|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 20:38:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasula)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   Julijke II. - 2008
3.3.2008 21:08:56   
dzanika
Ma js vam bom spet zatežila s tem vozičkam. A ma katera izkušnje s telim vozičkom? Pa kak se vam kej zdi? Men se zdi prou fajn sam se sploh ne morm odločt. Zdej se odločam met tem pa med pikolo. Kaj ve mislite?
- http://www.spar.si/spar/startseite/startseite2.htm
- http://zaotroke.enakupi.com/Kombinirani-otroski-vozicki-stirikolesniki-z-lupinico-c-399.html

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Julijke II. - 2008
3.3.2008 21:13:06   
Inigo
dzanika - jst nimam pojma... vem pa vse o quinnyjih user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 21:18:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
3.3.2008 22:13:35   
neboglasnica
Ne, nisem bila v Domžalah, razmišljam pa o Dravljah.  Ima katera kakšne izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 905
3.3.2008 22:16:04   
neboglasnica
Medtem, ko čakam na odgovor: sem v 22,23 tednu, ne vedo čisto. Ali ima še katera kakšne črne misli ali jih imam samo jaz? Kadar se pasem po forumih, me popadejo. Pričakujem pa tretjega otročka. Ampak rum kokos bonbonom se pa ne morem upreti, vsega skupaj bo že za kakšne 3-4 vrečke, plus 2,5 dcl vina po požirkih seveda in suhomesnate dobrote. Kako pa ve premagujete te želje?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 906
3.3.2008 22:22:34   
frutka_
Rum  kokos bonbonov itak nimam preveč rada. Raje imam Nutello na žlicouser posted image .
Vino spijem, deci, če je priložnost taka. Mi paše.
Zakaj pa suhomesnih izdelkov ne bi smela uživati? Pravkar sem pojedla sendvič z Ogrsko salamo...njami!user posted image

S prvim delom posta si pa po mojem nekaj ven spustila, ker ni besedilo čisto razumljivo.user posted image  Črne misli o čem imaš? Ali misliš morda pregrešne misli, ki se navezujejo na prepovedano hrano?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 907
3.3.2008 22:32:49   
neboglasnica
Aja, sem pozabila, da mi ne breš misli :). Črne misli ot em, kaj, če sem se s temi mojimi prekrški kaj škodila otroku. Vem, sama sem kriva, ampak če mi pa tako pašejo te reči. Suhomesnati izdelki pa zaradi toksoplazmoze.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 908
3.3.2008 22:35:50   
neboglasnica
Očitno sem ostala sama user posted image . Kaj hočemo? Počakam še trenutek ali dva, potem pa ugasnem tudi jaz računalnik. No, a je še katera za klepet?

Potem pa lahko noč in cartajte se ... user posted image nočka

Neposredna povezava do sporočila: 909
3.3.2008 22:52:11   
lindy
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mimogrede - je bila katera na 3D v Domžalah pri dr. Šelihovi?

Jest grem jutr k njej na morfologiji in 3D uz, je pa za plačat 110 evrov, upam da je vredno...
Poročam jutri kako je bilo, aja jest grem k dr. Strahovi, sem spregledala ktero si napisala.user posted image
nočko

< Sporočilo je popravil lindy -- 3.3.2008 22:54:38 >

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 910
3.3.2008 23:30:24   
tims
Neboglasnica, jest se na tvojem mestu ne bi tok sekirala. Po moje bolj škoduješ otročku s tem, ko se ves čas obremenjuješ s tem, kaj pa če ..... Jest zase vem, da če mi kaj prov zapaše, pač pojem in to je to. Sej to niso zdaj ne vem kakšne količine. V končni fazi pa če pogledaš z druge strani: kaj pa je danes sploh še dober za jest? Se spomnim, da mi je moja mama govorila, da ko je bila noseča z mano, da ji je ful pasal špeh, pa svinjska mast na kruhu ipd stvari user posted image , pa ni bilo nič narobe.

