|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
25.2.2008 22:01:31   
ancka1
Čer!

Najprej moram napisat, da mi je prav hudo, da sem prišla danes skoraj samo obrnit v Mercator. Pa upam, da si ne mislite bog ve kaj o meni, ko sem tako privihrala in še hitreje odvihrala in za povrhu vsega še z varuško, kot da sem ena fina rit. user posted image  Tako sem težko čakala, da se kje blizu dobimo, pa je bil na koncu čisto napačen tajming. Sem mislila, da mi bo zneslo, pa se mi je vse sesulo. Ta mesec je pa res toliko dela (tudi nepričakovanega), da je bilo karkoli planirati utopija. Me je pač neslo, ker sem bila že v petek frej. No, sem morala še popoldne it delat zaradi ene sitne stranke, k ne more en dan počakat. user posted image
No, 10. marca bo pa drugače. SIGURNO! Mimo grede se bodo porodniške iztekle in se bomo še težje uspele dobiti. Tako, da 10.3. user posted image  user posted image  user posted image
Sicer imamo pa najbolj cuker fletne in oh in sploh miškote in miškolinke. Reya je Tevža čisto za svojega vzela, Tevž je po mojem malo v Mašo zatrapan user posted image , Nace že sedaj kaže talent po atu, Vallova tehnika premikanja je prav zabavna, Katja in Lana sta taki hoch gospodični user posted image , Anže itak vse scat pelje, s frizuro je pa Mark zažigal. user posted image  user posted image  user posted image  Evo to pa je poročilo medvedkov in čebelic, ha? user posted image
Res vas je bilo lepo videti, pa tudi če tako na kratko. user posted image
Grem spat, je bil res naporen dan.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
25.2.2008 22:41:13   
kaya2007
ančka, a posodiš varuško? jaz je nikjer ne dobim, naša pa nima več časa user posted image  ima kdo kakšno idejo?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
26.2.2008 0:33:49   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Ravno sedaj sem na forumu prebrala, da lahko cepljenja privedejo do avtizma user posted image  A je to res?!?!? Pa, a ni avtizem prirojen oziroma so možgani prizadeti?

ja,baje da res,je blo tud zanč v Preverjeno...ne vem no,sej mi smo bli tud vsi cepljeni pa ni noben avtentičen,pa smo dobival sigurn slabša cepivauser posted image ...moja bo cepljena!

kai-Tjaša bo dobila tricikel za rojstni dan,od babice...tazga ki bo mel še naslonjalo za roke in podstavek za noge,tak se mi zdi najbolj primeren,da lahko tud počiva in se samo vozi naokol

petrinja-super za izpituser posted image ...jst sem tokrat naredila samo z 7 (sem jezna na prfoksauser posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
26.2.2008 7:05:33   
tejč
Jutro, Petra a in petrinja! Bravo, piflarci!!!!

In dobro jutro vsem...Maša je spet prespala noč pri nama.user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
26.2.2008 7:52:36   
petrinja
doooobroooo juuuutroooouser posted image .

ma sem prec boljše volje, če me zjutraj že sonček čaka.

Tejč-Matevž ima king size bed in mini bar že od nekdajuser posted image . no, moram rečt, da zadnje čase tudi šele okrog 4h zjutraj uleti k nama, kar je že res oh in sploh. jaz sem se to že zdavnaj sprijaznila, moj tudi, Matevž pa tudi po moje ne protestira bašuser posted image .

hvala vsem za čestitkeuser posted image . petra a- bravo za izpit-ma si pridna, veš!

super za domžale-za VSM. bomo zrihtal organizacijo! Jaz pa bom najverjetneje ta teden šla kupit letno karto za živalski vrt, ker se mi kar splača-imam dokaj blizu za sprehajat, pa še mislim da pride 30 evrov za celo leto,tako da...

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
26.2.2008 8:40:21   
tejč
Tok pocen da je ZOO? Ne vem če. KO smo se mi enkrat zanimali za to, se mi je zdelo svinjsko drago, ne vem...

Mi2 že šibava, podlaga (zelenjava, bedra) za rižoto je pripravljena, Maška ima za malico ukašeno jabolko s koščki +cimet+ ovseni kosmiči. Zajtrk je jedla.user posted image
Jaz si bom pa kar za ven vzela-polnozrnati sončnični kruh in jabolko.
Potem  pa na kavico s kolegico in po Kamniku po dolgem in počez.user posted image user posted image user posted image Mene kar razganja od sonca!!!!Morjeeee! Putka, jaz bi šla, samo ne bo šlo, prvič nam že mal časa primanjkuje, pa jaz mam še eno, Ajšo, je Borut ner bi mogu pobirat iz vrtca, ker pride tako pozno...Mah!
Kmalu gremo s kolegico še v Podčetrtek, same z otroki, pa na Dolenjsko z babi v toplice, pa v Vrsar na izlet, pa za prvomajske v Umag...JUHUHU!

