|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
25.2.2008 19:10:00   
lex
Naš ga je dobil pri treh mesecih za darilo za krst, čisto nekega običnega. Pa ga je pri takih letih (mesecih) ko je zdaj alina rad "popravljal" - dal ga je na bok pa mu je kolesa vrtel. Gor je sicer sedel samo ga je bilo potrebno potiskat, ker še ne skužijo kako grejo nogice. No potem pa je bil star cca 1,4 mesece, ko smo ga privlekli nazaj iz kleti (vmes je bila zima) i pote se je sicer vozil ampak ne toliko. Lani so se pa skor kolesa vžgala tolk je šibal z njim. Tako da imate še malo časa. sicer je pa za pisanko tud primerno darilo, samo ne bit razočarane, če jim ne bo šlo takoj, ker morejo skužit kak grejo nogice sem in tja.
Ja zdajle ga imam na počitnicah, jutri greva k ortodontu. Mah učit bi se mogla, pa raj za RR klofamuser posted image . Bo že 1x.

Avti: še sreča, da imava samo 1, ker al sem v porodniški al pa mam do šihta 3 minute peš. Mojim se je najverjetneje sfuzlalo, pa dobro foter je kupil dizla, tale bratov je pa bencinaruser posted image . slučajno je pa tud tako skup naneslo, da so v roku 1 tedna 2 avta kupili: fotru je stari crknil, pa je itak mel že mal tega nagledanega, bratranec je pa tud glih prodajal, pa je bratec pograbil. Imajo pa zdaj 3 ljudje 4 avte, ker brat še ni prodal svojega starega - kupi katera audija 80?

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
25.2.2008 19:38:18   
kai1
ojla, punce

Kot je že Putka pisala ste zeloooo uživale. Lepo. Mi2 nisva mogla pridit, ker nisem imela avta.
Drugače pa sva današnji dan maximalno izkoristila. 2x dolg sprehod, pa ena kavica pri aprilčici ( Putka, Kjava in Majchi jo poznate), pa eno kosilo s sestro. Tako, da bilo je super.

poganjavček, sem ga že gledala, pa bom še malo počakala. Sem pa zadnjič gledala tricikel, pa ne vem, če ga nam šla kar kupit. Kakšne izkušnje s tricikli imate pa ve?

Avto, no pri nas je tako. Imava 1 avto Berlingo registriran, pa neregistrirane 3 kripe. Moj bivši avto Suzuki swift, super avtoček, ampak je odslužil, imela sem ga 9 let. Ga prodajam za  300€, moj ima golfa, ki ga bo tudi mal poštimal pa prodal, no imava pa še sedaj taščin avto ( je v domu), ki je še kar. Kaj mi nucajo 4 avtomobili, če je samo 1 vozen.
Berlingo pa kuti 7l/100km, sva pa zelo zadovoljna z njim.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
25.2.2008 19:41:41   
petrinja
Naredila izpit z 8-kouser posted image user posted image user posted image . sem tok vesela, ker je bil med težjimi. no, to je bil tudi razlog, da vas danes nisem prišla kaj pogledatuser posted image .
še vedno ne vem, kje bo VSM????? info prosimuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
25.2.2008 19:46:56   
kai1
Petrinja, čestitke za 8-kouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kai1 -- 25.2.2008 19:47:18 >

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
25.2.2008 19:57:23   
Putka
Petrinja, sem ti zjutraj pozabila user posted image za srečo poslat. Pa zgleda nisi rabila. Čestitkeuser posted image

Glede VSM-ja, smo se danes malo pogovarjale. bi bile Domžale kar dobra lokacija, parkiramo pri Sparu, gremo na sprehod ob Kamniški bistrici do gostilne Ravbar (fajn hrana in pivo). Kosilo si je treba tako prislužit, pa še naklepetamo se na svežem zraku.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
25.2.2008 20:02:30   
Putka

10. marec, Domžale

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy

14. vanesa24
15. kai1
16. Eca
17.
18.

