|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
11.3.2008 14:35:18   
septembrka
danes je prav turoben dan, primeren za surfat po netu user posted image user posted image , ko naši user posted image ninajo.
nana35 ja tudi ocvrto ribo sem že jedla in dunajski zrezek... pa ni bilo nobenih spremem, napenjanje pa je bilo po kapljicah ad3... tako, da jih bomo menjali v petek, ko imamom pediatra in 2. mesec user posted image user posted image user posted image oz. so te kapljice sploh potrebne?
karmyka bravo zate in za tvoji pupiki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.3.2008 14:48:46   
Lunca1
no pa smo na 100. strani user posted image

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.3.2008 15:10:17   
katee
Vse, ki ste na adaptiranem mleku bi vprašala, koliko škatel pojedo vaši otročki na teden oz. a pojejo 1 škatlo na teden?

Zdaj si grem pa polento narest, da bom polna mleka kot user posted image .

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.3.2008 16:50:17   
nana35
Ali vaši user posted image tudi več spančkajo,ko je tak turoben in deževen dan?Klemen je bil včeraj ves dan v akciji,pa prdci so ga mučili skoz,danes pa samo ajčka in papa.

septembrka,kapljice mu daješ ali ne,ne vem če so potrebne,drugače eni pravijo,da ja drugi da ne,veliko jih teh kapljic sploh ne daje...tako da ne vem... Po resnici povedano,jaz mu jih dajem ko se spomnim,to je skoraj vsak dan,če pa pozabim dopoldan pa mu jih potem ne dam,za vsak slučaj,kaj pa če ga bi šraufalo ...imam pa Oleovit D3.

:))

(odgovor članu septembrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.3.2008 18:00:15   
Sunny Morning
Evo medve sva z vaganja. Kot, da gremo na user posted image . Uradno user posted image imamo 5900 g in 60 cm pri dopolnjenih dveh mesecih.
Mi pa zaradi nedojenja ni čisto nič rekla, samo prej bomo začeli z dodajanjem GH. Se ji pa pozna, da se ni preveč zredila, ker so se ji šlaufki na nogah kar zmanjšal. Zdaj postaja bolj dolga.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Vse, ki ste na adaptiranem mleku bi vprašala, koliko škatel pojedo vaši otročki na teden oz. a pojejo 1 škatlo na teden?

Pri nas porabimo škatlo Apramil AR (2x400g) v 10 dneh, vendar ga tudi stran kaj vržemo, ker ga ne poje vedno toliko kolikor ji ga naredimo. Sem pa ugotovila, da ima danes "post". Včeraj je pojedla 1000 ml in danes je ful malo in tako je vsakič.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.3.2008 18:09:30   
katee
user posted image user posted image  Neja za pridobljene gramčke in centimetre!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil katee -- 11.3.2008 18:11:01 >

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.3.2008 20:25:08   
karmyka
Ojla

Mamice hvala za tako vspudbudne besede res še enkrat hvala ja naintenzivni je bilo kr hudo če gre vam na jok potem si lahko kar mislite kako sem se jaz vsak dan prejokala zreven niju no pa važno je da sedaj napredujeta sem tako vesela da je vse vredu z njima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako mi vse skupaj zlaufa da lahko pridem še na RR ja tako vse skupaj gre ko po tekočem traku res si ne znam predtavljat če bi mela enga otročka sej nevem kam bi šla z časom.user posted image user posted image

KLEPETKA dvojajčni sta, nista si tako podobne če imaš čas poglej še enkrat slikce podrobno.user posted image

Danes smo bili na nevrofizioerapiji tako da  sta bili punci malo pregledani glede pasenja kravic pa obračanja glavice nazaj, pokazala nam je vse pravilne gibe pestovanja,previjanja, oblačenja, slačenja, hranjenje in še nekaj takih primerov ki jih moram čimvečkrat izvajat res so čisto drugačni prijemi kot pa te jih učijo nasplošno.
Ja glede leželnika nam ga je čisto odsvetovala svetovala nam je kar posteljico čez dan pa na  tla na ravno površino sem šla potem še v hofer po tako debelo blazino ko jo imajo oni tam not.

Malo sem prebirala poste od prej
glede plenic jaz imam linostarke in pampers so mi najboljše ker imajo mrežico in gre kakec pod mrežico tudi če je dalj časa plenica na ritki imela pa sem DM pa mi niso bile všeč ker so nam premočile.

