|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
6.3.2008 13:56:31   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Lonib, naj te spomnim, da gre letos z nami na morje tudi g.Mirena.user posted image

Tale g. Mirena je pa meni kr groza, ker je bilo tok debate o teh vrvicah.user posted image Smo mi raje pri gumicahuser posted image (v bodoče bojo preluknjane)user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
6.3.2008 14:02:22   
tejkag
lonib-pol pa kar hitro luknjat kondome,upam da ti ratauser posted image

Joj sem se glih s mojo prijalco pogovarjala po tel., je tud nosečka. Rok ima sicer tud aprila,ampak ji je danes ponoči  odtekla voda in zdaj čaka pa čaka, tak kot sem jaz. Kmalu ji bojo dali umetne popadke,tako da bo kmalu cartala. Boga,jo je ful strah.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
6.3.2008 14:15:49   
zalbi
jst pa sem lihkar zvedla da je moja prjatlca noseča user posted image - avgusta pa bodo zibal - uh vedno več user posted image okoli....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
6.3.2008 15:03:09   
sabri
Evo, sem bila na razgovoru, zanimivo ampak nič ne bom rekla, mam še eno varjanto, pa bomo videli. Sem pa videla, da kamor grem se bom mogla kar dosti naučit, sem preveč navajena, da sem dosti stvari bolj zlahka probala naredit, pa je kar šlo vedno.  Hvala za pestke, je bil direktor drugače kar ok in sva se pogovarjala skoraj urco.
Danes pa bedno vreme, ker preveč piha, tak da še študiram a bi šla ven al ne.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
6.3.2008 17:20:27   
thumbelina
Uff končno 10 minut zase. Sicer mi Jerca skoz nekaj hodi okrog in teži, ampak je tud mož doma, da sem lahk vsaj na računalniku, brez da se 1 dere od zadaj in moram jaz vse pustit in jit igrat mirovnega posrednika...
Skratka, danes je za znoret: Matevž se non stop trma, dere, meče nazaj. Pa bi imel knjigico, pa jo dobi, jo lista, in pol kr na1x začne raztepat okrog sebe in meče knjigo v vse možne konce, mu knjigo vzamem, še večji jok in metanje po tleh....user posted image user posted image user posted image Skratka knjige so od prejle prepovedane in skrite za 1 teden, ker imam te trme dost. Jerca je pa itak poglavje zase. Že cel dan hodi in teži, da je ona taglavna itd.... Pa uporabi znamenit citat iz Miškolina: Ja meni nič tebi nič pa smo štirje (in seveda aplicira na našo familijo, k smo tud štirje). Kr nekaj. POl sem pa popiz d   i l   a in rekla JAZ  sem taglavna (no pol sem dodala še da je oči tud taglavenuser posted image user posted image user posted image ). Ampak danes em pa res sita vsega...
Skratka zdajle ju ima mož tamle na kavču, se Jerca nekaj benti in potem še Matevž s svojim žlobudranjem identično zadene dolžino in intonacijo Jerčinih izgovorjenih besed v svoji žlobudranciji.

V soboto, grem pa jaz v lajf zvečer, sem sestri že vanprej rekla, da gremva za 8. marec na lepše.... Moški se itak naujo spomnli, da bi vsaj kakšno rožico al pa čokolado prnesliuser posted image .

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
6.3.2008 18:06:34   
sabri
Oj, ma je tok popularna tema zdaj ta nosečnost, sem se danes spomnila, kak je porod zgledal, itak nisem imela dosti pojma, kako bo in je sam porod bil ful hiter, če odštejem umetne popadke. Pa dosti se ga ne spomnim, kar me prav jezi, ker se ne spomnim zdravnice, ne ko me je mal šivala, samo babce v bistvu, ker je bila glavica že zunaj, ko je bila sama in naju je z mojim pustila za sekundo sama dvauser posted image in šla na hodnik vpit za malo pomoči-smešno. Samo sem res dosti pozabila, ne vem a ve tudi al je to ponavadi tako, ali zaradi specialnih efektov lajšanja bolečinuser posted image ?
V glavnem srečanje, ej bi se mogle kar v soboto zvečer zmenit na dan žena pa je. Jaz grem ven s kolegico najbrž, tak malo na kako pjačko, pa če gre še katera kar tak brezveze v LJ ali pa kam Domžale, se lahk KAO srečamouser posted image ane?!
Razmišljam o tem šihtu in sem pogruntala, da se staram oz. nisem več mula, kar se pa zdaj vidi.user posted image Pa itak da je "problem" mali otrok, ker vsi vedo, da je vrtec ponavadi na začetku bolniška. Naj gre nekam ta sistem v SLO, ko tolk promovirajo bebice, pol pa...

