|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.3.2008 20:31:53   
skuštrana
Punce, jutri grem v bolnico.

G. mi je poskusila dobit Mireno ven, pa ni šlo, tako da grem jutri v bolnico, da mi jo dobijo ven pod narkozo, pa še sčistili me bodo.

Sam držte pesti, da se zbudim z narkoze.


Držim pesti, da bo vse ok user posted image Saj bo, mora bit..Drži se, mislim nate.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.3.2008 22:18:40   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Punce, jutri grem v bolnico. user posted image

G. mi je poskusila dobit Mireno ven, pa ni šlo, tako da grem jutri v bolnico, da mi jo dobijo ven pod narkozo, pa še sčistili me bodo.user posted image user posted image user posted image

Sam držte pesti, da se zbudim z narkoze.



Snorči, seveda bo vse OK, pa tud zbudila se boš, boš videla. Jih poznam kar nekaj, ko so po narkozi imeli občutek, da se ne bodo mogli zbuditi in jaz sem ena izmed njih. user posted image Ko so me po porodu pri Lei dali v narkozo, da so mi sčistili posteljico, sem imela najbolj čuden občutek - se mi je zdelo, da vse slišim in vidim, zbudit se pa ne morem. Ampak to baje psiha dela! VSE BO OK! Ti se samo probaj sprostit in misli na to, da bo kmalu konc tvojih problemov.
Samo, da te je pa tale Mirena tolk zmatrala, mi pa še zdaj ni jasno. A ti jo je kaj narobe vstavila? Ker baje bi jo naj gin. čist komot odstranili sami. Jaz moram potrkat, se mi res super obnese.
Bom mislila nate, pa SMS-aj, ko boš lahko, OK?


Pri nas se pa spet ponavlja stara zgodba - po treh tednih doma je šla Lea v ponedeljek v vrtec, danes pa so nas ob 12h klicali, da ima čez 38 vročine. user posted image Proti večeru mi je začela pa stokat, da jo ušeski bolijo. Tako, da jutri zjutraj verjetno spet dobimo antibiotik.
Pa to je za popiz user posted image . Takoj v ponedeljek grem v Škofjo Loko po Munostim, pa če še po tem ne bo bolje, pol pa sam še znorim lahko.


(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.3.2008 22:33:43   
Naty*Taja
Oj Snorči - nič ne obupaj, sej bo šlo, verjetno zdej bolj počas, ampak ziher in za vedno!! Imej to v mislih - še vedno bolj bit brez 16 kg, kot pa da jih zgubiš in dobiš po tednu dni nazaj (tak kot pri nizkokal. dietah)! Jaz pa kr nimam volje se čist držat. Zadnjič se mi je tako prekleto zluštalo sendviča s slanino in majonezo...pa sem si ga privoščla! No sej konec koncev pa je Monti tak mišljen, a ne? Mislim, da se občasno lahko z vajeti spustiš. Sicer me bo pa po moje itak od laufanja in tempa dol neslo! Sej sploh nimam več časa žvet! Komi čakam poletje , da se bodo zadeve mal umirile - zdaj prvič! (drugače nimam preveč rada tiste vročine)

Skabi, ti si me pa nasmejala - si te kr predstavljam!TOle z otroki je pa verjetno tudi s tvojim razpoloženjem malo povezano, kaj praviš? user posted image
Se moram pohvalit, da naš mali nosi GATE! Ja nima več plenice od sobote. Pa mu kr ratuje. V vrtcu je bil v pon in tor v istih cotah cel dan (beri, mu ni nič ušlo), v sredo pa smo imeli zjutraj agadir in dretje in tečnarjenje vsevprek, pa ati ju je peljal, ker sem mogla jaz prej bit v šoli...se je pa cel dan v vrtcu trikrat polulal pa še pokakal za povrh v hlače - ja ni kej, naše razpoloženje ful vpliva na naše podmladke! No danes je bil pa spet super, ko je mami v rokavicah z njim delala... svašta...

Joj Skuštrana - upam, da se bo s taščo vse izteklo ok... Mah - sem se na mojga atija spomnila... držte se in čimlažje prebrodite, karkoli že se bo zgodilo...
Bravo za članek  - kak sem ponosna, da te poznam! user posted image Medijska zvezda!


SNorči! Madona no, drži se in čimprej nazaj prid. Ja itak, da se boš zbudila..

