 ur spaluser posted image  No, ampak mi je vseeno uspelo in sluh so mu preverili še s takim aparatom, kot v porodnišnici. Tam so ugotovili, da nekatere tone sliši, drugih pa ne. Sliši tone med 20-50 decibelov, več pa ne. Sestra mi je naročila, naj počakam na izvide in zdravnico. češ, da mi bo vse razložila. Čez nekaj časa je v sobo prišla sestra, me poklicala, odpeljala v sprejemno ambulanto, mi dala napotnico za dodatne preiskave v nevro-fiziološki ambulant6i, me naročila na kontrolo čez en mesec in to je bilo to O kakšni zdravnici in razlagi le-teh pa nobenega duha, ne sluhauser posted image Mislim, katastrofa.

Upanje seveda ostaja, trenutno sem srečna že zaradi tega, ker vem, da vsaj malo sliši. O vseh ostalih ovirah bomo pa razmišljali, ko bo čas za to.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
10.3.2008 20:14:04   
ljubljana
Ojla punce!
Mi se imamo prav lepo, vreme je bilo danes bolj tako tako.user posted image
Sva mislila it ven pa sem bila tako utrujena user posted image da sva skupaj prespala celo dopoldne in del popoldneva. Zbudila sva se ob 14:30. Mami vesela in nasmejana mali pa tudi.user posted image  V petek bo pa naš sonček 3 mesece, kako čas beži. Še ravnokar sem pisala porodno zgodbo sedaj je pa že tako velik fant, ki se veselo pogovarja, smeji in je sploh za pojest luškanuser posted image .
Bom še jaz prilepila nekaj slikic da boste videli našega sončka.

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 10.3.2008 20:16:45 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
10.3.2008 20:18:17   
ljubljana
Joj tole je pa preveliko.
user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
10.3.2008 20:19:12   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: aurora6

Komaj čakam,da bo lahko malce sedel,ker je najraje v navpičnem položaju
Kaj pa ležalnik, ki je raven a je vseeno otrok dvignjen. Moja tudi uživa ko ne leži čist tko da je ležalnik zakon.

Poskušam vse,tudi tako kot opisuješ pa da bi bilo njemu všeč ampak treba bo res še malce počakati,ker mislim,da bo potem šele začel prav uživati,ko bo sede opazoval.

katee,tudi jaz sem dobivala v bolnici AB in to v žilo,zelo močne in menim da so tudi nekoliko krivi.Ko sem rodila je bilo mleka ful veliko da je kar teklo in špricalo.Klemena je začelo potem že črvičiti,čeprav je dr.rekel da se AB zelo malo poznajo na mleku,ampak ne verjamem ravno,ker je bilo do tistega dne vse ok z mlekom. Sicer mleko še zdaj imam,a ne dovolj,da bi ga nahranila do sitega.Pa tudi Klemen se je res že razvadil s flaško,tako da ga včasih še kar silim da sesa.
Če boš vztrajna in dojila,bo spet mlekca več.

mala pikica,tudi jaz sem jedla špinačo s česnom in je bil Klemen kot običajno.

mml,ta vaš Matiček je pa res že "odrasel"in seveda luškan fant.user posted image Pa kako opasno frizuro ima!

Moj foter je prišel zadnjič na obisk in je rekel:Ja kje je pa moj Jul Brinner!(ker je moj Klemen plešast kot kojakuser posted image )

Samo zdaj pa mojemu otroku že rastejo laski in to prav na gosto,so pa blond in mislim,da bo imel kar modre očke.Vsaj nekaj ima po mami,drugače je podoben bolj atiju.Kmalu bo mami vzela škarje v roke in odstrigla prvi pramen...user posted image še dolgo ne.Je pa danes zelo siten in sem res vesela da spi.

:))

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
10.3.2008 20:27:46   
nana35
benika,sem vesela,da Jakob sliši!user posted image Čeprav ni ravno tako kot bi si ti želela. Zdravnice torej niste dočakali,da bi vam kaj razložilauser posted image ,zakaj nisi rekla,da bi rada govorila z njo?Jaz ne bi kar tako šla,bi želela še kako obrazložitev.

Midva sva bila danes dopoldan zunaj kar dolgo,potem pa je res pihalo ko user posted image  in sva šla proti domu.Bilo je pa vsaj sončno,če druga ne.

