|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 23:48:26   
skuštrana
Janeja, Liza je enkrat dobila AB za vneto uho...Vročine ni imela, jaz sem ji dajala AB samo ene tri dni, pol sem pa nehala..Ja, slaba mama, kaj češuser posted image user posted image Ma, meni ti AB nikakor ne ležijo in me nobeden dohtar več ne prepriča, da ga dajem od oka..Naj pošlje kri na preiskave, naj naredijo bris potem ga bom pa dajala...Sem se ravno včeraj s frendico, ki je zdravnica pogovarjala in mi je rekla, da bi bila full vesela če bi imela več takih pacientov kot sem jaz, ker baje ljudje pridejo k zdravniku in če ne dobijo AB so kar jezniuser posted image user posted image ..Jim pove da imajo virus, da jim AB ne bo pomagal, ampak ga vseeno hočejo..



Zdej mamo pa že 3 nosečnice aprilke..No, jaz imam 4, ker ima še moja teta takrat rok..madoniš, ploden tale apriluser posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 23:50:19   
skuštrana
Če ne zdaj, bo pa torta aprila za rojstnodnevnice.


Aprila, aprila...Le kaj vam bo torta, če nihče ne praznuje user posted image user posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 1:13:31   
skuštrana
Danes bom pa prvauser posted image

Vse naj naj za Dan žena, pa privoščite si..Jaz si bom doooolg spanec(ja, sanja svinja kukuruz)user posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 5:56:02   
snorlax
Jutro! user posted image

Spala sem kot top do pol petih in zdaj sem spet tu. Kot ponavadi.user posted image

Kako je bilo včeraj. Čakala sem od 7.00 zjutraj, cela živčna. Potem so mi dali eno tako mini tini seksi spalno srajčko in haljo, ki sem jo komaj za silo zavezala skupaj. Hudiča, kaj nimajo nobenih debelih nosečk al kaj?! Na oddelku sem potem videla vsaj 5 takih, za katere si upam trdit, da jih je bilo več čez trebuh in rit kot mene.

No, v glavnem, potem smo čakale v tisti čakalnici, v sosednji sobi pa so sestre na stežaj zračile, tako da nas je treslo od mraza. Sreča, da sem imela vsaj zokne. Potem pa k eni sestri, pa k zdravnici, pa nazaj k sestri, pa nazaj v uno prvo čakalnico, pa ....user posted image in končno ob 10 na oddelek.

Do takrat sem že enim 5 osebkom povedala, da imam alergijo v zvezi z narkozo in naj pazijo. Ko smo končno prispele pred operacijsko, sem imela srečo (kot vedno), da sem dobila enga mladca - anestezista, ki so se mu roke bolj tresle kot meni. user posted image In pol me ta tip še vpraša, če me je kaj strah. Nisem se mogla premagat in sem se začela režat, čeprav me je bilo strah kot cucka. In pol je iskal žilo tako dolgo, da je že prva bila fertik. Ko me je končno pičil, je ugotovil, da ni vredu in mi je začel  iskat  žilo na notrani strani roke.  V tem času je  že druga pacientka  šla noter, njemu pa so se roke čedalje bolj tresle. O fak!user posted image In pol mi še tip reče: "Veste, gospa, morva pohitet, ona bo vsak čas fertik!" user posted image user posted image user posted image Mislim, halo! Toliko, da mu nisem rekla, če hoče, da se sama piknem, al kaj. Končno mu je uspelo najti žilo. In njemu je vidno odleglo. Je pa res uspel v zadnjem trenutku, ker sem že bila na vrsti.

Še prej me je spet prišlo gledat enih pet ljudi, katerim sem že ž-tič razlagala, da imam neko alergijo in da naj za božjo voljo pazijo, kaj mi dajo.

