|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
10.2.2008 18:14:41   
lex
Mi smo dans tud bli cel dan zunaj. Smo šli eno orng turo po gozdu, mis je bila v kengurujčku in je ful uživala, pa princ je cel dan laufal ko nor okrog, tak da bomo spali ponočiuser posted image . No mis spi že zdaj, upam da bo samo kakšno urco potegnilauser posted image

kai a veš, da če bi se moja Alina rodila na Ažetov roj dan bi morala orng pazit datume med Aleksom in Alino, ker ma Aleks roj. dan na 5.2. (itak da že daj ful študiram kolk 2 morem pri katerem napisatuser posted image , le kaj še bo ko bojo 3user posted image  - nekak upam, da bo 5.7., da bojo imeli vsi 3 petko v datumu)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
10.2.2008 19:58:00   
BAMBINA_
Kaj dogaja na Ringaraja? user posted image
Majchi jaz bi zadnje čase samo spala. Se mi zdi, da se me že pomladanska utrujenost loteva. Pa mi je vedno smešno, ko vsi pravijo, kako se razcvetijo spomladi, jaz pa v tem obdobju vedno postanem depresivnauser posted image Mogoče pa je tudi pri tebi kaj takšnega?
Ančka ful je kjut tvoj Tevž user posted image user posted image

Griša bi pa samo še na nogicah bil... ampak ga še ne zdržijo toliko časa. Avatar sem si pa zdaj zrihtala, so mi punce na čveku pomagale... sem morala nove kode trakcev ustvariti in jih ponovno naložiti. Majchi, hvala za opozorilo.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.2.2008 20:21:21   
Majchi
Ja Bambina, metuljčki veselo letajouser posted image .

Spomladanska utrujenost je pa ful možna varianta.
Še ena zelo možna je pa ta, da sem podzavestno v stresu, ker se bliža služba, ki mi ni všeč, druge še nimam, lokala ni več, dohodki niso isti, porodniškega nadomestila ne bo več, sestra gre v tujino za par let,...
Še najbolj možna varianta je pa ta, da bo menstra prišla z velikim pompom, saj je že 18 mesecev ni bilo naokrog.
Pa čestitke Griši za postavljanje na nogiceuser posted image .

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
10.2.2008 20:33:49   
indy
Čer.

Mi smo bili pa danes pri mojih starših na kosilu.Mmmmmm je pasalo.
Potem sprehod in spanje, potem spet papica in še en sprehod.Luštno.

Uglavnem pri nas še vedno nimamo zob, še vedno ne hodimo in ne kobacamo. Se pa ritensko vozimo user posted image . Pri hrani nimamo težav, le pri zelenjavi gre bolj počasi. Sadje pa nenormalno rad je. Pa tut jogurti so zakon.

Včeraj sem pa svoj štirikolesnik oprala in sedaj čaka na moj prosti čas, da se zapeljem.user posted image Kdaj bo to pa ne vem? Pomoje ob lepem deževnem vremenu.user posted image
Aja Majchi, a se pri vas že kaj vozite?
Jaz sem šla zadnjič je bilo tko noro dobro fajn.

Zdaj pa grem mojemu družbo delat pred tv. Mark spi, cunje oprane, vse zlikano, vse pospravljeno, skratka tipitopi. Saj jutri pa od začetka.user posted image

Lep večer vam želim in lahko noč.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
10.2.2008 20:45:19   
Putka
Čer babnice!

Vidim, da imamo majčice podoben okus za otroška imena. Ko sem v 1. nosečnosti komu Vita omenila, so me bolj čudno gledali.

Naša ta starejša gleda Levjega kralja z očkatom, ta mala je pa ihtava in hoče po tipkovnici mahat. Ančka, tudi Katji zelo počasi zobki ven lezejo, zgornje dlesni so že vsaj mesec in pol fajn nabrekle.

