|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
27.2.2008 11:01:53   
digi
Oj,
tejka pozdravjena: ja mail preverjen, mi je tomažičeva azdnjič odpisala.... drugače ni časa, takod a naslednjič več anpišem. Ja to pa o žretju.... telo pač rabi malo dlje da se vspostavi ravnovesje in d ane čutiš več posledic hipe, do takrat pa je hladilnik že prazen. Pomaga samo samokontrolauser posted image
No tejka pa da te opozorim,da se hip ne boj in da bodi pripravljena, da bo večja težava po porodu, takrat sem jaz prvič doživela kaj so to hipe, ko se več ne spomniš ničesar in ko te vrže v epileptični napad.... tako da pogumno.....

ajde
drugič več

by

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 426
27.2.2008 16:33:15   
TEJKA1980
Pozdravljene vse!
Hvala za mail naslov, sem danes poslala, tako da sedaj pričakujem odgovor.
Danes mi je uspelo zdržat celo dve uri na 4,7, preden sem kej pojedla...Juhu!user posted image Se pa strinjam, da je potrebna železna volja za premagovanje želje po hrani v tistih trenutkih.
Ja, bom še jaz malo železa vzela (tako kot mancy137), da bo več volje user posted image .
Btw, koliko mesecev si noseča mancy137? Me veseli, da vse poteka v najlepšem redu.

Tiste, ko imate črpalke; ali se vam kaj mašijo mesta, kjer imate katetre? Ali pa, se vam pogosto zgodi, da se na mesto, kjer ste si vstavile kateter, zamaši zaradi krvi?
Meni se to kar pogosto zgodi; ponavadi, ko se štrknem v trebuh.Tam me čez nekaj časa začne bolet (no, ni nujno, da me boli), in potem se mi dvigne sladkor, in ko zamenjam, ugotovim, da sem zadela kapilaro. user posted image

Pa še eno vprašanje...Ali kaj uporabljate kombinirane in podaljšane boluse? Če ja, kdaj in ob kakšni hrani?

Ker ne vem, iz katerih koncev SLO ste, ampak je povsod baje sonček, vam želim en lep sončen dan še naprej, ker tle na obali je megla že 4dni!!!Fuj!

Uživajte!

Tejka

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.2.2008 9:41:50   
mancy137
tejka, nč ni sonca, no vsaj v lj ne. že včeri, dons pa spet kaže da ne bo nč...user posted image

jst sm v 20t, glih na polovici, če bo šlo vse po planu...

aja pa še tole: sva s tomažičevo ugotovile, da bi mi pol enote insulina ful prov pršlo, ampak humalog pen se odmerja le na 1 e. pa je rekla, da mi bo predpisala pen junior, sicer od novonordiska. ampak da so karpule iste in itak funkcinira novo pen tudi s humalogom. in ga grem čist navdušena iskat, pa sestavim in kakšno razočaranje...itak ne gre skup, ker je navoj za iglo drugačen....user posted image

papa

(odgovor članu TEJKA1980)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.2.2008 12:14:45   
MissLady
Oj punce!

Samo na hitro vas pozdravim. user posted image

Tejka dobrodošla user posted image

Sicer sem pa polno zaposlena. Pečem za Erazmov krst v nedeljo... pa še full opravkov mam. Danes grem v shoping zase in za Erazma (cune).

