|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.2.2008 9:56:57
|
|
|
|
melani99
|
Pozdravček! Jaz si že kuham drugo , ampak glih razmišljam, kakšna škoda, ko nimam tukaj v bližini nobene mamice z , da bi se lahko kdaj dobile na kavici pa na kakšnem vozičkanju Tukaj v našem naselju sem dopoldan menda čisto sama, vsi so v službah, v šoli.... Moja si je privoščila počitek po zajtrku, na srečo je po cepljenju kar ok, ni nobenih težav, razen kar je bila snoči sitna ko mali , ampak mi je kljub temu spala celo noč, danes do pol 8 zjutraj. Mam jaz očitno kar , da mi prespi celonoč, brez zbujanja. Ko berem, kako vam vaši včasih poniči malo zagodejo, se mi kar smilite. Sem pa od včeraj, ko so Melani stehtali, kar malo žalostna, sem pričakovala, da ima vsaj 5 kg, ima jih 4,60, ampak je pediater rekel, da je še kar ok njena teža, jaz pa se kar ne morem nehat obremenjevat s tem Pa še od P sem šla tak flapirana, nič mu ni bilo za prav, vedno poslušam eno in isto- da preveč prehiteva v razvoju, no ko sem ga pa vprašala, kaj lahko naredimo glede tega, pa mi tudi ni znal povedat nič drugo, kot da pustimu času čas Debata je tudi nekaj tekla o hojicah: mi jo verjetno bomo uporabljali, vsaj tako se je naš ati odločil, kaj pa vem, jaz sem kar v precepu glede hojice; eni pravijo tako, drugi tako...ne vem. Poskusli bomo, dolgo ji verjetno tak ala tak ne bo zanimiva, ker se vsega hitro naveliča. vsem novim zobkom škorpion- čestitke za selitev pikica pokica-ta fora, da z žličko potisneš jeziček navzdol, res deluje- hvala!!! za spremembo ostane več hrane v ustih, kot pa na slinčku Tako, sedaj pa grem delat čežano za Melani, pa kavico še moram do konca spiti. papa
|