Mi smo se tudi cel dan potepali, bili pri tašči pod Krimom. Je bila čisto zgrožena, da so slike mojih otrok na internetu objavljene. Da jih ne bo kak pedofil gledal in izvohal naslov in jih kaj - prišel v živo gledat? Mislim, časi so res takšni, da je treba na take stavri mislit, ampak od slikc kot je Bambi in kaka fotka s potepanja... Mislim, da hude škode ne more bit.

Potem smo se ustavili pri prijatelju in njegovi nosečki (aprilčica), bosta imela fantka. Je prva nosečnost, se kar dobro drži, pa še malo sem jo potolažila okoli nespanja (se še spomnite, razen Lexuser posted image , obračanja z enega bok na drugegauser posted image ), pa dojenja...

Mladič bo zaspal, pa ji moram še antibiotik dati. In tudi meni že oči skupaj lezejo. Je Katja zadnje dni brez izjeme pokoci 7.50 (+/- kaka minuta)...

Pod Vodo, ponedeljek ob 11.30
Putka

Pa kje so se tisti seznami za srečanje v marcu izgubili?

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
10.2.2008 20:49:41   
Putka

10. marec, Ljubljana ali bližnja okolica, predlogi punce(Kamnik...)

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. lex
10. petrazg
11. ancka1
12. Petrinja
13. indy

14. vanesa24
15. kai1
16. Eca
17.
18.

Piknik v maju na nedeljo kjerkoli v Slo za cele družine!

1. juniorka
2. Putka
3. mogoče Rogljicek
4. mogoče BAMBINA_

5. sigurno tejč /predlagam MORJE
6. sugar
7. Majchi
8. mogoče felicia
9. lex (če ded ne bo hotel zraven pridem sama, da boste vidle moj buši )
10. dodi in moja delegacija
11. petrazg
12. Petrinja
13. indy
14. kai1
15. Eca (upam, da bo moj "za" če ne pridem sama z otroci, moj pa naj zida )
16.
17.
user posted image
Našla. Se bo še katera napisala?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
10.2.2008 20:52:27   
Putka
Dodi, vsakič pozabim. Jaz sem imela tudi Vida v planu, me je navdušila babica v materisnki šoli, ki je ravno prišla s poorodniške z Vido. Ampak ima moj bratranec eno sitno babico Vido, bi šle mojemu očetu kar kocine pokonci, če bi dala to ime. Kot Neža, ki mi je super, ampak je tako ime njegovi sestri, s katero ne govorita že leta.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
10.2.2008 21:27:31   
kai1

Putka
kai1

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
10.2.2008 22:09:41   
ancka1
Se po dolgem času malo na RR priklopim, se pa nič kaj posebnega ne dogaja. Čisto okrnjena zasedba. user posted image  No, saj je prav, da ste izkoristili nedeljo, da ne bo pomote.
Prilagam še eno fotko za vse tiste, ki študirate, zbirate gradivo za diplomsko (naša pridna rožca), itd... Če katera rabi pomočnika, je pri nas en na voljo. user posted image  Naš Tevžko ga je začelo tako svirat, da bi ga lahko non stop fotkala. Mi je notesnik na prafaktorje razstavil. user posted image

user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
10.2.2008 22:12:40   
ancka1
O Tejč, čer! A boš še kdaj v Kr prišla? Si vzamem frej!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
10.2.2008 22:24:43   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

O Tejč, čer! A boš še kdaj v Kr prišla? Si vzamem frej!

O, čer, čer. Sem toook zmatrana, ampak te pa moram pozdravt. Bom še prišla, seveda. loh se pa tud kdej pozno pop ali čez vikend dobimov Qju, bi mojga nasrala, da pridemo vsi na kufe...

