|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
26.2.2008 23:20:14   
kaya2007
končni rezultat imam 28...lahko noč!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
27.2.2008 8:08:21   
Eca
Kaya - uaaaa ti si caricauser posted image user posted image user posted image user posted image . Eh, jaz sem pri 15 oz. 16 ostala.

Včeraj je mož okupiral računalnik - popoldne, zvečer in ponoči. Sploh nisem prišla zraven, da bi še kaj pogledala. (piše neko poročilo za službo)

Putka - verskeuser posted image jaz sem samo zadnjo "versko" pogrunatala. 3 - ta mi smrdi na zodiak in horoskop, samo ne vem pravilno not napisat (ali pa se motim), pa 6 je po moje tudi s kartami, pa tudi ne vem kako to napisat. joly, jokeruser posted image

Katera pa je s kromosomi? Se vidi da na tem področju sem bolj "bosa".

Bambina -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za Grišo, da bo čimprej vse ok in prideta domov.

Juniorka - zakaj te ni bilo včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Tak, zdaj pa letim v kopalnico, dokler se še Dorian sam zabava.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
27.2.2008 8:19:57   
dodi
user posted image

Po dolgem času se vam spet oglašamuser posted image user posted image user posted image  a mi ne znese kaj preveč sedet za računalnikom.

Sedaj so počitnice in zjutraj poležim tam do ene 7 ure-res pašeuser posted image user posted image

Vida je končno pogruntala kako se vsede,Vilma pa še nič-se pa na novo znata pačiti in pokata take frise da dol padešuser posted image user posted image user posted image
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
27.2.2008 8:50:02   
tejč
Jutro, včeraj nam je net crknil, pa ga nisem tok pogrešala, ker sem bla od 9 do 17 zunaj z MAšo, vmes sva se prišli le previt in jest, je blo toook fajn.

Putka, mene zdaj zanima za tiste čeveljčke, k si rekla, da maš eno kolegico alkvaže, ki ima neke veze za Robeez al uno kopijo...Boš kaj naročila? Kaka je cena? In slišala sem, d aje med Robeez in Shoeshoes razlika, da je boljš dat mal več...A kera kej ve? Jaz sem včeraj gledala v Pikapolonico Playshoes cele usnjene, so cca. 15 EUR....

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
27.2.2008 9:10:28   
lex
Dobro jutro!

Naša mis je pogruntala kako lahko pride po celi bajti samauser posted image . Drži se za steno, stol omro in hodi lepo počasi in vztrajno. Se vidi da je Aleks na počitnicah in pol kar za njim hodiuser posted image user posted image user posted image , Sem ful vesela ker se mi ne bo treba tolko priklanjat, saj veste buši raste.

Pa Aleksu smo končno flašo vstran vzeli. sicer je malo tulil ponoči ker me je hotel prepričat naj grem na pošto po njo, pa ne gre, me lahko zaprejo pol se je pa umiril. Bomo videli kaj bo danes. Sicer je imel zvečer neki obred, da sta z atijem skup naredila kakav, ga bo pa zdaj iz skodelice pil, je pa isto.

Čav bav grem bajto skup zmetat pol pa na sončka

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
27.2.2008 9:13:33   
Putka
Tejč, sem dobila številko, pa zdaj ne vem, če ne bom kar tistih Pedipeds naročila preko neta (če se katera pridruži, bomo skupaj pošiljko naročile.

Drugače sem pa videla končni izdelek, ful mehki usnjeni copatki, v vseh možnih barvah (turkizna, roza, zelena..). Ena punčka je imela Pika Nogavičko gor...

Sem ravno poklicala gdč.Majo. Takole:
številka 0-22 - 19€
          23-27 - 22€
          28-32 - 29€

Po želji doda bremzice spodaj, sicer je semiš, ki ne drsi. Vzorček lahko pokopiraš Robeez ali ShooShoo's

Tiste Pedipeds pa pridejo preračunano v € nekje 32€ če se naroči 1 komad, če se 2 je že 26€, za 4 komade pa 22€. Kar za čevlje ni veliko.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
27.2.2008 9:17:12   
Putka
Pa še za dobro jutro! A veste, da imam prav take piškotke zraven za h kaviuser posted image
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
27.2.2008 9:41:35   
tejč
MMMMM, Putka, kakšna dobra kava, hvala. A piškoti imjao filo???? JAz sem bla včeraj na telovadbi in sem zjutraj požrla (ampak res!) 500g navaden jogurt in fuuul ovsenih kosmičev, pa še suhe slive sva z Mašo jedli. Mi manjka cukra...user posted image

Za čevlje bom še razmislila, eno varinato bom izbrala. Če pedipeds, pol une teritorialne barve najbrž, sam so mi tud ShoosShoos modelčki ful všeč. Hočeš rečt, da si loh zmisliš vzorčke kot so na linku?

