|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
7.3.2008 8:35:02   
Anonimen
tita13, vem kak grozn je občutek. glej najbolj bedno bi bilo, da bi ti dejansko odtekala plodovnica, ti pa bi se tolažla, da saj je samo sluz ali urin... tako da po mojem ni nič narobe, če greš še enkrat h ginekologu, ker v teh primerih je itak logično, da se pač moraš prepričat. če ti reče, da je vse ok, potem ti ne bo treba sploh več skrbet. kar se tiče obnavljanja, kolikor jaz vem, je nekaterim tudi pol nosečnosti teklo po malem in se je sproti obnavljalo, ampak to da teče, nikakor ni dober znak. se mi pa vseeno zdi, da če si zdaj že nekje teden dni po posegu... in da si vmes že naredila test pri ginekologu, da ti ne teče plodovnica, ampak vseeno se le pojdi prepričat. boš videla, vse bo super. kdaj dobiš rezultate?

(odgovor članu tita13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
7.3.2008 8:37:26   
ilatic
ampak se mi zdi brezveze, da za 1 leto dam ne vem 600€ za voz. Ko sva ga kupovala še nisva vedele koliko jih bova imela. Za tisti denar si rajši vsi skupaj kaj privoščimo - morje,... Ne bom razpravljala o vozičkih, ker mi je brezveze najbolj pomembno je, da se starš za vozičkom dobro počuti ko voziček poriva, ne pa da mrko gleda in je jezen na ves svet.

Lex ti dam čisto prav! Imam isto mnenje in se mi zdi neumno, da tekmujemš v tem, kaj ima kdo... To je tako otročje! Vsaka bo po svojih najboljših močeh storila za svojega otroka najboljše. Lex sem opazila, da si preprosta in ne kompliciraš in to jaz cenim. Zato si mi všeč!! Tvoji otroci imajo srečo da te imajo!

Neboglasnica kaj nisi še bila na morfologiji? Razumem tvoje občutke, samo ne misliti črno! Polno je parov, ki imajo srečno poročene otroke (2 punčki in en fantek). Samo mene vsi opozarjajo da naj pazimo pri razvajanju! Baje so 3. otroci najhuje razvajeni. In mislim da bo kar držalo: Moji dve hčeri že sedaj razglabljata kako ga bosta razvajli, da ne govorim o možu, ki si je po tihem želel sina in pa jaz kot mamica in to že v letih, kjer začnemo komplicirati! Ni kaj.
Glede bolniške: NE OKLEVAJ - pojdi, jaz bi že šla pa imam službo tako, da morm mojo naslednico uvajati vsaj mesec dni. Mislim da je to tvoja zadnja nosečnost! Je tako? Zato izkoristi dokler lahko. Ko bomo enkrat iz porodniške ne bo povratka. Zdaj imaš še čas da se malo razvajaš doma in še par mesecev se malo bolj posvetiš svojima punčkama. To je čas ko vas še ne bo pet!!

Karamela čestitke za user posted image .

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.3.2008 8:51:28   
lex
ilatic - hvala enako, tako da je ljubavi obojestranskauser posted image user posted image
če boš komplicirala - te bom hitro v realnost postavla - ok?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No zato mam pa jaz malo razliko, da si ta 3 ne bi mislil, da je bog i batinauser posted image user posted image user posted image user posted image , meni je naša dohtarca rekla takole: prvi je razvajen ker je prvi, drugi je zapostavljen, tretji je pa razvajen ker je namlajši. Pa s tem ni mislila, kako drugače kot s pohvalami in da se od sredinskega vse pričakuje in je vse samo po sebi umevno. Ampak se mi zdi, da moreš bit tud tip zato. Moji so vsi scartani, pa kregani tud ko je treba. Ni razlik, sva že v začetku videla ko je Alina Aleksa malo bolj močno po obrazu pa ji prvič nisva nič rekla je bil kar užaljen, ker on kao tega ne sme. Njemu sva razložila, da je še mala in še ne zna, da se mora naučit, on jih je pa naslednjič slišala. Koliko si je zapomnila se ve, ampak glavno je, da ni razlike.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.3.2008 9:04:40   
ilatic
Lex prav imaš. Pri tebi res ne bo razvajanja in mislim, da bodo naboljšem. Res je vzgoja težka in prav zjutraj sem imela s ta starejšo paniko. Kar nekaj se ji dogaja. Začela se je poburteta in mi odgovarja na veliko. Kar koli ji rečem mi odgovarja. Groza!!!  Ampak o tem kdaj drugič.
Skratka res ne smeš delat razlike, samo je včasih tako težko. Starejša redko pride zatožit mlajšo, ta mala po je non stop za vsako stvar pri meni in joka in normalno da moram ta starejšo okregat, je tako? Pa govorim ta starejši naj tudi ona vedno zatoži ta malo pa pravi, da se ji ne da za vsako neumnost do mene hoditi, samo pol je pa užaljena ko njo kregam. No kaj naj pol? Obup!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.3.2008 9:12:20   
Anonimen
ilatic brez zamere, s tem se pa ne strinjam. da ena hodi tožit, druga pa ne in je tista ki tožari vedno na boljšem. jaz bi predvsem tamlajšo naučila naj ne tožari, ker to je pa res grdo, za vsako figo letat k mamici. saj sta dosti stari, naj se zmenita, če pa je res kaj hudega se pa pride povedat. tako pa ta starejša noče zatožit mlajše, čeprav mlajša verjetno tudi ni angelček...  pač moje mnenje, ne bit huda user posted image