Držite pesti, da mi po uspelo do nedelje pripraviti vse, kar sem si naložila. user posted image

Lubčka vsem.. cmok cmok cmok

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.2.2008 12:23:17   
PETRA ZUPANČIČ
Čao punce, in še poseben pozdrav Tejki1980
Tejka-jaz imam Pradigm 522 (to je črpalka s senzorjem), če imaš ti 515, je to brez senzorja, če pa bi želela Real time, bi morala doplačati skoraj 3.000 €, pa mislim da bi morala zamenjati črpalko oz. bi ti jo zamenjali pri Zlokerju. Glede menjave črpalke, mislim, da lahko omeniš Tomažičevi, vendar boš morala sama doplačati za boljšo črpalko. Za programiranje senzorja boste morale skupaj vnesti meje za visok sladkor, nizek sladkor,... (da ti bo nastavila alarme, ki te opozarjajo, kdaj imaš npr. hipo).
Ko meni pade sladkor, bi tudi požrla vse, kar vidim. Zdaj sem se že navadila in imam vedno pripravljen sok ali pa jabolko za tak slučaj (to so hitro delujoči OH).
Meni se še ni zgodilo, da bi se mi zamašilo mesto. Poskusi še kje drugje. Jaz imam ponavadi zadaj kateter, spredaj pa senzor. Senzor lahko daš tudi na nogo (jaz ga imam sedaj tam, drži že 8 dni).
Podaljšani bolus- če misliš dlje časa uživati hrano - npr. piknik.
Kombinirani bolus - za mastno hrano, ki počasi vpliva na dvig sladkorja - npr. pizza, jaz si dam 60 ali 70 % takoj, 40 ali 30 % pa v 2 urah (to se vse sprogramira na črpalki).
Drugače sem jaz iz NM, tukaj je oblačno, je pa 10 stopinj.

Miss Lady - držimo pesti za krst user posted image .

čao,
Petra

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.2.2008 13:42:39   
TEJKA1980
Ciao vsem!

Mancy: vem, kako zelo bi ti pol enote prišlo prav, ker sem tudi jaz bila na penu. Nekaj časa sem celo imela nek pen, ki je bil na pol enote in je bil super, potem, pa so se odločili, da bodo delali ampule za inzulin Humalog, ki bodo šle v pen, ki je narejen samo na eno enoto, tako da smo bli spet tam... Ma kaj potem rabiš samo nove igle, če si rekla, da nastavek ni pravi?   Upam, da boš lahko rešila problemček

MissLady: itak, da boš vse utegnila, že voham pecivo...Mmmmm!

Petra: Sem bila na Zalokerju in so mi isto povedali, kot ti, ampak pazi to: Baje,da se da zmenit tudi za 1000EUR (ena punca s katero sem govorila mi je to potrdila in rekla, da se da dobit za toliko denarja...) Ne vem, mutni posli  Vem ,da bi jo morala nadgradit oz. bi mi dali tam novo,ampak mi je gospa na Zalokerju povedala, da se jo da vzet v najem, in sicer najemnina pride okrog 70EUR na mesec. Tako da bom najverjetneje tako počela nekaj mesecev, potem pa bomo videli, kako bom zadovoljna. 
Zanima me ena stvar; ko testiraš bazale, moraš to počet tri dni zaporedoma, ali lahko s pavzami (npr. en dan v enem tednu, pa drug dan v drugem tednu, itd.)?
Kdaj imaš kej kontrolo pri Tomažički? Upam, da ti bo sedaj dala zeleno luč!user posted image

Lep pozdrav iz še vednouser posted image meglene obale!

Tejka

(odgovor članu PETRA ZUPANČIČ)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.2.2008 16:50:35   
HEL36
Oj babike user posted image

po dolgem času se oglašam, smo mel vmes mal dopusta, počitnice, zdaj ko je bilo lepo smo mal okrog hiše pospravljali....

sicer pa nič novega pr men, nosečka še nisem, cukri kar visoki, se bo treba skup pobrat in se držat diete user posted image  MissLady pa si mi že naredila lušte user posted image  lepo vse porihtaj in pol kako slikco pokaž user posted image

ko vas takole berem, si mislim, da sem še dobra ko sem sam na tabletah, si sploh ne predstavljam teh črpalk, ne poznam vseh teh izrazov...user posted image

aja, Tejka dobrodošla user posted image user posted image

digi, čestitke za zaroko in službico user posted image user posted image user posted image

mancy, še manj kot polovica in boš dobila svojo štručko, čuvaj sebe in user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 432
29.2.2008 12:32:42   
PETRA ZUPANČIČ
HAJ.

