|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
21.2.2008 21:03:07   
zvezda71
Mi4 Lemavrica,jaz in najina kralja smo bili danes na dolgem sprehodu po sončku je bilo res fajn, upam, da bo vreme trajalo. Naš user posted image  je bil po sprehodu tako zmatran, kot da bi on mene v vozičku voziluser posted image , da je cel večer spal, sem ga umila oblekla v pižamico se je priklopu, vlegel v posteljico in spet zaspal. Upam da do jutra. Jutri gre z mano v mojo službo na sestanek, je tašča zbolela, se je viroze zgleda od user posted image nalezla, bogauser posted image  in ga ne more čuvat.
Lahki in mirno noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
21.2.2008 21:11:00   
uska
Čer,

Dan je spet minil čisto prehitro. user posted image  je danes bolj malo čez dan spal, no pa mi je kljub temu nekaj malega uspelo postoriti doma. Celjanke smo dvakrat kofetkale... in na prvem kofetkanju prišle do sklepa, da bi bilo fajn če bi sineti trenirali plavanje ali odbojko na mivki, punčke pa ples. user posted image user posted image user posted image  Jorja naslednjič se nam pridruži!

Naš user posted image  še nima zobkov, pa tudi iz trebušča na hrbet se še ne obrača. Zato pa rad "poje" in glasno čveka.
Jst86, tvoj pa je korenjak! user posted image user posted image user posted image

NaILa, jaz sem si od zadnje nosečniške obleke kupila samo ene čevlje z ravnim podplatom za sprehode in čisto nič drugega. user posted image  Sem ravno razmišljala, da moram pod nujno iti v šoping. user posted image  Aljab, ti si imela danes ful dobre kavbojke. Kje si jih pa kupila?
Glede hrane, moj user posted image  bo drug teden 6 m, pa sem mu do sedaj samo za košto dala malo jabolka in korenčka, ne kot poln obrok. Tako da drugi teden šele začnem z GH. Se strinjam s Tianno, joška je tolk praktična zadeva. user posted image

Nana, December, po moje nas ima večina take otročke, da notri spijo glih ene 10-20 min, zunaj pa lepo zdržema uro ali dve. Moj je isti, tako da sedaj doma naredim kaj le, če ga zraven nosim in mu razlagam kaj delam.

Sonce78 bom pa drugič kaj spekla, danes nisem dovolj zgodaj prebrala. Super, da smo se končno vse spoznale.user posted image

Bodoča, Baby Center je v Planetu TUš. In user posted image  za obrate. Sandra pa tvojemu Eneju tudi.

Pa še to, na http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=24823 je objavljen članek z naslovom Gibalni razvoj od rojstva do samostojne hoje. V njem boste meddrugim našle tudi en  strokoven pogled na hojco.

Lahko noč.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
21.2.2008 21:29:49   
Naty 76
Dober večer mamice. Malčki že spijo?

Mi smo preživeli prav lep dan. Pri babici in dediju smo jedli kosilo, jaz sem vmes skočila v shoping (v C&A-ju imajo prav luštkane stvari za pomlad in se jim seveda nisem mola upret), z babico sva se sprehajali, obiskali smo pra- babico in pra-dedija, Jan pa je pomagal dediju na vrtu. Pa kaj zato da sem domov pripeljala enega velikega umazanca, glavno da je užival.

Ko so otročki zaspali sem se pa spomnila da se mi dragi sploh še ni oglasil. Zdaj me že skrbi. Tako me ima da bi ga poklicala, pa ga lahko samo zmotim na kakšni poslovni večerji. Bom videla, malo še počakam, potem pa attack.
Jst kakšen korenjak je tvoj Leonuser posted image . Piši mi na ZS kdaj boš imela čas.

Celjanke prav luštno se imate da se takole dobite skupaj. Me vzamete zraven ... imam štajersko kriuser posted image .

Pogledala sem še ostale albumčke. Kako lepi nasmehi, velike vesele očke, ....

Grem pogledat če je kaj pametnega na TV, potem pa v mižule.

user posted image

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.2.2008 21:30:53   
Anonimen
Dober večer!

