|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
11.3.2008 9:35:06   
sani1
Dobro jutro!
Naša noč je bila pa danes nadpovprečno dobra. Očitno vreme vpliva na spanec...user posted image

klepetka- ja tudi naša Manja se joče samo, ko jo odložim v posteljo.Ampak včeraj sem vstrajala in je potem zaspala.

Ti vaši fantiči so res pravi sončki. Bodo naše pupe res imele težko delo katerega izbrati...user posted image

To vreme pa me jezi, ker ne moreva nikamor. Pa morem iti do vrca da oddam vlogo pa v trgovino bi mogla. Evo pa ne pridem nikamor. Včeraj sem pospravljala danes pa ne vem kaj bom počela. Grem zdej kar pripravljat kosilo.

No lep dan!!!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   Sončki januarčic 2oo8
11.3.2008 9:57:52   
karatina
Koončno sem skozi zamujene poste

Pri nas je stanje že malo boljše, je ati ozdravel in je že v službi.

Pri nas pa se je kakanje ful spremenilo oziroma nehalo user posted image . Ko sem bila od začetka v skrbeh, da nonstop kaka, se je 14 dni nazaj začelo kakanje na 3 dni, danes pa je že šesti dan, ko ni kakala. Pojma nimam, kaj je to. Istočasno se mi zdi so se nehali krči (upam, da ne kličekm spet kakega vraga), pojavili pa so se boleči? prdci. Ful mi začne jokat malo preden ga spusti, pol pa še bolj... Pa bo verjetno tudi to minilo. Samo upam, da se bo kakanje spet čim prej aktiviralo user posted image .

Glede čišče,  meni se je nehala slabe štiri tedne po porodu, na roj. dan Karin - 1 mesec, sem pa dobila prvo tridnevno M, če je to bila. Sem jo pa zdaj ravno zopet odslovila. Me je od srede naprej tako zalivalo, pa pravijo, da če dojiš, je nimaš user posted image .
Sem opazila, da se je malo preden je prišla količina mleka zmanjševala in sem bila že v skrbeh, da ga bo zmanjkalo, včeraj pa se je stanje spet izboljšalo in so prav trde, če naša babika predolgo spi.

Zdaj pa moram it, se za mano prebujajo...

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil karatina -- 11.3.2008 9:58:45 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
11.3.2008 10:09:37   
mala pikica
Končno je Gašper zaspal, je bil od pol sedmih zjutraj buden.

katee sem zelo vesela, da zima ni ostala brez mleka po Amoksiklavu. Tista znanka ga je čisto izgubila. Vama bo pa sigurno uspelo user posted image

karmyka res te občudujem. Sem pa prepričana, da jih boš zrihtala v prave velike punce user posted image Sem pa že zadnjil gledala slikice. Res sta luškani. Na intenzivni pa je to res žalostno user posted image Glavno, da sta zdaj v redu in da pridno rasteta.

klaja ti pa si res pridna. Bi pri nas tudi bilo že kaj narejeno, če bi se mami vstala takrat ko se Gašper zbudi. Jaz se obrnem na drugo stran in spim dalje, Gašper pa še vsaj eno uro pridno čeblja in se zaposluje sam s sabo user posted image

tinča pri meni je tudi na eni strani bolj malo mleka, upam, da še nam vseeno uspe vsaj nekaj časa user posted image Seveda je RR super, samo se moraš večkrat oglasit, potem pa te čisto prevzame user posted image Nekatere to zelo dobro vemo, kajne klepetka in nana user posted image

Zdaj pa grem jaz tudi kuhat...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
11.3.2008 10:09:53   
katee
Dan!

Da vam najprej povem, da sem se zjutraj (5.20) zbudila prvič in da sta bili obe dojki poolni!! Sem bila res vesela, da nisem izgubila mleka. Sem se pa nacejala s tekočino zvečer, tako da je res pomagalo. Hvala vsem za spodbudo!!!

Noč je bila mirna, je mali spal od 21.30 - 5.20 user posted image user posted image , potem do 7.30 in še do 9.30. Jaz sem vstala ob 8h in šla kopalnico pospravljat.

Za kosilo bo pa goveja juha in polenta. Je treba čim več polente v teh dneh pojest.

Vreme pa za user posted image , spet ne bomo šli nič ven user posted image .

Sem dala malega v igralni center, pa mu je zelo všeč. Se igračkam tako smeji user posted image .

