|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
9.3.2008 22:15:05   
martinca
nana, sem jaz tudi sedaj prebrala. da je imela novalac AC in da mu je trdi kakec delal. zdaj pa je šla nazaj na novalac 1 in spet mehko kaka. jaz bom pa kupla novalac IT. sam ne vem zakaj se ona boji novalac IT uporabljat?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
9.3.2008 22:20:12   
mala pikica
nana super že grejo te slikice user posted image user posted image user posted image Gašper že lepo panka, upam, da bo še nekaj ur user posted image

benika bomo mislili jutri na vaju z Jakobom, da čim bolje opravita na ORL-ju user posted image user posted image user posted image

lusa mislim nate user posted image

Lepo in naspano nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
9.3.2008 22:21:53   
benika
triš,jaz sem tudi pomanjšala na 80 pixlov na shrani.si,ampak imam lahko samo tam v albumu ali pa tukaj na forum lahko dam (sem dala eno nepomanjšano,če si opazila,je bila večja kot tvoja ),ne morem pa je uporabiti za avatar,ker ne gre.Kot pravi mala pikica,mora biti 70 pixlov,te možnosti pa ni na tem programu.Žal.Bom eno nepomanjšano prilepila,pa boš videla,to znam.

Jaz za avatar uporabljam program Resize picture oz. Picture resizer. Dobiš ga na tem naslovu

http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx

Program se ti naloži v računalnik in ko na željeno sliko klikneš z desno miškino tipko, se ti pokaže možnost resize picture. To odpreš, klikneš na advanced-custom-v prazna polja vtipkaš 80 by 80 in potrdiš. Simpl k pasulj in avatar je fertk. Potem ga pa samo še naložiš na RR in to je to. S tem programom pomanjšujem tudi slike za v album na RR.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
9.3.2008 22:22:59   
mala pikica
aja, sem pozabila, pleničke...
Mi imamo čez dan DM-ove, so kar nekaj cenejše, pa zaenkrat nam odgovarjajo. Čez noč pa vedno Pampers (zaenkrat smo še vedno na 2), bolj dolgo držijo, pa mrežico imajo in gre kakec lepo skozi, tako Gašper ne sedi v tistem drekcu, če se že pokaka, pa tega ne slišim.
Mislim pa, da bomo naprej kupovali samo Pampers 3 active fit iz Mullerja, se cena zelo približa DM-ovim pleničkam.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
9.3.2008 22:43:30   
majra
Mi že spimo, zgleda,da jo je kopanje utrudlo.
Mi uporabljamo samo Pamperske iz Muellerja, drugih za enkrat nismo niti izprobali. Ko se pokaka gre čez, ker naša kaka vsak drug dan in opravi konkretno. Tako, da verjetno ne bi tega nobena plenička zadržala.

Tiste, ki hranite po steklenički, kolko vaši sončki spijejo po steklenički in koliko obrokov imate? Me je kar zasikiralo, ko sem videla kako je Neja ješča.

Vaney, vidim da si že kar nekaj AM probala, a to zaradi zaprtosti menjaš? Mi uporabljamo Hipp že od začetka in sem kar zadovoljna. Menjali bomo po nasvetu P v primeru, če se ne bi dovolj zredila, ker je bila pri enem mesecu na spodnji meji. Tako da malo s strahom čakam četrtek in tehtanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.3.2008 5:30:36   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
sunny mi smo imeli pampers št.2 do včeraj

Lepo, potem rastete.user posted image  Mi smo št. 3 porabili že skoraj 3 pakete. Saj pravim, da bomo glih še zadnjega četrtega porabili pa bo treba prešaltat na št. 4.

Sunny nič čudnega, če pa vaša poje po 200 ml. user posted image  Našemu gre včasih še 100 ml težko dol. Sploh zvečer, spravi vase max. 50, potem pa dol pade.

Je pa po moje tudi Luka od Pine in bratrančka pobral ene viruske, ker ima tudi stalno zamašen nosek in posledično na vsake toliko časa zakašlja. No saj v sredo imamo prvi pregled za Luka, zraven pa še sistematski pri 3 letih za Pino. So nas naročili za Pino en dan prej, pa mi je uspelo oba stišat na en dan.user posted image  Saj res vprašanje za tiste, ki imate še od prej kakšnega otročka. A jih, kadar jim jemljejo kri že prej opozorite na ta ali jih pod kakšno pretvezo odpeljete v laboratorij. Saj ne vem, ali bi jo naprej opozorila ali samo odpeljala. Se bojim, da bo potem že pred vrati vik in krik.user posted image

Nana to s plenicami smo tudi mi počeli, kadar smo dobili kakšne slabše ali kadar so začele prepuščat.

