|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
21.2.2008 13:51:31   
jst86
bodoča user posted image  za obrate!hojice mi verjetno ne bomo uporabljali.
naš se pa nič ne obrača.no iz povštra že zleze na trebuh,če pa ima ravno podlago pa ne.on bi kar hodil že.ful se na nogice upira,ampak mu seveda ne pustim.P pravi da kar sam počne brez spodbude je ok.

no mi smo bili cepljeni.o reakcijah niti ne razmišljam,ker je do sedaj še ni imel.edin zaspan je bolj,kakor ponavadi.sandra mere pri 5,5 mesecih:10230g, 71,5cm je bil pohvaljen tko da je mami kar mal zrastlauser posted image

dobila sva zeleno luč za vso vrste hrane.malo bom vseeno še počakala da bo bližje 6. mesecem ali pa da jih dopolni.joj kam gre čas?!kar ne gre mi v glavo da je moj mali Leon že tok velik fant.user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
21.2.2008 14:21:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: melani99
ampak glih razmišljam, kakšna škoda, ko nimam tukaj v bližini nobene mamice z user posted image , da bi se lahko kdaj dobile na kavici pa na kakšnem vozičkanjuuser posted image  Tukaj v našem naselju sem dopoldan menda čisto sama, vsi so v službah, v šoli...

Se podpišem.

(odgovor članu melani99)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
21.2.2008 14:23:21   
Anonimen
Aja, hojce ne mislim uporabljati. No, če bi jo že imela, bi jo; kupovati pa je ne mislim.

Jst86, to pa je korenjak! Bravo! user posted image user posted image user posted image

Kakšen lep sonček, kajne? Od 13h sva zunaj, zdaj pa sem ga kar pustila spančkati v vozičku na terasi. Potem greva še eno rundo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
21.2.2008 14:27:04   
melani99
Kako krasno vreme je danes, sva bili na dolgem sprehodu, sedaj pa še zunaj spančka v vozičku.

tianna- kak sma boge revice, ne?user posted image

grem nekaj jest, ker me kar zanaša od lakoteuser posted image

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
21.2.2008 14:35:38   
Anonimen
Mene tudi zanaša user posted image . Trenutno se bašem s palačinkami. Z Nutello seveda. user posted image

Ja, boge sva ja. user posted image

(odgovor članu melani99)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
21.2.2008 14:48:55   
NalLa
tianna jest pa ravnokar jem kruh in nutelo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
21.2.2008 14:51:31   
Anonimen
Ah, kaj bi brez Nutelle?! user posted image  Obožujem jo. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
21.2.2008 14:51:49   
NalLa
Kaj že vse poizkušate z GH? Jest še ne pa, bo jutri star 5m. Pa ful kaže interes, da bi jedu. Sem ga hotla samo dojit do 6m, ker sem mela jest ful alergije, zdej pa ne vem več. Itak smo zvečer začeli dodajat aptamil, ker smo ugotovil, da premalo poje in se zaradi tega zbuja. Pa ne da bi mela mleka premalo, samo gospodu se ne da vlečt, po flaški pa tako lepo teče.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
21.2.2008 14:53:49   
NalLa
Sem bila danes v h&m-mu in sem spet zapravljala. Sem mu kupila kavbojke in dva bodija in eno majčko. Sebi ploh nič več ne kupim,samo še Lanu. Kaj se vam tud to dogaja?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
21.2.2008 14:54:42   
Anonimen
NaILa, pa kaj sedaj ti spi celo noč, glede na to, da si mu dala AM?
Mah, ta GH... Je joška bolj praktična. user posted image  Sej mu vsake toliko naredim kakšno kašico, ma to je tako majhna količina, da nič ne pomeni.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
21.2.2008 14:56:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa
Kaj se vam tud to dogaja?