Hell-drži se, samo ne se sekirat, pa se bo cuker uredil, jaz se ne sekiram več toliko pa je kar dobro, samo imam še skoke po jedi (do 13) ampak gre pol nazaj na 6.
Tejka-kontrolo imam 27/3, ampak to je FIT kontrola (Tomažičeva samo pogleda bazalce pa OH), uno ta pravo kontrolo imam pa šele maja. Ne vem, če bi čakala zeleno luč, bi kar začeliuser posted image .
Test bazalcev- to ni na dneve, to je na različne dele dneva. Jaz ponavadi testiram nočni, pa še dopoldanski (do 12). Ponavadi moraš narediti test 2x pa na vsaka 2 meseca, da preverjaš, če je isto ali je treba kaj korigirat.

mejte se,
Petra

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 433
29.2.2008 20:48:47   
digi
Halo,
2 minuti časa, potem pa si grem nov kateter nastavit pa spat....
No meni se je že zgodilo, da sem trofila kapilaro in sem takoj utila, ker me speče... no takrat kar spulim akteter in an drugo mesto nastavim. Se mi pa je že tudi zgodilo,d a sem mela visoke cukre pa nisem vedela zakaj- no sem potem ugotovila, da kot zgleda več ni bil dovod in sulina vredu.... katetrce imam vedno na tazadnji- enkrat desno, drugič levo, iamm pa že zatrdline na teh emstih tako da bi morala počasi menjat mesta...
Črpalka- nadgradja- so mi rekli da pride cca. 1200 eur, potem pa seveda ti senzorji, ki se itak plačujejo, s tem da imam jaz paradigm 712. Bi jaz imela tudi to zadevico, ker pol si res vedno na tekočem, akj se dogaja pri tebi s cukrov, vendar... moram počakat, če mi bodo sploh odobrili črpalko še za naprej.... Kak dolgo bi naj čakala na odločbo s komisije?! No, verjetno bo kmalu, saj še mam nekaj zaloge katetrov.....
Petra saj kaj pa bi še druga pri TomažičkI?! To je to, drugo ti nima kaj narediti.... Ti kar začni veselo sexatuser posted image . Si ji sploh rekla sedaj zadnjič, če lahko kar začneš? Ali čakaš, da se bo ona spomnila in ti rekla: zdaj pa začnite veselo razgibavanje?!user posted image
Tejka še enkrat pozdravljena.... no podaljšanih bolusov ne uporabljam, ker ga niti pri pizzi ne rabim in ker se mi s tem ne da ukvarjat... če ib bila noseča pa itak ne bi jedla takšne hrane in ga spet ne bi potrebovala....

no grem
otrok bi tipkaluser posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 434
1.3.2008 13:36:04   
TEJKA1980
Ciaos vsem!
Ja, se strinjam, da je cukr boljši, če se človek manj sekira. Hel36 se pa sploh ne sekiraj, ker če imaš samo dieto, ni tak hud problem. Si probala kej pit čaj od potrošnika?
Petra- ti delaš prvič FIT? Ja super, da bo akcija!user posted image Upam, da vama bo čimprej ratalo in boš user posted image !!! Juhu!

Jaz sem zaključila s testiranji bazalov in sem ugotovila, da so bazalci super, ampak da si še vedno obrokov ne znam pokrivat. Koliko prej si date ve bolus pred hrano?

Digi- kar se tiče komisije, mislim, da so kar hitri. Meni so v enem do dveh tednov odgovorili. Tako, da upam, da bo čimprej.

A ima katera kakšen recept za peko polbelega al polnozrnatega al rženega kruha? Meni nikakor ne uspe. Na internetu je stotosič receptov, pa vsi različni...user posted image
Vse super speštam skupaj, ko pa je v peči, se ne dvigne (kruh mislimuser posted image ).