Je pa tud doma lepo-spet nove fotke v albumu, če kera nima kej delat...user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
26.2.2008 9:15:13   
petrinja
http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=27.

evo tejč tukaj si lahko vse ogledašuser posted image . fotke sem pa že prefirbcalauser posted image . ma bo še bogi oči Borutuser posted image . kar začnite nabavljat metle-za odganjat fante stranuser posted image

no zdej pa šibam ven.

pa pa

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
26.2.2008 9:53:07   
Eca
Hej!

En sončen pozdravček še iz našega konca.

Berem vas še, za pisanje pa mi zmanjka časa.

user posted image user posted image user posted image za opravljene izpite. To so res lepe novice, potem že vidiš konecuser posted image študija.

Pri nas ni nič novega. Dorian še vedno sedi in dela hop hop - kot da jaha konja. Občasno tudi zaploska, ko mu je, nikoli pa na besedo. Pincetnega prijema še tudi ni osvojil, čeprav se mu včasih posreči, a to je bolj naključje. Vadima tudi pozo na vse4, pa se on samo reži.

Glede poganjalcev, trikolesnikov in "ostale krame". Mi smo kupili Marku poganjalec z okvirjem, ki ga nikoli nismo uporabljali, ker je Mark bil že prevelik. Ima pa ta poganjalec tak naslon, da lahko služi kot porivalec pri prvih korakih (zato smo ga tudi kupili). Mark ga ni kaj preveč uporabljal za namene porivanja ampak kasneje kot poganjalca. Še zdaj bi se z njim preganjal po stanovanju. Pred časom smo to zadevo privlekli na plan in namontirali tisti okvir, da damo notri Doriana. Ne boste verjele, da se mu je po parih dnevih uspelo prevrnit. Sedaj je skrit za mojim "papasanom" in čaka na usodo (verjetno bomo sneli okvir in bo prosta uporaba za oba mulca). Potem smo predlani kupili trikolesnik - tak s stopničko za nogice, pa strešico in okvirjem, pa ročajem, da ga lahko ti postiskaš. Je fajn, samo pri nas ni bilo neke velike uporabe. Če se boste odločile za nakup, prej otroka notri posadite, ker so ti okvirji malo čudni in če ima otrok bolj dolge noge, ga sploh ne dobiš notuser posted image , pa tista stopnička za noge je tudi bolj čudna, mora otrok svoja stopala čisto zvit, da jih dobi gor. Pač sprobajte, da ne vržete 50 eur v zrak. Lani smo kupili skiro (Mark ga je videl pri kolegih, ki imajo leto dni starejšo punčko, vik in krik, drugi dan sva letela v A v Toysa po Skiro), katerega uporaba še tudi ni zaživela. Mogoče bo sedaj, ko je večjiuser posted image . Za novo leto je dobil MArk traktor s prikolico na pedala. Teh pedal še tudi ni pogruntal, bomo morali vadit (sicer pa na embalaži piše od 3 let dalje, torej ima še pol leta čas, da se nauči).
Vam pa toplo priporočam sedež za na kolo (zraven še mame mal zase delajo - hujšajo in se razmigavajouser posted image user posted image user posted image user posted image ) in sicer tak, ki je za zadaj montirat, visok  (da ima glava oporo) in ima 5-točkovni pas +  čelado. Seveda je predpogoj, da imate same kolo in greste rade kam s kolesom (po nakupih npr.user posted image user posted image user posted image ).

Glede hrane - mi smo tudi po 500 eur vrgli na mesec. Že nekaj časa zbiram in vodim račune, a pri hrani ni učinka varčevanja dokler......nisem naredila jedilnik za 7 ali 10 dni, napisala gor jedi (pazim kolikokrat je meso, ribe in brezmesni dnevi), pogledala kaj imam v skrinji ali na vrtu, naredila seznam za trgovino po jedilniku. Grem samo 1x na teden v trgovino - po možnosti pošljem moža, ker vem da bo kupil samo to iz seznama. Stvar deluje. Januarja smo zapravili 200 eur na hrani, pa še zdravo smo jedli. Se pa jedilnika ne držim točno po dnevih, včasih dneve tudi pomešam, odvisno od situacije in obveznosti na posamezni dan.  Mogoče bo kateri pomagalo.