O,ljubljana,vaš mali sonček je tudi lep!!Pa že tri mesece bo star!Kako čas beži...res.Moj Klemen pa bo kmalu 2 in pol meseca.Pa druga dva sta tudi prava sončka,tavečji pa že pravi šarmer.

:))

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
10.3.2008 21:22:21   
vaney
čer.

meni tudi ni uspelo prit prej do rr-ja. dopoldne sem imela pregled pri g., vse ok, potem sem šla v šoping, domov, mali je danes siten in je imel ati že skravžljane živčke, no, zdaj jih imam pa že tudi jaz. upam, da bo noč kaj bolj mirna, ker je šel ati delat in sva sama, jaz pa sem zmatrana kotuser posted image .

bom jutri kaj bolj zgovorna.
lahko noč.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
10.3.2008 21:26:55   
mala pikica
user posted image user posted image user posted image za lignje, sem se že nekaj časa odločala user posted image

katee naš Gašper niti slučajno več noče biti leže na rokah, razen ko je zaspan. Na rokah ga imamo predvsem v položaju lupinice.
Glede AB... veš da sem že pozabila, kaj je bilo takrat z mlekom. Sicer pa sem jaz že tolikokrat mislila, da bom brez, da ni čudno, da se za takrat ne spomnim. Katere AB pa imaš? Se mi to tudi zdi pomemno. Jaz sem prvič imela Sumamed, drugič pa Cefaklor.

mml in ljubljana pri obeh nagajivčkih sem ostala odprtih ust tako sta luškana user posted image MAtic me od strani zelo spominja na Gašperja. Pa tako velike očke imajo vsi naši sončki. Res so zlati. Sva se ravno zadnjič z ljubljano pogovarjali, kako bi jih človek kar pojedel user posted image

benika sem zelo vesela za vas in za Jakoba, da vsaj nekaj sliši. Upam, da se še bo tole popravilo. Kaj pa pravijo zdravniki, je ta naglušnost ozdravljiva?

Sem bila danes zvečer prepričana, da se je Gašper lepo najedel, potem pa mi je malo postalo sumljivo, sem mu naredila flaško in je pojedel vseh 90 ml. Jaz pa sem mislila, da je sit. Revček bi moral iti kar lačen ajat. Ah ta mami...

Nočko vsem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
10.3.2008 21:34:17   
katee
nana: sej sedaj zvečer se mi zdi, da je malo več mleka. Sem ga nahranila, sedaj pa pridno panča. Sem ga pa cel dan ful pristavljala, da bi le spodbudilo nastanek mlekca. Ne mislim pa obupat.

Me pa sedaj maternica in jajčniki tako bolijo, da se mi kar rola user posted image . Bom morala še en lekadol vzeti, če bom hotela zaspati.

benika: sem zelo vesela, da Jakob  sliši.

mml in ljubljana: Zelo lepa otročička! Pa saj so itak vsi!

Grem se zvijat pred TV in upam, da bodo bolečine čimprej minile.

Lepo noč vsem!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
10.3.2008 21:36:10   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katee Katere AB pa imaš? Se mi to tudi zdi pomemno. Jaz sem prvič imela Sumamed, drugič pa Cefaklor.

Amiksiklav imam

Neposredna povezava do sporočila: 2437
10.3.2008 21:38:33   
ursulina
pozdravljene!

zaradi obiska - prišla je babica od daleč :) - sem vas malce zapustila, pa imam že ful strani za prebrat!

jutri imamo kontrolo, pa sem oglasim z merami in odgovori.

