|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.2.2008 12:55:50   
Lu
Živjo še od mene!

Najprej hvala za čestitke.

Pikabu tebi ( pa čeprav malo pozno ) ti želim vse NAJ NAJ.

Maxica mi imamo za doma Škratke in so mi fajne, no. Edino mogoče malo tanke so za zdaj. user posted image V vrtcu ima Cicibanke, pri babici Superfitke, pri mami tiste zajčke. S katerimi sem najbolj zadovoljna? Mogoče prav Superfitke in Cicibanke.

Zdaj imam pa eno veliko prošnjo, ki jo upam preberete in mi svetujete. Bom kar odebelila user posted image
Bratranec jutri praznuje 30.letuser posted image  Nimam še darila user posted image Kaj povem o njem ? Avgusta bo postal očka. RAd jadra. Pomalo ga rad tudi lumpa naokoli. Je električar, zdaj v pisarni user posted image  NA POMOČ. Potrebujem kakšno idejo čimprej.

Zdaj grem pa na kosilo in še malo pospravit doma, ker zvečer pa zares praznujemo MAjin roj. dan, pa jutri tudi. Uf bo spet dela. Ampak bo pa luštno.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
22.2.2008 15:29:02   
Arabela
Še vedno sem tu..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
22.2.2008 18:54:55   
Anonimen
Arabela, pridna punca....a se že kaj dogaja ? Trebuh otrdeva ? Gibe šteješ ?

Sicer pa saj poznaš tisto pesem....

OSTANI Z NAMI, OSTANI Z NAMI DO PONEDELJKA
OSTANI Z NAMI, VSE DO BELEGA DNE.....

( Šifrer, prirejeno )

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
22.2.2008 19:40:18   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Arabela, pridna punca....a se že kaj dogaja ? Trebuh otrdeva ? Gibe šteješ ?

Sicer pa saj poznaš tisto pesem....

OSTANI Z NAMI, OSTANI Z NAMI DO PONEDELJKA
OSTANI Z NAMI, VSE DO BELEGA DNE.....

( Šifrer, prirejeno )

user posted image user posted image user posted image user posted image ,,,,,Trebuh otrdeva, gibe štejemo, zdaj upam da res počaka do ponedeljka....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
22.2.2008 21:01:41   
@lina
Zdaj bom pa napisala ful dolg post, ker moram za daleč nazaj komentirat, pa sploh ne boste vedle o čem govorim, če ne bom citirala:

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
 Ma pri vseh igračah, ne, ravno tisto je treba imeti, ki jo ima drug in obratno.user posted image
Zelo dobro to poznamo... in kako Matjaž kriči, če mu Jure nekaj vzame...ker še ni dovolj močan, Juretu dostikrat to uspe, pol ga pa Matjaž lopne po hrbtu, po glavi, kamor prileti...user posted image  Kaj pa vem, to je očitno iz vrtca prinesel, ker Jure ga pa ne udariuser posted image
Sta pa tudi oba suhca, kaj? Po mamici?user posted image  Suhca sta, samo vprašanje če po mamici... Štrajkam na aerobiko že dva meseca, ker me služba tolk izčrpa, pa še podaljševala sem prejšnje tedne, pol pa res nisem imela ne moči ne volje še za aerobiko... zdaj pa lepo izpopolnjujem naravni plavalni obroč user posted image  ker za jest pa imam voljouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lu
A vam povem kaj je danes mali naredu? Smo šli malo na svež zrak. PEŠ. In mali v eno smer je lepo hodil user posted image , za nazaj se mi je mulc metal ob tla in se zraven smejal. Jaz pa jezna kot user posted image No, potem sem ga nosila, ker se mi ga ni dalo več pobirat.
Tudi to poznamo...ko ni več zanimivo hodit, na kolena in protestira

Pikabu: Čeprav res malo pozno, vendar iz srca,
voščilnica je moja do tebe le prišla.
Ob tvojem rojstnem dnevu toplo čestitam ti,
z iskreno željo v srcu, da vse naj se zgodi,
kar ti prinaša srečo, ti zadovoljstvo da,
prijazna usoda pa še zdravja naj doda!

