|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
6.3.2008 14:17:19   
netki
lex.....glede sejma me zanima ali ponujajo samo kar se tiče gradbenih materialov, ali tudi mogoče projektiranje in ostale storitve, ostala dela....

sicer bi mi ta sejem v vsakem primeru prišel prav.

si bila nasplošno zadovoljna s sejmom?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.3.2008 14:25:11   
ilatic
Glede zobarjev: jaz sem zamenjala, ker so me naročali na 6 mesecev, in sem šla v našem kraju k enemu še mlademu ki nima toliko gužve in naroča na 1 mesec. Zadnjič sem šla prvič k njemu in mi je samo kamen spucu ampak ženske: pravi greh je imet takega zobarja. Res!!! Jaz pa noseča! Halo! Tok je fejst da me je kr... Pol me je pa še tako nežno spuščal dol na tistem stolu kot da sm iz porcelana. Ja groza. Upam, da je tok dobr pri vrtanju kot po izgledu!

Glede mravljincev! Tudi jaz imam probleme z njimi, po nogah in po rokah, čez dan in ponoči! Jaz mislim, da to ni nič takega, sem vzela to kot del nosečnosti. Se mi pa tudi vrti na vsake toliko časa, mislim da zaradi spremembe vremena. Kaj pa vem.

LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.3.2008 14:26:44   
lex
montažne hiše majo, pa gradbeni material (opeke, streha, izolacije), okna, vrata (notranja zunanja, lesena, plastična, aluminji), neki projektantskih hiš nisva vidla (ali pa se nisva zavzela, saj veš ker ne rabiva več iskat), pa neki malega notranje opreme, aja pa parketi, laminati so bili, 2 banki to se mi pa zdi, da je tud vse. Ma midva sva našla neki podatkov o topoltni črpalki (ogrevanje) pa cen zanjo, ostalo pa strehe,... če bosta zidala se vama splača malo pogledat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.3.2008 14:38:47   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ilatic zdaj boš pa rada hodla k zobarju. A ne?user posted image user posted image user posted image , pa gledj da bo ta atiju podoben, če ne te kar obsodimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 14:46:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.3.2008 14:47:47   
ilatic
Hi hi Lex se  samo gledam, nč drugegauser posted image . Ja res bom zdej hodila rada k zobarju (seveda dokler bo nežen, ker NE maram bolečine).

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.3.2008 14:52:05   
lex
meni so še vedno podaljšali, pa nisem rabla materinske pošiljat

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 14:59:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.3.2008 15:11:14   
nika9
a prosim nehate o zobih, ker so še mene začeli bolet!user posted image  to je tko ko tista fora o ušeh, če se pogovarjaš te začne takoj vse srbet.

mravlince imam pa tudi jaz in sicer na mezinčku od noge skoraj vsako noč! samo se prav nič ne obremenjujem s tem.

mami mi je pred kratkim lepo rekla, naj neham jamrat za to in ono in da je vse  KAO kriva nosečnost, kot da prej 28 let nisem imela pa nikoli, vrtoglavice (itak da!), mravljincvev ( tudi ja!), zaprtost (aha!), glavobol(pa ne enega!), slabost ( če pa sem vedno pojedla vse kar sem vidla..)...

res pa je da smo bolj previdne, ker skrbimo še za eno štručko ( nekatere celo za dve).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 15:32:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
   Julijke II. - 2008
6.3.2008 15:47:04   
dzanika
mojcek1 jaz sem tut mogla poslat kopijo materinske, kljub temu da so mi ginekologinja in moja zdravnica napisale bolniško. In to dvakrat sem mogla poslat materinsko. Obakrat k so mi podaljšal. Sam podaljšal so mi pa brez problemov. Poznam pa en primer k sta ji ginekolog in osebni napisala bolniško samo zaradi tega ker ima težko delo v službi (medicinska sestra pri ostarelih) in jih more dvigovat pa previjat in podobno pa ji niso podaljšali bolniške. Tko da baje je tut odvisn na koga naletiš na komisiji. Ker meni je rekla moja zdravnica da so zdej ful žleht ratal do nosečnic in da se ji ful ne zdi prav da jim ne podaljšujejo. Pa veliko sreče!

Neposredna povezava do sporočila: 1136
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 15:49:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.3.2008 16:32:37   
lex
zdaj sem itak v porodniški, tako da ne rabim bolniškeuser posted image user posted image user posted image

ne prejšnjouser posted image  sem imela ful nizek pritisk in križ me je bolel, pa še glih neko virozo sem dobila, tako da sem pol dobila. Eh ne se sekiraj, eni so pač čudni in nesramni. Moj brat si je na lisici med delom fental koleno pa niti skrčit ne more kolena in ga je komisija poslala delat - dela pa na smučišču. Pa 1 mesec je trajalo, da so mu dali napotnico za magnetnoresonanco.

Neposredna povezava do sporočila: 1138
   Julijke II. - 2008
6.3.2008 17:32:43   
dzanika
Kaj je zdej čveke? Kje ste? Men je že dva dni tolk dolgcajt da kr res ni. Sem cel dan notr k je tak vreme. Sem neki prehlajena in je ful mrzl zuni in sem rajš kr notr. In mi je dolgcajt za crknt. Dejte kej čvekat no. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.3.2008 17:47:41   
Inigo
no, dzanika, te pa rečma eno! user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.3.2008 17:50:57   
lex
jaz bom pa s pol očke k vam kukalauser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.3.2008 17:51:50   
Inigo
ok, lex! user posted image

torej...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.3.2008 17:54:29   
lex
user posted image a se vam pohvalim?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.3.2008 17:56:00   
24julij
nima joj kak fajn za novico cestitke to bi tud jst mela parcekuser posted image user posted image

pa zakaj jst vedno zamudim take oddajeuser posted image

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.3.2008 17:56:47   
lex
naša bejba je celo kuhinjo sama prehodilauser posted image user posted image user posted image user posted image  in danes bomo na koledarju označili dan ko je shodlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.3.2008 17:57:57   
Inigo
velik HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAA za Alino!!! user posted image user posted image user posted image

uf, ne bi je rada strašla... ampak želim ti veliko prehojenih kilometrov! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.3.2008 18:03:37   
lex
no zdaj bom pa kavo v miru lahko še samo sanjalauser posted image user posted image user posted image , bom mela letečo. Ne vem če ne bom jim naročla, da zame kupijo une kozarčke za sabouser posted image user posted image user posted image , da si je ne bom polila

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.3.2008 18:05:37   
bastian111
Danes pa ste pridne ,in zelo zavzete.Sama sem zdaj molo boljš saj me je nekaj ur nazaj močno bolela glava(spet).

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 18:06:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1149
   Julijke II. - 2008
6.3.2008 18:18:31   
dzanika
mojcek1, ne razumem kako naj bi se menjali zdravniki na morfologiji če ti pa to vedno naredi tvoj ginekolog kot redni pregled. Edino če greš samoplačniško kam delat... Men je morfo naredila moja ginekologinja v torek na rednem pregledu...

user posted image user posted image user posted image user posted image za Alino!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?