Jaz imam pa problem, ker sem kadilka. Prosim da se ne zgražate. Sem probala še pred zanositvijo nehat, pa mi ni uspelo in mi je potem G. rekla, da če ne morem mirno opustit kajenje, potem naj raje kadim (seveda zmanjšano količino), kokr pa da bi se vsa tresla po potrebi. Isto je bilo pri ta prvem, pa je bil mali velik 56cm in 4210g težek pri porodu. In še potem so me vsi spraševali kakšen neki bi bil, če ne bi kadila user posted image . Pa da ne bo katera mislila, da zdaj zagovarjam kajenje. Daleč od tega. Se mi pa res včasih zdi, da G. kar malo komplicirajo. Pa zdaj ne govorim o kajenju, ampak na splošno. Včasih se ženske prav gotovo niso tako pazile, kot me danes, pa smo bili mi bolj zdravi, kot pa naši otroci. Saj je polno enih alergij ipd., medtem ko včasih še vedli niso za to. Včasih je tudi veljalo, kar si nosečnica zaželi, to naj dobi. Mi je kar žal, da nisem tok stara user posted image user posted image user posted image , me pa ne smemo čokolade, ker redi, pa sladoleda, ker bomo duble nosečniško sladkorno, pa domač vinček tud raje spustmo... user posted image

Upam da me ne boste zaradi napisanega linčale user posted image  . Povedala sem samo svoje mnenje.user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 911
4.3.2008 0:03:37   
lex
tims točno takouser posted image user posted image user posted image . No glede cigaret se jaz ne bi strinjala, ampak ker sem sama kadila vem kako je. Če ne bi zanosila z Aleksom bi začela spet kadit. Zdaj bi pasal kateri, ko sem živčna tak, da nimam več nohtov na rokah.
Znorela bom, ker ko se učim si jih avtomatsko dol požrem, pa lahko imam poleg ne vem kaj. Sploh se ne zavedamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neboglasnica jaz sem se prvič ful držala nazaj, se po porodu nisem mogla patete najest, drugič nisem jedla pršuta in salam, zdaj jem vse. -Nič mu ne škodi, tokso sem že imela,... Edino zdajle naju živčki uničujejo. Evo grem pod tuš, pa spat jutri pa našo pikico pogledatuser posted image , se javim, vas preberem in jutri uredim seznam. Dans se mi ga ne da več.
sori

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 912
4.3.2008 0:07:09   
lex
ups, pregled mam že danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko nočuser posted image  (tale je Slomškova iz našega župnišča, sem jo slučajno videlauser posted image , jaz bom na boljši spalauser posted image )

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 4.3.2008 0:08:23 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 913
4.3.2008 7:50:37   
ilatic
Dobro jutro mačkice!
Malo se vam oglašam, v službi imam norišnico. Zadnje čase zelo slabo spim, zato so dnevi tudi bolj slabi. Kako je z vami ponoči? Se ko pa enkat zaspim se komaj zbudim.
Naš malček je zelo dejaven. Pravi nogometaš, obvezno me brcne v mehur, ker to je tko luštn a ne. Mislim, da mi bo ušlo, tečem na WC potem pa kakšna kapljica in to je to. Mislim ....
Lep dan vam želim, kljub nemogočem vremenu!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 914
4.3.2008 8:00:45   
Anonimen
dzanika - glede vozickov...

js sm ga zdanič kupla v leclercu za 135 eur,
pa mi je ful bolš k ta v sparu. sm tud tega sparovga gledala,
pa mi ni potegnu. namreč me je tista torba mal zmotla....
js sm razmišlala, da mi ne bo čist nič prav pršla.
tko da sem šla iskat unga v leclerca.
namreč, ima še avtosedež, ki ga daš al na voziček al pa v avto.
je pa sivo-oranžne barve.
konc koncev je pa tud tko....
mislm da se lih ne splača dajat 400 eurov za voziček.
za tistih par mescev k ga rabš...
ne vem. pejt za foro pogledat na leclercovo stran pa si poglej prospekt
"vse za malčka".

< Sporočilo je popravil tedy -- 4.3.2008 8:03:10 >

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
4.3.2008 8:22:14   
lavita*
Dobro jutro tud z moje strani!