En lep vikend vsem in pozdrav iz končno malo bolj jasne obale!user posted image

Tejka

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.3.2008 15:39:54   
PETRA ZUPANČIČ
Čao.
Se prišla do intereta tukaj pri svaku, pa malo pišem. Tukaj v Zagorju tako piha pa dež pada, baje da pri Trbovlju strehe odkriva.
Digi-imaš prav, mi bomo kar začeli. Tomažičevi nisem zadnjič nič rekla, ji bom pa 27.3, sem pa res mislila da bo ona rekla, da sedaj pa res lahko gremo v akcijo user posted image . Samo ko pridem tam in na hitro opravimo, mi vzame skoraj vso voljo, da bi jo karkoli vprašala, ker si mislim, da spet ni zadovoljna in gremo spet jovo na novo.
Tejka - na FIT-u sem že TRETJIČ, enkrat sem bila v NM pri Piletiču, 2x pa v Ljubljani. Je rekel Piletič, da je kar cuker v redu, da grem lahko v Ljubljano, potem sem pa k Tomažičevi prišla, me je pa skoraj nazjala, s kakšnim cukrom hodim k njej, samo se šedaj ni veliko popravilo, po hrani je še vedno preveč, samo potem gre pa počasi nazaj.
Mi je že Tomažičeva rekla, naj si dajem 45 minut pred hrano bolus, samo nič ne nuca, sedaj sem prišla na 15 minut pred hrano, če je pa cuker 4,5 pred obrokom pa takoj jem.
Test bazalcev treba ponavljati na 1-2 meseca, potem pa malo popraviš bazalce, pa se ti vsi bolusi podrejo . Jaz imam boluse že približno naštudirane, bazalce pa še spreminjamo. Vedno ko pridem v LJ, moram imeti 1-2 testa OH, 1-2 testa vseh bazalcev in 1 korekcijski faktor. Mi je že kar malo odveč.
Glede senzorjev - je 50 eurov eden, če jih kupiš 4 ali več je baje nekaj popusta. Je pa to drag šport, mene pride na mesec skoraj pol plače. Ampak, ko pridem v LJ, Tomažičeva zmeraj pogleda izpiske od senzorja.
Sedaj baje obstaja tudi merilec sladkorja, ki ima povezavo s črpalko, so ga imeli prej samo v ZDA, sedaj ga ima pa tudi Zaloker. Ga bom probala zamenjat za tega; če imam že črpalko, minilink in kable za računalnik, bom imela pa še merilec za sladkor, da bo all inclusive user posted image .
Me je začelo zebst, se grem na peč malo pogret, dobro, da bo vsaj jutri bolj toplo.
bok, ženske.
Petra

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 436
1.3.2008 17:02:31   
MissLady
Oj punce!!

Pri nas je danes Erazem dobil svojo prvo kašico. user posted image user posted image user posted image user posted image Fuuull mu je blo všeč... ob bi kr jedu. Ampak sem mu raje za prvič dala samo 4 žličke.

V albumu si lahko pogledate kako sva prvič jedla.

Od štirih žličk je imel slinček tako umazan, kot da bi pojedel pol sklede user posted image user posted image user posted image

Ajde pridne bodte...