Glede kakanja kaj če bi probale aptamil imunofortis mi ga imamo pa se pokakata vsak dan vsaj enkrat če ne dvakrat mehki, mehki kakeci.user posted image

Pa ena je spraševala koliko pojedo adaptiranega mlekca jaz lahko povem za moji dve eno škatlo oz.dve vrečkici imata za en teden včasih še manj pet dni.

Tako toliko zaenkrat moji dve že pančata  zdaj  pa  še  jaz.user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.3.2008 20:52:16   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Zanima me ali vam je trebuh že v celoti izginil ali kako?Jaz ga še malo imam,pa me zanima,predvsem bi Katee to vedela,če lahko telovadim ali je treba še počakati 2 meseca oz.1 in pol,da se maternica skrči do konca!

septembrka,kako ti zavidam,to da polno dojiš in da še zraven vse ješ!Da si tako pogumna.Jaz dodajam k dojenju pa si še ne upam vsega jest.Res bi bilo prav,da bi počasi začela z normalno prehrano,razen seveda nekaterih stvari,ki si jih omenila.Vedno nekaj omahujem,ko je kosilo na mizi.Ali ješ tudi pomfri in ocvrto hrano?

Ali katera je ocvrto hrano??Jaz obožujem ocvrto meso,pa ocvrte ribe,vem,da ni zdravo,ampak jedla ga že nisem od pamtiveka in si želim pojesti kakšno bedrco...pa si seveda ne upam.Kaj menite ve?

No, meni je trebušček tudi še malo ostal. Ampak saj imamo še čas, kajne?

Zakaj pa ne bi jedla ocvrte hrane? Edino zaradi česar jo odsvetujejo je, ker je preveč kalorična in prevč ima praznih kalorij, zaradi česar gredo kg prepočasi navzdol. Jaz jem recimo ocvrtega osliča, pa ocvrtega piščanca, ne jem pa še vedno svinine, tako da svinjskih zrezkov še ne jem. Pa tudi polno dojim. 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.3.2008 20:54:57   
obrigit
Ojla čvekice tri dni me ni na RR pa vas ne bom folgala prebrat user posted image
Mi se imamo super, Špela je vsa navdušena nad atijem tak da mami nič več ne velja ati pa seveda nad hčerkico.
Evo ati me naganja v kopalnico tak da se bom kasneje zmuznila sem

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.3.2008 21:16:56   
vaney
obrigit, res lepo, da ste končno skupaj kot družinicauser posted image

mleko; Anže ima eno škatlo (400g) za 3-4 dni, ampak kot je napisala že sunny, ga nekaj tudi stran vržemo, ker ne poje vedno vsega.

sunny, a zaradi večje teže oz. hitrejše rasti boste prej začeli z GH? Anže ima zdaj okoli 5kg, pregled imava čez 2 tedna in bomo najbrž tudi imeli okrog 5500g in 58, 59 cm (predvidevam).

majra, jutri dopoldne okrog 10h greva z Anžetom spet po opravkih v Črnomelj (tudi, če jih nimava, jih jaz najdem, samo da kam greva) in lahko se kje dobiva (če je pri vas seveda vse v redu in imata čas-sporoči na gsm).

triš, fotografiranje tako majhnih je prava znanost, če mene vprašaš. na silo smo ga zbudili, potem slačili in se je zraven pačil, zapiral oči, napol jokal, obračal glavo...zato smo pa morali naredit 30 posnetkov, preden je bilo dobro.

a ve dajete vitamin D? A to je treba ali kakor hočeš? Ker jaz sem šele na forumu brala, da naj bi ga dajali, prej mi ni nobeden nič rekel.

Anže je zadnje 3 dni čez dan ena tečka, ampak vsaj ponoči spi 5-6 ur v komadu, upam, da bo tudi danes tako.

kdaj so se vaši user posted image  začeli pogovarjat? Anže je danes (7 tednov) odpiral usta kot mladi kos in mahal in brcal zraven in spravil ven "a" (je tako lepo za slišatuser posted image user posted image ), jaz sem bila vsa happy, potem se je še naglas zasmejal in sem se skoraj stopila zravenuser posted image

zdaj grem pa počasi spat, da se ne bo Anže prej zbudil.

lahko noč vsem in mirno spite.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.3.2008 21:41:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny, a zaradi večje teže oz. hitrejše rasti boste prej začeli z GH?

Ne zaradi hitrejše rasti, ampak zato, ker smo na dodatku. Polno dojene user posted image kasneje rinejo na GH, mi adaptiranci smo pa že prej pripravljeni.user posted image

a ve dajete vitamin D? A to je treba ali kakor hočeš? Ker jaz sem šele na forumu brala, da naj bi ga dajali, prej mi ni nobeden nič rekel.