JOj, Maša tok teži in me vleče...user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
27.2.2008 10:22:23   
Majchi
Putka, Tejč, jaz se vama pridružujem pri naročilu čeveljčkov. Ampak nisem čist dobr razumela, kje bi to naročile. Ena varianta je iz Amerike (pedipeds), druga je pa neka gdč. Maja? Kaj ima pa ona? Verjetno stav vidve zadnjič o tem govorile tud na kavi, pa sem jaz prešpricala.

Bambina, kaj je z Grišo? Sta v bolnici, al kaj? Močno držim pesti, da je vse ok in da bosta čimprej doma. Joj, mali lumpek, kaj vse mora skoz datuser posted image .

Jaz sem bla pa dons zjutraj že v laboratoriju, sem dala kri za pregled ščitnice in vodo, pa še ekg so mi snemal (ker mi ful pulz šopa). Izvide dobim čez par dni.
Drugače sem pa včeraj popoldne končno dobila menstruacijo. Če je to to, seveda.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
27.2.2008 10:23:46   
kaya2007
Putka - verske jaz sem samo zadnjo "versko" pogrunatala

sej ni tolk verskih...mene so športne pokopale, sploh se nisem spomnila te tematikeuser posted image  na verske je vsaj putka opozorila. no, zdaj pa že tolk veste, da boste brez problema do konca prišle user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
27.2.2008 10:24:14   
Majchi
Kaya, ti si pa super inteligentna! Oziroma vse ste ful pametne. Ne vem, a sem sam jaz zabita ko šparkasa, sama sem jih namreč samo 11 dojela. Mogoče mi še kapne kaj.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
27.2.2008 10:34:18   
Eca
Odgovori so na čveku, je ena vse rešitve gor nalepla. Majci kar pogledat in bit user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bila že pridna, sem 2 stroja speglala, zdaj pa razmišljam kako bi ven šla (pri nas sije sonceuser posted image user posted image user posted image ) pa sem zaparkirana (svak me je zaparkiral, pa "spizdil" nekam ven, pomožnosti do večera, telefon je pa doma pustiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Bo treba peš in malo rito zmigatuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
27.2.2008 10:48:26   
tejč
Bambina, poročaj ,prosim,  kaj je zdej pr vas. user posted image

Eca, pr nas tud prpeka, pa sva še not, sem sesala in Maša tud.user posted image  Zdajle pa greva en điro.
Pa hvala za razlago tisto glede varčevanja. Bomo tud mi probali, sam...Khm, khm!user posted image

Majchi, ne vem, kaj sicer se greste tole, k nisem niti pogledala, sigurna pa sem, da nisi zabita. Ti pa tud pod razno ne! Sej te poznamo, madona, kako vedno brihtno razlagaš vsa svoja videnja in vse drugo. user posted image  RES. (pa nč ti v rit ne lezem, res tko mislim)

Ajde!

Petrazg, tole so pa eni čeveljčki mogoče za Anžeta. Poglej.
http://www.mojskratek.si/gucio.html

< Sporočilo je popravil tejč -- 27.2.2008 10:52:26 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
27.2.2008 10:51:07   
petra a
Bambina-pošiljam ti celo košarico user posted image  za Griša,da se bo čimprej pozdravil in prišel domov

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
27.2.2008 10:52:08   
Majchi
Oh Tejč nouser posted image . Saj res, jebesh teste za inteligenco!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
27.2.2008 10:59:55   
petra a
eca,tejč-o kakšnem soncu in pripeki vidve tole,pr ns je oblačn (no,ja,tud to je bolš kot na obali,kjer imajo meglo)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
27.2.2008 11:00:53   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Oh Tejč nouser posted image . Saj res, jebesh teste za inteligenco!

user posted image user posted image user posted image si zajebala sistemuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
27.2.2008 11:03:27   
felicia
ojla sam na hitro se oglasim

Uroš je ok nič več se ne sliši piskanje v pljučih, dal je kri ker imava v pon posvetovalnico jutri pa še lulanje v vrečko.