PS: Jutri pa imamo krst. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
2.3.2008 14:45:38   
wis
O, pridne punce! Upa, da se me še spomniteuser posted image
Tejka, pozdravljena! Lepo, da si se pridružila. Hitro si porihtaj Hba1c, pa veselo na delo. Bazalce daš od najmanj 15 min do... pred jedjo. Odvisno koliko imaš že prej cukra, pa kako hrano ješ (ali hitro delujoče OH ali kaj bolj počasnega). Naj pa bi imela cuker 5 ali manj preden začneš. Za hipo pa meni paše Frutabela, ma dovolj fruktoze, da je OK, če ni cuker pod 3, samo včasih je cela preveč. Si pa poračunaš, al boš celo al pa samo pol.
Digi, malo pozno pa vseeno od srca: vse najboljše za pol abrahama, pa zaroko, pa še službo. Ma, obetaven mesec...user posted image
Mancy, boš imela poletno dete, taki so najboljši (jaz sem tudiuser posted image ), pa kako hitro bo tu...
Vsem ostalim pa lep pozdrav, malo vetroven sicer...
Z mojim sva imela 29.2 obletnico, ko sva se spoznala (četrto, ali pa 16, ker je vsake 4 leta). In vidi čudo, moj se spomni, ker tipičen moški, se še nikoli ni. Pa reče: ja saj sem samo kakih 2 x pozabil. user posted image (Seveda, enkrat me je spoznal, 2 x pozabil, potem se pa spomnil, saj več jih pa ni bilo. Še sreča zanj, da je 29.2. samo vsaka 4 leta user posted image )
Lupčke vsem.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.3.2008 18:39:05   
mancy137
oj,

zgleda da je tale sneg zamrznu tud že kar razgrete prste na temle forumu... al pa se nč ne dogaja, tko kot npr. meni, hehe. 
no, bla sm na uz srčka dons, pa je vse okidoki. sicer pa veselo višam doze insulina, pa ne vem, a so skoki le posledica spremebe vremena i(n manj miganja), tko kot moje počutje, al je to pač tko. no sej ni ful drame, ampak vsaj 1x na dan kar skoč na 7-7,5  po  katerem izmed obrokov, seveda vsakič drugem...
wis, poletni smo itak zakon, jest sm namreč tud user posted image  
misslady, kolački za krst so bli gotov ful dobri, so se mi zadnič kar sline cedile ko sm brala tvoj post, bi jih z lahkoto ene par zmazala...upam, da je šlo vse po načrtih, brez prevelikega stresa zate.
digi, kuko kej služba, zadovoljna? je otrok že zdrav?

pridne bodte, pa veselih novic user posted image  čimprej.

(odgovor članu wis)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.3.2008 18:53:50   
mancy137
aja, en link, od ene bejbe iz zda, tud ta sladka, k piše blog o naših vsakdanjih tegobah in radostih, zlasti črpalkarskih...
če mate kj cajta, je včsh kr luštn prebrat
http://sixuntilme.com/

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 440
7.3.2008 7:44:18   
Kinokija
Dan.

Mancy, no, samo, da je vse dobro.

Misslady, potem krst uspel?

Digi, te nova služba čisto okupira? A boste kej delal na 2. user posted image  ?

Pri nam še nič novega, drug teden imam kontrolo na polkliniki, od katere ne pričakujem nič novega.

Aja, pa HBDJP ! user posted image

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 441
7.3.2008 17:49:48   
mancy137
kinokija, mal podnapisov, pliz....wtf je HBDJP? user posted image  
da bom na tekočem z modernim besediščem....

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 442
7.3.2008 19:42:34   
Kinokija
Hvala Bogu, Da Je Petek!! Stari izraz naše stare "radničke" klase user posted image

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 443
7.3.2008 20:06:04   
digi
Odkrito povedano mi sploh ni danes za tipkat, sem kar na enkrat vgasnila, kar zaspala bi stoje, kar na enkratuser posted image  No, ampak tej kratici pa sem se morala nasmejatuser posted image  Še res je, ker sem vsaj ta vikend fraj, ampak imamo full nekih ogledov itd, tak da smo bolj na njih vezani in ne moremo prosto po prešernuuser posted image  Ampak samo da sem fraj user posted image

Lep pozdrav punce

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.3.2008 9:32:59   
digi
Evo 26.4. sem fraj- niso naju izžrebali za tekmuvanje az poroko v rimskem stiluuser posted image , pa tudi prijateljev ne.... tak da.....user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.3.2008 10:28:40   
MissLady
Oj punce!