Jst mam tud dans morfo. Že komi čakam. Mislim,da sem dobla kar drisko od straha. Pa ni glih strah. Sam tak me dajejo mal živčki.

Glede hrane ste neki debatirale. Jst bi tud rada jedla vse kar mi zapaše. Sam je pa problem, ker m epotem vsse tišči ali p ame daj ekislina. tak da se moram kar marsičem odpovedat. Pa še bruhala sem dost, tak da jem bolj tako. Sicer sem pridobila 3 do 4kg ampak še nisem na svoji začetni teži pred nosečnostjo. Sem na začetku izgubila tud 5kg zarad bruhanja. Čeprv trebuh imam pa tak kot bi bila že pred koncem.

Lex ti si tud dobra, da se pri dveh otrocih še učiš zraven. Vsaka ti čast.

Hlače sem si kupila v H&Mu, pa nekaj majčk v C&A. Drgač pa upam, da mi v tem tednu uspe iti malo v šoping.

Uživajte in se ogalsim z novicami iz morfe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
4.3.2008 8:26:22   
glugluglu
Tims, moja svakinja je 2x rodila zdravi punčki, sedaj sta 2 in 4 leta in obakrat je med nosečnostjo kadila. Ker je bila strastna kadila ji je G priporočila, da je bolje, da zadevo omeji kot zmanjša. Meni je to res čudno zgledalo, ampak kaj češ.

Neboglasnica jaz sem imela enake težave, meni še vedno kdaj zapaše kozarček terana pri kosilu, ki ga hodimo redno kupovati v Tomai, pa rum kokos sem tudi že probala, pa zadnjič se nisem mogla upreti Griottam. Imela sem res slabo vest, ampak mislim, da je problem, če bi vsak dan ful pil, ali pa če se napiješ. Še vKraškemu pršutu se sploh ne morem upreti, vendar se temu raje izogibam, malo bolj pa se vsaj upiram ostalim suhomesnatim izdelkom, že zato, ker imam toxo neg., ampak to mi ni problema, mene zafrkavajo bolj sladkarije in sladice, pa si vseeno kar privoščim, če mi ful zapaše.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 917
4.3.2008 8:33:03   
glugluglu
Zakaj kje v bližini nas ne naredijo H&M ali C&A za nosečnice, še v Lj. ga ni. Bom morala iti prav v Celje al kaj, ali je katera iz Postojne in mi lahko pove, če je tam kakšna trgovina za nosečnice? Kako je pa na obali s temi trgovinami?

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 918
4.3.2008 9:08:56   
tita13
Punce pozdravljene.

Evo še ena julijka. PDP 20.07.2008. Berem vas že od kar vem, da sem vaša članica ampak se kar nisem odločila za aktivno sodelovanje. Zdaj vas pa rabim in prosim za pomoč. Pred 14 dnevi sem bila na amniocintezi in tam so nas opozorili naj bomo pozorni na morebitno odtekanje plodovne vode zaradi posega (luknjica, ki jo naredijo v maternici se ne zapre dobro). Od takrat sem jaz na izcedek pozorna, prej sem namreč veliko nosila dnevne vložke pa sploh na to nisem bila pozorna. Zdaj me je pa strah, moj izcedek je namreč zelo voden oz. je voda pomešana z malo sluzi. Tega ni veliko, je za eno do dve veliki kaplji, vendar se pojavlja skoraj žez cel dan. Bila sem tudi že pri osebnem G in takrat kot za nalašč ni bilo nič, ampak mi je vseeno vzel bris iz nožnice in ugotovil, naj to ne bi bila plodovna voda (se bojim, da na palčko sploh ni nič dobil, ker takrat kot rečeno ni bilo nič). A se kateri od vas tudi to dogaja, da ima izcedek, ki je zelo ''vodnat''?

