|
RE: septembrke 2007, 2.krog 21.2.2008 21:49:43
|
|
|
|
december06
|
Čer. Duskamb sem šla na RR z namenom, da pogledam, kaj si danes dobrega spekla, pa nič. Ja, ni blo cajta, ko imate počitnice? sonce, si me prav nasmejal s tvojimi načrti, kako v posteljo zvečer. Pa veš, da ni slaba ideja. No, ja, moj se bi ob taki uri že skor zbudu za na šiht. celjanke, se vam bom v bližnji prihodnosti pridružila na sprehodu. Sporočte, kdaj se kaj dobite naslednji teden. Čeprav bi nama bolj pasala kasnejša ura, pa vseeno. Da se spoznamo. jst86 za korenjaka. Mislim, da je prvi med septemberčki. Ma, kar ne morem verjet, da je lahko med takšna razlika, pa je moj rojen dan za tvojim. NaILa, jaz sploh ne vem kdaj sem kaj zase kupila. Pa sploh nič zase ne pogledam, oči mi vleče samo na otroška oblačila in obutev. Ja, mislim, da sem si jaz nazadnje kupila nekaj nosečniških oblačil. Te so najbolj nove. Zgleda, da bom morala zopet zanosit, da bom mela kaj zaoblečt. . To je bila res samo šala. Sicer pa, če prej ne, bom si morala maja nekaj kupit, ko bomo imeli krst. Drugače pa odkrito povedano, da se mi za sprehode, sploh ne lubi kaj preveč rihtat. Sem večinoma v trenerki in kavbojkah. No, pa saj bom hiter zopet v službi, ko bom lahko trenerko malo pospravila. Zdaj grem pa prelistat kataloge za poletna letovanja, da pogledam kam bomo šli na morje. Imajo kar popusta za zgodnje prijave. Se kar splača.
|
|
|