Po dolgem času se vam spet javljam.

Vmes sva bila Erazmom v bolnici na Jesenicah. Fasal je bronhiolitis in sva šla malo na servis user posted image Tam sva bla 4 dni, v nedeljo sva prišla domov. Erazem je hvala bogu veliko bolje. Tam je inhaliral in en dan bil priklopljen na kisik. Sicer se pa nimava kaj pritoževati čez bivanje. Imela sva sama svojo sobo, dobro so naju futrali user posted image ... midva pa sva na veliko lenarila user posted image

Aja krst je tudi uspel na polni črti. Slikce pa še pridejo.

A ste za to, da ko se otoplijo dnevi, organiziramo eno ''srečanje'', da se v živo spoznamo in gremo na kavico in mogoče eno ''diabetično'' tortico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.3.2008 19:41:11   
TEJKA1980
Ciao žene!
Po dolgem času se oglašam. Sem zamenjala službo, pa je bla akcija, pa med drugim tam, kjer sedaj delam nimajo interneta!Ha, ha, 21.stoletje!Tako, da imam čas samo zvečer, ko pridem domov. No, drugače pa mi novo delovno okolje, razen interneta, prinaša same pozitvne stvari, med drugim bolj urejen sladkor in predviden urnik in prehranjevanje...
Hvala vsem za koristne nasvete glede hip.user posted image

Digi- kaj aprila se poročiš???
Miss Lady-me veseli, da je tvoj mali "Bronhi" - Lakše se diše - boljše!!!user posted image Sem pa absolutno za to, da bi se enkrat dobile...user posted image No,jaz sem sicer nova tukaj, bi se pa vam z veseljem pidružla...

Fajn se mejte in se veliko smejte!
Ciao

Tejka

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 447
12.3.2008 6:56:34   
digi
Hoj hej,
sem za srečanje, edino treba se dogovoriti kako in kje, ker smo kar iz različnih koncev, eč jaz kaj vem....
Tejka ne, ne poročim se, ker naju niso izžrebaliuser posted image .... se bova drugo leto spet prijavla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
12.3.2008 7:29:54   
Kinokija
Oj sladkice, kako ste?

Nosečke, kako kaj cukr in mladina? Zanima me, glede na to, da imamo ponavadi sprožene porode, ali bi se dal v LJ zgovorit tudi za EA? POzna katera diabetičarko tip 1, ki bi rodila z EA v LJ?

Kaj pa nosečkewannabe? Že kje kaj sreče? Pri nas čakamo, če bo velikonočni zajćek prinesel kak lep pirhek user posted image

Za srečanje pa tako, mal se je treba pofočkat, iz kerih koncev smo. Jaz sem blizu LJ, ampak pridem lahko tudi kam dlje, recimo, tja do CE bi še prišla, če bi Digi lohk.  

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 449
12.3.2008 20:06:59   
wis
Čao, sladke!
Samo, da sta ok, MissLady.
Wannabe je še kr wannabe, kdaj se bo le kaj konkretnega manifestiralo??user posted image
Ja no, če do jeseni ne bo kaj, bova pa vsaj na kak konkreten dopust šla.user posted image
Kinokija zate pa držim pesti, da bo kaj velikonočnega.
Za srečanje sem takoj, super ideja user posted image . Odvisno, kako se bomo dogovorile, načeloma pa ni problem, pridem, kamor je treba. Priporočam se za vikend varianto, čez teden težko grem iz službe ob kaki normalni človeški uri, da bi bilo še volje za kako pijačko pa čvek. Najbrž pa tudi ostalim, ki delate, bolj paše tako, a ne?
Pozdravčke vsem, hitim na balkon, pobrat cote, je nekaj začelo padat, pa tak lep dan je bil...

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?