Ja meni tudi noče shranit v avater, ker je izgleda še prevelika.user posted image  No bom imela pa še en čas Pinino slikco zraven, saj me že tako po njej poznajo.user posted image

Benika hvala za tale link, sem že naložila program.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
10.3.2008 5:33:22   
Lunca1
Benika deluje. Hvala.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
10.3.2008 7:07:44   
dašabina
Res deluje Benika in držim pesti za vaju z Jakobom.
Miha vrača user posted image  Neji.
Triš, Martinca, mu pridno pucam noska, mogoče se izvlečeva, čeprav kašelj je kar glasan, drugače ima danes 37.1.
Kar se tiče plenic, mi imamo sprobano od Lumpija, Sparkya, Fixies, Active Baby  Pampers 3 (vse te za podnev), ponoči pa uporabljam Pamper Activ Fit.
Trojkico uporabljamo približno že dva tedna, ker smo kar veliki.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
10.3.2008 7:59:27   
piba
Pozdravljene!

Skoraj nič ne utegnem na furum, tako da sem kar malo žalostna. Vsak dan imamo nek 'problem', ki ga moramo rešiti. Klara in Lea me popolnoma okupirata.

Kako kaj spite ponoči? Danes mi je Klara spala od 9:30 do 5:15 popolnoma brez hranjenja. Malo me skrbi zakaj tako mali dojenček (v nedelju bova dopolnili 2 meseca) tako dolgo zdrži brez hrane in ni lačna oz. se ne joka.
Kakšne izkušnje imate pa ve?

Piba

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
10.3.2008 8:04:40   
piba
Pozabila sem na moj 'problem'.

Kdaj se je vam uredila čišča. Jaz imam še sedaj izcedek, malo rjav, včasih bolj rumeno pa zopet bolj rdeče, ampak zelo malo. Zadnje dva dni pa me je še začelo špikati zraven v področju maternice, posebej ko se dojiva.

Komaj čakam na poporodni pregled.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
10.3.2008 8:12:02   
martinca
dobro jutro!
no Patrik se je končno po petih dnevih pokakal. ampak ko sem ga zjutraj previla, je bila plenička prazna, kakec se mu je pa na ritki držal. user posted image bogi revež ima tak trd kakec da kar joj. pol sva se najedla, pa že vmes med hranjenjem je spet akal. sem misla, da zdaj pa bo ornk pokakana plenica. boš vraga, čist malo je bla. tak da zdaj sem se odločla da grema na tehtanje P. ker mi tudi posledično manj je, ker zgleda da ga to kakanje tak matra. da mu pol še za jest ni  pretirano. saj nekaj poje, največ je pri nas 120ml(proti Neji od sunny 200ml). bom videla kaj bo P rekla. sem pa še vedno prepričana da grem danes kupit Novalac IT.
mala pikica, saj v intersparu imajo tudi Activ fit 3 made in germany, sam je pa cena trenutno 13,99eura. sem si jih zadnjič kupla. v mulerrju jih pa imajo za 10,99, če se ne motim?no bomo pa pol mi tud tja hodli po njih. apak trenutno nam so nam še prav plenice od 3 do6 kg. sem jih pa full full velik dobla od nane, ker so že Klemenu bile premale, naš Patrik je pa bolj med ta drobnimi pa so mu še prav. tak da, nana najlepša hvala za pleničke.user posted image
lunca1,
vidim da imaš nov avtar.user posted image
dašabina, vidim da imaš tudi ti avatar. bom držala pestke da se Miha pozdravi.user posted image za srečo

Neposredna povezava do sporočila: 2386
10.3.2008 8:21:50   
nana35
benika,držim pesti za vaju,posebaj za malega Jakoba!user posted image
Hvala za link!

mala pikica,jaz sem uporabljala DM pleničke samo new born 1x.So res cenejše,malo že gledam tudi na ceno.Le da so mi Mullerjeve veliko bolj všeč,niso nam niti 1x premočile.V bodoče,ko porabim vse pleničke bom verjetno kupovala kar Mullerjeve.

majra,Klemen poje po flaški od 90 do 120 ml,seveda mu dam prej ziziko ali pa kar obe.Potem pa odvisno,koliko poje na ziziki.Dostikrat mi pa tudi pusti kakih 20 do 40 ml,tako da ni vedno enako lačen.Se ne sekiram zaradi tega,ker je Klemen lepo okrogel,mogoče celo preveč,ima skoraj 6 kg in 58,5 cm.Važno,da se redi in raste.

Lunca,ampak Pina je pa že velika!

piba,user posted image zate.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 2387
10.3.2008 8:37:19   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: piba

Kako kaj spite ponoči? Danes mi je Klara spala od 9:30 do 5:15 popolnoma brez hranjenja. Malo me skrbi zakaj tako mali dojenček (v nedelju bova dopolnili 2 meseca) tako dolgo zdrži brez hrane in ni lačna oz. se ne joka.
Kakšne izkušnje imate pa ve?