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
6.3.2008 19:58:40   
smotka lonib
Hojla!

A pol jutri je kakšno srečanje ali ne? Mogoče grem v Kranj v nabavo in če ste se zmenile za Mercator Center,  z Zalo pridirkava tja.

Mojčca!
Če se dobite tam na kofetu,mi prosim pošlji na moj mobi (če imaš mojo številko) sporočilo. jest grem zjutraj že zgodaj v Loko, ker moram otroka peljat v šolo.

Drugače je pa bilo dons ful mrzlo. Sem bla sam 5 minut zunaj.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
6.3.2008 20:18:35   
*piškotek*
No, da se vam malo javim.

Naš mulček spi že dobre pol ure.
Smo bili na polikliniki in so mu previli rokico. Zgleda kar grozno, tista rdeča koža, na tako drobčkani in majhni rokici. Drugače so pa hvala bogu rekli, da je opeklina površinska in ne bo treba nič operirat ali kaj podobnega. Jutri morava ob 10.30 k svoji zdravnici na previjanje, potem za vikend še ne vem kako bo ali bomo šli kam previjat ali mu bom mogla sama doma, v ponedeljek pa imava spet na polikliniki pregled. Upam da res ni nič hujšega, ker so mu pa pogledali rokico itak bolj na hitro kot ne (sploh ni da bi komentiral zdravstvo).
Drugače je pa bil čez dan kar dobre volje, popldan je bil malo bolj tečkast, ker je bil zaspan (je čez dan spal samo eno uro). Je pa tako živ otrok to, da se ne da opisat. Sploh ne morem verjet, da je na vsak način hotu na tla in je najprej malo sedel potem se je pa začel plazit in kobacat - neka mešanica. In zdej ves zadovoljen leta gor in dol po dnevni. Jokal ni nič, tako da res mislim, da ga zaenkrat ne boli pretirano (po tem "divjanju" najbrž da ne, a ne)

Podaljšanje porodniške: Drugače sem pa dobila iz CSD-ja odgovor o podaljšanju porodniške in sem dobila zavrnjeno. Itak sem vedela. Mogoče bi mogla do une zdravnice v razvojno po ostale izvide, samo tudi to ne vem če bi pomagal, glede na to, da sploh ne hodiva na terapije.

Vrtec: Sedaj imam pa še ta problem, da sploh ne vem kako bo z uvajanjem v vrtec, glede na to da ima rokico povito in ga takega sigurno ne pustim tam. In vprašanje koliko časa se bo to vleklo.

Mojčca: kako je z očetovo operacijo?

Srečanje jutri: mene žal ne bo. Imava ravno tako uro previjanje, kot ste zmenjene, pa če prideva po previjanju pa itak vprašanje če bo kera še tam.

Ostale mi ne zamerit, ker ne bom nič komentirala, ampak sem res utrujena. Hvala pa vsem, ki mislite na našega Nejca.

Zdej pa grem pod tuš in bom šla danes pomoje kar prej spat, ker danes nisem več spala od 5 ure zjutraj.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 3108
6.3.2008 20:27:36   
thumbelina
Hej piškotek, super da ni hujšega. Glede uvajanja pa po moje počakaj kakšnih par dni, potem bi ga pa jaz le peljala tja, pa pač bodi kakšen dan ali dva čist na kratko tok da malo vidi prostor in množico otrok... Saj najbrž ima tok dobr povito, da ne more povoj kr dol past al kako... Veš tole celjenje se utegne kar vlečt, ker je površinakože uničena in se mora čist nanovo zacelt in povrhnjica nardit, tako da te bo ptoem najbrž čas basal in bo prehitro za tamalega. NO pa saj boš videla, kako bo. Če se plazi in ne joka zravne, ga najbrž res ne boli...
Držite se....

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
6.3.2008 20:54:54   
JAPE
Ojla!
Piškotek, me veseli, da je Nejc dobre volje in da je rana le površinska! Škoda da vaju jutri ne bo! Le hitro se pozdravita!

A pol velja jutri: Mercator Center Kranj 10:30 v Lumpiju?
lonib, fajn, da prideš.....si bomo voziček lahko ogledale še v živo!

Jaz sem pa danes dobila odločbo iz CSD, da sem upravičena do 93€. A ve tudi dobivete ta dodatek?
Me pa zanima do kdaj ga bom dobivala, ker je omenjen datum april 2010 in se mi zdi čudno, da ga bom dobivala 2 leti........?