uživajte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
10.3.2008 21:39:19   
septembrka
Pri nas uporabljamo ležalnik, sicer ne veliko ampak, ko jo slučajno nimam kam odložit, ko res na hitro kaj skuham in sem sama doma ali ko z user posted image jeva večerjo. Mislim, da ji ne morem škodovati, če ga uporabljamo že pred 3. mesecem user posted image saj na navodilih res piše 3+
Če so kolki 1a, ni razloga, da bi povijale široko, ne.
Jaz dojim polno in sem pri 5. tednu zaćela s surovo hrano, kar pomeni velika skleda solate...sicer najprej par listov in ni bilo nobenega napenjanja, surovo korenje, kivi, grozdje, banane... tudi občasno kaj svinjine. Trenutno jem vse, razen stročnic, pekočega (kar sem prej oboževala), čokolade, kave, kisle repe in zelja... ostalo sem poskusila vse in ni bilo kakšne hude razlike med prej in potem. Tudi paradižnik ni povzročil nobenih znakov, citrusov pa se še izogibam. Kaj pa ve, se še pazite pri hrani?
Imam pa akcijo z blazinicami za prsi, jih imam pri postelji, v kopalnici... non stop mokre in jih menjam in menjam user posted image Kaj bo to trajalo do konca dojenja... ?  Sem zadnjič kupila 5 škatel user posted image user posted image in imam še ene par kosov.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
10.3.2008 21:48:21   
mala pikica
katee upam, da je različno od primera do primera, je pa na žalost znanka po amoksiklavu izgubila mleko. Ti kar vztrajaj in Žan Luko čimvečkrat pristavljaj. Pa močno upam, da vama uspe user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
10.3.2008 22:02:21   
katee

katee upam, da je različno od primera do primera, je pa na žalost znanka po amoksiklavu izgubila mleko.

A ga tudi po tem, ko je nehala jemati Amoksiklav, ni bilo več? Joj, sedaj sem se pa res ustrašila. Ampak saj ful čajev spijem, pa tekočine na sploh. Upam, da ga ne bom izgubila.

Neposredna povezava do sporočila: 2441
10.3.2008 22:06:10   
zima07

katee upam, da je različno od primera do primera, je pa na žalost znanka po amoksiklavu izgubila mleko.
A ga tudi po tem, ko je nehala jemati Amoksiklav, ni bilo več? Joj, sedaj sem se pa res ustrašila. Ampak saj ful čajev spijem, pa tekočine na sploh. Upam, da ga ne bom izgubila.

Brez panike, ocitno je razlicno od primera do primera...Sama sem tudi jedla amoksilav (zaradi suma na mastitis), pa ni bilo mleka nic manj...Res, da se je to dogajalo, ko je bila pikica stara skoraj eno leto, ampak od takrat so minili ze skoraj 3 meseci in se vedno dojimuser posted image ...

Ti samo veliko pij, jej in pristavljaj fanta...PREDVSEM PA NE OBUPAJ!!!

P.S. Se opravicujem, ker "padam" v vaso debato...user posted image

LP

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
10.3.2008 22:19:13   
klepetka
dober večer

sem mogla  nahitro  še sem ,preden ugasnem računalnik za danesuser posted image

Mi smo se pa zvečer  kopali ,tako da pričakujem živahno in nič kaj dolgočasno nočuser posted image .

sani,naša LAna uveljavla svoj jaz predvesm takrat ,ko jo budno odložim v posteljico ;jo ne uspavam na rokahuser posted image

Lunca ,jaz šele zdaj Domnu da povem kadar greva kri dat(na srečo je to bolj poredko),ampak do zdaj sem bila pa vedno tiho.PA mislim da nisem prav delala,ker je bilo itak samo zatišje pred neurjem.
Nalin ,super in domisleno si ŽAna to pripravila za v laboratorijuser posted image user posted image .

klaja,dobra si ,da greš z obema nakmalu ven ,glede na top ,da Julija še ne hodiuser posted image user posted image

tinča,jaz dajem Lani oleovit ,pa je res nič ne zvija.Mogoče zato ,ekr je treba dati samo 1 kapljico.
dodajam pa jaz ,(kadar je treba,do zdaj 2x )aptamil AR ;mi ga je zdravnica na gastro priporočila nekako bolj kot novalac
.
kolke smo imeli mi tud 1A,pa ne povijam široko.Imamo pa drug teden UZ kolkov ,pa bomo videli kako in kaj.

triš ,kako lepo zmeraj opremiš post s slikicamiuser posted image .Kot da bi geldala risankouser posted image

katee,tuid midve z Lano sva prišle samo enih 100m ,ko sva se odpravile na sprehod ..potem pa dež in nazaj.Žan Luka pa je praktično  prespal celo noč.user posted image user posted image ,le tako naprej.

Jaz LAno držim v naročju bolj pokonci ,samo tak oda je naslonjena cela ,s
hrbteničko.

