|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
24.2.2008 21:51:22   
s u g a r
na hitro - res hitro, očka bi mal mami rad imel ob sebi - ta teden je bil dopoldan skoz na Krvavcu in jutri začne spet (ima tečaj malih mulčkov in mulčic, k jih uči boardat). Tak da my ladies ---- :)

Javim, da jutri prideva in se vidimo ob 11 ih ali nakoliko čez.

Zdaj pa by in vsem prijetne sanje.

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.2.2008 22:06:46   
Majchi
Čer bejbe!

Jaz ta vikend ful uživam. Včer je šel moj bordat na Vogel, jaz sem pa cel dan preživela s prijateljco in njenim malim. Smo šli na Zbilje, tam na kavo, sprehod, igrišče, potem pa še na pizzo, v glavnem, bil je lep dan.
Dons smo šli pa z enimi drugimi prjatli spet v center, pa mal na grad, pa mal ob Ljubljanci, na eno kavo, pa je spet minil popoldne. Zdele sva bila pa še na enem rd, smo žar oz. te srbske zadeve jedli. Ful dobr je blo.

Putka, prej, ko sva se še na pumpi ustavla, sem pa tvojga vidla. Nisem bla ziher, da je on, ko pa sem vaš avto vidla, sem bla pa ziher. Mogoče ste ble tud ve punce v avtu? Je bla že tema, pa nič nisem vidla.
Aja, ko smo glih pri avtu, naša Lanchia žre 10 litrov, pa je diesel. Ja vem, adijo pamet, ampak je tok velik in težek avto, da po mojem sploh ne more manj. Drugače sem ponorela, ko je moj iskal avte in mi je ta podatek čist na koncu povedal, ampak naj pač obvelja  njegova (nekje pač morauser posted image ).

Midve z Lano jutri prideva, že komi čakam, da vidim še naše gorenjke.

Rogljiček, jaz sem bila au pair v Londonu, ko sem bila stara 20 let. Lepi časiuser posted image . Trenutno pa ne poznam nobene, bom pa mal povprašala. Lahko pa daš oglas in narediš kakšen intervju, dokler si še v Sloveniji, da jo prej vidiš. Drugače pa je to ful dobra idejauser posted image .

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.2.2008 22:35:26   
tejč
O, Majchi, pravi vikend je bil za zunaj potepat se, ja.user posted image
Se vidimo jutri, zdaj pa lahko noč še od mene.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.2.2008 22:37:04   
juniorka
Jaz sem bila pa varuška v LJ user posted image !
rogljiček- kako pa kaj domači, kakšen je odnos po odsotnosti?user posted image  Moji so dans na enem rd izvedli, da 15. potujeva za nedoločen čas, pa ni blo komentarjev... Itak, ko pa dobijo avto z malo porabo (6l- malo, za karavanauser posted image ) v uporabouser posted image !
petrazg- ja, midva greva preverit teren na otok, tako da, če boste še na tistem koncu kaj potovali...welcomeuser posted image
sesalec... mhm, ne vem, za nos ni bil navdušen, drgč pa ne sesam, nimam tepihovuser posted image , palični je pa zakon, ker pomeni am-am
Pa sploh smo zgovorni pri nas- itak že skoz od 2m dalje, zdaj pa take besede spravi skupaj.. je dans med drugim 2x rekel knigauser posted image  Fajn je zunaj te dni, se tudi jaz boljš počutim, čeprav sem spet na ab...
eca- sem imela zobarja v četrtek, zato se nisem nič podajala na pot.. te pokličem v torek, ko mava pregled v bolnišnici, če ne bodo dohtarji našega preveč zdelaliuser posted image
indy- čestitke za zobek, mi smo po 2m dobili še tretjega! Kako pa plenice?
Vsem ostalim lep pozdravček, jutri pa lepo kofetkajte, pa ne preveč opravljat, da ne boste grdega vremena priklicaleuser posted image
Zdaj pa spat, če bo kaj iz tega...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
25.2.2008 8:33:45   
ancka1
Oj!
Mi bomo danes malo zamudili, ker bo Tevž najbrž ob 11 še v mižolah. Okoli 12 pridemo. Bomo pa komplet-z varuško. Ker imamo pač tako gužvo, da jaz vseeno delam. Ampak pridemo pa vseeno. user posted image  
Se vidimo!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
25.2.2008 8:38:01   
Putka
Sem prav vesela, če sem lahko zjutraj prvauser posted image . Dobro jutro!
user posted image

Pa še kafe:
user posted image

Ja, s Katjo prideva, že kako minutko prej v Mercator Kranj. Zdaj pa zajtrk delat, mnjami me bakalar in toast čaka (da si ga naredimuser posted image )