Piba to je odlično. Ne se sekirat. Otroku zaradi tega ne bo nič hudega.user posted image

Ja Nana tista slikca je bila že precej stara.user posted image   Sem ravno danes gledala njene filmčke. kako se otročki spreminjajo, pa smešno je gledat kako se jim spreminja govor. Tako da, ne pozabit včasih tudi posnet kakšen filmček.

Drugače sem pa jaz zdaj tudi naročila tole čudo od baby vaca. No da ga stestiramo, ker naš mali ima vedno bolj zabasan nosek, ven pa nič ne dobim, ker je pregloboko.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 10.3.2008 8:38:52 >

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
10.3.2008 8:37:50   
nana35
benika,pri vseh deluje le pri meni ne.Program naložim in vidim da imam naloženega,ko pa kliknem z desnio tipko miške na sliko pa te vrstice ni vmes,kjer piše resize picture.Še vedno pišejo samo iste stvari,kot ponavadi. Vse prav naredim,ker sem pogledala,kako mora to izgledat,a mi te vrstice ne pokaže.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
10.3.2008 8:41:20   
Lunca1
Nana pri meni je to v naslenji vrstici za convert to, v drugem delu okenca

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
10.3.2008 8:48:42   
nana35
Lunca,Tega jaz sploh nimam napisanega nikjer,convert to...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
10.3.2008 9:06:01   
Lunca1
jaz odpiram slike preko raziskovalca, kliknem z desno tipko na sliko in tam mi to ponudi

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
10.3.2008 9:32:08   
TRIŠ
nana 35 no do avatarja jaz še nisem prišla.Pol bomo pa še malo gnjavile malo pikico ki ima za take kot smo mi živceuser posted image
benika zdej si pa povedala bomo še to probali.
lunca jaz mojo Lano nisem opozorila ker tega nisem vedela in smo imeli težave .Tri ure sta se z atijem pogovarjala  pa nič.Pol je pa prišla ena soseda ki dela v laboratoriju da jo je ona prepričala.In če ne dela ta soseda mi ne moramo dati krvi.user posted image
dašabina user posted image user posted image user posted image zaslikico zelo je lepa.37,1v ritki ni vročina tako da ne skrbi.
piba če tebe to skrbi ,ti jaz dam spanje mojega Žana ti pa meni spanje tvoje princeske.Vrjemi da mene ne bi skrbelo če bi spal 12 ur brez hranjenja ponočiuser posted image user posted image user posted image .Glede čišče pa pokliči G. in povej kje te boli in da imaš še rdeč izcedek.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.3.2008 9:54:20   
klepetka
ojla

samo da se na hitro javim in vas pozdravim ,ekr je pomanjkanje prostega časauser posted image

Mi smo po starem ,razen da se za razliko vseh januarčkov ,kolikor sem brala kako ponoči spijo,zbujamo 3x na noč.Ampak ni panike ...bo že.

Benika in sonček balonček
,dobro opravite danes v bolnici na pregledihuser posted image

Lunca ,pol tud ti poznaš tole  situacijo z izbirčnostjo otroka.user posted image Upam da mine,čeprav mi vsi pravijo da je boljše tako,kot pa da bi mogla otroku hrano branit.Ne vem ,jaz nisem čist prepričana v to ,ekr je pa menda ja lepo gledat otroka ko vse je kar mu daš .

nana,ne grem se več s slikami...no mogoče bi pa vseeno šeenkrat poskusilauser posted image .No,pa da vidimo user posted image
šla sem na shrani .si in označila 80 pikslov ,pa bomo videli zdaj če bo,
Ti si pa genij ,ti je ratalo,ko si skoz govorila da ne znašuser posted image

Triš , točno tako sem naredila kot si napisala ,pa bomo videli zdaj moje sposobnosti

katee,user posted image user posted image za  baby vac .Zdaj boste imeli sesalec pa samo za pucanje noska;za sesanje ne bo več priše l prav ,ker si nataknila preveč na grobo na cevuser posted image user posted image

suny morning ,super da je po aptamilu AR zdaj vredu.Tudi mi  imamo tega  na zalogi.So mi ga na gastro priporočili ..bolj kot pa novalac AR.
In ,ja ta težava -refluks ,mine ,pri eni h prej pri drugih kasneje.
Ampak Neja pa ogrooomno poje.Velika punca.user posted image

dašabina ,upam da je Mihec bolje s svojim noskom user posted image

Punce ,povejte m i,ali se tud vaši dojenčki tako silijo naprej z glavo ,ko jih držite v naročju?NAša LAna se ful ,pa ne vem če je to glih vredu za razvoj .A ni še mal prehitro?SEm že pozabila od onih dveh ,kako to potekauser posted image

nič ,si grem še lase umit ,potem čez kakšno uro pa ven na sončka.