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.3.2008 9:12:35   
klarazan
Dobro jutro julije, naj vam danes jaz postrežem s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.3.2008 9:25:39   
ilatic
lunica24 imaš čisto prav. Samo ta mala hodi do mene za kar velike prekrške, se pravi npr. starejša udari mlajšo, starejša ji vrže zvezek čez celo sobo in se potrga itd.. Ne hodi za vsako malenkost. In prav je da mi pove, oprosti, ker tega ne dovolim. Ko kregam starejšo pa ta začne  kako jo je maljša par dni nazaj udarila al pa kaj takega. In potem misli, da jo ne smem zarad tega kregati itd. Vem da ta mala ni angelček, nasprotno, starejša je veliko bolj umirjena. Želela sem samo povedati, da je velikokrat stvar obupna pri vzgoji ker nikoli ne veš kaj narditi in ne veš kaj je čisto prav. In zaenkrat mislim in upam da mi uspeva, vsaj po govorilnih sodeč, v šoli sta obe med pridnimi. Skrtatka, starejši so težje je. Ko so mi to govorili, ko sta bili majhni sem se smejala- češ kaj pa vi veste. 

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.3.2008 9:29:43   
Anonimen
ja sej si mislim kako je. tiste fore za nazaj povedat kaj je blo, ko ti ravno prav pride, tudi niso fine od starejše user posted image   sej veš kako je, lahko si pameten, ko maš v trebuščku enega in prvega otroka... je pa res, da ob besedi tožarjenje mi kr živec potegne , spomnim se pač naju z bratom, sva delala velike bedarije, je kdo koga udaril, pa je potem drugi spet ta prvega, pa prvi drugega, pa en strgal to, drugi z lepilom namazal ono... skratka nisva tožarla, razen ib redkih primerih, ker kakor je edn kriv enkrat, tako je drugi drugič in nama je blo rečeno: zmenta se sama... in sva se tud. user posted image

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.3.2008 9:34:17   
lex
jaz te popolnoma razumem. Ko je eden mu nudiš vse, vse lahko in se mu za kakšno  bedarijo celo smejiš. ko pride drugi, ta prvi kar naenkrat ne sme tega, ne sme drugega, kar je lahko prej naredil. Podzavestno mu pustiš, potem mora pa kar naenkrat odrasti. Ni važno kakšna je razlika. In potem se starejši naučijo kako obvladati mlajše, samo kaj ko mali user posted image  znajo iskoristit priliko. Moj ta večji večkrat "zatoži" tamalo češ me je zacotala,... pa to ni nič takega, ker bi se ona igrala na ta način, on ve, da se to ne sme  delat ker on tega ne sme. Potem pa itak pričakuje, da jo krema (no med pisanjem tega posta je prišlo prav do tega): kaj pa ji držiš glavo, Alina ne smeš, lepo se igrajta - moj odziv. kaj naj drugega.

