|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.2.2008 23:28:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Moški, ki je zanosil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ha ha ha ha...kaj si ne zmislijo user posted image

si gledala user posted image 36 let je v njem živel brat-parazituser posted image bil pa je deformiran-nerazvit dojenčekuser posted image meni je bilo kr malo žalostno, ko sem pomislila-in kaj če je otroček notri trpeluser posted image
po tem pa je kazalo še par punc z kritično nosečnostjo (eni sta oba dvojčka umrla, en še v trebuščku, drugi pa 2 tedna po rojstvuuser posted image )

naty lepe slikice user posted image
zdaj pa šibam spat

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.2.2008 1:00:04   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Čer. user posted image sem že dala spat, ker je popoldne spal celih 20 minut. Ker nisva bla zunaj. Jaz pa sem na steperju. user posted image user posted image user posted image

Bravoooo!!!! Te sploh ne bom spoznala, ko te vidimuser posted image .

lemavrica V Rogaški Slatini je prva seansa, ko te testirajo 60€, za naprej pa ne vem. Ti sporočim, ko bom šla 6.3.

uska Jaz tudi upam, da se kmalu spoznamo. Sem narobe prebrala tvoj post, namesto tečt, sem prebrala pečt in sem bila že vesela, da nam boš prinesla kakšno pecivo.user posted image

Jorja, pridi, pridi, več kot nas je, boljše bo. Zdaj pa nas je že kar nekaj, kajne. Bi se morale prešteti.

Zdaj grem pa spat, ker me bo dragi spet kregal, če bo videl ob kateri uri sem prišla spat. Bom rikverc hodila do postelje, če se zbudi, bom rekla, da sem že spala in da grem na WC. user posted image user posted image user posted image

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.2.2008 6:34:31   
škorpion
user posted image

Spet me daje nespečnost, ne vem kaj je to. Znorela bom ko ne morem spati. Kako ste pridne ko ste   tako veliko napisale, vas je res lepo brati.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  1.zobek, vsek ki ste jih dobili

celjanke jaz sem takoj za sprehod, 123a upam da nisi jezna , sem malo zmedena user posted image , ne vem kaj je to z mano.Upam pa da danes pridemo skupaj. Sonce in Jorja vidve se pa le pridružita. Seveda pa upam da bo vreme ok.
Ve ki pa greste na telovadbo pa potelovadite še za mene.

tianna bom pogledala kaj sem ušpičla, da je tako mala slikica.

Moram vam pa povedati da se ta vikend selimo jupi user posted image user posted image user posted image . Celjanke, ki hodijo z mano na sprehod so pa najbrž dobile živčnega ko sem jim tako težila glede te selitve.user posted image user posted image user posted image user posted image . Se moram pa pohvaliti kako bo lepo. Vse je na novo prebeljeno in res smo zadovolni. Ve pa držite pesti da ne bo čez vikend deževalo.

Sem si pogledala vaše albume, kako so lepe slike user posted image . Jaz se pa ne spravim da bi posnela slike v album.

Pikica pokica nič ti nisem zamirila če je pa res Neja zellllllllllllllllllllllllllllllllllo velika. Še mere da boste vedele zakaj: 9.800g, 73cm. To je po novem danes ko je stara 5mesecev in6dni. Moram pa reči da je tudi pravi jedec saj mi zmaže celega hippota ali pa celo banano pa še kaj drugega da ne bom predolga. Kar dosti že uvajamo GH kajti zdravnica mi je rekla glede na to da je toliko že velika nebi smel biti noben problem.

No zdaj pa dovol. Joj kako sem se razpisala.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.2.2008 6:38:57   
škorpion
Seveda pa vabljene tudi vse druge celjanke, pikica pokica tebe pa poiščemo ob 13 uri. Jojmene kako sem jaz nerodna, brez zamereuser posted image , lahko se pa nam pridružite tudi ve ostale iz drugih koncev slovenije user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.2.2008 6:57:34   
škorpion
Uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image . Slikice so v albumu, da vidite mojega sončka.

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.2.2008 7:29:22   
Pikica pokica
Potem se danes ob 13h vidimo? Pri Mercatorju na Trubarjevi, kot ponavadi user posted image . ( danes imam avto, zato grem lahko po Nika malo pozneje user posted image  in se mi ne bo tako mudilo).

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.2.2008 7:49:59   
Naty 76
Jutro.

Jan še spi, tako da bo danes še doma. Če bo lepo bomo šli pa skupaj na sprehod, da spet malo zadihamo na svežem zraku. Malčka sta ob 6ih pojedla in spita že drugo rundo. Mami pa ima telovadbo prstov na računalnikuuser posted image .

