|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
23.2.2008 22:08:24   
Majchi
Tejč, tole s sesalcem mi je pa znano. Lana je tud čist navdušena. Ko ga iz špajze začnem vlačit, že ve kaj bo, in me prov debelo gleda, kako jaz štrik ven potegnem, cev naštimam,... Ko ga pa prižgem...jao...user posted image ...najprej začne ful z rokam mahat in fuuul vpit na njega, potem pa z neverjetno hitrostjo naredi en krog okol njega (indijanski plesuser posted image ), potem mu pa sledi po celem stanovanju, pleza po njemu, leta za njim, ga prehiteva,...
Sesanje je kar naenkrat moja najljubša stvar, tok se ji režimuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.2.2008 22:11:21   
kaya2007
rogljiček, za suši obstaja tudi že pripravljena mešanica (kis, sladkor...), ki se jo kupi..seveda ne v slo, čez mejo pa že. jaz sem kupila vse sestavine za pripravo, pa mi riž nekako ne rata user posted image  prvič je bil pa zavitek bolj klobasa kot suši user posted image  ga pa pojem drugače kolikor ga vidim, nora sem nanj!

pa vidim, da spet o porabi bencina teče beseda...se ne bom vmešavala, po putkinem smo itak popolnoma neracionalini user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.2.2008 22:12:18   
kai1
Punce, eno vprašanje.
Ali vaši otročički, tudi jokajo v spanju? Anže se je do sedajle, od 19h zbudil 1x, jokal je pa že ene4x, ko pa pridem v njegovo sobico, pa spi.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.2.2008 22:15:09   
Majchi
Kaya, kako je z vajino malo? Vse ok? Še kaj bruha? Mal poročaj, nas je skrbel.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.2.2008 22:20:55   
Majchi
Kai, po mojem se v spanju česa ustraši, kaj tazga sanja. Pri nas se sicer še ni zgodil, da bi jokala v spanju, ampak sem prebrala, da so zdele v zelo občutljivem obdobju, ker se zelo navežejo na starše in bližnje. Mogoče ma kakšno vezo s tem?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
23.2.2008 22:23:06   
kaya2007
user posted image

evo kajo user posted image  je že po starem, edino bolj neješča je še vedno..niso pa nič pogruntali, ampak ko smo prišli domov je hvala bogu nehala bruhat in se ni ponovilo...
zdaj gruntam, če bi šli k gastroenterologu, ampak mi nekako ni do tega..

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.2.2008 22:30:27   
kai1
Majchi, to je pa možno. Je Anže tako name navezan, da samo za mano leze, pa non stop bi bil v naročju. Je samo, če ga jaz pitam. Kamorkoli grem takoj je za mano, oči ni dober,čeprav se ful z njim ukvarja.

Kaya, kako luškana je tvoja Kaja. Me veseli, da je sedaj ok. Tudi naši lumpi tudi sedaj malo jejo, sploh zelenjavo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.2.2008 22:31:49   
kaya2007
a je pol tako obdobje, da noben nič ne je?? jaz sem že čisto napsihirana, skos samo s hrano težim user posted image  tamala se pa joka samo da jo vidi user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.2.2008 22:35:53   
tejč
hello, sem mogla hitr uč vržt zarad kaye predvsem...fajn, da je okuser posted image user posted image user posted image , kok je lušna.user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.2.2008 22:49:08   
Majchi
Ja Kaya, super, da je tamala okuser posted image ! Upam, da ni bilo nič z glavico in da je bla res kakšna viroza.

Kai, Lana je po ta novem začela lazit k meni, ko jaz npr. sedim za mizo, al pa na sedežni, se dvigne ob stol oz. sedežno, me grabi za hlače in ful jamra, kao vzem me k sebi.
Če jo ima kdo drug v naročju, pa če jaz sedim v bližini, potem začne spet kisat in lezt proti meni. Dons je dala mami primerjavo, da je Lana ko grozdje, k skoz visi na menuser posted image . Če me pa ni zraven, je pa vse ok. Me tud mal ne pogreša.
No, po stanovanju je pa ok, sicer lazi za mano, ampak mi ne teži. Pa veliko se tud sama igra s svojimi igračami, al pa gre v spalnico v luft metat moj kabel od polnilca za mobitel, pa črke L A N A in nalimane rožice dol s posteljce vleče in mi jih potem v ustih prinese pokazatuser posted image ,...