Ja. user posted image
Čeprav zdej en dan moram nujno kej kupit zase! Npr. kavbojke, kakšno majčko.. Vse kavbojke so mi preširoke. Sej v Sportino hodim že 3 mesece, da bi si jih kupila, pa še sedaj nisem šla... user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
21.2.2008 15:05:18   
NalLa
ja, za malenkost bolš je zdej spanje, ampak to prakticiramo šele ta teden, bomo vidli, kako bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
21.2.2008 15:06:24   
NalLa
tianna, kaj nisi ti svetla? A je kodo drug na sliki

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
21.2.2008 15:16:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

tianna, kaj nisi ti svetla? A je kodo drug na sliki

Jaz sem jaz. user posted image  Samo nisem več blond.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
21.2.2008 15:36:30   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: melani99

Pozdravček!
kakšna škoda, ko nimam tukaj v bližini nobene mamice z user posted image , da bi se lahko kdaj dobile na kavici pa na kakšnem vozičkanjuuser posted image

meni pa mamice skozi govoijo, da bi mogle skupi vozičkat, pa nimam avta do pomladiuser posted image sem zmenjena z kolegicami in eno iz bolnice (ki smo bile skupja) da bomo začele skupi vozičkat spomladi-komaj čakamuser posted image
jst user posted image user posted image user posted image za korenjakaaaaaauser posted image

BC boni  jih bojo konec tega meseca pošiljali. vsake 6 mesecev! js sem prejšnjič dobila skori 30€, ta mesec pa mora bit tudi neki tazgauser posted image
tianna če boš pla kupovat kavbolke, tuki v portorožu imajo ful dobreuser posted image user posted image user posted image (to pravim zato, da prideš sem na te konce)user posted image

obračanje Enej se že 3 dni brez problema v sekundi obrne iz hrbta na trebušček in ko se naveliča, se spet sam obrneuser posted image
hojice verjetno ne bomo uorabljali
danes je pojedel kašico iz slive in mu je bila fulll všečuser posted image

sem pojedla kosilo kr tuki pred računalnikom, zdaj pa se grem pripravit na 2. rundo sprehoda (se nama še dragi pridruži, ki pride zdaj iz službe)

aja sem pogledala še ostale albume (duska in škorpion)user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
21.2.2008 16:59:02   
nena80
Se vam samo na hitro javim, je mali zaspal in upam, da imam vsaj 20 min za sebeuser posted image  
Je dobil ponoči še on vročino, se je vrjetno revček nalezel od mene, pa zabit nos, tako da smo imeli spet kričanje, ko smo čistili noskauser posted image ......Kje je pomlad pa poletje, res komaj čakam, da pride in da minejo ti prehladi, sem takšna kot bi me vlak povozil...
Sem se morala malo potožituser posted image , se takoj bolje počutimuser posted image ....

No v glavnem ne uspem slediti, sem kar user posted image  ko sem videla na kateri strani smo žeuser posted image , tako da ne morem nič komentirati, ker ne vem o čem teče debata, bom brala za nazaj dokler se mali ne zbudi....

Pošiljam en lep pozdrav vsem mamicam in njihovim sončkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
21.2.2008 17:18:53   
LINA31
Tudi jaz komaj čakam, da bo pomlad in da tele malčke začnemo manj oblačiti. Meni gre to najbolj na živceuser posted image user posted image . Sva bla z Žanom slabo urco zunaj, ampak je na koncu že protestiral v košari.
Pol pa je še serviser za pomivalni stroj prišel in mi vse nasvinal. Groza.
Žan je bil zdele full nekja že znerviran, tako da malo spi. Bomo videli kako dolgo.

Dopoldne sem bla mal na orbitreku. Joj...še vedno sem čist brez kondicije.

Naila...tudi jaz večinoma kupujem za Žana. Čeprav full rada kej pogledam po katalogih od Otta. Mi imajo fulll hude stvari. user posted image  Imam plan, da najprej shujšam, pol pa si kej lepega kupim...kakšne hude kavbojke. No, za Valentinovo sem dobila zlate superge (da se pohvalim), tako da nekaj novega le imam.user posted image user posted image

jst86...imate pravega težko user posted image kategornika

lepi so tile naši septembrčki

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
21.2.2008 17:24:15   
Anonimen
Dan!

Končno sem usposobila internet.....sem bila 3 dni v temi.....skoraj bi se mi zmešalouser posted image

Midve sva še vedno bolani, še vedno počivava. Meni je uspelo, da sem se izognila mastitisu....user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
21.2.2008 17:29:17   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti
Midve sva še vedno bolani, še vedno počivava. Meni je uspelo, da sem se izognila mastitisu....user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
21.2.2008 17:58:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

tianna če boš pla kupovat kavbolke, tuki v portorožu imajo ful dobreuser posted image user posted image user posted image (to pravim zato, da prideš sem na te konce)user posted image

user posted image  Ja, sej hodim v Sportino že 3 mesece. user posted image  So jih že prodali. user posted image

Aja, kako si mu napravila kašico iz sliv? Iz suhih?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.2.2008 18:35:25   
lemavrica
Ojla

sem pregledala vaše slike, luškani user posted image

Midva sva bila pa danes na enem fajn sprehodu z Zvezdo. Ful je bilo toplo, ko bi se tole vreme nadaljevalo.