Noter je pa potem potekalo brzinsko. Vem samo, da sem se prestavila z vozička na posteljo, pa da so me vprašali za ime in priimek, potem pa občutek pristiska v glavi in besede anestezista: "Zdaj boste zaspali" in potem.... se zbudim v sobi. Sestra pravi: "Mama je klicala, če ste vredu"! Mislila sem si: "Pust me spat, tako mi je fajn!" In potem vsa zadremana iščem telefon, pošljem nekaj sporočil, da sem med živimi, nato pa gruntam, a mi je res rekla, da me je mama klicala al se mi je sanjalo?user posted image

No, čez eno uro sem bila čisto pri sebi in k sreči sem imela dve fajni ženski v sobi, s katerimi smo cel popoldan čvekale vse sorte in je čas kar hitro minil. Obe so morali sčistiti, ker sta bili nosečki, pa jima je plodek odmrl.user posted image

Zdaj pa posebej zate Jančika! Tudi včeraj sem se držala Montija. Še čaja nisem hotela pit in mi je Stanč moral prinest vodo in sadje. Edino zvečer, preden smo šle domov, sem pojedla solato in malo musake. Mislim, da sem se spremenila v obsedenko z Montijem. user posted image

Evo, pa sem vam malo zatežila z mojo bolnico. V glavnem osebje super, sestre ful prijazne. Jaz res nimam niti ene slabe izkušnje, pa sem bila že 4-tič na tem oddelku.

Me pa zdaj ni več strah narkoze. Vse je za nekaj dobro.

O tem, v kakšnem stanju je bila bajta, ko sem prišla domov, pa raje ne bi. Pa ne pretiravam, če povem, da sem morala najprej črepinje pospravit, da sem si lahko vzela kaj za jest. Me je že imelo, da bi šla kar nazaj v bolnico.


Vsem pošiljam eno user posted image in en velik user posted image z željo, da lepo preživite današnji dan.

< Sporočilo je popravil snorlax -- 8.3.2008 5:57:33 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 10:25:02   
pikecpokec
Ne me zajuser posted image t! Natipkala sem pol strani, pa me je ven vrglo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa s tole kriplasto roko ful težko pišem. Jah, nč, grem zdej diplomo pisat. mam kofe, pa čokolado, tko da sem preskrbljena.user posted image

kosilo dans kuha moja mami (piščanca z mediteranskimi zelišči - to je un ko ga kupiš s pekačem in folijo vred-pa je reees dober user posted image )
za popoldne mi je pa moj možek obljubil da grema v savno user posted image

Gal pa na počitnice k babici in teti. madonca, tamali se sam potepa user posted image . itak je pa povsod drugje ful bolj priden ko doma user posted image . Doma se sam neki dere user posted image

No, še eno rožico vam pošiljam: user posted image

pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 11:35:36   
Jančika_
O Snorčiuser posted image . Sam, da so te porihtali! A veš, da sem bila prepričana, da tudi v bolnici ne boš grešila, čeprav bi imela tokrat pa res dober izgovor za greh. Carica si.

Pikcpokec, a kr v savno gresta, super. Moj ima pa danes delovno soboto in še pušlca ne bo od njega. Hja.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 12:24:29   
Janeja
Super Snorči, čestitam za trdno voljo, ti MOnti obsedenec user posted image  user posted image .

Jančika, če bo torta OK, drugače bo pa ravno tako dobro. Bo itak spet ful ostalo kot ponavadi.


Jaz sem pa dobila najlepše darilo za dan žena. Vsi smo spali do 9h, pol sta pa mala dva prilezla k nama v posteljo in smo se še pol urce cartali user posted image . Mi tista rožca potem ni tolk pomenila kot tole user posted image .

Čvekice moje, privoščite si lep praznik user posted image user posted image user posted image








(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 12:33:53   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Vsi smo spali do 9h, pol sta pa mala dva prilezla k nama v posteljo in smo se še pol urce cartali user posted image .



user posted image user posted image user posted image Moja dva spita sicer celo noč, tako da se ni za pritoževat, ampak nikoli ne bom vedela, zakaj hudiča se zbudita vsak dan točno ob 5.50user posted image . Pa bohnedaj se pol kaj cartat - neeee, je treba ubitačno štalo naredit po sobi še preden si sploh slečeta spalke. Pol pa laufat gor in dol za žogo in se dret iiiiiii-haaaaaaaaa, huuuu-huuuuu celo jutrouser posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 13:27:19   
Janeja
Ojej, ob 5.50 je pa res mal huda. user posted image   Jaz še med tednom za v službo vstanem ob 6.40.  Imaš pa res kratko noč. Upam, da kmalu tudi tvoja dva ratata taka zaspanca.


