|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
4.3.2008 10:40:05   
glugluglu
Populis, bušija maš pa toliko kot jaz pred nosečnostjo, kakor se hlače vidijo, so res fajn, jaz si jih moram nujno kupit,

pri nas pa sneg pada, ful postrani, ni prav nič fajn zunaj.

trebuh mi je začel otrdevati, sem včeraj dobila magnesol in je bolje. Pregled imam pa 13.03 - ponavljamo UZ morf. zaradi posteljice, ki je malo prenizka, pa vse je itak ful nizko. Upam, da ne bom jaz tukaj vse prehitela in postala majčevka ali še kaj prej, a imam samo jaz od tistih 3user posted image take probleme? Dobro, da poznam mamice tukaj okoli mene, ki so imele v 3user posted image enake probleme ali še hujše, da me je tako malo manj strah. Sej trebuh mi je otrdeval tudi v 1user posted image , tako, da mi je vsaj to že poznano.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.3.2008 11:02:31   
tims
Glugluglu, tudi jaz nosim to nosečnost zelo nizko in mi je prav čudno, ker sem prvega imela tako visoko, da so vse nosečniške hlače prav smešno zgledale na meni, ker je bil spodnji del čisto prazen. Sem se pa pogovarjala s svojo sestro in mi je rekla, da je ona obe nosila tako nizko in obe rodila 10 dni čez rok user posted image .

Po moje ti ni treba skrbeti, jaz imam 06.03. pregled in bom vprašala v zvezi s tem. Magnesol pijem pa od samega začetka in mi kar pomaga. Vmes sem bila kakšen teden brez, pa so se potem spet pojavili krči in pa še otrdevanje, tako da Magnesol - zakon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.3.2008 11:09:22   
Anonimen
hej  tita13 spraševala si za amniocentezo. jaz sem jo tudi opravila. in že takoj po posegu sem bila premočena. hlačke čisto mokre, potem pa mi je vsak dan en teden dobesedno kapljajo iz mene, včasih sem prav čutila kako teče... pa sem šla k ginekologinji, ki je tudi opravila isti test kot tebi, to je da s paličico potegne po notranjosti in potem ima nek test... torej če je test pokazal negativno, ti plodovna voda ne odteka. hočem rečt, ne vem zakaj je tudi meni takrat tako teklo... sploh ni bila sluz, ampak mislim da mi je mehur tisti teden spuščal, pa ne vem kaj ma to veze z amniocentezo, ampak od takrat dalje nimam več takih težav. za vsak slučaj seveda lahko greš še enkrat, ampak tisti test je baje zanesljiv, vse bo fino. drži se. pa javi rezultate. papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
4.3.2008 11:16:10   
glugluglu
Tims, malo mi je odleglo, ja sej bo ok

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.3.2008 11:18:48   
Sanca1
Ojla JULIJKE 2008!

Kako ste kaj?

Midva z možekom že komaj čakava, da najina štručka prijoka na svet.

Se še kaj pišemo!

Poskrbi, da dobiš kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad, kar boš dobil!!!!!

Sanča

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.3.2008 11:29:03   
netki
da se še jaz malo javim predno me zamede.....

vse je ok, malo se potepam...brce zeloooo močne in hvalabogu da je tako, vsaj vem da je vse ok.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 931
4.3.2008 11:36:45   
tita13
Lunica24 - najlepša hvala. Si me zelo potolažila. Pri meni tega ni toliko kot je bilo pri tebi, vendar je in me zelo nervira. Hvala si me res zelo pomirila. Meni je tudi moj G omenil, da je to lahko iz mehurja ampak jaz sem si vstavila tampon in takrat ni bilo, tako da mi je to pomenilo, da ni iz mehurja. Ne vem,... ne bom paničarila, čez 14 dni imam pregled in upam, da se do takrat umiri, drugače bom pa prosila, da mi še enkrat testira. Meni je tudi rekel, da je test zanesljiv.

Še enkrat hvala in tudi tebi vse najboljše. Pa saj je lepo biti noseč, kljub temu, da nas vsak dan nekaj novega skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 932
4.3.2008 11:56:18   
bastian111
Tudi jaz imam vse nisiko! Pa še posteljnica je zelo nizko.Sama sem danes bila na pregledu im me je G. vprašal če nosim nosečniški pas.Seveda se odgovorila in sam navaja ,da to tudi pomaga da se otrok in posteljinca dvigne. Nevem ampak sam navaja ,da nič nesmem dvigovati .zmeril mi je tudi MV in dolg je 4,2 cm.Popolnoma se strinjam z vami ,kar navajate. Še eno novico imam in sicer pričakujemo user posted image  to so mi potrdili zdaj že trije G!Želim Vam prijeten dan in oblačnega Pomurja.