Skratka, mi smo bli v pet v Nardoni galeriji-super je blo, v soboto smo po LJ centru laufaril in po bregovih Ljubljanice na Prulah race futral, v nedeljo smo bli pa pr babi in dediju. Ampak jaz pridem took zmatrana domov od naših, k se nihče ne zna kej prou obrnit in pomagat-vsi sam gledajo, moram še za ven obe jaz oblečtuser posted image . Ne vem, no, dans sem se pa pošten razp...nad mojim, ker je ko smo pršli najprej cajteng bral sto let, pol je v omari iskal ene modelčke od pred 300 let, pol je celo MAšo previl, pa malo (???) spal, pa kosilo jedel (o, ti božček!), pa spal...user posted image user posted image , jz sem pa obe imela, s tem, da še Ajša cel dan ni nič spat šla.user posted image Pol ga pa naderem, pa babi in prababi u luft sdkočjo in ga zagovarjajo, češ, revček, ima službouser posted image user posted image user posted image , babe zmešane, mi je pa pokrov odneslo in sem jim kar povedala, da naj delajo kokr čjo, da jaz pa nam niti en dan sužnja svojga dedca, da so otroc tolk moji kukr njegovi...
No, pol smo nekak zglihali debato.user posted image  ****uš, kako sem trmasta! Je zlo uredu dec, ampak ko ga pa pihne, ga pa takoj po buči dobi.user posted image Briga me!

Aja, Maška neki kašlja in me ne bo jutri.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
10.2.2008 22:27:52   
tejč
****uš, me je prou cenzuriral!user posted image

Pa sorite za napake.

Majchi, te prav razumem, slaba volja in to. Včasih res pridejo taki dnevi...Jaz sem pa dans misla, da sem najbolj boga na tem svetu, pa sem se v tolažbo spet fajn nažirala, zdaj pa imam hudiča...user posted image

Eh, grem kar spat.

< Sporočilo je popravil tejč -- 10.2.2008 22:28:58 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.2.2008 7:32:32   
tejč
Jutro.
KAj sem vas tok prestrašla včeri s tistim mojim izpadom?
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa:

user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.2.2008 7:51:45   
kai1
jutro!

Mi smo že od 6.00 pokonci. Anže že pridno capla za mano.
Tejč, nisi nas prestrašla. Jaz ti dam kar prav, da si jim povedala kar te moti in jezi.
A, še katera pride Pod vodo poleg Putke in mene?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.2.2008 8:31:31   
Putka
O Tejč, hvala za kavicouser posted image . Jaz sem šla včeraj celo bolj zgodaj spat, pred 10h. Še dobro, je bila Katja ob 7.15 že pokonciuser posted image Njo izgleda nič ne zmoti, ko se ponoči zbuja..

Tejč, smo bolj energične ženske, pa pač kdaj popenimo. Moja tašča je izjavila, da se svojemu možu ne upa nič rečt, ker mu streže spredaj in zadaj, pa ji ne pomaga nič. Ampak res nič, niti kozarca si sam ne vzameuser posted image . Še dobro, da ne razmišljamo tako.

Tudi pri nas doma smo imeli vedno odprt dialog. Priznam, je bil oče kdaj ubogi s tremi ženskami, ampak nas je znal tudi v red spravit, če je bilo treba. Moj pa sploh ni navajen, da se v hiši kaj reče. No, saj me prenaša, drugače ne greuser posted image .

Njegova mama je tudi enkrat skor s stola padla, ker sem mu za mizo rekla, da naj lepo je (glava skoraj v krožnikuuser posted image ). Ja, če ga ona ni manir naučila, ga moram pa jaz. Pri nas smo morali za mizo lepo jesti, brez srkanja in cmokanja - a ni to normalno.
Šele zadnje parkrat da pri nedeljskem kosilu (in to je enkrat mesečno), da njegov oče pri kosilu ne bere zraven časopisauser posted image Sreba pa itak tako, da je meni slabo zraven - priznam, imam en defekt.

Jaz grem s Katjo itak v BTC še par stvari pošnofat, pa bo itak treba na kavico vmes.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.2.2008 8:38:21   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Tejč, smo bolj energične ženske, pa pač kdaj popenimo.