Jaz ji dajem, vendar ne vsak dan, ker mi včasih uide. Nekateri strogo dajejo, eni se odločijo pa ne dajejo, ker niso slišali za Oleovit kapljice...moja prijateljica mu ni dajala, sta pa veliko ven hodila in jo je P celo pohvalila kako lepo daje kapljice.user posted image

kdaj so se vaši user posted image  začeli pogovarjat?

Jaz ne vem kdaj točno je naša Neja začela spuščat glasove...najbolje ji gre gg. Jo oči heca, če bo na GG-ju (Gozdno gospodarstvo) delala.user posted image  Je pa res lepo slišat, ko prvič spusti glasek. Veš vaney to je samo pri prvem, pri drugem user posted image bo šlo vse kot podmazano, pa še časa se ne bomo imele s tem ukvarjat.user posted image

Naša oči se je odločil, da bo Neja delala v NASI in bo šla v vesolje
user posted image

pa še najnovejši nasmehi
user posted image

user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.3.2008 21:48:44   
nana35
Neja,čestitke za super težo in centimetre!!user posted image

karmyka,meni se je tudi zdelo,da sta tvoji pupiki enojajčni,zdita se mi ful podobni oz.jaz ju ne bi ločila.

Mi imamo Aptamil imunofortis že skoraj od samega začetka,ker drugega nimajo več oz.tako izgleda zdaj ta Aptamil 1.Klemen ima skoraj vsakič pokakano pleničko,ko ga previjem,redko da nima,vsaj malo se pokaka vsakič.Da ne boste mislile,da so to ogromne količine drekca,kje pa,včasih ga je nekaj več,do hrbta,včasih pa malo.

Tudi moj Klemen že pančka,ampak ponoči bo 2x gor,ker je jedel ob 19h,potem pa ob 20 h samo malo zizal in se skopal,potem pa zaspal.user posted image

Alfabeta Mislim,da imajo ocvrte jedi veliko maščobe,ker se pač pečejo oz.delajo na več olja.Taradi tega.

obrigit,upam da uživate 100 na uro!user posted image

vaney,Klemen se je začel bolj intenzivno pogovarjat okoli 2 meseca,s tem da je vsak dan več "besed"user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.3.2008 21:51:29   
nana35
sunny m.,Neja je pa že prava lepotička,sploh na prvi sliki!!

Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.3.2008 21:53:54   
dašabina
živjo samo na hitro, še vedno kašljamo, nosek lepo čistimo, je pa bil danes za občutek bolj cmerav kot ponavadi,
Neja user posted image  bravo za kg.
Kaj je to GH?
Lepo nočko...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.3.2008 21:57:57   
benika
Kaj je to GH?

Gosta hrana. Ampak ne prehitevat z njo. Da ne boste tako kot pri oktoberkah, kjer so nekatere GH začele uvajati pri 3 mesecihuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.3.2008 22:01:57   
TRIŠ
Samo na hitro vam povem da smo danes vsiuser posted image ker nam je povozilo zajčkauser posted image .Ati mu je zjutraj dal jest in ni opazil da je šel ven,ko sva prišla domov ga ni bilo .Iskal ga je dve ure po vasi in na koncu ga je našel povoženega.Matic je tako jokaluser posted image z njim  pa še jaz.Pol se je pa ati tako sekiral ,da je šel  po drugega.Matic se je potolažil in se z njim že veselo igra.user posted image
Te dni bom pa malo brez računalnika ,ker ima moj dragi 30 let user posted image moj sine pa 9 let user posted image in moram zrihtat dve feštice.Slikice vaših dojenčkov sem pa pogledala in so vsi tako čudoviti.
Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.3.2008 22:05:17   
nana35
Tri slikice mojega pikeca!!Da malo vadim moje sposobnosti,da ne zarjavi...

user posted image Tako spančka v svoji posteljici.

user posted image Tako se pa Klemen smejčka.

user posted image Pa še zadnja kar tako...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.3.2008 22:06:37   
majra
Neja user posted image user posted image

Vaney, mi se pa ne moremo nikakor uskladit. Imamo jutri ob 11.45 P. Če se pa zadržite po 12. mi javi, pa priletimo.

Katee, v bistvu sploh ne vem koliko časa imamo eno škatlo AM, mislim pa da je ne porabimo v enem tednu. Mi tudi veliko mleka zmečemo stran

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.3.2008 22:12:49   
Lunca1
Mi porabimo cca. 3 škatle na mesec.