Tak, Dorian kliče. Bom še pofotkala našega poganjalca in porivača v enem - samo za predstavouser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
26.2.2008 10:10:41   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Že nekaj časa zbiram in vodim račune, a pri hrani ni učinka varčevanja dokler......nisem naredila jedilnik za 7 ali 10 dni, napisala gor jedi (pazim kolikokrat je meso, ribe in brezmesni dnevi), pogledala kaj imam v skrinji ali na vrtu, naredila seznam za trgovino po jedilniku. Grem samo 1x na teden v trgovino - po možnosti pošljem moža, ker vem da bo kupil samo to iz seznama. Stvar deluje. Januarja smo zapravili 200 eur na hrani, pa še zdravo smo jedli. Se pa jedilnika ne držim točno po dnevih, včasih dneve tudi pomešam, odvisno od situacije in obveznosti na posamezni dan. 
Eca, tole je superuser posted image . Mi tudi veliko zapravimo, ker kupujem čisto po navdihu, pa vmes na tržnico skočim in vse tako dobro zgleda. Potem se mi pa bučke cel teden po hladilniku valjajo.

Imam srečo in včasih smolo, da starši blizu stanujejo, prejšnji teden sem 3x tam jedla. In potem je doma skuhana mineštra ostala nedotaknjena. Polovico sem jo zamrznila, ostalo bom pojedla danes, če ni že kosmatouser posted image .

Mesečno gre v trgovini vsaj 300€, pa še dnevni nakupi so zraven, tako da jaz tudi bolj malo prišparam. Imam kar precej višjo porodniško zaradi bonusa in bonitete, pa mi ni jasno, kako mi bo šele nazaj v službi zneslouser posted image . Moj že zdaj poleg službe občasno prijatelju pomaga, ker ima sicer prav bedno plačo (skoraj minimalca).

Cepljenje - jaz sem absolutno za, s tem da so seveda lahko posledice. Ampak večina ki so proti, preberejo kako obvestilo na netu, pa niti ne razumejo, zakaj se gre. In ali je sploh res. Obstaja cel kup ta zaresnih člankov, v katere se pa nisem poglabljala.

Avtizem - lahko je prirojen ali pridobljen, sploh namreč ne vedo vzroka. V ZDA (in čedalje bolj v Evropi) ugotavljajo, da imajo avtisti visoke koncentracije kovin, kemikalij, toksinov, različno pač. Tako da gre zgleda res za neke vrste zastrupitev. Lahko da se dobi s cepivi, ampak v večini cepiv je najbolj nevaren ravno antigen, ostalo so pa konzervansi (npr. C vitamin, sestavo cepiv ne poznam dobro).

Prijateljica ima fantka avtista in ADD (motnje pozornosti in razpoloženja), je poslala vzorec urina na Norveško (trajal več kot mesec, da so ga analizirali) in so ugotovili, da se mu nabira nekaj iz kravjega mleka (med drugim), tako da je sedaj na dieti in je malce boljše. Da je pa z njim nekaj narobe je pa začela ugotavljati po 3. letu.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
26.2.2008 10:36:50   
Majchi
A to se o teh cepivih pogovarjate, ki so jih naši malčki že dal skoziuser posted image . Hm, jaz pri takih stvareh nikakor ne upam bit pametna in sledim večini. Torej, če se cela Slovenija oz. Evropa cepi, se bo tud naša. V bistvu niti ne razmišljam o negativnih posledicah, čeprav se zavedam, da stranski učinki sigurno so.

Eca, imaš fenomenalen sistem! Sem prov z veseljem prebrala vse, kar si napisala. Pišuka, jaz bom pa probala s tem. Čeprav midva ogromno zapraviva tud na stvareh, kot so sladkarije, sladoled, siri, min. ena Poli na teden, toasti, hrenovke,... Tisto kuhanje je še najcenejše. Pa tud jaz imam skoz meso v skrinji, ampak skoz samo za enih 7-10 kosil, nikoli se mi ne nabira ali pa da bi stalo notri. Zelenjava tud kar gre, načeloma mi ne gnije. Ne vem, kje bi človek lahko še kaj prišparal, razen če začnemo čist zategovat, to pa ne mislim niti pod razno. Če moj hoče vsak dan jest čokolado,  naj jo pač je. Sladoled oba tolčeva, čeprav se jaz precej nazaj držim. Je pa skor vedno v skrinji, tud npr. januarja. Ah...