Sem pogledala slikice. Kakšni sončki, prav vsi po vrsti.

Pa poglejmo za n miazaj. Bonci verjamem da ti maladva vzameta veliko časa. Sprašuješ kdaj bo bolje? Hmmmmm, kaj naj rečem ... meni se zdi da je vedno bolj pestro, vedno bolj jih vse zanima in posledično manj spijo čez dan, zahtevajo vedno več pozornosti, priprava hrane vzame kar nekaj časa, .....
Saj ni tako hudo. Jaz sem na koncu dneva čist dead, pa se zjutraj takoj nafilam z energijo ko se tako lepo smejita iz posteljice. Sploh si ne predstavljam da bi morala ponoči npr 1x ali 2x vstat. Če so bolani je seveda druga pesem.

Spanje podnevi .. Tia in Žan imata kar svoj ritem. Vstanemo ob 7.30 do 8ih, potem zaspita za kake pol ure okrog 9-10ih, naslednjič okrog 12 ih (takrat podaljšata spanje na 1 uro), pa popoldan okrog 16-17ih ig za 15min do pol ure, ob 20ih gresta pa tako spat. V vozičku spita tudi 2 uri skupaj. Najslabše se mi zdi ko prid dan da imata vsak svoj ritem, Tia spi, Žan buden in obratno, potem lahko samo sanjam da kaj pametnega naredim doma. Edina dobra stvar je da sem se naučila da vse počaka. Pri treh otrocih ni prostora za kompliciranje in ukvarjanje z malenkostmi.

GH .. jaz sem jima včeraj za kosilo skuhala polento z adapiranim mlekom. Seveda sem kupila fino mleto, notri sem dala žličko sladkorja in malčka sta tako veselo jedla. Kakšen užitek jih je poslušat ko godejo zraven, kajne.

Jst se moramo enkrat dobit in skupaj povozičkat. Žan spi če se s kom pogovarjam ali ne, Tia pa je tak firbec (punca normalno) da takrat ko sem s kom in je debata vleče na ušesa. Mogoče se bosta z Leonom sama kaj zmenilauser posted image .

Jan še spi, samo da ni treba v vrtec.

Uživaje in se zvečer kaj oglasim.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.2.2008 8:03:08   
Anonimen
Dobro jutro!
A ni nobena skuhala kave? No, jaz kuham... A se mi katera pridruži? user posted image

Mi smo že pokonci... Noč pa je bila pestra, saj je jedel na 3h. user posted image

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.2.2008 8:03:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78
Bom rikverc hodila do postelje, če se zbudi, bom rekla, da sem že spala in da grem na WC. user posted image user posted image user posted image

Ta ti je dobra. Povej kako je šlo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.2.2008 8:49:22   
ana b
Jutro

Tianna: na 3 ure, pa to je hud luksuz. Če se naš Matic zbuja na 3 ure, je to dobra noč user posted image .
Sedaj spi prvo dnevno rundo.
Sva prej probavala jabolček in tišči usta skupaj, pa user posted image , potem pa sem ga še dojila in je bilo slišati en dolg mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm user posted image .

Grem malo pospravit, potem pa na teren.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.2.2008 8:53:47   
bodoča
dobro jutro

joj kak bi še spala, pa mi mali ne da, že ponoči je bilo veselo, zdaj je bil pa tudi že ob 8.00 pokonci, sem upala da bo malo potegnil.

moj preljubi možek mi je že tud navsezgodaj povedal "lepo" novico, auspuh na avtu (saj se ne pomnim kak se to po slovensko reče) je crkil in to ne samo na koncu ampak čez cel avto, je pa šel danes v popravilo in bomo odšteli 170 euruser posted image , groza.

vsem novim zobkom čestitke in user posted image , komaj čakam, da bo tudi matjaž imel kaj, zdaj trenutno grize moj prst in nadzoruje kaj mama piše user posted image .

pikica pokica, hvala za odg. glede sedenja v vozičku.

lepe sončke imate vse, no saj je znano, da so septemberčki najlepši user posted image .

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
21.2.2008 8:55:56   
bodoča
aja, še to.

a bo uporabljala katera hojico?

a je res tolk nevarna kot pravijo?

mojeustvarjanje

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
21.2.2008 9:13:40   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

aja, še to.

a bo uporabljala katera hojico?

a je res tolk nevarna kot pravijo?

O tem smo že enkrat debatirale..