Sicer me je pa zjutri zbudil ob 5.oo in ni nazaj zaspal jaz pa sem kot zombi.

Griša upam da je vse okidoki čimprej se pocajtita pa domov.

Jaz bi tudi čeveljce sam da so ugodno hehehe.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
27.2.2008 11:12:30   
kaya2007
majchi, ne bi rekla da tale test ravno kaže inteligenco user posted image  ene par je res butastih..pa če se z določenimi stvarmi ne ukvarjaš, itak ne morš vedet!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
27.2.2008 12:19:35   
Majchi
Ha, ha Kaya, jaz ga imam še kar odprtga in razmišljam. Se nočem sprijaznituser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
27.2.2008 13:02:23   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

eca,tejč-o kakšnem soncu in pripeki vidve tole,pr ns je oblačn (no,ja,tud to je bolš kot na obali,kjer imajo meglo)

Petra a, ne vem, kam si se ti preselila, no...user posted image user posted image user posted image Pri nas je sonček, do zdaj je orng sijalo, brez oblakov, zdaj so se pa že naguzili, tako da se vmes že malo oblači, pa spet sonce...

Maši sem spet dala žličko skute-bomo vidli, kaj bo...

Sva doma. Grem lupit krompir-lupljenje je vse, kar je po Montiju.user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
27.2.2008 13:14:48   
felicia
ojla
pri nas v kotlini je veter oblačno ni duha nis sluha o sončku.

Tako da danes bo en tak kratek sprehod.

gremo pa mi upam da danes kupit avtosedež končno. Ja pri nas se Uroš še vedno v lupinici prevaža okoli.

No za kosilo je pa danes čufti, in pire.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
27.2.2008 13:19:27   
rožica81
Oj!

Midva sva že doma (po super sprehodu), zdaj pa Nace spi. Je bil tako zaspan, da je brez kosila zaspal. No, pri prijateljih je malo zemlje od rožic pomalical user posted image , to je bilo pa vse user posted image  Spat sem ga pa dala kar na mojo pižamo, pa upam, da bo malo potegnil danes spanec. Sicer itak vedno štrajka in noče spat user posted image

Včeraj smo šli končno po voziček user posted image  user posted image

user posted image

Tukaj se ful slabo vidi, moj je oranžen, pa res fajn. Nace lahko vsaj normalno sedi notri, bistveno pa je, da ima sprednje varovalo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
27.2.2008 14:26:28   
tejč
O, Rožica, kul voziček! Ve Gorenjke pa sam vozičke gledate.user posted image
Jaz sem pa dons čeveljce...Putka, si vidla, od jutri naprej bo na netu še od 2-5 let čevlji. Komaj čakam, da vidim...Sam bi ble pa loh mal cenejš, no...
Sicer pa če nas več vzame, praviš, da je cenej. Pol se pa kar skup povežmo, prepričana sem, da bi še kaka marčevka ali aprilka naročila kake...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
27.2.2008 14:27:12   
Majchi
Midve sva pa noter ušle. Sva ble kakšno uro zunaj, pa piha ko user posted image . Drugi razlog je pa moja M. Me vse tok boli, da sem s hojo sam poslabšala. Oz. med hojo je še šlo, zdele se pa počutim, kot da sem Lano pred kakšno uro rodila. Bolijo me križ, medenica, sramna kost, krčev pa nimam.

Kosilo imava obe od včeraj, tko da ne mislim komplicirat. Jaz sem sicer ful čokolade pojedla namest včerajšnjih ostankov, ampak dons naj mi bo.

Juniorka, Rogljiček, dons sem prvič s sestro govorila po telefonu prek neta. Super zadeva! Še 1x hvala, da sta mi povedale za to iznajdbouser posted image .

Sestra se je zdej zaposlila v eni trgovini, kjer same bio in eko stvari prodajajo. Ta trgovina je na Notting Hillu, kjer so same zvezde doma in je že stregla Kate Moss. Njen komentar: Kate-super model my ass! Baje je vsa bleda in nikakva v razvlečenem puloverju, tko da nič posebnega. Zdej pa čaka še Madonno in njenga moža, da kaj naokrog pridetauser posted image . So ji sodelavci rekli, da redno zahajata.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......