Vaney d vitamin naj bi dajal od 3. tedna. Kupi pa Oleovit D3, da ne boste imeli krčkov. Naš mali tudi že pridno čveka.

Triš, bogi zajček.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.3.2008 22:20:16   
mala pikica

Joj, kako je lušno gledat tele slikice user posted image user posted image user posted image Neja in Klemen sta prava manekena, kako pozirata user posted image Dajte še več slikic prilepit!!!

Naš pikec že tudi panka kakšno uro, pa ati tudi, mami pa seveda kje drugje kot na RR-u user posted image

triš user posted image
za zajčka, pa user posted image za novega zajčka user posted image

obrigit vi se kar pridno cartajte,pusti zdaj RR (kdo to pravi user posted image )

Pa še naši najnovejši slikici:

user posted image

user posted image

Pri zadnji se vidi, kako smo zelo aktivni, je vse zmigano okoli Gašperja user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 11.3.2008 22:22:08 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.3.2008 22:22:28   
limma
Dober večer,
na brzino se malo oglasim, te dni mi ni zneslo..

Krčki so se malo umirili (trkam! da tako tudi ostane), Neža pa ponoči že dva dni spi 5 ur, potem je, malo joka in spi še 2-3 ure... user posted image  Sicer to ni toliko kot Klara od Pibe, Jakob od Benike in še nekateri user posted image , ampak jaz sem več kot zadovoljna user posted image

Pleničke - nam so Moltex iz Mullerja začele "hinavit", saj sva jo v enem tednu 3 krat ponoči previjala user posted image  Imam št. 2 (3-5 kg), mogoče bi kupila št. 3 (4-9kg)? Katere Pamperske imate za ponoči? Hvala za odg., da ne berem vse za nazaj.

Pogledala sem fotke januarskih sončkov - vsi po vrsti so krasni, eden lepši od drugega user posted image  user posted image
karmyka - ob slikcah Tee in Lee z intenzivne sem dobila kurjo polt, ki še kar traja........... sicer sta pa lepotički. user posted image  zate!

Benika - vesela sem, da Jakob vsaj nekaj sliši. Držim pesti za še boljše izvide user posted image user posted image user posted image

Karatina - tudi Neža ima boleče prkce kot Karin in prav tako joka, preden prkne. Še posebej pogosti so med dojenjem in potem je eno uro, ker vmes joka in vleečee ziziko "do neba" user posted image  Res pa, da zadnje čase kaka samo zvečer in se že od poldneva napenja.. boga revcauser posted image  No, danes sploh še ni.....

Računalnik mi "zmrzuje", bom probala prvi del kar poslat...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.3.2008 22:49:13   
limma
Drugi del, na hitro, ker še komaj gledam..

Nana  - nič ne delaš narobe, da Klemen boleče prka, ne smeš se obtoževat! Jaz ves čas bolj ali manj isto jem, pa je imela nekaj časa hude krče, zdaj je malo boljše in boleče prka,.. pač prevabila morajo dozoreti, tako pravijo in zato je potreben čas. Ocvrte hrane pa ne maram, ampak mislim, da komot poješ kakšno bedrco. Trebuha pa še nimam čisto ravnega oz. ne več (ko sem prišla iz P, sem ga skoraj imela), čeprav imam manj kg kot pred zanositvijo.. ampak 7 krat na dan jem, dojenje me čisto zlaka.. se pa kg očitno napačno prerazporejajo user posted image  Ti pravim, midve imava iste "težave"... tudi jaz razmišljam o nakupu baby vaca - za vsak slučaj. A že veš kje se kupi?

Obright - vesela sem za vas, da se imate lepo.

Triš - ubogi zajček user posted image

Jutri imamo UZ kolkov.

Nočko.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.3.2008 23:35:18   
benika
Baby vac lahko kupita pri RR-jevki riji oz. tukaj

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.3.2008 23:57:51   
ljubljana
bravo za slikice. vsi naši sončki so prekrasni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.3.2008 6:51:09   
Lunca1
Jutro.

Limma če boš šla na 3 ti svetujem Pampers Activ Fit, vijoličaste.

baby vac http://www.minisvet.si/aspirator-nos-p-1057.php?osCsid=3cacf2583797913cf535d249811f0fe0 tukaj ga lahko naročiš, pride pa s poštnino malo manj kot 17 EUR

Mi imamo pa danes zdravnika, tako da bo treba zrihtat dva otroka, pa še tavelikio pripravit, da bo lulala v lonček. Upam da nam rata.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!