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 15:53:00   
snorlax
Iiiiiiii, Janeja ima pa nov avatar.user posted image user posted image user posted image

Janči, hvala ker verjameš vame. user posted image




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 16:09:45   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Iiiiiiii, Janeja ima pa nov avatar.user posted image user posted image user posted image


Ja, je Jan prej gledal, ko sem nekaj pisala, pa je bil čist razočaran, ker sem imela samo Leo na slikici. user posted image
No zdaj sem mu pa dan polepšala user posted image .


(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 20:57:43   
teta beta
Saj ne vem, kako je prav - vesel dan žena ali vse najboljše  ali morda še najbolje čisto enostavno čestitke!! Mi smo bili prej v Tušu (najbrž se bova prestavila na Tušmobil) in sem si izborila tortico. De la creme je bil čisto poln, potem pa smo jo kupili v Tušu, kjer imajo itak njihove. Drugače pa tudi ni bilo nobenega razvajanja. no, daša je spala do 8ih, kar je tudi praznik.

srečanje - jaz bi menda utegnila priti, ampak po pravici povem, da mi je hudo nerodno, da bi prišla k eni domov, ko pa sploh  nikogar ne poznam. Mislim, da bi mi bilo ful čudno. A bo še katera čisto na novo?


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 21:03:24   
Skabi
Še dobro, da visim tule, sem vsaj še kako čestitko dobila tudi jaz (poleg tiste od mojega ata), mož mi še čestital ni in če bom kaj rekla, bodo spet moji hormoni krivi. Tak da sem tiho in se jezim,    (je rekel, da mi bo za materinski dan - kot da sem samo mama user posted image )

Snorči, fajn, d asi že nazaj. Si me ful presenetila, da si še pred Op pomislila na naše estrihe. Hvala!!! Tvoj opis preoperacijskega dogajanja je pa zdaj prav smešen - takrta pa najbrž ni bilo.

Pikecpokec, vem, kako fajn ljudje SMO ovni user posted image .  Jaz imam RD 4. aprila. Z vrtcem imaš ap srečo. V našem tako stočejo zaradi prostorske stiske, da bi jih najraje na eksurzijio v Laško poslala.

Meggi, sem bpuser posted image .  Saj sem samo jezik stegovala. Kako to misliš, da bo kaj naredil glede glasovanja? Saj zdaj ne mroe nič več. Kar smo naredili , pač smo. Tiste kritike so bile bolj za prihodnost mišljene. saj smo mu tako povedale. Kakorkoli, največ sem imela od tiste kave pred sestankom. Bo treba ponovit čimprej. Sploh, ker se niti pošteno poslovili nisva. A koze so že mimo?
Sem pa zelo razočaran glede novega vrtca. a veš, da je ravn. že letala okrog z načrtom in vzgojiteljicam razlagala, kje in kako bodo gradili? Zdaj pa zvem, da bo verjetno tudi moj tamali v fajhtni igralnici, dva štuka višje pa dilerji in prostitutke. user posted image user posted image user posted image

Janeja, antibiotike obvezno do konca pojest! Res, kolikor se spomnim iz šole, je to zato, ker sicer bakterije mutirajo in postanejo odporne na tisti AB in moraš naslednjega dobit močnejšega.
To je hud problem gledano tudi globalno, ker se lahko zgodi, da bodo zaradi napačne rabe AB in prekomerne uporabe razkužil (ki ubijejo vse? bakterije) mikrobi postali odporni nanje. Saj ne mislim zdaj, da se bo to zgodilo zaradi Leiinega AB, ampak zaradi vseh nas. Tvoj nov avator je pa res luštkan.

