vaney
|
obrigit, res lepo, da ste končno skupaj kot družinica mleko; Anže ima eno škatlo (400g) za 3-4 dni, ampak kot je napisala že sunny, ga nekaj tudi stran vržemo, ker ne poje vedno vsega. sunny, a zaradi večje teže oz. hitrejše rasti boste prej začeli z GH? Anže ima zdaj okoli 5kg, pregled imava čez 2 tedna in bomo najbrž tudi imeli okrog 5500g in 58, 59 cm (predvidevam). majra, jutri dopoldne okrog 10h greva z Anžetom spet po opravkih v Črnomelj (tudi, če jih nimava, jih jaz najdem, samo da kam greva) in lahko se kje dobiva (če je pri vas seveda vse v redu in imata čas-sporoči na gsm). triš, fotografiranje tako majhnih je prava znanost, če mene vprašaš. na silo smo ga zbudili, potem slačili in se je zraven pačil, zapiral oči, napol jokal, obračal glavo...zato smo pa morali naredit 30 posnetkov, preden je bilo dobro. a ve dajete vitamin D? A to je treba ali kakor hočeš? Ker jaz sem šele na forumu brala, da naj bi ga dajali, prej mi ni nobeden nič rekel. Anže je zadnje 3 dni čez dan ena tečka, ampak vsaj ponoči spi 5-6 ur v komadu, upam, da bo tudi danes tako. kdaj so se vaši začeli pogovarjat? Anže je danes (7 tednov) odpiral usta kot mladi kos in mahal in brcal zraven in spravil ven "a" (je tako lepo za slišat ), jaz sem bila vsa happy, potem se je še naglas zasmejal in sem se skoraj stopila zraven zdaj grem pa počasi spat, da se ne bo Anže prej zbudil. lahko noč vsem in mirno spite.