Hvala za pomoč in lep pozdrav vsem.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 919
4.3.2008 9:24:39   
klarazan
tims naj te potolažim, tudi jaz sem kadilka, sicer sem se že trikrat trudla nehat, od tega enkrat mi je celo ratal, da nisem en slab mesec kadila, pol je prišel pa diplomc mi je pa vse v vodo padl, uglavnem tudi pri prvih dveh sem kadila pa je imela pupa pri mojih dobrih 18. letih 3820, pri drugem pa je imel fantič 4170 in vse pb, normalno je, da te mal skrbi, me tud zdaj ko sem tretjič noseča, G mi pa že veselo govori: "o , velik plod"!, mi je sicer tud priporočala zmanjšati, ker pri strastnih kadilkah lahko s popolnim prenehanjem naredimo več škode kot koristi, prvič zaradi živcev, drugič pa zaradi tega, ker je telo navajeno določene količine nikotina dnevno in če mu ga vzamemo je to lahko velik šok za telo.
Vem, da se nekatere s stem ne boste strinjale, ampak tako pač je, obstajamo tudi kadilke.
Lep dan, ki sicer ni za nikamor drugam, kot za pod kovter.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 920
4.3.2008 9:34:49   
Inigo
tita13, dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image veš, na tvojem mestu bi jst šla kar do G ali pa na urgenco. kaj ti je bližje in odvisno kako dela tvoja G. še vedno je bolš, da ti rečejo, da pretiravaš, da je to normalno, kot da bi pršla prepozno...
upam, da fajn zrihtaš! user posted image

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 921
4.3.2008 9:35:13   
Anonimen

am.... js sm tud.
6 let. pa so mi že v prvem tednu nosečnosti
tolk zasmrdel!! prov zagabli so se mi.
tko da... že 5 mesecev nič user posted image
pa jih niti mal ne pogrešam. tud 1x se mi
še ni zgodil v tem času da bi se mi zahotel enga prižgat.

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
4.3.2008 9:46:26   
ilatic
Čao. Glede cigaret pa takole. Kadila sem od svojega 16 leta pa do letošnjega novembra (cc 15let). Prvi dve nosečnosti sem kadila, malo zmanjšala, vendar sem sedaj zelo vesela, da sta zdravi punci. Obe sta se rodili zdravi, veliki itd. Razumem vsako kadilko in vam povem, dokler se v glavi ne odločite in jih dobesedno zasovražite ne boste prenehale. Sama sem pred 11 leti pričela z odvajanjem, želja je bila, samo ni in ni šlo. Poskusila sem vse od tablet, žvečilnov, nalepk, hipnoze... Res vse  - in ni mi uspelo. Šele letos novembra, ko mi je resnično prekipelo sem prenehala sama od sebe. Rekla sem si ne in je zaenkrat še vedno ne. Full sem ponosna nase in samozavest se mi je pošteno dvignila!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 923
4.3.2008 10:09:42   
zabica26
Se samo pofočkam, ker vam ne morem sledit...prevelike čveke ste! user posted image
Torej, morfologijo opravila prejšnji teden in je vse ok. Na novega člana se še ne pripravljamo, ker glavne stvari že imamo. Prej je še poroka, potem bo pa akcija. Sicer pa zdej že imamo nekaj izkušenj, tko da bo lažje kot prvič. user posted image
Edini problem imamo z vozičkom za dva, ker tu slučajno ne vem, kaj naj izberemo. Ogledali smo si kar nekaj variant, ampak ne vem... se bom odločila po rojstvu. Nobeden me ni full navdušil. Za prvega otroka sem točno vedela, kaj si želim, pri vozičkih za dva pa ni takšne izbire. user posted image

Lex, kako gre vam ogledovanje?user posted image

Glede hrane...jaz načeloma jem vse. oziroma prvič sem jedla več...zdaj pa mi ne dišijo domače suhe klobase, zelje, repa...sem res prav boga po teh jedeh. Sladkarije imajo pa pri meni prosto pot. Ampak bolj kot to, da pazite kaj jeste, vam svetujem gibanje. Ker porod je fizično zahteven. In bolj kot boste fit, prej boste okrevale. No, moj tamau dobr poskrbi, da migam. user posted image

Pobožite bušije. user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 10:15:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?