Majchi, mislim da nismo bili mi včeraj. Lahko da je bil moj možek na poti v službouser posted image

Lex, ne si no vse tako k srcu vzet, samo razpravljam! Saj vem, nosečnice in hormoniuser posted image . Pa predvsem sem mislila te ameriške trucke, ki porabijo čez galono (kolk je že to, 12 l?). V eni Sloveniji, razen če si gozdar res ne rabiš take mašine. Moj službeni Scenic je dizel, pa žre nekje 7L, ta se mi zdi za nov avto kar ok poraba. Sem pa direktorju predlagala, da bi hibride vozili. Nad idejo je bil navdušen, samo smo francoska firma in moramo francoze vozituser posted image

Jaz sem v povprečnem tednu porabila v službi 2-3 tanke bencina, zato pač več razmišljam o tem. Če se voziš 2 km v službo in nazaj, sploh ne opaziš teh reči.

Ančka, ko prideta, prideta. Samo ne špricat!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
25.2.2008 8:58:50   
Putka
Ker se bliža čas, ko bodo naši malčki obuli čeveljce, sem našla tale link na RR: pediped. Se mi zdijo ful udobni in mehki, pa če naročiš direkt iz USA pridejo cenejši kot če kupiš npr. Ciciban pri nas.
user posted image ali user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
25.2.2008 9:07:13   
petrazg
Evo še nas....

Z Anžetom tudi prideva dons, po vsej verjetnosti malo kasneje... bomo videli kako bo s spanjem.

Vikend smo preživeli vsi 3 skupaj, brez službenih telefonov, računalnikov user posted image user posted image user posted image ... super za nas... Anže je naspidiran kot da je na čemu, samo divja, pa pade, če ga je kdo videl in divja naprej user posted image . Stene imamo že čisto obtolčene, ker se divjak user posted image zaletava z vozičkom kot zmešan... Sem si želela takoj imeti še enega user posted image , ampak je ta takšen mali user posted image ., da me počasi kar mineva , saj še njeqa komaj mirim...user posted image user posted image user posted image

Jemo
- skoraj nič, smo na shujševalni. Mami bi morala biti pa ni, Anže pa je vztrajen... to je hec... samo mi res nič ne jemo... Očitno so nas zobki čisto uničili.

Avto - verjamete ali ne, moj dragi se je spet naveličal avtomobila user posted image ... zdržal je celih 6 mesecev (še to ne vem , če celih user posted image user posted image user posted image )...Pa se pi****, nič ne dosežem, sedaj sem se pa že sprijaznila, da eno veselje pa naj ima... user posted image user posted image user posted image Žre nam pa diesel tolk kot Majchi... kaj češ , gajba pač...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
25.2.2008 9:08:34   
petrazg
Samo ti čeveljci so pa full frajerski...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
25.2.2008 9:09:55   
tejč
O, Putka, lušni čeveljci. Sam kok se kej sezuvajo.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
25.2.2008 9:18:02   
kaya2007
lex, najina avta žreta 12 in blizu 20, tako da je tvoja neracionalnost še čisto ok user posted image  da ne govorim o čolnu user posted image  user posted image  joj, nam bi kakšen naftni vrelec res prav prišel user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
25.2.2008 9:19:12   
petrazg
Eno vprašanje... a poganjalce že imajo vaši mali... Jst razmišljam, da bi ga šla iskat. Samo muči me, da bo to še ena potuha, da mu ne bo treb se trudit in hodit...

Tejč, Putka, Lex - a vaši mali so jih imeli in kdaj so jih dobili?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
25.2.2008 9:19:14   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
joj, nam bi kakšen naftni vrelec res prav prišel user posted image

Nam pa vsaj čoln.user posted image  

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
25.2.2008 9:21:09   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
joj, nam bi kakšen naftni vrelec res prav prišel

Nam pa vsaj čoln. 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
25.2.2008 9:21:59   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Tejč, Putka, Lex - a vaši mali so jih imeli in kdaj so jih dobili?

petra, mi nismo imel ne stajice, ne hoice, ne skokca, ne...ma, nič, samo na tleh so ble. Ampak poganjalca smo pa kupli in smo zdej iz kleti gor privlekli in je taak žur za obe.
LAhko ga vidiš v mojem albumu-tak avto...

Evo, Maša teži 100 na uro...adijo

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
25.2.2008 10:25:55   
Putka
Petrazg, ja mobitel sem včeraj pri starših pozabila, pa nisem opazila, da je prazenuser posted image Imam avto, prideva kmaluuser posted image .