Zdej grem pa spat. Sem leče že ven dala, komi do ekrana vidimuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.2.2008 22:49:15   
kai1
Anže je zelo malo. Na obrok cca 120ml nič več. Je pa na 3-4 ure.
Največji obrok je zjuraj mleko 250ml.
Zelenjave sploh noče, ok, sadje lavfa, pa še to večina jabolko.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
24.2.2008 8:50:12   
kaya2007
jutro!

kai, in temu praviš, da malo je?? user posted image  user posted image  kaja še nikoli ni pojedla več kot 120ml user posted image  250 bo pojedla najbrž pri petih letih user posted image   in anže je očitno bolj saden tip, nič hudega...kaja pa ne mara sadja, vanjo spravim samo par žlic banane in jabolka v katera zmešam še mleko in piškote-drugače sploh ne bi hotla. zelenjavo pa ima kar rada, ampak zadnje dni spravim vanjo res samo po par žlic user posted image  je pa včeraj v gostilni jedla govejo juho, to ji je kar šlo.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
24.2.2008 9:14:38   
felicia
ojla

Tejč- se strinjam da se mora mala mašenka navadit na drugo hrano in ma verjetno zaradi tega rdečo ritko. Je danes kej boljše?

No jaz sem Urošu začela dajat jogurt navaden, gluten tudi že nekaj časa dajam pa zaenkrat (trkam v les) ni bilo nobene reakcije. Ima pa še vedno obrazke suhe pa pikice sam to že nekaj časa traja pa se je začelo še predno sem mu začela nove stvari dajat.

Kjava - a mi poveš katero kremo je tvoja P predpisala tvpojemu tastarejšemu ko je imel taka lička- si mi prejšnjič na kavi govorila da ste imeli enak problemčič.

Pri nas ima tudi zelo rad sesalc sam ker piha navzgor in se Uroš nanj dvihgne kar mal prepiha pa spet na rit pa pol okrog njega itd.

Drugače je že malo bolj z našim prehladom in bronhitispom.

petrazg- koliko dolgo je pa Anže pol še kašljal? A je tudi hropel?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
24.2.2008 9:25:59   
rogljicek
Kaya2007, super, da je mala Kaja zdrava. A pije pa kaj več kot je?
Jaz sem lahko zelo vesela, da je Reya dober jedec, moja mami & ati sploh ne morta verjet koliko spravi vase in to res kar ji dam- pa sploh ni nujno, da je okusno. Je pa mami rekla, da je bil moj brat obupen, ga je mogla prosit za vsako žlico; danes ima pa 189cm in 85kg. Vem, da frustrira, ampak saj bojo začel jest.

Reya se pa sesalca malo boji, sploh cevke. Ko ga prižgem ga nekaj časa prestrašeno gleda, potem se pa povzpne nanj in hodi za njim, ampak bog ne daj, da se ji približam s cevko.

Torej, a jutri velja: Kranj, Mercator ob 11ih

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
24.2.2008 9:45:23   
felicia
no še to glede porabe goriva se popolnoma strinjam da je totalno brezveze met avto, ki ima porabo nad 7 al pa 8 litrov na 100 km. Zato imam še vedno puntota hihihih. Imamo pa sorodnike v Kandai, katerim to nič ne pomeni njim je glavno to da avto gre da potegne, da je velik, varen ni pa važno koliko goriva porabi.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
24.2.2008 9:48:01   
Putka
Rogljiček, midve s Katjo jutri prideva.

