Blacky30
|
Neboglasnica, luštov za pregrehami nimam (hvala bogu ), razen tu pa tam pršut, pa ga v trenutku odmislim, ko se spomnim na morebitne posledice, tak da se strogo držim svojih pravil o prepovedanih rečeh. Vina nisem nikoli pila, pravzaprav nobenega alkohola, sladkarije pa mi v ne dišijo. Frutka, suhomesni izdelki so surovo meso, ki je samo posušeno in so tako kot pršut prepovedani. Vendar, če so iz priznane tovarne in vakumsko pakirano, ni bojazni, da bi bilo kaj narobe. Huje je, če bi jedla domače suhe mesnine. Če pa si toksoplazmozo že prebolela, pa se nimaš kaj bat. Jaz je še nisem. Glede kajenja ne bom nič komentirala, zelo se trudim razumeti tiste, ki to delajo v , vendar jih ne morem. Sem samo enkrat prebrala, kaj to dela z , pa se mi je skoraj srce zlomilo zraven. No, morda pa bo kateri pomagalo pri opustitvi, če vam povem: to je tako, kot če bi tebe zaprli v krsto, jo zabili dol, potem pa vanjo zvrtali luknjice in bi pri vsaki luknjici pihali dim noter. Kako bi se ti notri počutila? No, tako se počuti dojenček, ki nima kam pobegnit in se notri duši in ne more dihat. Meni je bilo to tako grozno slišat, da si še danes to živo predstavljam in pri meni bi bil to zadosten razlog, da bi nehala takoj! Ampak, da ne bo pomote, nobene ne obsojam, ker te pravice nimam, samo razumem ne. Jaz se lahko pohvalim, da do danes (stara sem 32) še niti poskusila nisem kadit. Ilatic, tedy, čestitke za tako odločnost!!! Tita13, dobrodošla med nami. Želim ti prijetno nosečnost! Glede tvoje težave: kaj pa morda vložki, ki prepoznajo plodovnico? Kupijo se v Sanolaborju, poskusi. Populis, lep trebušček, tako majhen proti mojemu. Kaj če sem jaz v resnici aprilčica??? Dzanika in Bastian111, čestitke za !
|