Da se vam še jaz javim po dolgem času. Tokrat iz Ptuja. To je tudi razlog zakaj me na srečanju Celjank ni bilo. Morala sem iti malo v svojo rodno mesto..no vas. Me je včeraj kar malo zgrabilo, ko sem se peljala proti bivšemu domu, jej je tu tako fajn, komaj zdaj vidim kako ga v bistvu pogrešam. Ampak že mora biti takouser posted image . No, jutri se že vračava s tamalo, saj tudi najinega atije že ful pogrešava pa upam, da tudi on kaj naju.
Danes sem tudi tamali dala prvič rižolino pa nisem vedla s čim ga pripravit pa sem kar aptimil naredila pa malo sladkorja not dala, ker je bilo vse skup tako čudno grenko. No in je popapcala malo več kot 50 ml, samo po tem, ko mi je že izpraznila obe joškiuser posted image . Tako, da bomo vidli kako dolgo bo danes spala. Joj kako že pogrešam to, da bi prespala vso noč. Ko bo pa se nehala zbujat zaradi lakote pa jo bodo začeli matrat zobkiuser posted image .

No Celjanke, upam, da se kmalu spet srečamo na naslednjem shodu, jutri pa uživajte, jaz se bom prepozno vrnila, da bi vam pridružila. Verjamem pa, da bo za vikend prava veselica z vozički po Celju. Moram mojemu rečt, da gremo malo na tržnico, mi je ful fajn tja ob sobotah it oz. nasploh v center.

Lep večer vsem!

(odgovor članu uska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.2.2008 21:49:43   
december06
Čer. Duskamb sem šla na RR z namenom, da pogledam, kaj si danes dobrega spekla, pa nič. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, ni blo cajta, ko imate počitnice?

sonce, si me prav nasmejal s tvojimi načrti, kako v posteljo zvečer. Pa veš, da ni slaba ideja. No, ja, moj se bi ob taki uri že skor zbudu za na šiht.

celjanke,  se vam bom v bližnji prihodnosti pridružila na sprehodu. Sporočte, kdaj se kaj dobite naslednji teden. Čeprav bi nama bolj pasala kasnejša ura, pa vseeno. Da se spoznamo.

jst86 user posted image user posted image user posted image user posted image za korenjaka. Mislim, da je prvi med septemberčki. Ma, kar ne morem verjet, da je lahko med user posted image takšna razlika, pa je moj rojen dan za tvojim.

NaILa, jaz sploh ne vem kdaj sem kaj zase kupila. Pa sploh nič zase ne pogledam, oči mi vleče samo na otroška oblačila in obutev. Ja, mislim, da sem si jaz nazadnje kupila nekaj nosečniških oblačil. Te so najbolj nove. Zgleda, da bom morala zopet zanosit, da bom mela kaj zaoblečt. user posted image user posted image user posted image user posted image . To je bila res samo šala. Sicer pa, če prej ne, bom si morala maja nekaj kupit, ko bomo imeli krst. Drugače pa odkrito povedano, da se mi za sprehode, sploh ne lubi kaj preveč rihtat. Sem večinoma v trenerki in kavbojkah. No, pa saj bom hiter zopet v službi, ko bom lahko trenerko malo pospravila.

Zdaj grem pa prelistat kataloge za poletna letovanja, da pogledam kam bomo šli na morje. Imajo kar popusta za zgodnje prijave. Se kar splača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.2.2008 21:50:20   
december06
Aja, pa slikice in vaši user posted image so vse za en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.2.2008 23:00:43   
Anonimen
Čer

No končno smo končali z inštalacijo in....JAAAAA....VSE DELA......jupiiiii.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma.....jaz sem preveč zasvojena z internetom. Še moža sem po internetu kupila user posted image

Sandra.....kje dobiš te bone za BC?! Nisem brala nazaj....

Duška.....kaj vas zavajam?!.user posted image ....priznaj, da izgleda dobrouser posted image ......to imam v bazi, da pokažem kakšne izmišljotine jaz kuham mojemu možeku.
On je navdušen....ampak naj povem, da sva poročena šele dobro leto.....Bomo videli, kaj bo čez kakih 10 let user posted image

Celjanke: komaj čakam, da se malo pozdraviva. Nžika še vedno kašlja, meni pa se je vnetje grla in nosne sluznice prestavilo v ušesa. Imam stalno občutek kot da moram izravnat pritisk.....čudno je user posted image
Drugače pa imam že pripravljeno opremo za aerobiko.
Danes sem kupila knjigo Tek za začenike.....rabim malo stimulacije.....in sedaj že komaj čakam jutri, da jo začnem brat.

Tehtnica pa pokaže manj kilogramov.user posted image Najmanj 2. Pa ne jem ravno po 90 dnevni dieti ampak ločujem, predvsem pa ne jem sladkarij. Ponavadi mi je od 90 dnevne diete ostal samo še OH-dan user posted image vsak dan user posted image . Ampak....tokrat sem možeku obljubila, da bom shujšala, ko pride prvič domov. Torej imam še 6 tednov časa.