Kar se pa poganjalčkov tiče, bova pa midva Lani zdele enga porivalčka kupila, da ga bo pred sabo potiskala, za RD bo pa tudi tricikel dobila. Za ven ji bomo pa naštimali gugalnico, peskovnik, pa mogoče hiško al pa toboganček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
26.2.2008 14:46:48   
Eca
Moj dolg:
Slikice poganjalca:
user posted image
user posted image

pa še slikice našega sedeža za večje otroke (dolg izpred pol leta) v uporabnem položaju in pospravljenemuser posted image - za prenašanje.
user posted image
user posted image

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 26.2.2008 14:48:16 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
26.2.2008 15:18:48   
Eca
Tule imate še en link za testiranje vaše "inteligence". Boste hitro vedele iz katerega foha semuser posted image . Pa nisem genijuser posted image user posted image user posted image user posted image . Samo inteligentna sem.user posted image

http://www.nevtron.si/rnlinux/test

Če bo katera reševala pa naj mi javi kako je šlo. Jaz sem čisto not padla.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
26.2.2008 15:20:53   
Eca
Pa še ta link, da ne boste rable svojih otrok poštevanke učit (ups, danes pa res pogrešam službouser posted image ).

http://www.mojvideo.com/video-ce-ti-postevanka-ne-gre/31d5c362f0d7860945b8

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
26.2.2008 16:20:23   
Putka
Uh, Ecauser posted image , so 18 sem prilezla, naprej pa ne gre... Jaz sem bolj švoh pri verskih vsebinah..

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
26.2.2008 17:20:54   
Putka
Tole mi je všeč:
user posted image

Pa še naša mula na miški, samo sedi, ker še ne doseže tal:
user posted image

Eca, sem že med geniji!!

< Sporočilo je popravil Putka -- 26.2.2008 17:30:15 >

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
26.2.2008 20:20:26   
juniorka
Bambina- Držim pesti na rokah in nogah za Grišo, da se čimprej pozdravite!user posted image
Sta namreč na infuziji, ker je spet bruhaluser posted image !

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
26.2.2008 20:37:58   
Putka
Bambina in Grišauser posted image user posted image , čimprej domov!

Eca
, javi se! Si rešila 52 k v k? Je nekaj s kartami, pa zgleda ne znam prav napisat. Helpuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
26.2.2008 20:46:54   
lex
bambina držita se, tole mu samo pomaga in bosta hitro domauser posted image user posted image

Eca tole je pa super sistemuser posted image , no zadnje čase prišparamo močno na sadju in zelenjavi, ker jo znanec vozi kot odpadek iz ene trgovine za domače živali. Pa je v vezu krompirja 1 gnil ostalo je super, ali pa pomaranče - ena malo mehkejša ostalo za OK (v mrežah) in tako sedaj dobim ogromno tega kar tamuser posted image  Se pozna v denarnici, ker tile sadjarji imajo super navite cene.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
26.2.2008 21:02:22   
kaya2007
bambina, čim prej domov! zakaj pa bruha mišek?

joj, rešujem ta test...trenutno sem jih 13 pogruntala, kakšen namig?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
26.2.2008 21:03:31   
Putka
Lex, najdražja je zelenjava! Včasih je bila v Šiški diskontna trgovina Geaprodukt, kjer si kupil recimo gajbo jabolk,pomaranč po zelo nizkih cenah (recimo 60SIT za kilo, če vzameš gajbico). Tudi zelenjava je bila ugodno. Sem privlekla 2 vreči polni avokada, manga, radiča, bučk... domov za bivša 2 jurja. Zdaj pa so jo zaprliuser posted image .

Majchi, agavin sirup (sva se zadnjič pogovarjali?) ima GI 15, ampak je treba preverit, če ni dodan kak cukr (imajo v DM, Mullerju).

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
26.2.2008 21:06:05   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
joj, rešujem ta test...trenutno sem jih 13 pogruntala, kakšen namig?
Ja, ene dva sta malo obrnjena, npr meni je bolj logično Sneguljčica in 7 palčkov..

Mene pa 66 daje, že imaš?

< Sporočilo je popravil Putka -- 26.2.2008 21:07:39 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
26.2.2008 21:49:57   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

66 knjig svetega pisma

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
26.2.2008 22:00:43   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

66 knjig svetega pisma

Sem videla, da so na čveku že rešitve napisale user posted image

Bambina, držim pesti, da bosta z Grišo čim prej doma user posted image user posted image user posted image  Ubožec mali

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
26.2.2008 22:32:35   
kaya2007
trenutni rezultat:22 user posted image  nisem še obupala!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
26.2.2008 23:05:35   
Putka
Mah ja, Rožicauser posted image . In sem hočeš nočeš pogledala, zdaj je pa konec zabave. Ampak telih 66 knjig sp ne bi pogruntala, ker tega pač ne vemuser posted image Sem pa takoj kromosome ugotovilauser posted image .

Me veseli, da smo same genijalke tukajuser posted image .

Grem spat, sem Bones že pogledala. Lahko noč.

Je nekam čudno mirno pri nas. Vesna spi v vrtcu. So šli popoldne v kino, potem na lov za skritim zakladom okrog vrtca, povečerjali in prespali v vrtcu, iskat jo gremo šele jutri ob običajni uri. Vse čestitke vzgojiteljicamauser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?