Glede hrane - zjutraj sploh noče, no kos kruha na drobtinice zdrobi. Pri mojih straših pa poje vse. Včeraj celo eno suši rolco, zelenjavno. Fotke so v maminem fotoaparatu, jih moram še dobit. Bilo je res dobro in veliko boljše kot v restavraciji.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
24.2.2008 11:14:40   
petra a
moja pa sploh ne prenese sesalca,se dere ko jeshar,pa multipraktika lih tko ne prenaša,edin palični mešalnik ji je nekako sprejemljiv

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.2.2008 11:15:34   
petra a
no,pa fen,k ga je navajena že od začetka k ma tok las

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.2.2008 11:17:06   
petra a
kaja je tud facauser posted image ,luštna punčka

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.2.2008 17:23:08   
tejč
Kaaakšen lep dan je (bil)!!!! Noro! Mi smo 100% uživali, celo sedeli na balkonu in peli in bobnali po majhnih stolčkih, pa na sladoled smo šli, za kosilo smo jedli račko (file) in vse in ohinsploh je blo superrrrrrr!user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.2.2008 19:01:32   
tejč
MI2 jutri prideva v Kr, kako da ne! user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.2.2008 20:25:41   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

MI2 jutri prideva v Kr, kako da ne! user posted image

Ja, da ne bom sama sedela tam. Pridte, častim kafe! (take ponudbe ne dobite pogosto od Gorenjcev)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.2.2008 20:33:58   
indy
Čer.

Evo mene po dolgem času.
Komaj vas dohajam brat, tolk čvekate. No pa saj je prov tako. Samo jaz moram malo bolj redno tukaj gor bit pa bo a ne.user posted image

Ja končno smo tudi pri nas dočakali PRVI zobek.user posted image user posted image
Prišel je brez večjega pompa, razen povečanega slinjenja in malo manj ješč je bil.
Punce pridne ste, ker študirate, iščete službe, razgovore,  kuhate(no saj jaz tut sam nič kaj zakompliciranega) in ste sploh v akciji.

Majchi ja jaz sem imela podobne znake pred nosečnostjo.Ampak na ščitnici mi ni nič pokazalo? Imam pa tudi jaz občasne vrtoglavice in čist aut dneve, ko komaj sama sebe rihtam.user posted image   Upam, da pri tebi najdejo vzrok za to.

Jutri mogoče tudi midva prideva, ampak nisem še 100%.

Zdaj grem pa še cunje obesut, potem pa tuš in kavč.

Vsem vam pa lepo nočko.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.2.2008 20:56:24   
rogljicek
A katera pozna kako punco, ki ima rada otroke in bi bila pripravljena bit au pair za nas v Nemčiji?

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.2.2008 20:58:13   
lex
Evo čisto na brzino:

Kaya tamičkena je fenomenalna, pa kake plave očkeuser posted image user posted image user posted image

Putka pol smo mi neracionalni, ker naš tud pije okoli 7-8l/100user posted image  (saj bi kupli manjši avto pa nas bo prevečuser posted image ) ampak tale moj bratec pretirava, ker je po vrh vsega še bencinar. Pa službo ima na Kopah (smučišče) tako, da bo plača bolj za benz šla kot pa zakaj drugega. da bi pa kako teto domov pripeljal to pa ne.user posted image
user posted image  tole je nova pridobitev. Najbolj razočaran je bil Aleks ko ni rdečega nobeden kupil, ne deda in ne stric. Namreč pri nas je strela mcquinn glavni as (cars)user posted image

sesalec: Aleks ko ga je videl je naredil tako paniko, da nisem mogla sesat, če sva bila sama domauser posted image , še do pred kratkim je na kavč ali mizo splezal, da sem lahko posesala. No Alina mu je pomagala, da se ne boji več, ker ta bo tud mami pomagala sesatuser posted image user posted image , komaj čakamuser posted image user posted image user posted image , da ge mani ne bo treba več vozit na sprehod.

Tako zdaj grem pa jaz tud pod tuš pa dragemu v naročjeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......