Vse najboljše in veliko veselja in ljubezni ob tvojih treh sončkih!

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pa vceraj zvecer me je dete nasmejalo. v temi je bilo slisati tole: duda, .... DUDA, .... najdu. user posted image
faca, to tvoje deteuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vava

Včeraj smo bili na kontroli pri nevrokirurgu. Rekel je, da je vse ok in da se vidimo čez ca 8 let, ko bo treba cevko podaljšati. Do takrat pa naj se imamo lepo in uživamo. HURAAAA!!!
user posted image user posted image  uau, kako je to fajn slišat (no, prebrat)!

Tudi mali Maji vse najboljše za tretjo svečko, da bi jo starša bolj ubogala, pa bratec tudiuser posted image  Lu, tako pač je, odvisno s katere strani gledaš, kdo koga ne ubogauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: Remy
ampak Pikabu tebi moram pa za tvoj blog prav čestitatiuser posted image - ful lepo, pa vse si zapišeš,

Hvala. user posted image To mi je res v veselje in pravi balzam za dušo. Že od nekdaj sem rada pisala dnevnike in tole zdaj mi je pisano na kožo. Pa res mi pomaga, kadar se kaj slabše počutim.
s tem se tudi jaz strinjam, samo komentirala ti še nisem...ful lepo pišeš, res!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
mogoče vas še preberem... ne obljubim pa, da se še kaj javim...
potem boš mogoče še prebrala, da vam želim čudovite počitnice!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jaz sem koma, pa učit se moram, dan D se nevzdržno približuje- me že panika grabiuser posted image

Pa herpes imam na notranji strani ustuser posted image  in me boli ko stouser posted image ,
boga Remy, upam da se čimprej pocajtaš in naučiš!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kakšne copatke imajo za doma vaši otročički?

Cicibanke, pri babicah imata pa take male usnjene (kot telovadne), z eno živalco gor, v Massu jih prodajajo...

IZVIRNO SPOROČILO: mis

@lina, kolk ml fiziološke daš Matjažu da poinhalira? Mam tega kot ti, inhalator, pa je poinhalirala nekje 3ml, pol je imela pa dost.
dam tudi nekje 3-4 ml, pa ne poinhalira vsega...P nama je rekla, naj vztrajava nekako 3-4 min, če se da....

Lu, nimam ideje...upam, da se domisliš česa pametnega...

In sedaj pričakujem, da me pohvalite, ko sem se tako potrudila za nazajuser posted image user posted image

Lep večer vam želim!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
22.2.2008 21:15:47   
Anonimen
@lina-pohvaljenauser posted image

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4831
22.2.2008 21:27:26   
@lina
Nisem pa še napisala, kaj se nam dogaja...

Mi smo ok...zdaj dva dni sem bila ful pridna, lepi dnevi so in sem začela okolico hiše urejat...pred hišo imamo en del, kjer smo nasuli zemljo, bo trava...pa je treba kamne in kamenčke ven pobrat prej, pa malo poglihat ravnino... In to mi je uspelo očistit, večino sama, kar naš oči bolj pozno pride iz službe... tamala dva sta bila pa pridna, da sem bila kar presenečena... ok, saj tavečji se zaigra, ampak tudi pred tamalim sem imela vsaj pol ure do 3/4 ure mir - malo se je igral v pesku, pa žogo si je prinesel ven, pa lopatke in grabljice je nosil po dvorišču... res, tudi po tem vidimo, kako rastejo ti mali pikeci...

Je pa Matjaž čist navdušen nad živalmi... najprej naju je danes prišla pozdravit sosedova psica, pa jo je pobožal, potem pa kazal nanjo in vpil, ko so jo poklicali nazaj k hiši... potem nas je prišel pozdravit pa še sosedov maček, ta pa sicer ni crkljivček in se ne pusti božat (kar še raje vidim, ker pri mačkah se pa bojim tiste mikrosporije, al kaj je že...), ampak Matjaž je kar hodil za njim kot tank čez vse ovire in zapreke in vpil miiii-miiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
22.2.2008 21:48:29   
frrrr
sem ugotovila, da sem pozabila par stvari komentirat user posted image

vava - nisem ti čestitala, prebrala pa sem in bla vesela kot vseh dobrih novic v zvezi z vašim Lukom... uživajta na polno!