Lep pozdravček tudi vsem ostalim in se pišemo...

Jerebica - čestitke za fantka...


Janči - za 15. mene verjetno ne bo.








_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.3.2008 23:04:42   
HuAnita
Halo, sme malo uletela z nekega drugega sveta, sem že zaspala z deco, k sreči je ati regrat dokončal, pa me je prišel iskat, pa itak fajn, da je dobil knedl antibiotik.....

Jančika, daleč od tega, da bi šparala pri zdravju pri sebi ali družini, ampak meni smrdi sistem! Da prideš k edinemu zobarju v Vojnik, ki dela pač nek dan, pa prosiš, če ti vzamejo ven tisto nitko, ker se mi pač ni bilo za voziti po celi regiji za dežurnim zdravnikomuser posted image user posted image , pa ti rečejo ne, pojdite v ZD celje, pa poglejte, do je dežurn, lahko tudi nek zobar v Slov. Konjicah, Rogaški ali Velenjuuser posted image   Pa praiv, če pa plačate, vas pa TAKOJ vzamemo????? In to stane 20 eur, pa ni več kot 2 minuti dela, majke mi. Vsak mesec dam ogdormno denarja za zrd. zavarovanje, pa dodatno, na koncu pa tole. Tako da se oče že dogovarja, grem to storiti na HR, tule bom samo na rentgensko sliko zob čakala 2muser posted image user posted image user posted image   Vmes pa me lahko kdo ve kolikokrat zgrabi???

No, malo sem morala popljuvati čez to naše silno zdravstvo. Ker jaz velikokrat v službi naredim kaj zastonj, četudi se mi ne da, ampak da pač komu ustrežem..... Tile v haljah pa večinoma ... no comment. Vie te od bolečin, pa te ne bo vzel, psloh ker ima kao gužvo, ampak samoplačniško pa te takoj vzamejo.... Vidim, da zdrav. sistem deluje, perfektno, dokler ne zboliš!

skuštrana --- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   kulska si, mali pa itak! Nič pa nisi omenila Celjank!user posted image

snorlax - uredi čim bolje!

darja33 - WB!

Vsem ostalim pa l. p. --- grem v horizontalo, čeprav ima ati neke načrte user posted image user posted image , ampak jaz sem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.3.2008 23:08:44   
HuAnita
Aja, skuštrana, jaz sme obupala nad Capinko, tole lulanje ponoči --- user posted image user posted image user posted image . Če jo jaz dam, noče, potem pa čez pol ure ščanija po postelji. Sem pa jaz do 10 leta tudi redno močila ponoči, mislim, zakaj mora deca ravno vse slabo po meni podedovati???
In smo šli prejle v lekarno, nabavila sem čaj iz brusnic, 100 % brusnice, pa dražji vot liter viskijauser posted image , baje to ful pomaga pri raznih vnetjih sečil, pa še okusno je (na pram ursi čaju). Je prej pila, pa bomo videli, če je kakšen prehlad, da tako težko zadrži. Pa ravno v Oni sme brala potem recepte in sem našla nekaj ob brusnicah - ravno to o mehurju in sečilih, pa da dalujejo proti vnetno, takop da upam na najboljše.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
6.3.2008 23:45:04   
teta beta
Čer!

Se bom samo na hitro javila, da spet čisto ven ne padem.

Naty-taja ti bom poslala telefonsko, pa pokliči, ko boš v Dramljah.

Snorlax, vso srečo v bolnici, dobro opravi in seveda se boš zbudila!

HuAnita, jaz sem šla pred leti tudi na privat slikanje zob in sicer nad bivšim Teatrom, sem pozabila, kako se je pisal. Potem pa me je moj zobozdravnik (ki je tudi privatnik v Žalcu) poslal z napotnico k dr. Fludernikovi v celjsko bolnico. So pa ti med sabo menda kolegi in isti dan, ko sem prinesla napotnico in se hotela naročit za odstranitev modrostnih zob, mi je rekla, naj se kar usedem na stol. Mene je skoraj kap, ker me je bilo ful strah in sem potem prišla naslednji dan. V enem mesecu sem dala ven vse tri zobe (četrtega niti nimam user posted image ). Tako da, kar se mene tiče, je šlo hitro; si me pa s tem spomnila, da bi bilo fajn iti k zobozdravniku. Nazadnje sem bila pred tremi leti, ko sem bila noseča, prej sem pa hodila vsaj na pol leta (sem imela paranojo, da imam luknjo v zobu, pa nimam niti ene). Bogve če že ni šel v penzijo.