Veste kaj razmišljam.....da bi se postrigla. Sedaj imam spredaj lase do ramen, zadaj pa močno daljše. Pa sploh ne vem, kam naj se grem postriči, ali obstaja kakšen frizer, ki zna dobro svetovati.....Celjanke?!

Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.2.2008 23:02:36   
guppy
Ooooo, čvekice user posted image

Spet mi ni ratalo pozorno brat, sem pa uspela pogledati 3-4 albume. Naty, prav različna sta si, takoj vem, kdo je kdo!
user posted image user posted image

Že par dni se spravljam, da bom objavila slike M&M, pa jim imam še v fotoaparatu... se bom probala čez vikend lotiti projekta. Na nas je luna OBUPNO vplivala, danes sta se drla dobesedno ves dan. AJAO!

Pozdravček in lahko noč,
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.2.2008 23:03:53   
Anonimen
Ste videle akcijo v BC.....recimo za tegale Tobija http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168209
žTega so pa resno veliko znižali.

Jutri bo znišan Maxi Cossi Priorifix v dnevni akciji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.2.2008 23:25:47   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Ste videle akcijo v BC.....recimo za tegale Tobija http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168209
žTega so pa resno veliko znižali.

Jutri bo znišan Maxi Cossi Priorifix v dnevni akciji.

user posted image user posted image user posted image Ja, mi smo kupil tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173709, pa mi je čist ok, pa še cena mi je napram drugim ok, in fajn je, da je iz nekega materiala, da ni "vpojno" blago in otrok naj nebi se potil v njemu, ter če npr. otrok kaj polije, da takoj ne vpije in se lepo pobriše....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.2.2008 23:26:32   
december06
Za bone od BC ne vem, za v Pikapolonici pa smo jih že dobili v začetku meseca in seveda smo jih že porabili.

Nekaj sem gledala kataloge za morje. Velika izbira. Tudi pri cenah. user posted image Ve katera za kakšen ugoden najem apartmaja (4+2) na Hrvaškem, v Kvarnerju ali otoku Krku?

Pa mirno noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.2.2008 23:29:34   
nena80
no še enkrat  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173709

nočko vsem

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
22.2.2008 7:18:22   
bodoča
dobro jutro, jaz sem že pri prvi kavici. user posted image  

za mano je grozljiv včerajšnji popoldan in noč. sama sebi bi najraje podelila plaketo najslabša mama na svetu. zakaj, zato ker mi je včeraj popoldne mali padel iz postelje. dala sem ga za sekundo na sredo zakonske postelje, se obrnila in iz predalnika vzela bodi, pa je že bil na tleh, padel je na trbušček. bošček sploh ni zajokal, pol ko sem jaz zakričala je planil v jok. no hvala bogu je vse vredu in ok, samo lahko bi se pa slabše končalo, ma ne dam ga več iz rok.
sem mu dala obkladke, pol pa sma letela k dežurnemu, je bil tak prijazen, celega ga je pretipal in pregledal, pol mi je pa rekel; gospa, ne se sekirat, dojenčki prenesejo padec bolje kot odrasli, ker so tako "gumjasti" še.je pa res, da se je mali 20 minut po padcu že smejal in "norel" ko da nič ni bilo.

srečna sem, da se je dobro končalo.

mojeustvarjanje

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
22.2.2008 8:24:50   
surya
Bodoča, boga! Kak si se mogla ustrašit... Sam, da je vse o.k.. Sploh pa nisi slaba mamica zaradi tega! Kaj nas vse še čaka user posted image .

Sandra, mi smo včeraj dobili prvi zobek user posted image . Vidim, da je prava poplava zobkov. Otročki rastejo...

Bravo, vsem, ki ste na dieti! In naj čim hitreje mine user posted image user posted image user posted image .

user posted image  Še eno vprašanje za tiste, ki mate otročke, ki so na kaj alergični..
Mojemu fantku se je že v preteklosti večkrat po ličkih kakšen flekec oz. pikice spustil, pa nisem kej velik pažnje polagala user posted image . Tudi na svojo prehrano nisem nič pazila. Sedaj pa počasi uvajava GH. Nekje prejšnji teden sem opazila na konolčkih takšne hripave lise (kot lišaji). Pa tudi kdaj ima za ušeski par pikic. Ampak niti približno, ne vem, po kateri hrani. Najbolj mogoče se mi zdi, ko jaz jem svinijino.
Kako se sploh pokaže alergija?

Imamo pa itak v ponedeljek cepljenje, tako da bom vprašala tam. Ampak se mi zdi, da največ zvem od izkušenih mamic. Že vnaprej hvala!