Ima pa skuštrana prav - jaz tudi zatežim, če se res rabi ab, sicer pa je naša zdravnica  taka, da se prepriča, preden da recept.

Jančika, torta bo tudi aprila v redu - samo pojedle jo boste najbrž brez mene - čeprav imam RD.

Ropotuljica, naslednji teden od srede dalje bom menda malo bolj fraj. Imaš čas?



(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 21:05:06   
Skabi
vav, tolk pa še nilo nisem naklofala. Upam, da bo kater aprebrala...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 21:20:28   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

vav, tolk pa še nilo nisem naklofala. Upam, da bo kater aprebrala...


user posted image Sem vse prebrala, tako da ti kar klofaj. user posted image

Glede AB: saj vem da ga je treba do konca pojest, samo tokrat ga ima Lea zaradi vnetja ušes in ne zarad kakšne bakterije. Al so tudi bakterije krive za vnetje user posted image


(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
8.3.2008 22:23:05   
skuštrana
Janeja, če ima AB potem bi morale bit bakterije, ker na viruse AB itak ne deluje in ga je džabeuser posted image user posted image

Snorči, glavno da si preživelauser posted image In da se ne bojiš več operacij..zdej pa še lahko greš kaj tja počivatuser posted image

Skabi, se mi zdi da bojo v Laškem nov vrtec delal, tam pri novi šoli, zato bo placa na pretekuser posted image user posted image Drgač pa v Laškem so tud vse pisarne spremenil v igralnice, samo da lahko vse otroke sprejmejo..povsod je stiska, ni kaj...



_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 1:16:30   
Meggi
No in se javlam še jaz. No kot je očitno se želim pohvalit da sem pršla končn do mal lufta- od novoletnih fešt prvič ven- sicer bolj za vzorec- že doma. A vsaj mal . Sadna kupa z borovničkim pa sladoled.. mnjami. Punce in ravn danes je bla Terazza- Celje-brez plesalcev- popi...

               No, upam da ste imele lep prijeten praznik.

     Kam so vas dragi peljali? Jaz sn kar sama šča s puncim...

A ja Huanita- kako laufa cajtng? Si imela še poletno garderobo hej!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 6:54:44   
smrček
Jutro punce. Upam, da ste lahko včerajšnji dan vsaj malo izkoristile zase, pa četudi je to uživanje ob tortici ali podaljšanem spancu. Jst mam že kar 14 dni skupaj praznik in me I mal pedena. Sem bila včeraj še pri homeopatinji in je bila enakega mnenja kot Pušenjak: izogibat se naporom in počivat, samo "strogo ležanje" ji pa ni glih šlo v račun. Saj Pušenjak mi je tudi napisal, se mu zdi navodilo moje G mal pretiranouser posted image  

Snorčiuser posted image  samo da je vse za teboj.
Evo, nekaj na hitro, ker sta se tamaladva že naveličala krteka gledat. Pismo, čist vsako jutro se zbudita ob 6.00.00user posted image  Pa kaj res otroc ne vejo kaj je to nedeljauser posted image

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 7:41:06   
snorlax
Jutro!

Skabi. Bom danes mojmu zatežila, naj izbrska tiste veze in poznanstva. Se vam fejst mudi? Ti javim preko GSM.user posted image
Pa lepo te prosim, da bi se dec spomnil na dan žena?! Al pa na kak drug praznik?! Včeraj sem morala zjutraj z njim na tehnični pregled, da sem plačala, pol pa v trgovino, pa jo je že hotel pobrisat in da bi jaz sama po trgovini vlačila tamalga in vrečke. Ko smo prišli domov, je šel ven nekaj delat (ja, valjda je bilo dela zunaj, ker je deževalo), jaz pa za štedilnik, popoldan jo je pa pobrisal k sestri, zvečer pa h kolegu. Toliko o počitku po bolnici in o domači pomoči.user posted image

Saj tega sem navajena, ampak danes zjutraj sem začela bolj krvavet in me je zdaj malo strah, da bom lahko šla nazaj.user posted image