Ilatic moje sožalje, ker vstopate v puberteto, pa veliko MIRNIH živcev
klarazan hvala za kofe - je bil odličen

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.3.2008 9:37:31   
ilatic
Lunica24 saj sam to sem hotla povedat, kako te postavijo včasih pred zid in ne veš kaj bi. Velikokrat jih pošljem kar nazaj v sobo da se sami zmenita, pred tem pa se morata objeti in si dat lubčka. Ko bi vi videli ta strašni objem user posted image . in poljubček, ko sta še jezni druga na drugu. Velikokrat pa to pomaga, ker jaz se jokam od smeha ko ju gledam in se še one začneta smejati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.3.2008 9:39:37   
Anonimen
joj ilatic, takole ko pišeta z lex včasih... ko imata več otrok... me kar prime user posted image  res, midva skoz govoriva maksimum enega otroka, moooogoče dva, ampak to je to... in je po moje res ful lepo, če je več otrok pri hiši, pa smeh, pa take drobne reči ki polepšajo dan. user posted image

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.3.2008 9:42:50   
nika9
lex čestitke za prve korake!!

karamela, čestitke za pupo!!

v torek imam pregled in upam, da mi bo delal tudi morfo. imam pa problem, sva se odločla da ne bova vprašala za spol, zdaj me pa tako matra, ko me vsi sprašujejo, da mislim da bom kar vprašala.

želim si pupo, zaradi imena ker moj se je odločil da bo fant patrik (to mi ni čisto nič všeč...pa sej tudi ni slabo ime ampak nekako mi ne leži)
sem pa dobila krasno novico danes, zaradi števila malčkov v firmi nam odpirajo privat vrtec, ki bo zastonj!!!user posted image user posted image   - trenutno pričakujemo 4 dojenčke, imamo pa že okrog 15 malčkov.

blacky glede kajenja mislim, da je tisto zelo huda primerjava. Tudi moja mama je kadila ko je bila z mano noseča pa sem čisto normalna! večina ginekologov je mnenja, da če nosečnica kadilka čuti močno potrebo po kajenju bolje da samo zmanjša, kot da čisto preneha saj z živčnostjo bolj škoduje otroku, kot s cigareto!

mislim da ni fer da dajemo takšne primerjave tukaj na RR, ker to danes berejo dekleta ki kadijo že 20 tednov nosečnosti. mislim, da jih ni treba tako obremenjevat. pa brez zamere, to je moje mnenje.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.3.2008 9:47:41   
lex
lunica najprej naj se rodi ta otrok, potem pa te ponavdi prime, da bi mu dal družbo. Meni ni žal. Najboljše je ko oba delata vragolije in se zraven režita ko dva pečena mačka - že zdaj, kaj šele bouser posted image user posted image

nika to je pa super in čestitke vašemu direktorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker os danes vrtci tako dragi, še posebej pri prvem otroku (no drugi je zdaj zastonj)

< Sporočilo je popravil lex -- 7.3.2008 10:00:38 >

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.3.2008 10:04:13   
nika9
a je katera gledala včeraj tednik? bila je zgodba o ženski s petimi otroki, ki sama skrbi za svojih 5 otrok, hodi v službo in še obdeluje kmetijo (v štali ima 8 glav živine).  in frajerka v vsem tem najde čas za klepet in kavo s prijateljicami!!!!men so šli kr mravljinci...kapo dol!!!

ironično, pred tem pa zgodba družine iz kočevja, kjer se 11 ljudi stiska v dveh sobah, mama in otroci, s tem da so že hčerke pri 14 oz.15 začele rojevat...pa prosijo pomoč od dobrih ljudi, ker bi rade šle nazaj v srednjo šolo?!? bogi malčki! seveda ne najdejo nobene službe,....uf ko me to razpištoli. jaz sem kelnarla s končano gimnazijo in šolanjem v ameriki, ko ni blo drugega, zato sem na takšne full alergična. Išče delo in moli boga, da ga ne najde!!! nisem celega članka vidla, ampak dovolj da se včasih vprašam, kaj vse dajo na TV.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.3.2008 10:06:04   
Tinky
Ejla

Na hitro se vam javim.
Od petka ležim v postelji, ker me je full zgrabilo v hrbtenici. Bila sem pri splošni zdravnici, ki mi itak ne more pomagat. Diagnoze ne more postavit, ker me ne morejo slikat, tko da mi ne preostane drugega kot trpet in molčat.
3x na dan se mažem z Naklofenom in glih tok krat pijem lekadol. Ne pomaga pa nič.
Se mi že rola bit v postelji!!!!!

Lepo se imejteuser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
7.3.2008 10:08:02   
ilatic
točno tako kot pravi Lex, lunica24! Je pa po moje res slabo če si edinček. Meni ni niti malo žal, da imam več kot enega. Zame bi bilo mogoče res bolje samo eden, samo so otroci prikrajašni če mene vprašate.