Hvala. Lepo povedano, ni kaj!user posted image
Uživajte danes v Lj, mi imamo tako lep sončen dan, da jo bova malo kasneje (čez uro ali dve) ven odkurili.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.2.2008 8:56:34   
kai1
Putka

Njegova mama je tudi enkrat skor s stola padla, ker sem mu za mizo rekla, da naj lepo je (glava skoraj v krožniku ). Ja, če ga ona ni manir naučila, ga moram pa jaz. Pri nas smo morali za mizo lepo jesti, brez srkanja in cmokanja - a ni to normalno.
Šele zadnje parkrat da pri nedeljskem kosilu (in to je enkrat mesečno), da njegov oče pri kosilu ne bere zraven časopisa Sreba pa itak tako, da je meni slabo zraven - priznam, imam en defekt.

Ati je bil pri nas alergičen na cmokanje, kar mi je prišlo v kri. Sem svojga takoj na začetku tega kolkrtolk naučila, tako da celo njemu gre na živce, če kdo cmoka. Sicer me je pa njegova mama prav čudno gledala, ko sem mu prvič rekla pri mizi naj ne cmoka.
Branje časopisa med jedjo, ja tudi to je prinesel od doma in seveda gledanje športa. Ko sva delal stanovanje je moj možek hotel, da se iz kuhinje vidi v dnevno tv, ampak jaz sem proti, tako da sem sama naredila pol steno, da je ločen prostor. Na začetku je bil malo hud, sedaj po 3 letih mu je pa kar všeč.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.2.2008 9:21:09   
Majchi
Naju danes ne bo, ker nam pride en peč popravljat, ker se skoz gorilec izklaplja. Potem moram pa sestro okrog vozit (frizer, banka,...), ker zvečer odrine v London (user posted image user posted image user posted image ), avto je pa že prodan. Vmes enkrat bi mogla še na Ajpes registracijo na firmi spremenit, ampak bom verjetno šla jutri, ker ne bo zneslo.

Tejč, mene tud nisi nič prestrašla s svojim izpadom, sva očitno imele podoben dan. Sem jih mojmu včer zjutraj tok napela, da mi je potem še cel dan v rit lezel.
Zvečer sva pa zdownloadala Petelinji zajtrk in gledala. Je kar ok film, čeprav tok hud pa spet ni, kokr govorijo. Sem mislila, da Severina res igra v njemu, se pa samo cel film o njej pogovarjajo, pa en komad odpoje in that´s it. BV.

Me je pa dons zjutraj Lana tok v dobro voljo spravila, ker je tok lušna, ko čveka. Zjutraj je vedno ful zgovorna in potem sva še eno uro v postelji, ona pa pleza po meni, me cuka, zraven pa lalalalalala, gngngngngngn, papapapapa,... Vmes se pa skoz smeji, pa ploskat je nazaj začela, samo da ji rečem bravo, ona že ploskauser posted image .
Pa mobitel je dobila, čisto ta pravi. Saj še ne 9 mesečni otrok pa valjda nujno rab mobiteluser posted image . Ne, moj je najdu eno staro srebrno motorolo, tako ki se odpira, jo spucal in dela. Vse lučke gorijo in to je bistvo. S tem sva najinima dvema telefonoma podaljšala življenjsko dobouser posted image . Ona pa uživa, vlači za sabo ta telefon in se zamoti z njim tud po pol ure naenkrat.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.2.2008 9:21:55   
petrazg
dobro jutro...

A je bila kakšna luna zadnje dni? Sva se z mojim po telefonu tolk počla (je bil v Nemčiji), da sem mislila prvi trenutek se v avto vsest, pa it v Lj po cote... pa sem si po enem globokem vdihu premislila user posted image user posted image user posted image ...  Ne vem, pridejo takšni dnevi, ko imam dovolj vsega in težko zberem energijo... Kaj bi dala , da bi moj imel eno normalno službo in bi prišel ob  16 domov, pa ne bi rabil nič več delat... Sej ga podpiram, da ne bo narobe razumljeno, samo ob Anžetu, službi, pisanju magistrske... Potem še pa "učenje" pogovora, čustev, pripadnosti, kijih doma nikoli ni bil deležen... zdaj ima prvič v življenju družino...