Karmyka: vsa čast, da takole zrihtaš svoji punčki. Ko sem gledala slikice, sem se pa skoraj user posted image .

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 10:26:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 10:26:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karatina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 10:33:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
11.3.2008 10:43:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
plenice Matic ima čez dan zele pamperske, ki smo jih dobili za darilo, za ponoči pa New Baby iz Muellerja, mi smo ravno presedlali na številko 2 in mislim, da bo Maticu še nekaj časa prav...tako da sunny ne vem, kam se Neji tako mudi. Jaz sem do prejpnejga tedna še Manco zvečer dajala v Activ fit št. 4, pa je star že 2 leti user posted image

Jaz se tudi vprašam kam tako hitimo.user posted image Prav prehitro se vse odvija, vsaj zame. Jaz na Nejo plenic št. 2 sploh ne spravim vem. No mogoče bi, ampak s pravo težavo. Bi ji definitivno vse prepustilo, sploh pri kakanju.user posted image  Activ fit št. 4 imajo dokaj velik razpon (od 7 do 15 kg) tako da upam, da teh pa ne bomo kmalu menjali. Se mi pa zdi, da se je malo umirilo nabiranje teže, se zdaj bolj raztegujemo v dolžino. Danes imava vaganje pa bom lahko sporočila naše zadnje stanje.

Drugače pa je bila naša noč KATASTROFA. Do 2.00 je spala ful lepo, potem se je pa začelo.user posted image Sva jedli in se je seveda vmes podelala. Tudi bodi je imela pokakan, tako da jo je bilo treba celo preoblečt.user posted image Pol pa nikakor ne user posted image . V posteljici je ves čas nekaj opletala, na koncu jokala, oči jo je nosil pa dajal spat, pa spet nosil...in tako vse do 7.00, ko smo dokončno vstali. Zdaj bova 2 dni sami in oči se bo v hotelu lepo naspal, mami se bo pa zmešalo.

mml Matic je pravi cukerček, tako kot vsi januarčki.

benika tudi tako je boljše kot pa, da čisto nič ne sliši. Saj danes se vse uredi, tako da mislim, da zaradi tega mu ne bo hudega.

ljubljana prva slika se mi prav dopade. Le kako si ujela jezička.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
11.3.2008 10:59:52   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Da vam najprej povem, da sem se zjutraj (5.20) zbudila prvič in da sta bili obe dojki poolni!! Sem bila res vesela, da nisem izgubila mleka. Sem se pa nacejala s tekočino zvečer, tako da je res pomagalo. Hvala vsem za spodbudo!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
11.3.2008 11:05:15   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Grem se zvijat pred TV in upam, da bodo bolečine čimprej minile.

Upam,da so bolečine minile ali pa da bodo vsaj kmalu!Mene ni tako bolelo v maternici.

Zanima me ali vam je trebuh že v celoti izginil ali kako?Jaz ga še malo imam,pa me zanima,predvsem bi Katee to vedela,če lahko telovadim ali je treba še počakati 2 meseca oz.1 in pol,da se maternica skrči do konca!

septembrka,kako ti zavidam,to da polno dojiš in da še zraven vse ješ!Da si tako pogumna.Jaz dodajam k dojenju pa si še ne upam vsega jest.Res bi bilo prav,da bi počasi začela z normalno prehrano,razen seveda nekaterih stvari,ki si jih omenila.Vedno nekaj omahujem,ko je kosilo na mizi.Ali ješ tudi pomfri in ocvrto hrano?

Ali katera je ocvrto hrano??Jaz obožujem ocvrto meso,pa ocvrte ribe,vem,da ni zdravo,ampak jedla ga že nisem od pamtiveka in si želim pojesti kakšno bedrco...pa si seveda ne upam.Kaj menite ve?

Midva sva se včeraj tudi skopala,predvsem zaradi tega,ker ga tako napenja,da mu je bilo toplo,ker ne more prdati.Res ne vem kaj naj s temi prdeci naredim.Mogoče jaz delam pri sebi kaj narobe?Kaj takega jem ali kaj,da ga tišči?Nimam pojma,sploh mu ne upam dati mojega mleka,ker si mislim,da jaz počnem kaj narobe.Revčka tako tišči na prdanje,no,potem nekako spraviva ven stelovadbo in velikimi mukami, a gre počasi,rada bi da se ne bi zbujal,ker ga napenja proti jutru.Pa še zdi se mi,da morda zato,ker vso noč miruje,ker čez dan ni sile.

klepetka,vidiš kaki lepi user posted image bodo,ko se najina dva vzameta!Arijska rasa,user posted image user posted image .

karmyka,občudujem te,res zmoreš.Kar srce se mi para ko gledam te slike iz intenzivne,uboge punčke in uboga vidva z možekom,kaj sta prestajala.Šele zdaj vidim,kako je moglo biti hudo...user posted image Važno pa je da zdaj rasteta dve zdravi punci in da je najhujšega konec.user posted image

klaja,da ne boš mislila,občudujem tudi tebe in tvojo moč,kako ti uspeva,pa tudi Nalin in seveda piško miško.Vse ste prave močne mamice!