Jaz jo bom, ker jo imam že od sina ( sem jo dobilaza darilo). Nik ni imel nobenih težav pri hoji, poleg tega je shodil že zelo hitro. Res pa je, da ga nisem imela veliko notri. Je pa pasalo, da sem ga lahko kam odložla in da mu je bilo všeč. Tudi Zojo dam včasih že notri sedet, ampak imam nastavljeno na najvišjo višino, tako da z nogicama še ne doseže tal in notri res le sedi.

Nevarno zna biti, če imate doma kakšne stopnice ali pa pragove pod vrati. Tam se lahko fajn "zahakla" in pade, ker pa je glavica trenutno njihov največji in najtežji organ, si jo lahko pri padcu hudo poškoduje.

aja, auspuh se pa imenuje po naše izpušna cev user posted image  user posted image  user posted image .

Ne morem verjeti!! Zdaj mi je Zoja v postlici spala celo uro, jaz sem pa lahko likala user posted image  user posted image  user posted image . Drugače imamo notri le 5-10 min seanse user posted image .

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
21.2.2008 9:23:49   
LINA31
Dobro jutro,

pijem kavico, Žan pa na tleh pod igralnim centrom gode...user posted image user posted image . Samo, da me vidi že stoka in joka, da želi v naročje...celo rokice je začel v zrak stegovat...če pa sem kje drugje je pa full priden in se igrauser posted image .

aljab...glede dvigovanja ritke mi je rekla, da naj dam eno igračo v višini prsnega koša in tako visoko, da mora rokice orenk stegnit, potem pa še nogice  (pokrčene) skušam potegniti do prsnega koša, tako da se dotika igrač in prstkov na nogah. To moram večkrat probat, da bo pogruntal, da se lahko z nogicam igra in da to z dvigovanjem rite nima nobenega učinka. Žan je tako pogruntal, da se lahko premika in se tako v krogu obračauser posted image . Bom vidla kaj mi bodo jutri na NFTH rekli.

čestitke za zobke  user posted image user posted image

bonci...kdaj bo bolje...hm....moja kolegica, ki ima 7 mesečne dvojčke je rekla, da je sedaj ratal ok. Prej so po 3x na noč vstajal, skos zahteval pozornost, bila je že kronično neprespana. Doma ima še 3 letnega fantka in moža pogsto na službenih poteh. Zdaj se tameldva že plazita, malo sedita, full ktolita tako, da se tudi sama zamotita. Boš vidla, da bo tudi zate prišel čas.

žan joka, ga grem nahranit...pa se tipkamo kasneje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
21.2.2008 9:25:41   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

Ku-ku pupe moje!

Danes nas je obiskala patronažna in dala zeleno luč za GHuser posted image . Je pa rekla, da naj najprej začnem z dopoldansko malico, nato popoldansko malico in šele potem kosilo. A vse delate tako? Je pa patronažna sestra super osebauser posted image , bi z njo kar klepetala in klepetala.

V ponedeljek začneva jaz in user posted image ločevalno dieto. Torej so na sporedu OH (hvala LINA). Ta teden se baševa kot nora, kot da bo v ponedeljek zmanjkalo hrane na planetu. Za kosilo sva vsak zmazala krožnik mineštre in vsak 6 palačink z nutello namazano na debelooo - pujsi. Pol bom pa jokala, ko bom stopila na vago.

Jaz sem tako počasi uvajala najprej smo malo obogatili večerno mleko r rižolinom potem pa zjutraj malica,... in nazadnje šele kakšen teden dni kosilo.

Sem pa tudi jaz jedla kot da bo zdaj pomankanje ko sem na doeti user posted image user posted image
Pa mije zdaj takooooooooo žal, kae razmišljam koliko kg bi zdaj imela če nebi takrat tolk jedla in pridobila malo,...user posted image  ma po toči zvoniti je prepozno.
Glavno da zdaj skrbimo zase, bo že  Smo na dobri poti.

Srček kako se držiš, te je mama vpeljala?
saj je prišla na počitnice?

naty kako pa veš kolik ti bodo bodalšaji? Si že vložla zahtevek?