Sem morala malo še jaz zamorit, mi je takoj lažje... Punce hvala , da vam lahko težim...user posted image

Pa klinc, če kdo od nepovabljenih to bere....

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.2.2008 9:24:44   
petrazg
Putka
kai1
Petrzg

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.2.2008 9:28:15   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Pa klinc, če kdo od nepovabljenih to bere....

Jaz sem se že zdavnaj nehala obremenjevat s tem, ne moreš preprečit.

Petrazg, imaš kar dela z vzgojo, ja. Ampak moški jo men se zdi cel življenje rabijo. So pa boljši in slabši trenutki.
Midva imava kar tedenska nihanja. En teden sva si ful blizu in skor zaljubljena kot najstnika, že naslednji teden bi ga najrajš k mami poslala in se obnašava kot tujcauser posted image . Ah, bo že. Važno je, da si v bistvenih trenutkih stojite ob strani in da v srcu veš, da se imata rada. Čas nam pa itak preveč gospodari, mensezdi, da je čist vse temu podrejenouser posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.2.2008 9:32:31   
kai1
Punce mene žal ne bo. Je nekaj nujnega vmes prišlo.
Lepo se imajte.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.2.2008 9:41:21   
felicia
ojla

mi smo tudi cel vikend kruzali in se predajali sončku.

Danes verjetno prideva ampak nič ne obljubim ker mogoče dobim obiske. Vsekakor pa moram iti v Mullerja po robčke itd. tako da bom tam sam ne vem ob kateri uri.

tejč- a jutri vaju tudi ne bo na naš konec?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.2.2008 9:51:48   
rogljicek
Mi smo bli pa za vikend na Dunaju, smo šli obiskat Dezovega najboljšega prijatelja  iz Makedonije. Dela za našo Iskro Tel in ima 3 tedesko izpopolnjevanje tam. Mi pa redkokdaj kam gremo in sem bila tako za, ko je Dez dal idejo. Na žalsot smo meli ful malo časa za pohajat, ampak dovolj, da vem, da hočem nazaj za več časa. Lepo mesto. Reya je bla spet tolk pridna v avtu, sploh ne morem verjet. Ko začne jamrat ji dam kaj za glodat al pa flaško, pa je dobr za neki časa.

Pa miška je dobila 7 in 8 zobek user posted image

Priznam, z Dezom je včasih tudi kar težko- je bil 38 let samec, ki je skrbel le zase in mislil na nobenega drugega kot zase. Tako, da ga moram res lepo in počasi vzgajat. Je že njegova mama naredila dobro delo, ampak ene stvari so pa zaradi samskega življenja zakoreninjene.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.2.2008 9:56:04   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

tejč- a jutri vaju tudi ne bo na naš konec?

O, to pa pridemo! Jaz moram nujno k dermatologu za tole novonastalo bradavico. Maša pokašljuje,ma, mislim, da ni hujšega, mislim za nalezit. Mal hrope. Ampak nič strašnega, mislim, da bi vse druge brez problemov tud na srečanje šle s takim otročkom. Ampak jaz kompliciram.user posted image
ZA sprehod po PST smo super navdušene, feliška, se slišimo, točno kje se dobimo, ker jaz ne vem več dobro kako in kje.,..user posted image  Drugače pa imam dermatologa v tisti novi stavbi v Trnovem, ampak menim, da je morbit bolje (zaradi parkiranja, da ne bomo mele problemov-če še kera pride z avtom), če se dobimo pred Intersparom Vič in pičimo najprej na sprehod, ha?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......