Počasi razmišljam o baby vac-u!Za vsak slučaj,kje ga naročim??

Zdaj pa upam,da mi kje ne zbriše.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
11.3.2008 11:14:04   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Istočasno se mi zdi so se nehali krči (upam, da ne kličekm spet kakega vraga), pojavili pa so se boleči? prdci. Ful mi začne jokat malo preden ga spusti, pol pa še bolj...

Ravno tako je pri Klemnu!

mala pikica,kako zelo prav imaš glede RR-ja...mislim,da zbolim,če kak dan ne bi šla gor!Vedno najdem kakšno luknjo v dnevu,da vas obiščem in kaj napišem...

Nalin,tudi jaz si stisnem dojko,ko vidim,da noče več vleči,ga nekako s tem spodbudim,da spet začne.

sunny m.,naš Klemen ima večkrat pokakano skozi,ker pokaka kar veliko količino naenkrat.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
11.3.2008 11:23:03   
mml
...Matic noče spat in veselo protestira, jaz se pa delam, da se me to ne tiče...ponoči je pomagalo in je po nekaj minutnem protestiranju lepo zaspal...smo imeli pa bolj čudno noč...že začelo se je malo pred 20., ko je bil frkolin pokakan do srede hrbta...ne vem, kako mu je to uspelo, ker plenica ni bila skoraj nič posračkana na zgornjem koncu user posted image , no in ker sem ga ravno slačila, smo ga še skopali, seveda je Manca pridno pomagala, mali se je pa čudil in gledal z veeeeelikimi očmi. Po tem je pa frajer bedel praktično celo rundo do 23., ko je dobil še večerno dozo hrane in je pristal v postelji, samo namesto, da bi malo pogodrnjal, kot to naredi ponavadi, se je odločil, da ga bo zvijalo in je tulil, da je bilo joj...no na koncu se ga je user posted image  naveličal in ga vzel k sebi v posteljo, kjer sta po tem oba zadružno spala user posted image , ob 5. se je zbudila Manca, jo je menda lulat in po tem se je zaradi vsega premikanaj zbudil še Matic, ki se je lepo najedel (kar pri nas traja dobre pol ure), po tem pa še dobre pol ure parlamentiral in se usajal v postelji...tako da je bil že čas, da gre user posted image v službo, jaz pa tudi nisem vedela ali naj še ležim ali naj vstanem, ker bo počasi Manca začela rogovilit...pa sem se odločila, da še malo poležavam user posted image . Manca je pa dala mir od 7.30, Matic je imela pa dosti spanja ob 8.30, tako da smo bili spet pozni za k varuški in smo prišli z enourno zamudo. V avtu je sicer mrknil, samo zdaj pa nekaj protestira, čeprav bi moral še spati...no ja saj bo...čez kakšnih 10 let user posted image

No Matic je obupal nad mano in je očitno zaspal ali pa se samo dela user posted image

katee AB nimajo vpliva na produkcijo mleka, je pares, da spremenijo okus melka, kar ima lahko za posledico, da dojenčki nočejo sesati, po Amoksiklavu pa lahko tvojega sončka napenja ali pa lahko dobi tudi drisko. Upam, da ne bo nič od tega user posted image . Če te zelo boli v predelu maternice in jajčnika pa nikar ne čakaj do petka, ampak se spravi čim prej na kontrolo h G. S takšnimi stvarmi se ni za igrati. Vnetja v mali medenici so danes najpogostejši vzrok ženske neplodnosti v razvitem svetu, tako da vzamei stvari resno...pa te ne želim strašit, ampak tako je...