Danes grem pa k mami na kosilo, se bom vsaj pustila malo strečt.user posted image

Glede dogajanja v bolnici. Ful me je bilo strah, a se mi je vse zdelo kljub temu smešno. Tam, ko mi je un s tresočimi rokami iskal žilo, sem se že skoraj na glas smejala. Vem, čudna sem.user posted image

Teta beta, tudi mene je bilo prvič strah, ko sem šla na srečanje. In zdaj ti povem, da so to najboljše babe na tem svetu in da ti bo žal, če se nam ne boš pridružila. To je moja edina sprostitev in zabava in tolk se presmejim, da sem potem še vsaj en teden dobre volje.

HuAnita, baje si v cajtngah. user posted image Bom danes pri mami pogledala.

Vsem pa želim lep dan! Pa zdrave bodite.


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 7:52:59   
Naty*Taja
Jao Snorči - sem prepono prebrala, drugače bi kr jaz po tebe prišla, če se tvoj ne bo spomnu!! Mater tile naši deci! Mislim, da se bomo mogle počas nehat s tem ubadat, ker itak ni nobenga haska! Enostavno jih mormo sprejet take kot so in izkoristit raj druga drugo in se potožit takem človeku, ki razume... Sej pokažejo še, da jim ni vseen, sam kaj ko včasih rabiš kako besedo. Ja pa ne me za jezik držat - sej vem, da tudi kaka izjema obstaja..
Janči, mi je šlo kr na jok, ko si omenla tole s starši - Ko sem šla jaz na operacijo je tudi mami jokala in ne vem kaj še, sam men je bilo to mal mim, ker drugače me pa nikol ni vprašala kako sem, pa me je že prej bolel križ ko hudič, pa sem mogla še štihat doma in to... Pa Maruške še pogledat ni prišla v porodnišnico, pol ko sva šli pa na kliniko je pa vsa panična klicarla, če lahk kaj pomaga? No evo, tudi ženske so lahko egoistke...
Ja Adrijana, kolikor vem, je Marcel angel varuh v tej skupini in pazi na ostale otroke! Oz. da se jim krivica ne godi.user posted image Tak da če bo Sara deležna kake graje je to zato, ker je Amaru vzela Nodija al pa kaj podobnega! user posted image Drugače je pa komande itak že od Maruše navajen! Kaj pa je Sara po horoskopu. Ja, sem zadnjič brala en horoskop za malčke in našadva sta čist po reglcih...user posted image Govorit je pa naš tudi začel, ko je šel v vrtec - jim zgleda tu velik berejo in pojejo. A že pleše Sara zdaj na nosek, zdaj na glavo in to.... Mi imamo tole redno na repertuarju vsak dan.user posted image
Fino se imajo, vsaj v tej skupini. Maruša pol tolk ne obvlada user posted image . Ja pa Maruša pri letu in pol čist lepo izgovori rrrr - me je skor kap, ko je rekla Lara - soseda in sošolka v vrtcu..
Na, morem it - greva z dragim na sejem dom in....
Čao



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 9:02:58   
darja33
JUUUTROO!

Punce vi ste pa ful aktivne! V čvekanju, pa v cfrugih stvareh tudi.
Ja, SKABI, js imam PDP 18.4., uradno, ampak mi ga kr nekaj krajša, ker je baje mala že kr velika. Sicer pa si tudi želim čimprej tole ven spravit, da bo konec tegob. Takih vsaj.... Bojo pa druge.

Sem iz Celja, stara baba 33 let, 1. otrok, prej je bla kariera, pa še kaj... Mi je pa zdele zato dolgčas, ker sem skoz fraj. Do prejšnga tedna sem delala (sem zdravnica), zdej pa čvekam, kofetkam, pa si težim, da bi mogla začet cote prat....

Aja, JANEJA, obvezno(!!!) AB do konca pojest!. Valjda vnetje srednjega ušesa povzročajo bakt, zato si dobla AB. Je pa res da se razvije rezistenca, če se šilaš z njimi. Hvala bogu pa, da ne "prosiš" za AB kot večina drugih. Za vsako virozo, prehlad bi imel Sumamed. Moderno, ne?