Maxica - škratke v BC prodajajo po tanovem in lahk v živo pogledaš kako so. ima jih pa v vrtcu in doma, pa so ok. sta pa najina tamaučka zgleda res na lune, da sta bla pridna ponoči user posted image

Remy - nč zbolet! pa fajn se nauči! pridna Tinkara, ker tk pridno sestavlja in odloča o svoji garderobi user posted image

piskot - Schladming bo padel.
pikapolona - bom ga pozdravila samo zate user posted image

hvala vsem za lepe želje o lepih počitnicah... se bomo potrudili user posted image

@lina, hvalim te user posted image pa še enkrat, ker si fino okolico hiše spedenala! user posted image

Arabela - globoko dihaj!

nekaj malega ste tudi o lulanju in navajanju na kahlico. pred 18im mesecem ne nameravam navajat. je pa mali faca... sem mislila na začetku, da so njegove besede golo naključje... pa je dokazal, da temu ni tako. je nekaj zasmrdelo in sem ga vprašala: si prdnil al kakal? pa on meni prdnil. al pa sem ga vprašala: si kakal? in on jasno nazaj ne. to je bilo vedno, kadar ni bil pokakan. danes pa spet neki smrda in ga vprašam: si kakal? on pa meni JA. očitno pol ve kaj dela user posted image   dans se je že naučil rečt wc (reče vece user posted image )
zdaj grem pa res stran od računalnika... prva kitica je že padla... zdaj pa še spakirat... okrog 10ih odrinemo... in pred 2.3. me neu na spregled.
uživajte! imejte lepo vreme! bodite zdravi!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
22.2.2008 22:21:29   
Anonimen
soimenjakinja afna, pohvaljena !!!

Frrrrr - kam greš ? A sem kej spregledala ?

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4834
22.2.2008 23:23:33   
mis
grem spat, mala končno spi. Čez dan nič spala, pridem domov, ful hrope. Greva k dohtarju, ni še za Ventolin, moram štet vdihe. Ves čas je tulila, noro. V avtu nazaj grede zadremala, jo odnesem gor, slečem. spi kot top. Kašlja, se zbudi, konec... ah... ob 20:20 spat, jok. Enostavno se boji spat, ker tako kašlja. Ok. Ponovim malo pred 22h. Samo položim. se konstantno zbuja in kašlja. Dobre pol ure na rokah v dnevni jo mirim, spi, kašlja, joka. No, zdaj je slabo uro v posteljici. ah... Samo da so otroci zdraviuser posted image

@linauser posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
22.2.2008 23:39:04   
frrrr
*lina* - smučkat gremo.

Lu - darilo -> knjigo navodila za uporabo dojenčka (za hec) + kaj bolj resnega zraven npr. bon za razvajanje, masažo ali kaj podobnega.

zdej grem pa zares stran od računalnika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
23.2.2008 2:32:21   
Anonimen
frrr...hvala za odgovor, to sem dojela ja...ampak kam greste ?

a vas maloo zdražim ? takale smo pa mi imeli ob treh popoldan ........ 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 25.2.2008 8:51:47 >

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4837
23.2.2008 6:53:20   
Clody
Lina, ti žlehtnoba!! A sta to v tistem zloglasnem parku. A zdej je pa sneg padel, pa ni nobenga zunaj samo vidva?user posted image Folk najbrž sploh nima bund!user posted image

lu, kolk pa si pripravljena odštete? Za 30 smo mi kupil npr žar na plato in pribor. Kaj pa bon da si kupi kaj za ribolov ali jadranje?Kakšna huda sončna očala mogoče? To je res težko, ker bi rad kupil dobro in uporabno.