Glede kajenja - res je da je to bil zelo prehud primer in mislim da je tako neresničen da je kar žalost. Kako bi prišel dim do otroka?? Še hrana pride preko krvi, kaj šele dim, ki  pri nas pride samo do pljuč!
In res se vzdržte komentarjev punce, ki nikoli niste kadile, ker odvisnost je res strašna stvar in razume samo tisti ki je bil ali je odvisen. Tukaj smo zato da si pomagamo in se tolažimo ter spodbujamo. Tega nam vedno pimanjkuje. Tople in lepe besede, ki na nas čudežno delujejo in nam lahko veliko koristijo!!!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
7.3.2008 10:13:45   
lex
tud midva z bratom sva v maternici kadila pa nama čisto nič ne manjka. No njemu se mogoče malo poznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , oba sva imela normalno težo,... ja je škodljivo, je pa veliko bolj škodljivo če odrežeš ko izveš za nosečnost pol se pa celo nosečnost treseš kdaj boš končno rodil, da boš enega pržgal. Je boljše postopno zmanjšat oz postopno nehat.

Blacky fajn je kadit, pa če verjameš al pa ne. Edino pol ti glava pove, da si s tem uničuješ zdravje in lajf. Pa nismo se spravile nate, ampak sama si dala kost za glodat. je pa res, da dobi otrok ogromno škodljivi snovi prek krvi, ker se v plučih kri napolni z njimi.

< Sporočilo je popravil lex -- 7.3.2008 10:15:28 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
7.3.2008 10:28:56   
netki
nika9....tud jaz sem gledala tednik včeraj in me je razkurilo ravno tako kot tebe. Ne vem zakaj toliko otrok, če vidijo da ne gre. Vsak ima pravico do otrok...ja ampak a jih je treba met 9....še bogati si tega ne upajo, ker nikol ne veš kaj tečaka. Da o tistih dveh mladoletnicah z otroki in ena zopet noseča sploh ne govorim....in pol so šle še s partnerji narazen. Žalostno pri vsem tem je, da so potem otroci najbolj bogi.....resnično....starši pa to izkoriščajo in jih izpostavljajo, samo da bi jim ljudje pomagali. Pa ne da se mi več o njih razpravljat, ker .....mah....
Ona druga mama s petimi otroci pa je tudi mene navdušila in pozitivno presenetila. Pa ji tudi ni lahko...služba in kmetija ter pet otrok...pa niso prosili za nobeno pomoč, je hotela pač dokazat da se da. Kapo dol.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
7.3.2008 10:31:47   
lex
jaz bi dala na to samo komentar: kjer je volja je moč, tam kjer je pa ni se pa dogajajo take stvari. Lahko imaš 10 otrok pa če si ves zamorjen ti bo šlo vse narobe, če pa imaš pozitivno naravnane misli se da pa vse in tud vsaka težava se da premagat, tud po daljši poti.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
7.3.2008 10:35:02   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Je pa po moje res slabo če si edinček.

Zakaj je slabo, če si edinček?

Moj bo tudi, pa mu ne bo prav nič hudo......

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
7.3.2008 10:38:28   
netki
lex....se popolnoma strinjam s tabo.

ona družina samo doma sedi in tarna kako jim je hudo....ta mama pa je med tem časom še diplomirala, uredila službo, prenovila hišo...pač ne čaka na pomoč ampak ukrepa in tako je pravilno.
Samo nekateri gredo na to da če bo več otrok, se nam bodo bolj smilili. To je bilo včeraj lepo razvidno. Ja saj se nam smilijo otroci, starši pa.....brez komentarja

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
7.3.2008 10:38:34   
*anamor*
Punce vas  pa je res težko brati. Zelo ste priden. Sicer vas kar spremljam no, se zdaj na tej temi prvič javljam. Tudi midva z dragim pričakujeva 5. julija. Tako da že komaj čakamo.

Lepo se imejte

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
7.3.2008 10:43:16   
lex
romy dobrodošla in čimvečkrat pridi čvekat

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
7.3.2008 11:00:21   
nika9
ja res je in ona druga ni prosla nobene pomoči!!! hudo!!!

čao romy, kje si se skrivala tolko časa? al si tko kot moja kolegica, ki je prejšnji teden zvedla, da je že 3.5 mesecev noseča? kak sem se ji smejala! s tem, da sta si otroka že dolgo želela, imata hišo in službe sam kako ni pogruntala, mi pa ni jasno. jaz sem paniko naredila ko mi je 1 dan zamujalauser posted image

samo nas je pa veliko. letos bo pravi baby boom!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 11:01:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?