Neposredna povezava do sporočila: 3110
6.3.2008 20:59:46   
zoom zoom
Jape o kakšnem dodatku to govoriš in ali si sama prosila zanj ali so ti ga kar dali? Verjetno pa ne misliš otroškega dodatka. A je to nekaj na ta način, ker hodita v RA ali NFTH? Lahko napišeš kaj več (lahko tudi na zs), ker vsak€ prav pride.

Sta bila pa naša2 danes nekj tečna, pojma nimam zakaj. Sicer pa oba spita že eno uro. Jaz se pa tudi počasi odpravljam spat.

Na srečanje me pa ne bo.

Lahko noč.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
6.3.2008 21:07:37   
janca77
Punce jest sem čist utrujena in hodim spat takrat ko gre user posted image .Edino danes je pa sam zaspal, seveda v najini postelji. Ta mali user posted image  noče več spat v svoji postelji in spi pri nama, tako da še kondomov ne rabiva večuser posted image user posted image .Se pa celo noč nekaj vrti in obrača, tako da zelo slabo spim.Čeprav potem z mojim user posted image  spita do 9 ure in jima prav zavidam.

Drugače nič novega - zobje še vedno niso prebili skozi. Noče mi piti Alpskega mleka, tako da smo še vedno na Novalacu. Bi samo hodil tako da tudi kosilo ne morem pojesti v miru, skrbi za mojo linijouser posted image user posted image

Kok dobrih, pa tudi slabih novic se je nabral , zdej ko me par dni ni gor.

kaštrun in emina83 čestitke za user posted image  in vse dobro v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image  (vama zaenkrat še nič ne zavidamuser posted image user posted image user posted image  , čeprav mi je moj user posted image  v nedeljo reku da se je kar navadu da sem doma in zakaj nebi delala na tem da kej rata - pustimo se presenetit)

zoom zoom in juniorka vama tud želim da izkoristita ta čas in uživate z malčki

piškotek upam da se tvojmu Nejcu čimprej pozdravi rokica in škoda, ker nisi dobila podaljšano

sabri kje se dobimo potem v soboto?

Nič grem pod tuš, pol pa mojga počakat da pride iz službe, če ne bom prej zaspala seveda.
Uživajte

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
6.3.2008 21:10:20   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Jaz sem pa danes dobila odločbo iz CSD, da sem upravičena do 93€. A ve tudi dobivete ta dodatek?
Me pa zanima do kdaj ga bom dobivala, ker je omenjen datum april 2010 in se mi zdi čudno, da ga bom dobivala 2 leti........?

mene tud tole zanimauser posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
6.3.2008 21:13:08   
JAPE
Zoom zoom: ja dodatek za nego otroka, ki potrebuje posebno nego in varstvo. Ja zaradi tega, ker hodiva na terapijo. In posledično, ker imam podaljšano porodniško.
Vlogo za ta dodatek sem oddala hkrati, kot vlogo za podaljšanje porodniške!

Kaj pa otroški dodatki....v marcu je treba zopet vložiti, a ste že oddale? Jaz sem dons dobila obvestilo!

< Sporočilo je popravil JAPE -- 6.3.2008 21:14:02 >

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
6.3.2008 21:15:50   
thumbelina
Ja jaz sem tud odnes dobila obvestilo za otr. dodatek. Sem pa tudi že en mesec nazaj vložila prošnjo za dodatek za nego otroka. Greš na Csd in prosiš za obrazec, izpolniš, dodaš izvide iz razvojne in je to to. Potem pa čakaš. Menda traja dobra dva meseca. Upam da dobimo....

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
6.3.2008 21:27:19   
smotka lonib

Zoom zoom: ja dodatek za nego otroka, ki potrebuje posebno nego in varstvo. Ja zaradi tega, ker hodiva na terapijo. In posledično, ker imam podaljšano porodniško.
Vlogo za ta dodatek sem oddala hkrati, kot vlogo za podaljšanje porodniške!

Kaj pa otroški dodatki....v marcu je treba zopet vložiti, a ste že oddale? Jaz sem dons dobila obvestilo!

A dobiš obrazec in ga sam izpolniš ali moraš še kakšne izvide zraven priložiti. A so ti obrazec takrat dali na CSD, ko si vložila za podaljšanje porodniške? Mislim, če so ti ga dali sami od sebe ali si jim ti rekla?

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.3.2008 21:27:36   
janca77
hariba kako se imaš pa ti kaj v službi?

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.3.2008 21:29:56   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Ja jaz sem tud odnes dobila obvestilo za otr. dodatek. Sem pa tudi že en mesec nazaj vložila prošnjo za dodatek za nego otroka. Greš na Csd in prosiš za obrazec, izpolniš, dodaš izvide iz razvojne in je to to. Potem pa čakaš. Menda traja dobra dva meseca. Upam da dobimo....

ne vem , zakaj ti na CSD-ju same od sebe ne dajo tega obrazca, ko vložiš za podaljšanje . user posted image Jutri šibam tja in še zraven nesem izvide.

Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.3.2008 21:33:36   
JAPE
Zraven te vloge ni potrebno nič prilagati. Meni je ena enkrat omenila, da to dobiva, in pol ko sem oddajala vlogo za podaljšanje, sem še za to vprašala, pa mi je takoj dala še to vlogo, jo izpolnila....in dons ( po skoraj dveh msecih) dobila odobreno.

Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.3.2008 21:35:27   
smotka lonib

Zraven te vloge ni potrebno nič prilagati. Meni je ena enkrat omenila, da to dobiva, in pol ko sem oddajala vlogo za podaljšanje, sem še za to vprašala, pa mi je takoj dala še to vlogo, jo izpolnila....in dons ( po skoraj dveh msecih) dobila odobreno.

jutri zjutraj letim na CSD. Matr lahko bi takoj to omenile tiste ženske tam. Sej ne gre iz njihovega denarja.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.3.2008 21:47:36   
juniorka
lonib- jaz sem tudi to oddala, samo pri ns je to na drugih vratih na csd- tam kot dokladi in ti noben nič ne omeni, moraš pa pri nas vse izvide zravn dat, pol pa pošljejo v LJ ali Kamnik( če je otrok gibalno oviran) in v K. prej odobrijo....

Neposredna povezava do sporočila: 3121
6.3.2008 21:48:56   
juniorka
JAPE, kje so tebi obravnavali?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
6.3.2008 21:51:13   
thumbelina
Jape- ti ki imaš že odobreno lahko pri naslednji registraciji avta uveljavljaš oprostitev plačila za nadomestilo cest. Kar fletno prišparaš. Pa šepar ugodnosti imaš.
EVo link, tud druge si preberite: Jaz malo več vem o tem, ker imam sestro ki je avtist in ima mama tavelik dodatek. Itak naš csd je tok levi da ti nič ne povejo, pa vidim da tud drugje ni nič bolje. Meni ni tud nihče v razvojni NM povedal da sem upravičena do povrnitve potnih stroškov ko vozim Matevža na terapijeuser posted image user posted image user posted image . zdaj mi je pa sestra v RA Bežigrad sama od sebe povedala, naj ji prinesem nalog za potne stroške...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.3.2008 21:57:09   
thumbelina
Ja pa še to - če imaš tale dodatek za nego imaš 50 % olajšavo pri dohodnini, vsaj včasih je blo tko.

EVo link:

http://med.over.net/forum5/read.php?126,2553711

Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.3.2008 22:04:23   
juniorka
zoom zoom- ti bi pa morala poklicat!!!!!!!! Jaz sem zaposlena v LJ!!!!!!!!!!!!! Sem hotla it v MB, pa sem prej zanosla, bolniška, porodniška.... tako da mamice na porodniški pa v MB nočejouser posted image . Sem potem z majčico kafe spila,pol pa še mini mini Emo vidla, ma res, tak je bil naš ob rojstvu, ona pa ima 3m, je pa 1 m prehitro rojena!
Domov sva prišla ob 18ih, smo meli en obisk( SO imeli moji starši, pa so valjda hotli še malega videt, takoda sem ga spokala v (mojo) postlo ob 21ih! Je pa bil fuuuuuuuuuuuuuuuuul priden, spal tja in nazaj, očitno je res tak tip, da mu je dolgčas doma in takrat je tečen- ko hočem jaz kuhat ipd.user posted image  Rabi dogajanje in upam, da bo vesel, ko se bo tudi ati z njim ukvarjal... čeprav bom morala najprej naučit mojga, da nismo več buci buciuser posted image , ma to sem mu skoz govorila, da mora normalno komunicirat z njim, samo moški... že dolgo ni blo debateuser posted image  Evo, tema za dan žena!
Za otroški dodatek bom jutri vložila, ko nesem te papirje od podaljšanja...ma, kolk enih papirjevuser posted image , si ne morjo kaj bolj izi zmislituser posted image   
piškotek- super, da je Nejc tko pogumen, je po mamiciuser posted image
lonib- škoda, da me ne bo tukaj, bi skup praznovaliuser posted image , no, pa ko pridemo nazaj ( predvideno maja na cepljenje), se pa mormo dobit in kakšno rečt!
Zdaj pa grem spat, sem čist hin, tale vožnja, sem tko napeta v avtu, ko mam malega zravn... pa emšo user posted image !
Lahko noč!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?