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
25.2.2008 20:03:58   
Putka
Še pogovor o morju je bil. Bi šla katera za kak dan/dva na slovensko obalo? Vzamem samo resne kandidatke. No, Indy je že med njimi.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
25.2.2008 20:12:59   
BAMBINA_
Petrazg a veš, da si me kar malo potolažila, ker tudi Griša ne poje malo, ampak nič. Goste hrane na dan poje mogoče 50 ml, maksimalno 100 ml, ko mu hočem namesto čaja mleko podtakniti, tudi ne pali... edino čaj še pije. Hvala bogu, vsaj to. Koliko časa pa traja takšna gladovna stavka?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
25.2.2008 20:14:54   
BAMBINA_
Aja, kaya res sem vesela, da je s Kajino glavico vse v redu user posted image user posted image Zakaj pa h gastroenterologu?
Petrinja čestitke za 8 user posted image user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
25.2.2008 20:19:45   
rožica81
Putka, petrazg, se spomnim tiste asistentke s faksa, samo mene pa ni imela vaj. Z nami so se drugi ukvarjali user posted image

Je bilo pa res ful luštno danes, sem ful vesela, da sem vas končno spet videla user posted image  Čeprav je pa absolutno premalo časa, da bi se lahko vse pomenile user posted image  Itak, nam ženskam ni nikoli dosti user posted image  Čeprav... So pa moški še boljše čveke. Zadnjič srečam eno kolegico, pa mi pravi: A vi boste pa še enega imeli? Jaz pa, da ja, ampak pol, ko bom imela službo... user posted image  Kako deci vse okol obrnejo, jao, jao user posted image

Pa teli majčki in majčice so res tooooolk fletni user posted image  Punčke so bolj drobne (sem res navajena tegale našega dečkota), pa vse tako srčkane user posted image  Sugar, čakamo na fotke user posted image  Nace je bil tako utrujen, da je že pred osmo zaspal. Komaj je počakal, da sem ga skopala user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
25.2.2008 20:21:00   
rožica81
Petrinja, čestitke za 8-ko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
25.2.2008 20:22:01   
rožica81

10. marec, Domžale

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy

14. vanesa24
15. kai1
16. Eca
17. rožica81
18.

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
25.2.2008 20:22:50   
lex
petrinja čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo naš tricikel že privlekli na svetlo, samo skup ga je še treba narediti do konca, je bila pa zadnjič ful važna ko je gor sedela - menda bo jutri skup našraufan (smo odstranli ograjico, ročaj in držalo za noge, da se je lani fural.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
25.2.2008 20:39:03   
kaya2007
Zakaj pa h gastroenterologu?

mah, ena pediatrinja je čist zakomplicirala zaradi kajine teže-češ da je prelahka in da naj gre na preiskave. našemu pediatru se to ne zdi potrebno, tako da še kolebam...ne bi je rada matrala za brez veze, tam te par dni mučijo z raznimi preiskavami, tešči morajo biti po 12 ur itd. ravno je spet prišla nazaj na svoj ritem, pol bi bilo pa spet vse narobe user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
25.2.2008 20:40:49   
rožica81
Še tole sem pozabila...

rogljiček, ful sem vesela, da sva se končno spoznali user posted image  Če ti bo kaj dolgčas sedaj, ko si v Slo, povej, gremo še na kako kavo user posted image

Felicia, kolk je lušten Uroš

No, zdej pa grem... Še malo muske poiskat, mi jo ful hitro dol vleče user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
25.2.2008 20:46:24   
Majchi
Čer!
Men je blo tud ful fajn dons, še posebej, da sem mal vidla naše Kranjčanjke in pa Rogljiček seveda. Sicer nas je blo res velik in sploh ne moreš vsega z vsako obdelat. Se mi zdi, da bi še 2 uri lohk visela pa čvekala.

No, potem smo imeli poslovalnico. Zdej ko moj dela po terenu, je lahko mal bolj fleksibilen in je prvič šel zraven. Dobili smo novo napotnico za jezička, ker je stara potekla. Za Lanine joškice je rekla, da jih do enega leta še lahko imauser posted image  (hormoni jo dajejo). Njene mere so pa takele: teža 8.550g in dolga je 76,5 cm. Mere se kar ujemajo s tistimi, ki sem jih sama namerila prejšnji mesec (8.200g in 74 cm).