Jaz pa opažam ,da  nas naša mml precej ignorira ,pa še nekatera,jauser posted image user posted image

skratka..lep dan vam želim še naprej

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.3.2008 9:56:37   
klepetka
no torej..prišla sem do ugotovitve ,da sta pri meni dve skrajnosti

enkrat je slika veliiiiikaaaaa ,spet drugič taka mini za pod mikroskopom.user posted image
zdaj se pa res ne grem več te igrice

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.3.2008 9:59:38   
klepetka
aja ,Lunca ,tudi pri Lani je bil nosek ful zabasan ,ven pa ni teklo nič.No ,z baby vacom sem dobila ven precej odvečnega materialauser posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.3.2008 11:16:53   
sani1
Pozdravljene!

Ja klepetka- si imela prav glede baby vaca. Pa ti itak najbolje veš. 

katee- bo treba nov sesavc kupit...user posted image   Si kaj boljše?

Ja tudi naša Manja že glavo kar naprej drži in pokonci in če jo potem dam dol je kar užaljena. Ta moja pupa že zdaj uvleljavlja svoj jaz. Bo pri nas očka imel avtoriteto, ker jaz preveč popuščam...
Včeraj je bilo zvečer res zanimivo glede spanja. Smo imeli borbe in potem jo je očka uspaval. Jaz ne vem ponoči ko se pa zbudi pa poje in podre kupček in spi dalje.Zvečer pa nikakor...
Kaj pa vaši sončki? Že uveljavljajo svoj JAZ???

Lep dan! Pri nas je ravno nehalo deževat...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.3.2008 11:29:23   
mala pikica
Uuuu, koliko novih avatarjev, sem najprej mislila, da sem na napačni temi user posted image

piba pri meni je trajala čišča 6 tednov. Glede spanja pa se nič sekirat, Gašper je že tudi spal 8 ur skupaj.

patrik user posted image user posted image user posted image za kakca user posted image martinca saj vem, da imajo v Sparu active fit 3 iz Nemčije, je pa 3 € dražja kot v Muellerju. Ko bomo prišli do 3, bom pač v Muellerju kupila 2 ali 3 pakete naenkrat. Je pa nam zaenkrat še 2 tudi prav.

nana pri nas pa se niso Muellerjeve obnesle, sem bila z DM-ovimi veliko bolj zadovoljna.

triš ti kar povej, kaj te muči user posted image

klepetka ja, tudi Gašper non stop sili glavico naprej, tudi ko je na hrbtu, jo že včasih malo dviguje, z nogicami vred.

Zdaj pa letiiiiim.... Kakšen jok....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.3.2008 11:31:59   
dašabina
piba če ne bo kmalu pregled bi jaz poklicala g ker tako je bilo pri meni sem morala potem na čiščenje
nosek je boljše hvala vsem za dobre želje...
imam mihca v naročju pa gre bolj počasi...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.3.2008 12:13:25   
klaja
Zdravo!

Pri nas se tudi ureja spanje ponoči, zdaj že par večerov zaporedoma jé ob 21. uri in potem spi do 3. zjutraj, pa potem ko se previjema in nahranima spi do 7. zjutraj. Sicer celo jutro godrnja ampak vseeno poskušam preslišat to. Podnevi pa spi kakor ji je, nima nekega ritma. Ponavadi se zjutraj dere ko jesihar, ne vem kaj ima tako čudno navado.

Smo ble zjutraj veni, Julijo sem spokala v voziček, Hano pa v kengurujčka in se je kar obneslo. Samo potem sem še hotla, da bi bile še malo zunaj in sem dala Hano v voziček in se je spet začelo konkretno dretje.

Danes sem dobila odločbo za denarno pomoč iz občine - jupi, spet bo nekaj everčkov za v kuverto (saj pridno šparama - za kaj točno še ne vema, mogoče za poroko).user posted image

Lunca jaz še Juliji ne rabim razlagat, če gremo v laboratorij, ker še ne razume. Se pa itak boji vseh tujcev in je dretje. Mislim, imam neke odrete otroke!

Piba jaz imam enak problem, se je čišča že tudi končala, pa se spet vsake toliko časa še kaj  prikaže. Še dobro da imam ta teden pregled.

Plenice pa sem sedaj kupla Sparkijove in nisem nič kaj zadovoljna, ko jih porabim bom šla kar v Mullerja. Komaj čakam, da bo toliko velika, da bo lahko imela Hoferjeve, sem še z njimi najbolj zadovoljna, pa še drage niso tako (80 jih pride 12.99 E).

Glavico pa bi tudi Hana držala pokonci, kak prehitevajo tile naši dojenčki, pa saj še imajo čas, ne vem kam se jim mudi.

Grem zdaj Julijo dat spat, da bom lahko v miru skuhala, če se seveda ne bo Hana zbudla!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!