Tako, včeraj je Nejc omagal okol 22:00 v svoji pojstli in zdržou do 05:00, pa da vidimo danes.

Zdej pa šibam še mal popucat, ker dobimo naše na obisk!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
23.2.2008 6:54:07   
Clody
Frrr uživajte max, imejte sonček, veliko snega in dobre volje!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
23.2.2008 8:17:37   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas vse po starem... ati še spi, mala gleda medota Ruperta, mami pa malo pospravlja, v upanju da ko pridem iz bolnice bo še vse čisto..user posted image ... user posted image user posted image user posted image .. glih ja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
23.2.2008 16:25:37   
moci
dan. nismo prav čvekave, vidim. jejhata. user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
23.2.2008 19:42:57   
piskot
cer.

res je tale nas forum postal prava zalost. sploh ne bomo mogle vec vecerjat zraven user posted image .

evo, mi smo preziveli lep sporten dan v ratecah, ati in mami sta se gonila na smucah, dete pa na sankah in po igralih. potem smo si pa privoscili junk kosilo. smo jedli pico.

zdaj se pa fanta dajeta spat. ati je cist uturjen in bo po mojem kar zraven zaspal. mami pa pici v lajf. fajn se mejte.

lina vazicka. user posted image

mis uboga tina. upam da je ze kaj boljse.

clody noro, a ste otroka naucili spat?

arabela najboljse da stanovanje vakumsko zapakiras za tiste par dni user posted image

< Sporočilo je popravil piskot -- 23.2.2008 19:44:11 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   [Brisano sporočilo]
23.2.2008 20:15:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
23.2.2008 20:46:35   
moci
sivkamivka, a ne da? sem že razmišljala, če ste se preselili v holandijouser posted image
drugače se pa mi itak z nikomur ne vidimo, ker je kar naprej kdo bolan. za znoret. danes smo bile s prijateljicami zmenjene za kavo (z otroci), pa smo prestavile, ker zoji še vedno iz oči teče, pa bi se lahko nalezli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
24.2.2008 2:04:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Lina, ti žlehtnoba!! A sta to v tistem zloglasnem parku. A zdej je pa sneg padel, pa ni nobenga zunaj samo vidva?user posted image Folk najbrž sploh nima bund!user posted image

o seveda so bili, in se kepali, metali v sneg, plazili po igralih....je ravno ta slika, da ni nikogar na sliki....

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 4845
24.2.2008 2:08:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

zdaj se pa fanta dajeta spat. ati je cist uturjen in bo po mojem kar zraven zaspal. mami pa pici v lajf. fajn se mejte.

lina vazicka. user posted image

in ti meni važička ? A veš kolko časa ''naša mami'' ni bila v lajfu ? Sploh ne vem več, kaj to pomeni......daj ti meni malo razloži, kaj pomeni če gre skoraj 30 letnica ven, sama, brez malega človečka, ki nosi plenice ?

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4846
24.2.2008 7:57:42   
moci
jutro. pojemo, se oblečemo in gremo v živalski vrt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
24.2.2008 8:05:29   
Clody
Jutroooo!!

Dons je res krasen dan, šibamo na Pokluko, da se mal nasankamo!!!!

Uživajte!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
24.2.2008 10:10:43   
Arabela
Dobro jutro!

mi smo še vedno tu... res je krasen dan... mi gremo na sprehod (do prvega kafiča z avtom, ker mami nima kondicije...user posted image )

Lepo nedeljo vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
24.2.2008 19:33:30   
vava
u kako švoh za prebrat. Menda set res vse na sončku... Mi smo bili na kolpi (kje pa drugje) in uživali 100/uro.
Zdaj luka čofota - ta del ima čez ati, potem sem pa jaz na vrsti za uspavanje.
Takoj, ko sem prišla domov, sem pogledala, če je arabela še tu. Jutri se pa le drži mislim nate.
In pogledala sem kako je z Nalin. user posted image  Me je precej ganila njena zgodba.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?