Lulanje - naša je imela pred tremi tedni, ko je teta umrla tako fazo. Sprememba okolja, stalno se je nekaj dogajalo, vsak se je nekaj ukvarjal z njo, stalno smo imeli obiske in je pol kar pozabila ali kaj. Je bilo pa vedno tako, da je zmočila sp. hlačke, včasih tudi štrample in hlače in si jo vprašal - greš lulat, ona pa ne. Kot da se je bala, da bo kaj zamudila. Tudi ponoči se je polulal po 2x, 3x. To je trajalo 14 dni, ta drugi teden ji dobesedno že nisem imela več kaj obleč in sem šla do sosede, da mi je nekaj posodila, ker ima tudi 2letnika doma. Potem pa kot bi odsekal in zdaj je mir. Upam, da bo trajalo.

Nič, grem spat, sem se že tako preveč zamudila kot sem mislila.



_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 0:13:38   
žanek
Snorči bom mislila nate in fullll držala pesti user posted image . Drži se, pa sporoči ko boš lahko!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 4:38:27   
Skabi
Jaz pa tak vesela, da sem prva danes zjutraj! Potem sem ap videla,zakaj SNorči niuser posted image  Držim pesti, da bo vse v redu, ap kmalu se oglasi. 

A katera ve, kej se lahko njamejo sušilci estrihov?

Darja, zdaj smo pa že 3 aprilčice. SI  tudi tako tečna in naveličana kot jaz? Kdaj imaš rok? Jaz 5. ali 15. aprila.


Zdaj grem pa poskusit malo spat. Mi je danes uspelo od 11 do 2 ponoči bit v postelji.


(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 6:06:49   
snorlax
Oj!

Da razložim, zakaj me je strah narkoze. Enkrat sem jo do sedaj dobila in sem bila cela flekasta, pa zelo dolgo sem se zbujala, tako da so me hodili vsi gledat v sobo, od dohtarjev, do sester, do anestezista. Potem so mi rekli, da sem verjetno alergična na nekaj. Na kaj?! Zato me je danes strah.

Sicer se pa tolažim, da itak ne bom vedela, če se ne zbudim.

Najbolj sem pa žalostna, ker sem jim doma vse pripravila, da ne bodo brez kosila, pa zorganizirala prevoze frocov domov iz Ce (zdajle še oba peljem v vrtec in šolo), pa oprala in zlikala vse cote, če se slučajno kaj zakomplicira in me dlje časa ne bi bilo, pa nafilala hladilnik, da ja ne bodo lačni in žejni... pa noben ne reče, niti "drži se" al pa "fajn zrihtaj" al pa kaj takega. Kot da je navaden delovni dan in grem na šiht.user posted image user posted image user posted image Tako je to, če imaš doma 3 dedce, ki jih pedinaš spredi in zadi. Tudi domov se bom verjetno morala spravit kar sama, čeprav je rekla G., da se ne smem peljat sama domov.

Po moje me bodo klicali, ko kateri ne bo našel zoknov ali gat, al kaj podobnega.

In od vseh teh občutkov in od strahu sem zdajle cela jokasta in tečna in boljš, da grem kar pakirat, ker je že toliko ura. Imam občutek, da me nekaj dajejo hormoni, ker razmišljam kot ena tečna nosečka.user posted image

Skratka, lep dan vam želim, mislite name, prosim in ko mi bodo prsti začeli migat, napišem kak mesič.

Aja, nekaj pozitivnega pa je le. Ker sem tešča in ker sem zaradi živčkov bila včeraj in danes enih 10x na WC, imam danes 1,5 kg manj.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 6:08:36   
snorlax
Aja, Skabi. Počakaj, da dam danes tole skoz. Pol ti pa poskusim zrihtat enga, ki izsušuje. Sva ga midva imela, prek enega kolega, ki pozna enega kolega, pa naju je prišlo mnogo ceneje. Samo ne garantiram, da se bo dalo 100% zrihtat. Poskusimo pa lahko.