PA ko sem jaz imela AB pri Domnu (se spomnim)amoksiklav ,je tako zelo jokal;pa so mi takrat eni rekli da zato ,ekr je mleko spremenilo okus ,eni pa spet da  ga  zmanjkuje.AMapk jaz sem kar pogoseje takrat dojila ,pa se je hitro  normaliziralo .Tako da ti svetujem iz lastnih izkušenj ,da kar pristavljaj.

Zdaj pri LAni sem pa imela hiconcil,pa ni bilo neke spremembe;ni odklanjla niti se mi ni zdelo,da bi bilo manj.Upam da bodo bolečine ponehale in bo bolj znosno.Pazi naseuser posted image

mml,ja dobra si ,da zjutraj oba spokaš in se odpravite od doma.user posted image user posted image
Matic pa tako bistro gleda ,da bi mu človek prisodil kar kakšne mesec več življenjauser posted image .Si mi pa dala idejo za jutrišnje kosilouser posted image

benika ,user posted image user posted image kolikortoliko dobre izvide ,čeprav ne ravno po vaših pričakovanjih.Pa glavno da vsaj malo slišiuser posted image

ljubljana,kakšne lepe fante imaš,čist zares.JAkob pa tud starejši deluje ;sice rpa bo že 3 mesece staruser posted image .

nana,tudi Lani rastejo blond laski in modre učke ima.user posted image user posted image Upam da tud ostanjeo modre.

mala pikica ,Ja ,Gašper je že bil lačen ,če je tolk pojedel.Tud pri nas je bilo do zdaj  dvakrat zvečer ,ko sem mogla dodat flašo;enkar tje pojedla 100 ,torej je bila  še precej lačna ,drugič pa 40 .Pride kakšen dan manj.

ursulina,dobro opravite jutriuser posted image

tako,zdaj grem pa spat ker bo itak kmalu budnicauser posted image

lahko noč vam želim

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
10.3.2008 22:39:45   
karmyka
OJLAuser posted image

Zdaj sem si vzela malo časa res mi zelo primanjkuje da bi vas prišla pogledat na forum pridem malo pa probam napisat pa moram spet k tamalima dvema zdaj končno spita tako da se opravičujem ker me tako dolgo ni bilo z odovori drage mamice.user posted image

No da odgovorim na hitro potem pa grem tudi jaz pod kovter da tudi jaz dobim malo spanja.user posted image

No kako je z dvojčki to rihtanje ja bom zdaj kr po resnici povedala grdo ali pa lepo rečeno ja včasih malo z...........
Včasih se kr malo usedem pa si rečem karmy globiko dihaj vse bo še uredu pa si po drugi strani študiram če so male dale  toliko  skoz na intenzivni vso to pikanje pa tiste cevke pa kisik pa cevi v pljučka da so pokazale  toliko moči ni varg da jih bom tudi jaz zrihtala v prave velke punce.
Drgače so pa prave male cvetke tako nežne da bi jih človek kar pojedu res nemorem se jih nagledat pa ti prvi nasmehi da se kar stopiš se ti kar zaklenejo v srček zavedno.user posted image user posted image
Tako za mene so vse mamice prav posebne mame še najbolj pa tiste ki imajo trojčke ali več.

.Da še povem dojenje je se je pri meni že žal zaključilo tako da smo sedaj  samo še na flaškah oz.aptamilu imunnofortis ko pa sem še dojila sem pa tako, obe dve sem si vzela v naročje in ena je na eni strani vlekla
druga na drugi strani.user posted image

MARTINCA se mi zdi da si me vprašala s kje sem ,mogoče kaj poznaš kozjansko no s tukaj????
Drugače pa če še katero kaj zanima o dvojčkih kar naj vpraša zato pa smo tukaj rade volje odgovorim
čeprav bolj pozno res se opravičujem še enkrat.

Pa še 4 nove slikce sem dala v album od tega dve iz intenzivne.user posted image

Nočko*karmyka

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 23:05:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karmyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 23:08:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.3.2008 5:54:44   
Lunca1
Jutro. Sem ež pokonci, ker je bil Luka ponoči precej glasen, ker ima zabasan nosek. No on še spi. user posted image  upam da danes že pride baby vac in ga odrešimo.

Benika user posted image  za sluh, upam da se mu še izboljša. Ampak glavno, da vsaj kaj sliši.