mala pikica so bili lognji dobri? Kaj je rekel Gašper? Upam, da so mu bili všeč user posted image

ljubljana pravi cukri in cukrčki so tile tvoji trije fantiči user posted image

benika sem vesela za vas, da Jakob vsaj nekaj sliši user posted image user posted image user posted image , tako da se mu bo lažje pomagalo z različnimi pripomočki, ki so sedaj na voljo

klepetka dobro opravita z Domnom danes pri logopedu user posted image

karmyka dobra si, da ti pri dveh nadebudnicah sploh še ostane kaj časa in energije za RR user posted image . No je pa poleg dvojnega dela tudi dvojna doza nasmehov in kasneje poljubčkov in objemov user posted image

piba meni se je čišča končala po dobrih 3 tednih, prejšnjič je trajala pa krepko čez en mesec, tako da jo je bilo ravno konec do pregleda pri G

Si danes ne upam, na vozičkarski sprehod, ker grozjo z dežjem in ne bi ravno tekala z vozičkom čez polje, kot sem z Manco, ko naju je ujela aprilska nevihta, sicer je bilo Manci zelo všeč in se je na glas režala iz vozička, meni je bilo pa precej manj smešno, ker sem bila mokra kot miš...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
11.3.2008 11:24:06   
Sunny Morning
Mi imamo ležalnik na katerem je pisalo, da se lahko uporablja od 0+, ampak jo dajemo mogoče vsak drugi dan za ene 10-15 minut. Ji več tudi ne paše.

Kadar se nosimo je to obvezno v dvignjenem položaju, ker jo težko prepričam kako drugače, pa še zaradi refluksa jo imamo bolj kot ne dvignjeno. Kadar je na rokah ima glavico na moji rami, da lahko opazuje okrog.

klepetka bravo za čuječe polaganje k spanju. Pri nas to sploh ne pali. Se še bolj razbudi, ker ful brca in gleda okrog, na koncu pa uključi sireno in rabimo dosti več časa, da jo spravimo nazaj spat. Sem se odločila, da bomo novo tehniko uspavanja začeli uporabljati nekje po 3. mesecu in upam, da ne bo prepozno...če ne bomo pa imeli roke do kolen.user posted image

sani1 mene tudi jezi tole vreme. Že tako nestrpno čakam pomlad, da je kar hudo. Samo bojim se, da ga april ne bi preveč biksal. Upam, da se bo zdaj vse zlilo in da bo potem samo sonček. Tudi Neja je bolj pridna, če greva ven.

Sploh si ne predstavljam, da bi Neja kakala na 2-3 dni. Zdaj kakamo vsak dan 2-3x, pa že to ji je muka, če kaka samo 1x, jo hoče kar razgnat in se ves čas jezi.

karmyka drugega kot user posted image user posted image user posted image  ne morem reči.

Sem ugotovila, da so pleničke št. 4 celo do 18 kg.

Naša se pa ful jezi, če ji daš kakšno igračo in čez 10 minut ugotovi, da je še ne more prijeti. Kakšno upitje...ne jokanje.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
11.3.2008 11:55:38   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Midva sva se včeraj tudi skopala,predvsem zaradi tega,ker ga tako napenja,da mu je bilo toplo,ker ne more prdati.Res ne vem kaj naj s temi prdeci naredim.Mogoče jaz delam pri sebi kaj narobe?Kaj takega jem ali kaj,da ga tišči?Nimam pojma,sploh mu ne upam dati mojega mleka,ker si mislim,da jaz počnem kaj narobe.Revčka tako tišči na prdanje,no,potem nekako spraviva ven stelovadbo in velikimi mukami, a gre počasi,rada bi da se ne bi zbujal,ker ga napenja proti jutru.Pa še zdi se mi,da morda zato,ker vso noč miruje,ker čez dan ni sile.

Saj počasi bo minilo, črevo pri dojenčkih je pač nezrelo in zato se hrana drugače presnavlja, ni še vseh encimov in "prijaznih" bakterij, ki sicer v odraslem črevesu skrbijo za dobro prebavo. Matica tudi občasno zvija in se napenja, da je ves rdeč v obraz...Manco je sploh napenjalo tam okrog 4 zjutraj, Matica pa čisto odvisno, največkrat pa okrog 22. Se pa zadeve občutno izboljšajo nekej po dopolnjenem 12. tednu, tako da po tem je pa življenje dosti bolj enostavno user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
11.3.2008 12:01:45   
Sunny Morning
user posted image za obmesečnice: Jakob, Lenart in Anže

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
11.3.2008 12:08:07   
Lunca1
Nana jaz v bistvu že od vsega začetka jem tudi ocvrto, pa ni nobenih problemov.