Lep dan vsem!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
22.2.2008 8:30:03   
NalLa
bodoča ne se sekirat. Moji sestri in njenemu možu je padel dojenček ponoči iz pojstle, ko so skupaj spali in je bil star šele kakšen mesec. Seveda je naredila paniko in jo je blo ful strah, da bi si kakšno lobanjo počil, al pa kaj takega. Zato so šli na urgenco in jo je zdravnik pomiril in rekel, da brez da bi tamalga slikal ve, da si z glavico ni nič naredil, ker imajo baje dojenčki takšen refleks, da ob stiku z trdo podlago nagonsko dvignejo glavico. Sicer ne vem če je to res (aljab?), no ampak mali (veliki) je danes star 21 let in je popolnoma normalen fant.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
22.2.2008 9:35:34   
jst86
bodoča nisi slaba mama.te je pač presenetil-tebe zdaj,nas pa to še čakauser posted image .če ne prej ko se bojo začeli postavljat na noge,itn.

mali je imel "reakcijo po cepljenju"-ponoči sva dežurala od 1h do 3h.upala sem da bom mal potegnil zjutraj pa je bil že ob pol sedmih auf.

naty se ti je možek oglasil?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
22.2.2008 9:46:49   
Naty 76
Jutro.

Klic ki sem ga včeraj čakala ... ga ni bilo .. ker se je kako uro zatem user posted image  pojavil doma in me presenetil.

Tokrat sem po dolgem času vstala on 3h ker je Žan hotel papat. Res nisem več navajena tega, ker sem bila zjutraj ob 8ih ko smo se potem vsi zbudi, čista koma. Danes bomo doma da kaj postorimo po hiši in se gremo jutri lahko potepat. Tia je že skopana, Žan bo zdajle ko se zbudi. Cela kopalnica je bila mokra, mala je tako vriskala in otepala z rokami. No, seveda, ker je bil zraven Jan in je nanj čisto nora.

Bodoča Jan je padel direktno na glavo ko je bil star 8 mesecev. Bili smo na morju, malčka sem dala atiju, jaz pa šla pripravit mleko ker smo hoteli v mesto na sprehod in sladoled. Ne vem kaj je bilo v tistem trenutku atiju da je Jana namesto v voziček posedel na stol. Mali se je hotel stegnit za njim in tresk, padel je direktno na glavo. Jok je bil po mojem hujši zato ker sva oba zavpila zraven. Jaz sem bila čisto trda od strahu. Nama so isto rekli kako so malčki ¨trpežni¨. Rekli so samo naj ga opazujeva, če bi bile kake spremembe v obnašanju. Celo noč nisem spala, ker sem ga samo gledala. Drug dan je bil čisto normalen. Ne poznam mamice ki se ji kakšna podobna stvar do obdobja ko malček ne shodi zgodilo kaj podobnega. Jaz se zato nisem imela za slabo mamo. Sem bila pa takrat malo jezna na očkauser posted image .
Guppy pri nas luna vpliva samo na Jana. Takrat nima ušes. Ja, na sliki sta pa Jan in Žanuser posted image .

Aha, Žan kliče. Še eno kopanje.

Uživajte.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
22.2.2008 10:09:25   
lumpa6

Še eno vprašanje za tiste, ki mate otročke, ki so na kaj alergični..
Mojemu fantku se je že v preteklosti večkrat po ličkih kakšen flekec oz. pikice spustil, pa nisem kej velik pažnje polagala . Tudi na svojo prehrano nisem nič pazila. Sedaj pa počasi uvajava GH. Nekje prejšnji teden sem opazila na konolčkih takšne hripave lise (kot lišaji). Pa tudi kdaj ima za ušeski par pikic. Ampak niti približno, ne vem, po kateri hrani. Najbolj mogoče se mi zdi, ko jaz jem svinijino.
Kako se sploh pokaže alergija?

tole men bolj kaže na suho kožo kot pa na alergijo, on se pokaže tudi drugod po telesu v obliki drobnih pikic, to mu pa namaži s kakšno mastno kremo meni da kar njegova P recept zanjo

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
22.2.2008 10:18:13   
123a
Dobro jutro pupe....

Mi smo prestali prvo cepljenje in zaenkrat je mala super...no razen tega,da je malo tečka.Upam,da ne bo kaj hujšega.