Vesna je dobila za dedka mraza poganjalca od Moulin Roty, ful dragega iz Kokoške. Ampak je bila že malo večja, bi prav prišel kake pol leta prej. Zdaj ga zaenkrat Katja za nos vleče (je miš), ampak bo pomoje kaj kmalu gor sedela in vogale zbijalauser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
25.2.2008 10:28:55   
Majchi
Petrazg, točno o poganjalcu sva se midva včeri pogovarjala. A veš, da obstaja en tak, ko se mu nekaj sname in potem zgleda kot neki voziček, da otrok stoji, ga drži in ga poriva, medtem ko hodi. Če me razumeš, kako mislim. Tist po mojem lahko celo vzpodbuja hojo.
Ker Lana tud že dva mesca stagnira, kar se hoje tiče. Odkar je spuzala, se samo plazi. Sicer se ves ta čas tud postavlja na noge, ampak ne hodi ob opori, ampak gre dol (na vse štiri), se premakne magar samo pol metra po tleh do željene stvari in potem se spet dvigne. Verjetno si misli, ziher je ziheruser posted image .

Putka, fenomenalni čeveljci!!! Tok so mi všeč! Ja, si bo treba omislit neki tazga, ker če jo za roke držim, bi že šibala. Pa zunaj je čedalje lepše in ko ne bo hotla bit več v vozičku, pa če bomo kje na kavi, bo kar prav prišlo, da jo mal na tla postavim in da mal šetka. Bo treba počas v nakup.

Šibam v KR, Lana se je glih zbudila.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
25.2.2008 10:50:28   
felicia
No punce lepo se mejte na kavici pa še kakšno zame spijte. Uroš je sicer boljš sam ga bom vseeno šla pokazat zdravnici kar je ziher je ziher.

Drugač pa Uroš hodi ob opori se premika ob sedežni pa ob omari, včeraj se je spustil od taburjčka se obrnil in šel do mizeuser posted image  sicer en mali korak ampak vseeno lepo ha?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
25.2.2008 12:33:28   
kjava
Felicia, P je Andreju za lička napisala Locoidon kremo. Taka rumeno bela tuba je. Jo mava še zdaj in čim ma mal suho, ga namažem in takoj pali.

Čeveljčki prek neta- kva pa vem, a ni bolš it z otrokom v štacuno, da jih proba, da se lepo oprimejo nogice?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
25.2.2008 14:40:51   
felicia
hvala kjava zdej ima spet to po obraščku

kako ste se pa mele na kavici?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
25.2.2008 17:17:01   
Putka
Feliška, sem te pogrešalauser posted image . Se pa že lep čas nismo videle, ne? Meni je bilo super, ene sem res po dolgem času videla.

No, Ančka, moram rečt, da izgledaš krasno, ene 5 let mlajša od varuške. Pomoje vaju folk takoj zamešauser posted image .

Nas je bilo kar lepo število, 9 + 9 mladičkov. Tejč, Sugar, Rogljiček, Petrazg, Majchi, Indy, Rožica, Ančka in jaz (Putka). Pa tako pridni so bili, po igralnici so se plazili, hodili in stole naokoli potiskali (Anže in Reya). Sugar je pridno fotkala, si boste lahko pogledale, ko bo gor dala. Smo bile do pol treh, ene so šle že prej.

Naslednjič pa še vsaj enkrat toliko!

Glede čeveljcev - poglejte si še tukaj, kjer več piše. Če bi jih katera naročila, pa se lahko zmenimo za skupno pošiljko. Pride poštnina za do 100 parov 20$ (nekje 15€ oz manj), pa se kar pozna.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
25.2.2008 17:22:28   
felicia
ja luštni tile čevljci ene sicer že mamo. Evoo me že tera Uroš dol z računalnika. Pa od kruha sem vsa napšacana.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
25.2.2008 17:29:17   
felicia
user posted image

evo še najnovejša fotka od Uroša

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
25.2.2008 17:33:00   
Putka
Uroš, ti si pravi lumpek! Danes v Mercatorju so bili pa tudi taki luštni otročki na kupuuser posted image .

Katja se plazi po celem stanovanju, pa mi jo Vesna prinese kot mačkauser posted image   Kolk sta luštni sestrici.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
25.2.2008 18:28:18   
kaya2007
pa so res luštni čeveljčki!!

jaz sem pa danes iskala dežnik-senčnik za naš voziček in slučajno našla tele fendi čevlje user posted image  http://www.aprica-italia.it/listaprodotti.asp?page=5&idcateg=203&firstpage=1  neverjetno kaj vse se spomnijo za nas potrošnike, me prav zanima kakšna je cena-verjetno precej navita. sem enkrat gledala njigove vozičke (aprica, ne fendi), so imeli serijo s krilci, pa je bila že tam cena ubitačna user posted image  sej sem zmešana, tolk pa spet ne user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......