No mi smo pa ravno danes dobili baby vac in ga že stestirali. user posted image

mml mi tudi še čakamo kakca, ni kakal že tri dniuser posted image , tako da pričakujem tudi žehto. user posted image

Luka je že zelo dolgo v ležalniku, je pa tak,da se ga da čisto poležat. Se mi je pa v njem danes Luka skoraj obrnil iz desnega boka na levi. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
11.3.2008 12:08:39   
Lunca1
Jakob, Lenart in Anže čestitke. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
11.3.2008 12:44:41   
katee
sunny m.: ste bili pa res bogi to noč. Upam, da bo Neja bolje spala, ko bosta sami. Tudi jaz jutri ostanem sama s tamalim za 3 dni. A niso dobri naši user posted image ; gredo lepo na službeno pot, spijo v hotelu in se vsaj naspijo celo noč, me pa skrbimo za otročke!
Tudi mi uporabljamo plenice št. 3 že kar nekaj časa. Sem danes našega user posted image  tehtala in ima ,ne boste verjele, že 5840g. madona kako hitro raste! Kar prehitro.

nana: Meni je G rekla, da lahko z raztezanjem in lahkotnim tekom začnem že po 6. tednu. Zame je aerobika, na katero sem šla sedaj 2×, veliko lažja kot lahkotni tek. Tako, da ni nič narobe, če začneš lahkotno telovadit. Je pa tudi odvisno, koliko si prej športala. Prav trenirat pa se lahko začne 3 mesece po porodu - se pravi težje fizične obremenitve. Samo pazi, da ne boš začela prehitro s težkimi vajami. Jaz pravim, poslušaj svoje telo, saj sama najbolje veš, koliko si sposobna.

mml: saj mene maternica ne boli cel dan. Samo zvečer je prisotna bolečina, ampak mi je tudi ta včeraj hitro popustila. Je vsak dan bolje. Se vidi, da AB učinkujejo. Če me bo pa kaj bolj bolelo, bom pa vsekakor šla prej na pregled!

ležalniček: moj Žan Luka je zelo rad notri. Le včasih se razburja, pa ga moram malo poguncati in je takoj bolj vesel. Mi pa tudi zaspi notri brez problema, ampak ga nočem predolgo puščati notri. Če mi zaspi, da ponavadi kar prestavim v zibeljko.

hrana: jaz sem ugotovila, da malega zvija, če jem preveč mastno hrano. Zadnjič sem jedla pohano meso in pohane melancane, pa je reveža zelo črvičilo. Tako, da se tej hrani izogibam. Sicer pa jem vse razen surove zelenjave, zelja, repe, sadja (razen babano).

Neposredna povezava do sporočila: 2468
11.3.2008 12:52:29   
katee
Čestitke vsem, ki danes praznujejo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
11.3.2008 14:04:22   
mala pikica
Joj, kakšno vreme, je prav grozno, ko ne moremo nič ven user posted image

Čestitke vsem trem fantom, ki danes praznujejo mini rojstni dan user posted image user posted image user posted image

nana
trebušček še je vedno user posted image Pa še kar ne upam preveč telovadit, ko napnem trebušne mišice, da se v banji vsedem iz ležečege položaja, me kar nekaj spika v šivih user posted image pohane bedrce njam, njam user posted image jaz si jih kar privoščim od časa do časa, pa se Gašper nič ne pritožuje. Vztrajna pa sem pri solatah, ki jih že dolgo nisem jedla zaradi bućnega olja. RR... jaz tudi verjetno zbolim, če ne uspem priti sem vsaj 3x na dan user posted image Zadnjič mi internet ni delal pol dneva, pa sem že paniko vzganjala po hiši user posted image

mml ti tako dobro opišeš vso situacijo, se vedno od srca nasmejim zraven, sploh o tistem, da bo... čez kakšnih 10 let user posted image lignji so že pripravljeni, že lepo dišijo, čakam pa še dragega, da bova skupaj pojedla. Kaj bo pa Gašper povedal, pa sporočim jutri user posted image