Sandra user posted image  za nogico v ustih

Sem dodala nove slike v album. Geslo je na google skupini.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 21.2.2008 18:39:55 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.2.2008 19:02:05   
Pikica pokica
Se še na hitro javim, preden "švignemo" na primorsko.
Danes je bil res lep, sončen dan in Celjanke smo spet zasedle pol Celja user posted image . No, če že ne pol Celja, pa pol lokala, kamor smo šle na kavico user posted image . Je prav fajn, da nas je tukaj tako veliko.

Lepo se imejte čez vikend, v nedeljo bom pa fejst gledala po Portorožu, če bom katero primorko prepoznala user posted image  user posted image  user posted image .  Se bomo na hitro ustavili, potem gremo pa še v Italijo. ( bomo zarevn vzeli še kolegico, ki je iz Izole, da nas bo vodila user posted image ).

PA PA

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.2.2008 19:51:03   
aljab
Čer...
Mala spančka, jaz pa se psihično pripravljam za likanje. Že en teden....
Danes smo se Celjanke res načvekale. Po vseh pravilih bo moral bit jutri dež.

Nefretiti smo te pogrešale.

Uživajte!

Aja tud jaz sm dodala nekaj fotk v album...geslo veste kje....

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
21.2.2008 20:30:00   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Aja, kako si mu napravila kašico iz sliv? Iz suhih?

kar fruteka sem mu dala, ker se v trgovini ne dobi še sliv (razen suhih) in prej sem šla v DM s tem namenom , da mu kupim še kakšen frutek iz sliv in jih niso imeliuser posted image ...sem mu dala prej spet korenček in bučke, za desert pa še bananouser posted image

videla sem, da imajo od hippa griz z čokolado...ma kaj to lahko jejouser posted image user posted image user posted image user posted image

smo bili na sprehodu, pa me je dragi še v mignon na sladoled peljal in Enej je bil prava atrakcija-se je smejal na ves glas, pa vriskal je...tako da so se italjani, ki so sedeli eno mizo stran kar zaljubili v njega (sem poslušala njihove komentarje)user posted image je bila gospa čisto navdušena, ko se ji je nasmejal :glej, tudi meni se je nasmejal, jeeeee (v italijanskem jeziku)
pikica pokica !!!!! javi se mi na ZS, da se zmenimo da se vsaj na kaki kavici dobimo (še ena septembrka se nam verjetno pridruži)user posted image če ne pa-saj veš kako izgledamuser posted image

vsi bubančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nefretiti user posted image
lep nasmešek!!!!!
dragi kopa Eneja, js pa grem pod tuš

lep večer mamice user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.2.2008 20:59:32   
Anonimen
Ojla!

Da se še jaz malo javim. Sem zadnje čase malo lena za pisanje, pa še otroci imajo počitnice.

Naj prej čestitke...user posted image user posted image user posted image .... za nove zobke in lepe mere naših septembrčkov, Nefretiti - tebi, da si spet on-line in zdrava, prav tako tudi za vse ostale, ki ste bile virozne.....mogoče se še kaj spomnim do konca posta.

Že vem - čestitke tudi vsem nam, ki smo na dieti. user posted image user posted image user posted image  Edino Nefretiti nas nekaj zavaja s slikicami v albumu.....user posted image user posted image user posted image

Moj Jure je včeraj začel smučarski tečaj (končno) in full uživa. V soboto pa imajo tekmo. Sandra, če prideš v MB, nas v soboto ni - bomo na Pohorju.

končno imamo datum za Olimje. Gremo 7. marca na podaljšan vikend. Komaj čakam. Včeraj sem malčku kupila Fredov obroč pa, da ga končno vržemo v vodo.

Vas je kaj mučila luna???? Moj Matija je hotel bit celo noč priklopljen. Šele danes sem videla kako je , ko malčki ne spijo. Full sem crkjena tako, da grem hitro spat.

Zdaj pa grem gledat slikice.

Mi imamo tudi nekaj novih v albumu.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?