< Sporočilo je popravil bastian111 -- 4.3.2008 11:59:59 >

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 933
   Julijke II. - 2008
4.3.2008 11:57:08   
dzanika
tedy, hvala za še en predlagani voziček. user posted image Meni se tudi zdi da se ne splača dat ful velik denarja za to in zato iščem nekaj bolj poceni...

Drugače pa sem iz morfologije zdajle. Je vse super fajn. Aja, pa lulčka smo vidl tko da bo user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 934
4.3.2008 12:14:35   
ilatic
Glugluglu moja 3user posted image je čisto drugačna, samo baje ne nosim nizko, čeprav čutim kot da mi bo vse padlo ven. Nimam pojma.
Me pa zanima kaj je vzrok, da začne otrdevati trebuh??? Prvič slišim za ta problem v nosečnosti.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 935
4.3.2008 12:46:46   
neboglasnica
Hvala vsem, ki ste mi prisluhnile in ste me kar malo pomirile. Moj mož pravi, da sem v vsaki nosečnosti tečna s tem, kaj če bo kaj narobe... ampak izkušnje iz moje okolice so take. Žal.
user posted image vesela sem, da nas je toliko, upam, da katero srečam v porodnišnici. 20.02. sem imela morfologijo in naj bi bilo dete težko 300 g po jusu, ampak naše je 440 g. Sta bili že prvi dve veliki: 4110 in 4250 g. Tako, da sem že navajena. Res pa je, da bo treba v akcijo, saj me je kar malce strah poroda: nisem najlažja in ne najmlajša ter brez kondicije. Alo, ritko na teren, z mano vred!

Hvala še enkrat za spodbudne besede in crkljajte se!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 936
4.3.2008 13:02:09   
glugluglu
ilatic, ne vem kaj je glavni vzrok za otrdevanje, v 1user posted image sem mislila, da je zaradi stresa, saj sem imela vse živo na kupu: diploma, poroka, nakup stanovanja, potem je imel Mitja še avtomob. nesrečo, sej mu ni bilo nič, drugemu avtu se ni skoraj nič poznalo, naš je bil pa totalka in potem sem pristala v 7. mesecu na rizični. V 2user posted image se ni nič od tega dogajalo, ful mirno vse, še v službi bolj mirno in tudi sama user posted image je bila mirna, nobenega otrdevanja, nič. Zato mislim, da ima pri otrdevanju psihična ali fizična obremeitev zelo prste vmes.

bastian111 meni nosečniškega pasa G. ni nič omenjala, je pa rekla nič dvigovanja, bolj počivanje - čimanj gospodinjskih opravil, lažji sprehodi, prepovedan sex - baje je to najbolj rizično pri nizki posteljici.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 937
4.3.2008 13:02:12   
lex
Nam lulček ni zrastel šeuser posted image user posted image user posted image user posted image , težka je 467g in bo menda tud imela tam okoli 3500g ko se rodi. Mami se je zredila ko user posted image user posted image user posted image , sem predelala že 8,5kg, ker mi prejšnič nikoli ni uspelo, sem jih mela tak čas 4 manj. Sem kar sama nase jezna. Evo ne kupim več NIČ sladkega!!!!!!!!
S tamalo je vse OK, ko je glavico pogledala, je rekla da bo tud ta pametna ko 100user posted image , ko ma take sovine oči not (menda tako rečejouser posted image ). Meni je važno samo to, da je vse OK. Aja pa železo morem jest, ker mi je padlo na 118, tako da bomo spet žgreblje kupovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nič grem južno kuhat, se igrat, mogoče pa še kakšno stran preberem.

