Majchi
|
Čer bejbe! Jaz ta vikend ful uživam. Včer je šel moj bordat na Vogel, jaz sem pa cel dan preživela s prijateljco in njenim malim. Smo šli na Zbilje, tam na kavo, sprehod, igrišče, potem pa še na pizzo, v glavnem, bil je lep dan. Dons smo šli pa z enimi drugimi prjatli spet v center, pa mal na grad, pa mal ob Ljubljanci, na eno kavo, pa je spet minil popoldne. Zdele sva bila pa še na enem rd, smo žar oz. te srbske zadeve jedli. Ful dobr je blo. Putka, prej, ko sva se še na pumpi ustavla, sem pa tvojga vidla. Nisem bla ziher, da je on, ko pa sem vaš avto vidla, sem bla pa ziher. Mogoče ste ble tud ve punce v avtu? Je bla že tema, pa nič nisem vidla. Aja, ko smo glih pri avtu, naša Lanchia žre 10 litrov, pa je diesel. Ja vem, adijo pamet, ampak je tok velik in težek avto, da po mojem sploh ne more manj. Drugače sem ponorela, ko je moj iskal avte in mi je ta podatek čist na koncu povedal, ampak naj pač obvelja njegova (nekje pač mora ). Midve z Lano jutri prideva, že komi čakam, da vidim še naše gorenjke. Rogljiček, jaz sem bila au pair v Londonu, ko sem bila stara 20 let. Lepi časi . Trenutno pa ne poznam nobene, bom pa mal povprašala. Lahko pa daš oglas in narediš kakšen intervju, dokler si še v Sloveniji, da jo prej vidiš. Drugače pa je to ful dobra ideja .
|