klepetka
|
ojla samo da se na hitro javim in vas pozdravim ,ekr je pomanjkanje prostega časa Mi smo po starem ,razen da se za razliko vseh januarčkov ,kolikor sem brala kako ponoči spijo,zbujamo 3x na noč.Ampak ni panike ...bo že. Benika in sonček balonček ,dobro opravite danes v bolnici na pregledih Lunca ,pol tud ti poznaš tole situacijo z izbirčnostjo otroka. Upam da mine,čeprav mi vsi pravijo da je boljše tako,kot pa da bi mogla otroku hrano branit.Ne vem ,jaz nisem čist prepričana v to ,ekr je pa menda ja lepo gledat otroka ko vse je kar mu daš . nana,ne grem se več s slikami...no mogoče bi pa vseeno šeenkrat poskusila .No,pa da vidimo šla sem na shrani .si in označila 80 pikslov ,pa bomo videli zdaj če bo, Ti si pa genij ,ti je ratalo,ko si skoz govorila da ne znaš Triš , točno tako sem naredila kot si napisala ,pa bomo videli zdaj moje sposobnosti katee, za baby vac .Zdaj boste imeli sesalec pa samo za pucanje noska;za sesanje ne bo več priše l prav ,ker si nataknila preveč na grobo na cev suny morning ,super da je po aptamilu AR zdaj vredu.Tudi mi imamo tega na zalogi.So mi ga na gastro priporočili ..bolj kot pa novalac AR. In ,ja ta težava -refluks ,mine ,pri eni h prej pri drugih kasneje. Ampak Neja pa ogrooomno poje.Velika punca. dašabina ,upam da je Mihec bolje s svojim noskom Punce ,povejte m i,ali se tud vaši dojenčki tako silijo naprej z glavo ,ko jih držite v naročju?NAša LAna se ful ,pa ne vem če je to glih vredu za razvoj .A ni še mal prehitro?SEm že pozabila od onih dveh ,kako to poteka nič ,si grem še lase umit ,potem čez kakšno uro pa ven na sončka. Jaz pa opažam ,da nas naša mml precej ignorira ,pa še nekatera,ja skratka..lep dan vam želim še naprej