Potem smo šli pa še v Špar za spremembo in smo spet tok zagonil za ta futer. Jao,user posted image ! Punce, kok pri vas kaj zagonte tkole za hrano? Midva med 350 in 400 eur vsak mesec (všteta so tud čistila, Frutki, kašice, kozmetika, včasih kakšen body ali igračka za Lano). V znesku pa niso zajete plenice.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
25.2.2008 20:55:55   
kaya2007
majchi, jaz pojma nimam koliko zagoniva za hrano itd., raje ne vodim evidence user posted image  je pa res too much drago!prej sva v trgovini vedno ustila okoli 15.000sit, zdaj nikoli pod 100€! pa greva v trgovino vsaj 1x na teden+še po stvari, ki sva jih pozabila ali jih je zmanjkalo-ene 2x na teden. ko greva v mullerja po mleko, plenice itd., pa dava okoli 80€, pa potem se spomnim, da je treba še po vodo ali kaj takega. ne vem, pomoje da zmečeva blizu 1000€, pa niti ne jeva vseh obrokov doma user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
25.2.2008 21:00:35   
Majchi
Midva, ko v voziček mečeva, pišuka, to se kar nabira in nabira, na blagajni piska, piska, potem naju pa glava boliuser posted image . Dons je blo 96 eur, pa je Lana dobila en avto za 4 eur, še račko in ladjico za v vodo (vsaka po 1 eur) in še eno žogico za 1,5 eur. Pa dons sploh nisva imela nič mesa za kupit, niti čistiluser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
25.2.2008 21:14:15   
rogljicek
Majci, sem te danes pozabila vprašat kje si ti dobila delo au pair, preko kake agencije?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
25.2.2008 21:22:00   
Majchi
Ena kolegica je našla preko Salomonca in preko ene bejbe tle v Sloveniji, jaz pa sem potem šla za njo. Njena in moja družina v Londonu so bili sorodniki. Jaz bi na tvojem mestu res dala oglas, dokler si še v Slo, pa se ti mogoče katera javi. Tko bi jo lahko spoznala še tukaj.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
25.2.2008 21:22:59   
rogljicek
hvala Majci user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
25.2.2008 21:37:53   
indy
Čer.

Sem bila vesela, ker vas je danes toliko prišlo na kavico. Prav lepo vas je bilo videti, (nekatere celo prvič brez trebuščkovuser posted image ).

Juniorka plenice so zdaj ok. Smo začeli uporabljati active fit 4+ in so ful dobre. Sedaj smo suhi. Še enkrat hvala za nasvet.

VSM pa predlagam, da se dobimo pred Lidl- om v Domžalah, ker je večje parkirišče, pa še bližje sprehajališču. Če ste za, da vam prihranim 100 m hoje.user posted image
Joj o nakupu hrane mi gre kar na jok. Prejšnji mesec sem zapravila 700 EUR.Pa sploh nič posebnega ne kupujem. Včasih sem bila odvisna od revij za branje, sedaj sem jih pa skenslala, ker so obupno drage, pa še v vseh isto piše.Bolj ko gledam kje naj kaj prišparam nič ne najdem več.
Potem sem pa jaz doma zoprna, ker non stop težim, da naj ugašajo luči, ki gorijo po nepotrerbnem.

Zdaj grem pa spat, ker moram izklopit računalnik, ker šparamo.user posted image (joke)
Nočko.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
25.2.2008 21:38:12   
rogljicek
Ravno sedaj sem na forumu prebrala, da lahko cepljenja privedejo do avtizma user posted image  A je to res?!?!? Pa, a ni avtizem prirojen oziroma so možgani prizadeti?

Neposredna povezava do sporočila: 2598
25.2.2008 21:57:07   
kai1

10. marec, Domžale

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy

14. vanesa24
15. Eca
 16.rožica81

user posted image  
Punce, jaz se brišem s seznama, saj je to moj prvi delovni dan v novi službi.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
25.2.2008 21:59:03   
lex
jaz tud ne vem kam dama denar. Se mi zdi, da vsakokrat ko v trgovino stopim pustim pol plače tamuser posted image . Zdaj ko sva v gradnji in še nimava kredita - ta velikega za bajto, dajem vsak mesec vstran okoli 400€, no do sedaj mi je uspelo to 3x naredit v celem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , enkrat je bilo morje, potem krst, potem december, pa razni roj. dnevi in kaj jaz vem kaj še. V glavnem od kar imamo evrote jih jaz nimam

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......