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 9:07:09   
Jančika_
Snorči, vse bo vredu, boš vidla. Je pa res bedno, da se daš na pol, dedci pa ničuser posted image . No ja, sej če prav pomislim, ni bilo pri nas nič kaj veliko drugače. Kot da grem v toplice za en tedenuser posted image . Sem vse cote oprala in šla po plenice v štacuno, da ja ne bi zmanjkalo; pol sem pa zjutraj spokala otroke v vrtec in peš v bolnico. Sama. Ko sem se zbudila iz narkoze, sta prišla pa ati in mami, sedela vsak na svoji strani postelje in me držala vsak za eno roko. 33-letno ženskouser posted image . Ampak sem jima bila ful hvaležna, prav pasalo je.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 9:25:28   
pikecpokec
Snorči, drži se! Afkors da se boš zbudila.
Jah, tile dedci so mal smotani včasih. Ampak boš vidla da te bojo cartali ko prideš domov.

Skabi, lahk bi rodila 13. aprila. Takrat mam jst rojstni dan. Veš kok fajni ljudje smo ovni user posted image user posted image



_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 9:39:48   
pikecpokec
Aja, včeri sva šla z Galom v vrtec, da sem izpolnila prijavnico. Ful mu je bilo všeč, kar s pomočnico ravnateljice sta se igrala, pol je šel pa še malo k tajnici! user posted image
Pa nobenega otroka ne zavrnejo. Če jih je preveč, pač odprejo nov oddelek. Juhej, torej s septembrom začnemo!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 10:27:30   
smrček
Pikecpokec, v kateri vrtec si ga pa vpisala? Se mi zdi, da bo septembra poplava novinčkov v vrtcih, še posebno, če bo ta novi zakon le stopil v veljavo.

Snorči, držim pesti, da se vse dobro iztečeuser posted image  Drugače pa kar se dedcev tiče se pustijo lepo pedenat, ja. Za vzpodbudo ti pa še pove in te mal ošinfa, da ti je solata zagnila v hladilnikuuser posted image , al pa da maš spet rože uvela, ker si jih pozabila zalituser posted image , pa hudiča, saj se ne morem na pol pretrgatuser posted image . No zgodba se je vsaj pri nas hitro obnala, sedaj ko moram jst ležat, ga pa gnila solata v hladilniku nič več ne moti, pa kruh se je posušil, ker je zunaj ostal, pa cote se že tud tri dni sušijo, pa kaj, jst sem lepo tiho, ker vem, da več kot delat in se trudit se ne da, konec koncev smo samo ljudje!

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 11:27:37   
smrček
Skuštrana: za kakšen članek se gre? Madonca, spet sem nekaj zamudila, firbec babjiuser posted image

Žanek: aprila pa vsekakor velja, sploh sedaj, ko pa nisem več najmlajša med celjskimi čvekicamiuser posted image . Aja, pa še en pogoj je: meni se mora stanje popravit, oz. mat. ustje mora na naslednjem UZ mal lepše zgledat, če ne bom svoj RD lahko praznovala v bolniciuser posted image

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 12:04:17   
Jančika_
Snorči se je javila, da je vse za njo, vse je vredu in da bi še rada malo spalauser posted image .

Smrček, ziher bo vredu, sem videla, kaj ti je Pušenjak napisal. Tako da sem prepričana, da se vidimo aprilauser posted image .

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 13:03:04   
adrijana.sara
Dan!

user posted image  Spet je minilo nekaj časa. Saj preberem še, samo ker ne odpišem takoj, se pa preveč nabere in čist ven padem. Bom pa vsake tolk povohljala.

Vidim, da se vse nekaj dogaja, pa več negativnega kot pozitivnega, tako da vsem od danes naprej samo še pozitivno, tako kot Snorčiuser posted image  - pa je za tabo!

No, pri nas nič posebnega. Meni se je delo izteklo, čakam na novo pogodbo za usposabljanje. Zato sem ta teden doma belila, da sem vsaj koristna malo. In danes tudi končalauser posted image  jaz!user posted image  Končno....
Sara pridno hodi v vrtec, je pravi ravs ratala, tako da ne vem, če bom še šla kam z nji. Toliko dirka in divja, da pridem domov kot povožena, ona pa še kar polna energijeuser posted image , pa samo, da je zdrava. Čvekamo vsak dan bolj, me prav preseneča, tudi ve kako kaj doseči, čeprav jo poskušamo držati na kratko. Tudi v vrtcu baje preizkuša meje in si ne pusti nič vsiljevati. Tako, da Naty, če bo Marcela kaj komandirala, brez zamere - mi že vsi stojimo v vrstiuser posted image .