Imejte leo nedeljo, če boste vidle eno žogo z dolgimi lasmi za Savinjo sem to jaz....

Lp.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 9:42:42   
pikecpokec
Ej, HuAnita, sem te našla v cajtengah! user posted image dobr si povedala. čisto prav ti dam user posted image
A veš da sem mislila, da je tebi ime Anita user posted image . Čist tko, glede na tvoj nick.

darja33, fajn da je ena zdravnica tule gor. Nam boš lahko kej svetovalauser posted image . Kakšna zdravnica pa si? Mislim za katero področje. V Celju?

Midva sva si včeri privoščila savno. Mmmmmm, kak je blo fajn! Nisva bila že več kot dve leti, prej sva pa kar redno hodila pozimi in morm rečt da nisva imela kakih posebnih težav s prehladi in podobnim. Tko da očitno res pomaga da se ornk prešvicaš!

Aja, naš tamali bi ful kavo pil! Kadar vidi šalco, vedno roke steguje pa cvili. pol mu pa včasih sam mal žličko not namočim da jo oblizne pa kr mmmmmm dela pa cmoka user posted image . Tista grenkoušna mu je dobra user posted image (ker midva pijeva kofe brez sladkorja). Mislim, ej.... da bi pa kako sadje jedel, ga pa živ bog ne prepriča. Aja, pri babici jE naribano jabko pa banano. Doma pa niti ust ne odpre user posted image

No, lepo nedeljo vam želim, mal se celo sonček kaže. Mi bomo jedli rižoto s treviškim radičem. potem pa pičimo ven, da se tamali mal sprehodi. če ga damo iz vozička, da hodi, je pol ni sile ki bi ga spravila nazaj v voziček. pol pa tuli ko zverina user posted image

V glavnem, grem zdej malo diplomo tipkat!

Pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 12:49:44   
skuštrana
Smrček, moji otroci vejo kaj je nedelja, smo spali do 10user posted image

Darja33, točno tole kar si napisala mi je zadnjič rekla frendica, ki je tudi zdravnica..Da ljudje že na vratih vprijejo, da hočejo AB in če jim ga ne daš pa dvignejo karton in pa-pa..Njena mama je tudi zdravnica in ima privat prakso, potem je pa to problem..Bitka za paciente..Jaz sem bila čisto šokirana, da obstajajo ljudje, ki se želijo filat z ABuser posted image

hUANITA, ajde skeniraj in mi pošlji..da vidim kaj pametnega si povedalauser posted image Kje pa sploh je tale Huanitauser posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 13:25:37   
Janeja
OK no, pol bomo pa do konca AB pojedli, če ste me tako napadle user posted image .
Res upam, da bo tale Munostim Lei vsaj malo dvignil odpornost in ne bo pokasirala vsakega user posted image , ki ji bo prišel na pot.

Skuštrana, a ti zdaj vzamem Munostim al ne?!

HuAnita, zate vem, da ga čakaš. Te pokličem, ko ga bom imela. Grem pa v Škofjo Loko v torek. Če ga imajo na zalogi, ga lahko prideš iskat v torek po 17 uri, drugače se pa dobiva kdaj dopoldne na kakšni kavici - saj veš, najini službeni šopingi,... user posted image
Kaj sem pa zdaj zgrešila - v katerem cajtngu se nahajaš? Nič ne vem, firbec pa velik user posted image

Darja33, ti pa le uživaj v prostem času do poroda. A se nam boš pridružila v soboto na čveku, da se spoznamo?





(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
9.3.2008 13:38:13   
skuštrana
Janeja, vzemiuser posted image , če že greš tja. Sicer nimam pojma kdaj pridem v SLO, ga bom takrat vzela.

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Motnja pametnega otroka, za katero še nist...
Hiperleksija je zapletena, a na splošno gledano gre za zgodnjo sposobnost branja in navdušenje nad črkami in številkami,...




obis komisije v času bolniške
extra

ALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?

DA (7%)

NE (93%)


Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!