Pri nas je bil nasvet pediatrinje za podiranje kupčka pri Pini v sedečem položaju in sicer tako, da imaš user posted image  s hrbtom naslonjenega na svoj trebuh. Tako da pri nas Luka včasih že damo v ta položaj, ampak obvezno z oporo na moj trebuh. Pa seveda ne pogosto.

Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.3.2008 8:07:26   
klaja
Jutro!

Benika upam, da se bo sluh kako popravil!!!

Karmyka verjamem da imaš dosti dela z obema, take mame si pa res zaslužite pohvale!!!

Ljubljana pravi cukrčki so tile tvoji fanti!!!

Mml tudi tvoj je pravi srček, sicer so pa tako ali tako vsi dojenčki luštni!

Septemberka jaz sploh nič ne pazim glede hrane, jem vse in Hana nima kakih večjih težav.

Se moram pohvalit, da sem že na 3/4 skuhala, moram še samo kruhove cmoke naredit in je kosilo gotovo. Sem pridna ne!?

Zdaj pa čakam da se tavelika madam zbudi, da bomo imele spet akcijo!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.3.2008 8:30:43   
Tinča1
Dobro jutro

Tudi jaz sem že v pokretu od 6.30 zjutraj. Sem že malega skopala, ker se je napenjal in nikakor ni mogel kakati, plenočko je umazal samo za en ptičji kakec.user posted image  No pa saj bo. Tam nekje opoldne, bo napravil mami velik kupuser posted image  v plenički. Mislim, da mu to povzroča Novalac. Vedno ko mu ga dam, ima probleme, po mojem mleku nikoli. Ena joška je pri meni čisto prazna, kljub pristavljanju in se je že zmanjšalauser posted image , druga, pa je še velika in malega vztrajno pristavljam, samo, da bi bilo mleko bolj dolgo.

Proti krčem jaz dajem Lefaxin, malo pomaga. Je pa res, da ima Daniel ful močne krče, tako, da kar solzice tečejo. Zato mi je pediatrinja rekla, naj mu dam pol svečke, da se stvar malce ublaži.

Mala pikica Daniel je rojen 21.1.2008 ob 22.55 z urgentnim CR.

Jaz imam malega čez dan, vedno več v lupinici, ker v košari glasno protestira, ker nič ven ne vidi. Kar pa se tiče pestovanja v ležečem položaju pa potekajo prave borbe. Mali hoče gor, jaz hočem dol. Rezultat je dretje in popuščanje mame, da naj bo vsaj malo privzdignjen.

Sicer pa punce hvala vam za odgovore, res je fajn tale RR, da si lahko izmenjamo mnenja in računamo na pomoč, ko kaj zaškripauser posted image .

Lp

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.3.2008 8:52:16   
klepetka
dobro jutro
imam 5 minut cajta ,pa vas moram pozdravit ker ne vem kako bo danes kaj časa za pisanje.
Potem greva z Domnom k logopedu,čez dan itak ni časa za računalnik,zvečer pa je na vrsti HAus.Upam da mi ga tokrat uspe gledat,ker zadnja dva dela nisem mogla gledat ,ekr smo imeli obakrat obiske tako poznouser posted image .Jaz pa vsa živčna se presedala.user posted image No,danes upam da mi uspe gledat.

No,naša noč je bila po pričakovanjih glede na to ,da smo se včeraj zvečer kopali.
Ko se je tatretjič zbudila sem kar nehala štetiuser posted image .

karmika ,verjamem da je naporno včasih rihtat dva dojenčka,ko pa je še enega včasih .Pa saj bo ,samo da je zdravje ,kajne.Sta pa prekrasni princeski.Pa sta enojajčni ,ke rse mi zdi da sta prav enkai?

klaja ,res si pridna ;mi smo komaj dobro vstali ,ti pa že kosilo kuhanouser posted image

Tinča ,tudi naša LAna je čez dan čedalje več v lupinici al pa na rokah.V ležečem položaju je samo takrat ko spiuser posted image Pa le oglasi  se kaj večkart zdaj.

grem  zdaj ,ker je čaj (od galex-auser posted image )že pripravljen ,potem se moram pa še obleči da greva v ZD.

lep dan ,čeprav očitno zeloo deževen

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Darilo za otroka
nada56

Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?

DA, v vrednosti do 20 eur (15%)

DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (5%)

DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (10%)

NE, rajsi kupujem v trgovini (5%)

NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (30%)

NE, ne kupujem daril preko interneta (35%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!