Sem pogledala vse albume in vaši sončki so taki cukerčiuser posted image user posted image se vidi ,da so septemberčiuser posted image

Vsem čestitke za zobkeuser posted image user posted image

Danes pa ne kaže ,da bo sončno...no ali pa se morajo tile oblakci razkaditiuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
22.2.2008 10:28:13   
LINA31
Dobro jutro,

midva sva zelllllllo pridna in sva že iz NFTH. Bilo je super. Sem se prav bala kako bo, ker vem, da nekateri user posted image  full jokajo. Žan se je zabaval in se igraluser posted image . Nevrofizioterapevtka je rekla, da nima nobenih večjih težav. Ubistvu me je full spraševala zakaj sva prišla...ni čist rekla, da fizioterapija ni potrebna, ampak na koncu je pa omenla, da prideva le na kontrolo čez en mesec. Glede na to, da je bil Žan zadovoljen, sem prav vesela da sva šla.
No, itak, da sem takoj nekaj denarja pustila v sosednji trgovini, saj je z Žanom telovadila na enem valju in mi ga je priporočila. Je rekla, da ga lahko dobim na recept, ampak ko sem klicala v RA je rekla, da mora napisat, da ima hude motorične težave in da ga priporočauser posted image . Ni kaj...bomo preživeli.
Skratka pokazala mi je kako ga učit, da se vsede in kako ga vspodbujat za plazenje.

Še predno sem pogledala na naš forum sem pa preletela pisno od RR-jevke, ki ima Jonasa in sta v bolnici. GROZAuser posted image user posted image

bodoča....ne se sekirat...važno, da je z malim vse ok.user posted image  Čist coll mama si, res se lahko vsakemu zgodi....vrjamem, da pa te je v tistem trenutku fullllll strah.

Danes imamo sadni dan tako, da si moram naredit kakšno sadno kupo.
Žan še spi v lupinci. Ga tud sleklani sem, ker se bo drugače zbudil.

boni v BC....dobijo jih tisti, ki so določene zneske v lanskem letu nabavli.

Nič grem še mal pospravt po stanovanju preden se Žan zbudi.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
22.2.2008 10:38:50   
melani99
Dobro jutro iz sive, oblačne Rogaške!
Prva kava že skor prebavljenauser posted image , sedaj si grem kuhat drugo, mi je padel kofein in nikotinuser posted image . Se ni čudno, ko sma se pa user posted image  snoči tak ruknila, da bi ga bla najrajši s postlo vred čez vrate zabrisala. Tak da danes za mene ni user posted image  ampakuser posted image !!!! Ne vem , če je luna al kaj za hudiča mu je?!?
Ufff, mi je že malo lažje, ko sem se malo spljuvala!user posted image

Bodoča- nisi najslabša mama! Ne sekiraj se, verjetno je malo katera mamica, ki se ji ni zgodilo kaj takega. Verjamem pa, da si se ustrašla, hvala bogu, ni z user posted image  nič narobe.

Nefretiti- boš naredla orng stilsko spremembo? Te user posted image  nebo prepoznal! Slišala sem , da je v Celju nek fajni frizer, ki zna kar dobro nareti spremembe, samo zdaj res ne vem točno, kje je oz kako se mu reče, vem pa da so moje sodelavke hodile k njemu, ne vem , če mu je ime Goran?user posted image  Se res zdaj ne spomnim!

do naslednjega tipkanja...papa

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
22.2.2008 11:02:49   
Rožica*
jaoooooooooooooo
Me je kar minilo do hrane. Stiska me v plučih, težko diham....
Kaj se je pripetilo Nalin. Sama se še zavedala nisem kako resna so ta obolenja. Hvala bogu, da smo se mi zadnjič hitro pozdravili, da je bilo po inhalacijah hitro bolje.
me je pa res hudo za nalin, se poznava tako prek neta še preden je žana zanosla. user posted image user posted image
Upam da se vse srečno izteče.

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
22.2.2008 11:11:43   
lumpa6
ojla

danes pa jaz praznujem svoj 35 roj. danuser posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
22.2.2008 11:38:34   
lemavrica
Lumpa vse najboljše
user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
22.2.2008 11:42:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Sandra.....kje dobiš te bone za BC?! Nisem brala nazaj....

če imaš kartico od BC, ki jo pri vsakem nakupu priložiš in se ti gor prištevajo nakupi...pol boš dobila bon (nekaj % od celotnega nakupa, ki si ga naredila v 6 mesecih) js veliko kupujem v BC (vse razen oblekic) in se hitro nabereuser posted image

surya vemuser posted image user posted image user posted image ker sem zasledila na temi dojenček/novorojenčekuser posted image
sem te že napisala na list, da dodam na seznamček

lumpa
tebi pa
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?