tims
|
Neboglasnica, jest se na tvojem mestu ne bi tok sekirala. Po moje bolj škoduješ otročku s tem, ko se ves čas obremenjuješ s tem, kaj pa če ..... Jest zase vem, da če mi kaj prov zapaše, pač pojem in to je to. Sej to niso zdaj ne vem kakšne količine. V končni fazi pa če pogledaš z druge strani: kaj pa je danes sploh še dober za jest? Se spomnim, da mi je moja mama govorila, da ko je bila noseča z mano, da ji je ful pasal špeh, pa svinjska mast na kruhu ipd stvari , pa ni bilo nič narobe. Jaz imam pa problem, ker sem kadilka. Prosim da se ne zgražate. Sem probala še pred zanositvijo nehat, pa mi ni uspelo in mi je potem G. rekla, da če ne morem mirno opustit kajenje, potem naj raje kadim (seveda zmanjšano količino), kokr pa da bi se vsa tresla po potrebi. Isto je bilo pri ta prvem, pa je bil mali velik 56cm in 4210g težek pri porodu. In še potem so me vsi spraševali kakšen neki bi bil, če ne bi kadila . Pa da ne bo katera mislila, da zdaj zagovarjam kajenje. Daleč od tega. Se mi pa res včasih zdi, da G. kar malo komplicirajo. Pa zdaj ne govorim o kajenju, ampak na splošno. Včasih se ženske prav gotovo niso tako pazile, kot me danes, pa smo bili mi bolj zdravi, kot pa naši otroci. Saj je polno enih alergij ipd., medtem ko včasih še vedli niso za to. Včasih je tudi veljalo, kar si nosečnica zaželi, to naj dobi. Mi je kar žal, da nisem tok stara , me pa ne smemo čokolade, ker redi, pa sladoleda, ker bomo duble nosečniško sladkorno, pa domač vinček tud raje spustmo... Upam da me ne boste zaradi napisanega linčale . Povedala sem samo svoje mnenje.
|