Mi tudi kar pridno dajemo Gašperja budnega v posteljico zvečer, če seveda ne zaspi že na zizi user posted image Pa še nam kar uspeva, sem vesela. Velike zasluge imata sladka kapljica pod dudo in pa ninica user posted image Bomo kasneje pač imeli malega razvajenčka s pleničko v roki user posted image

kakanje... na srečo nimamo s tem problemov, je danes 4 plenice zaporedoma pokakal, pa še 1 bodija zraven user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.3.2008 14:04:23   
Sunny Morning
samo toliko, da zlezemo nazaj na prvo stranuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.3.2008 14:05:27   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

samo toliko, da zlezemo nazaj na prvo stranuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.3.2008 14:07:09   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Mi tudi kar pridno dajemo Gašperja budnega v posteljico zvečer, če seveda ne zaspi že na zizi user posted image Pa še nam kar uspeva, sem vesela. Velike zasluge imata sladka kapljica pod dudo in pa ninica user posted image Bomo kasneje pač imeli malega razvajenčka s pleničko v roki user posted image

Naša noče ninice, se pa rada sama ninauser posted image

Za prvo stran vidim, da me je mala pikica prehitela.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.3.2008 14:24:51   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sploh si ne predstavljam, da bi Neja kakala na 2-3 dni. Zdaj kakamo vsak dan 2-3x, pa že to ji je muka, če kaka samo 1x, jo hoče kar razgnat in se ves čas jezi.

Jaz tudi ne,da Klemen ne bi šel kak dan kakat.Enkrat cel dan ni šel,pa sem že zganjala celega user posted image ,da bi šel.No,potem se je le pokakal in to zelo obilno.

mml,upam,da imaš prav in se bo stanje izboljšalo,ker 12.teden je že tukaj. Vesela sem vsakega tvojega nasveta,me zelo potolaži.Kaka sreča,da si naša januarčica in nam lahko marsikaj svetuješ in nas kaj koristnega naučiš.Res hvala.user posted image

Jakob,Lenart in Anže vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image

Tudi mi uporabljamo pleničke št.3 zdaj kakšnih 10 dni,sem opazila,da so mu št.2 zelo male in tesne,potem pa sem videla v posvetovalnici zakaj.Teža mu je narastla skoraj na 6 kg.Saj sem ga imela na sumu da ima približno toliko,nekako smo ga stehtali z mojim user posted image vred na vagi,pa potem samo user posted image  in smo nekako ocenili.Nimam pa take vage,da bi ga stehtala bolj točno.

mala pikica,jaz tudi ne jem solat, odkar si rekla da je Gašperja črvičilo se jim tudi jaz izogibam na daleč.Sreča je,da jih ne obožujem ravno,tako da mi je v bistvu vseeno,če jih jem.Edino regrat pa motovilec pogrešam.Pohano meso pa zelooo pogrešam,ja.Bom poskusila počasi s tem,malo po malo.

Tudi mi dajemo Klemena spančkat v budnem stanju,kot pravi mala pikica na enak sistem,s kapljico in pleničko.Kako jop ima rad,najraje preko očk in obraza,spi kot polhek v trenutku.V posteljici pa mu naredim malo glasbe in ko ga pridem pogledat,že smrči.

Zdaj pa nas bom jaz pomaknila,čeprav smo bile prve na strani.user posted image Se še vidimo danes.

Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.3.2008 14:24:57   
Anchikaa
Dan,
samo tolko da se malo javim.Mi smo še vedno super,no včasih je malo tečkana,sploh takrat ko ne more akat,ampak to potrpimo.Nekaj mleka še imam,ampak ne zadosti,tudi ko ga nič več ne bo se ne bom sekirala.Zato pa so naredli AM da otročki jedo.Zdaj ko smo večinoma na AM vidim da mali čisto nič ne manjka...poje naenkrat 160ml,posledično tudi raste in se redi.Upam samo da ne bo imela preveč kg pa me bo malo grdo gledala,ampak moj otrok ne bo lačen in ji bom dala če bo hotela še.
Ko sem še imela mleko jaz nisem nič komplicirala s hrano,jedla sem praktično vse,razen repe,ki je tak ne jem,pa zelja ne,pa male ni nič šraufalo.Sicer je pa pri vsakem različno.Ampak mislim če poješ malo ne bo nič hudega,samo pretiravat ne,kot sem jaz z čokolado prvi teden ko smo bli doma te pa jo je šraufalo.Če pa mi ni nič drugega pasalo pa dišalo kot čokolada.
Malečka se je prej najedla,mislim da zdaj panča ker je vse tiho v sobi,jaz pa grem nekaj delat.

Pridne bodite,vsem ki praznujejo obmesečnice vse najboljšeuser posted image .

(s)mejte se,

Anchikaa

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

ime za punčko?? <3
mag3

Hana (34%)

Naja (16%)

Neli (19%)

Lia (19%)

Ina (12%)

Število vseh glasov: 2666

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!