Srečanje - kaj, kje, kdaj... to sem pa zgrešila in tudi, ko sem šla nazaj gledat nisem našla. Bi vas rada spoznala. Z bebicam ali brez?

Ok, dost imate. Mogoče bom zdaj bolj ažurna, al pa tudi ne. Tulk, da veste, da vas še spremljam.

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 13:04:13   
skuštrana
Snorči - bravo user posted image user posted image Samo da je vse ok.

Grem naprej kuhatuser posted image


Tiste, ki niste vidle članek - javite mi mail na Zs pa vam ga pošljem, če hočeteuser posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 14:11:30   
Meggi
Halo se javljam s hribov. Obležale smo punce doma- mala prejela pošiljko vodenih koz od tavelike le ta še vročino in tako je mamica tista ki je doma dežurna. Skrokana od priprav ene predstavitve v nočnih urah- tak zdej pa nč ne koristi.

  Preverjam če je Skabi že pršla k sebi!? Je bila zadnjič tako aktivna, da se bojim če je B.P.

           Javi če ste kaj nadumali glede glasovanja, je baje tip stopil v akcijo!

  Še to ne pozabit VSE TISTE ki nimate kake karantene doma- PRAZNUJTE OSMI MAREC. Pripada nam praznik, drobne pozornosti in malo oddiha!!! Jaz zagrižena za ženske čveke- me je prpolal doma zgleda user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 18:42:03   
snorlax
DOMA SEM!!!user posted image

Hvala za vse prijazne, tolažilne besede, za vzpodbudo, za mesiče, skratka HVALA!user posted image

Ko bom lahko, kaj več napišem.

Rada vas imam.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 18:48:12   
Ropotuljica
Super, Snorči, da je vse OK. Skuštrana, upam, da bo tudi pri vas. Smrčka - pridno počivaj, pa bo vse v redu. Ostale se pa tud držite. Js mislim na vse vas.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 18:49:17   
pikecpokec
Juhej, snorči! user posted image Zdaj pa naprej v nove zmage!

Smrček: v Laško v vrtec smo ga vpisali. Baje da ni problema glede prostora.
A, vidim da si tud ti iz Laškega. Iz kje pa?


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 19:45:39   
Janeja
Jeee, super Snorlax. user posted image Samo da je vse za tabo.  user posted image

Meggi, a pri vas se še kar s kozami ukvarjate?  Kako dolgo pa tole že traja? Se mi zdi da je že celo večnost odkar si pisala, da ste jih dobili. user posted image

Smrček, ti kar pidno počivaj. Za potepasnja in čvek večere bo še veliko časa. Mislim nate in držim pesti. user posted image

Naša Lea je pa res fasala vnetje ušes in spet je na antibiotiku. user posted image Sicer danes nič več ne stoka, ap vročine tudi nima, ampak dr. je rekel, da so ušeseki kar rdeči in vneti. A naj jo zdaj res 7 dni filam z ab, tudi če ne bo nobene vročine več in je ne bo bolelo? Ali lahko kakšen dan prej neham?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 20:35:45   
Jančika_
Janeja, vseeno je boljše AB do konca pojest, da se ne bo pol takoj ponovilo, ker ne bo do konca pozdravljenouser posted image . Jaz nikoli nimam vročine ob vnetju ušes, tako da to ni ravno merilo, kako hudo je. Pa tudi podnevi veliko manj boli kot ponoči, mogoče zato zdaj manj jamrauser posted image .

Adrijana.sara, fajn, da si se javila. Darja33, dobrodošla in javi se še kaj. Kje pa ste ostale? Pablo, MucaMaca, barika, pa še sem katero pozabila ...?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
7.3.2008 22:53:03   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

Srečanje - kaj, kje, kdaj... to sem pa zgrešila in tudi, ko sem šla nazaj gledat nisem našla. Bi vas rada spoznala. Z bebicam ali brez?


Pri Žanekovih, naslednjo soboto (15.) zvečer. Brez dece in dedcevuser posted image . Jaz sem obljubljala torto in pozabila, da imamo v soboto cel dan obiskeuser posted image . Se bom vseeno potrudila, ampak ne za gvišno vzet, prosim. Če ne zdaj, bo pa torta aprila za rojstnodnevnice.

Snorlax, kako se počutiš?

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...




dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)


Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!