glugluglu
|
komaj sem danes prebrala vse, ste pa res čveke, netki, nika 9, lex se popolnoma strinjam z vami kar ste napisale glede tistega tednika včeraj Tinky, tudi edinci se imajo fajn, pa sploh ne drži, da so za to kaj bolj razvajeni, jaz nisem edinka, imam pa prijateljico, pa tudi moj mož je edinec in so vsi ok. vse, ki ste 3 : mene je tudi malo strah koliko bo 3. razvajen, saj sta prva dva stara 8,5 in 6,5 (fant in punca), in sta oba nora na dojenčke in male otroke. Joj glede prepiranja in vzgoje: sta ful različna, kar pri enemu uspe, pri drugemu ne, jaz jih moram obravnavat vsakega malo drugače, da potem dosežem enak cilj. Se pravi, cilj je enak, pot do cilja pa drugačna in to zato, ker sta tako različna. Mark je ful nežen fant, priden in tudi ful občutljiv (zna pičiti kot pravi škorpijon), Nina je tudi pridna in nežna, ampak ona se ful znajde, zna biti prava lisička in povsod na prvem mestu (pravi lev). Oba sta pridna v šoli, že v vrtcu sta bila, doma se pa tudi tako zravsata, da je groza in seveda kaj ušpičita. In jaz ne maram tožarjenja, tudi če kdo koga udari, sicer večkrat mlajša zatoži starejšega, samo vem pa, da zna mala tudi tako izvat, da na koncu jaz ne morem samo enega kregat. V bistvu dobi lekcijo - v pogovornem smislu starejši, ker valjda ne sme tepst, ker je to nekaj najgršega, istočasno pa tudi mali povem, da naj ne neha, najprej pa itak hočem zvedeti od vsakega kaj sploh je bilo na stvari. Seveda, ker vsak stvari drugače jemlje, sta zgodbi iz dveh ust vedno malo različni. Sedaj pa, kdo ima prav? Dejstvo je, da vsekakor udarec res ni nikoli rešitev in nikoli odpustljiv, se pravi, tisti, ki udari je res potem najbolj kriv. Poskušamo pa iti bolj po principu, kjer se pripirata dva, tretji dobiček ima. Pa se imata drugač onadva ful rada, se znata zelo lepo igrat skupaj, tudi drugi pravijo, da neverjetno kako se vidi, da sta povezana in da se dobro razumeta. Joj sem se razpisala. V glavnem sem ful vesela, da imamo taka fajn srčka, mal se pa res bojim pubertete, kako bomo še to dal čez, ker, če sebe pogledam, si mislim, dobro, da sta moja starša mojo pubereto preživela tako kot sta.
|