Jančika_
|
U madona ste naklofale, pridne . Jaz sem malo v zaostanku, ker sem imela danes Vaskota doma, saj je ponoči ful kašljal. Pol je bil pa seveda cel dan ful zdrav. Ampak se je tolk navleke na nodija da je zvečer že jamral, da je še bolan in bo jutri še doma. No, če ponoči ne bo kašljal, gre kar lepo v vrtec - meni se namreč ful pozna, če ne počivam in me nocoj nos in pritikline kr fajn bolijo . Včeraj sem ugotovila, da imam v nosu šiv, za katerega mi živ boh ni povedal, da ga imam (sem potem klicala znanca, ki je specializant na ORL, bratovega prijatelja, in mi je rekel, ja valjda imaš šiv ), in da bi moral razpasti že prejšnji teden, pa ni . Tako da zdaj še to čakam, da mi ven pade . Shooo, a ti prideš v soboto? Bi ti Baby Einsteina prinesla; Joe pravi, da imamo čisto prešvoh upolad, da bi dajal to na server. Tale porodišnica se pa fajna čuje, ja, samo zame bi bilo čisto predaleč. Zdaj imam porodnišnico prek ceste in lahko grem peš rodit . Darja33, kam si pa ti na srednjo šolo hodila? Če je 33 tvoja starost, si mojih let in celjski medicinci so večinoma hodili na Lavo, zato sprašujem. Morebiti se poznava? Barika, sem hotela napisat, da te nič na cesti ne vidim, potem sem se pa domisoila, da si ti verjetno skoz v pogonu, jaz pa se doma prelagam in ni čudno, da te ne vidim . Čujte ženske, bi me kak seznam naredile, da vidimo, koliko nas sploh bo in kaj bo katera prinesla? 1. Jančika
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.3.2008 20:16:34 >
|