Aja a kave pa nobena ne kuha, evo eno za sladokusceuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 938
4.3.2008 13:04:31   
lex
ilatic otrdevanje trebuha se začne pol proti koncu nosečnosti, kot bi ti nekdo trebuh okamenel. To je samo priprava na porod in na uživanje z user posted image . Ni pa nič nevarnega. Razen če se pojavi prej. Meni je prvič otrdeval, drugič pa se mi zdi, da mogoče zadnji teden. Se ne spomnim, je predaleč nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 939
4.3.2008 13:15:23   
neboglasnica
malce mi je dolgčas, imam celo pol ure zase, pa kar brskam po netu. Potem pa preberem, kako gre pridna gluglu.. kuhat kosilo, se oglasi moja slaba vest: grem tudi jaz. pridem čez okli pol ure, ne napisat preveč, ne morem vsega hkrati.user posted image   kuhat

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 940
4.3.2008 13:17:12   
lex
da se brat pa kuhat, sam pol maš kak krompir prismojen, tako kot jaz včeraj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
4.3.2008 13:17:56   
tims
Ilatic nekaj časa nazaj smo se pogovarjale o otrdevanju trebuha, ki naj ne bi bilo nevarno. Meni tudi vsake toliko časa otrdi, vendar pa mi Magnesol pomaga. Vsekakor je dobro, da pri naslednjem pregledu poveš svojemu G., ki ti bo po pregledu povedal ali je vse ok. Sem pa prilepila nekaj vprašanj v zvezi  s tem  in odgovori dr. Pušenjaka, pa si lahko prebereš, da se boš malo pomirilauser posted image

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=91042&t=90989#reply_91042

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=90726&t=90718#reply_90726

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=89577&t=89538#reply_89577

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=86558&t=86558#reply_86558

Neposredna povezava do sporočila: 942
4.3.2008 13:21:59   
glugluglu
čestitke lex za punčko, te kar občudujem, a si iz elastike? 3user posted image tako blizu, pa še doma imaš malo punčko, pa študij, pa ti gre tako dobro. Ja ni kaj - za čestitat!

Zanima pa me, koliko ur na dan ti uspe spati? Ali kaj počivati?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 943
4.3.2008 13:25:22   
tims
Lex, jest imam v četrtek pregled in morfologijo, pa mi je kar malo nelagodno stopit na tisto tehtnico. Tok pametujem, da lahko vse jemo ipd, ko pa stopim tja, se mi zdi pa zelo podobno kakšnemu električnemu stolu, na katerem stojiš. Grooooooza.user posted image  Me prav zanima kok sem se zredila. Domača in una tehtnica kar nista vsklajeni, naša ves čas manj kaže user posted image user posted image user posted image . Mogoče je pa tista pri G. pokvarjena, pa sploh ne vejo.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 944
4.3.2008 13:36:37   
neboglasnica
user posted image user posted image user posted image ta je dobra, verjetno je res pokvarjena, tudi jaz tako menim

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 945
4.3.2008 13:40:06   
neboglasnica
Aha, še pomoč prosim. Če kaj napišem, oddam in se mi pokaže moj prispevek. Potem pa čakam, čakam, čakam user posted image in skoraj me mine in ni nobenih drugih prispevkov. Če pa kliknem prejšnja stran ali kater drug link, se vrnem nazaj in evo, že kar nekaj odgovorov. A se ne da to klepetat skoraj tako kot v živo, tako kot na msn, skypu...?

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 946
4.3.2008 13:44:00   
tims
Jest sem pa mislila, da samo jaz tako berem, da klikam prejšnjo stran, potem pa se vrnem na zadnjo, da lahko vidim, kaj je na novo napisano user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
4.3.2008 13:44:43   
maja24
Ja Tita končno si se pofočkala,je biu že čas,sem že mislna da te ne bouser posted image user posted image user posted image ,no da ti izrečem dobrodošlico-DOBRODOŠLAuser posted image user posted image
Kako je z amiocintezo,si že dobla rezultate?

Neposredna povezava do sporočila: 948
4.3.2008 13:49:03   
lex
V orodni vrstici imaš ikono z 2 zelenima puščicama, to pomeni, da ti stran osveži in ne rabiš nazaj hodit.

Ne nisem iz elastikeuser posted image , spim od 24h do 6.30 - zame čisto dosti  - ja pa še kaj (no kako nedeljo me pustijo kakih 5 minut bolj dolgo v postelji - pa še takrat pridejo vsi trije nazaj se cartatuser posted image ). ne delam faxa ampak imam strokovnega - tako da po tem izpitu se 100 let ne spravim nazaj se kaj učit. Bomo rajš bajto zidali.
No odkrito povedano, sva po alini rekla, dost pa se je ta kar napovedala. Pa smo jo vzeli za svojo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 949
4.3.2008 13:51:11   
bastian111
Glugluglu res je kar si napisala.tudi danes mi je G. reku ,da naj se zdržim sexa.Ampak punce toliko za informacijo mal me že jezi ,ker pač imam veliko energije pa se morem vzdržati. Se pomirjam ,da bova nadoknadila ko prikuka na svet najin sinek!

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?