Hojca: mi jo tudi že imamo. ga tudi odlagam not. spodaj imam pa podlogo, da ne more hodit in samo sedi.
Mu je pa zanimivo, nekaj na novo, pa ga potem peljem iz sobe v sobo, ko kaj delam in uživa. Čeprav še ni ugotovil zakaj se premika. Oz. mu je vseeno.

lep dan

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
21.2.2008 9:56:57   
melani99
Pozdravček!
Jaz si že kuham drugo user posted image , ampak glih razmišljam, kakšna škoda, ko nimam tukaj v bližini nobene mamice z user posted image , da bi se lahko kdaj dobile na kavici pa na kakšnem vozičkanjuuser posted image  Tukaj v našem naselju sem dopoldan menda čisto sama, vsi so v službah, v šoli....
Moja user posted image  si je privoščila počitek po zajtrku, na srečo je po cepljenju kar ok, ni nobenih težav, razen kar je bila snoči sitna ko mali user posted image , ampak mi je kljub temu spala celo noč, danes do pol 8 zjutraj. Mam jaz očitno kar user posted image , da mi prespi celonoč, brez zbujanja. Ko berem, kako vam vaši user posted image  včasih poniči malo zagodejo, se mi kar smilite.
Sem pa od včeraj, ko so Melani stehtali, kar malo žalostna, sem pričakovala, da ima vsaj 5 kg, ima jih 4,60, ampak je pediater rekel, da je še kar ok njena teža, jaz pa se kar ne morem nehat obremenjevat s temuser posted image  Pa še od P sem šla tak flapirana, nič mu ni bilo za prav, vedno poslušam eno in isto- da preveč prehiteva v razvoju, no ko sem ga pa vprašala, kaj lahko naredimo glede tega, pa mi tudi ni znal povedat nič drugo, kot da pustimu času časuser posted image user posted image

Debata je tudi nekaj tekla o hojicah: mi jo verjetno bomo uporabljali, vsaj tako se je naš ati odločil, kaj pa vem, jaz sem kar v precepu glede hojice; eni pravijo tako, drugi tako...ne vem. Poskusli bomo, dolgo ji verjetno tak ala tak ne bo zanimiva, ker se vsega hitro naveliča.

vsem novim zobkom user posted image user posted image

škorpion- čestitke za selitevuser posted image user posted image

pikica pokica-ta fora, da z žličko potisneš jeziček navzdol, res deluje- hvala!!! za spremembo ostane več hrane v ustih, kot pa na slinčkuuser posted image

Tako, sedaj pa grem delat čežano za Melani, pa kavico še moram do konca spiti.

papa

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
21.2.2008 10:02:19   
Anonimen
Rožica, dieta gre kot po planu, zaenkrat se drživa knjige kot pijanc plotauser posted image , danes je sadni dan in moram še to preživeti. Škoda mi je edino to da sedaj nimam enakega dneva kot ostale, ker sem začela en teden kasneje, je pa obvezno začeti z beljakovinskim dnem.

Včeraj smo boli na potepu na gorenjski, oropali smo H&M v LJ in šli po novo pridobitev-stolček z ogrooomnim pladnjemuser posted image . http://www.chicco.si/subgroup1.asp?idg=57&idp=64&sifra=531

Za avtosedež pa bom počakala na BC bone. A katera ve kdaj mislijo začet to pošiljatuser posted image .

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
21.2.2008 10:16:40   
Naty 76
Še enkrat preden gremo od doma. Sonček že sije in čaka na nasuser posted image .

Rožica za dvojčke je skupaj 15M porodniške. To sem imela v mislih. Pa porodniška mi je začela teči z dnevom rojstva, ker sta bila 5 tednov prej. Sem slišala ja, da bi lahko imela še podaljšano na podlagi tega da hodimo na NFT. Bom videla kako bosta napredovala, kdaj bosta shodila .... če bosta zdrava bom šla najbrž kar delat, za začetek upam da vsaj po 6 ur.

Hojico smo pri Janu začeli uporabljat ko je bil star 8M in se je že postavljal na nogice. Nikoli nismo pretiravali, ampak za kake pol urce da sem lahko kaj v miru naredila je pa pasalo. No, pa tud on je užival ko je dirkal sem in tja. Zaradi nje nsimo imeli nobenih težav, shodil pa je na dan ko je bil star 10M. Kako bo pa z malim dvema pa še ne vem. Če bo vse o.k. bosta sigurno tudi onadva izmenično malo posedla v njej. Pa spet bolj zato da bo mami lahko kaj naredilauser posted image .

Maloprej sem urejala albume svojih falotkov. Vsi pravijo da sta Jan in Žan kopiji en drugega. Sem našla slikce.
Kdo je kdo?

Zdaj pa res šibamo. Pa pa

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
21.2.2008 10:19:24   
Naty 76
user posted image  Slikic ni pripelo. No, če katero zanima sta zadnji dve v albumu.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
21.2.2008 10:30:04   
sandra85
dobro jutro... a je še kera ki je zdaj ustala, da ne pijem sama kavicouser posted image sem preveč spala in zdaj sem tečna-nataknjenauser posted image
pridem kasneje prebrat, ko se mal zbudimuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
21.2.2008 10:33:59   
jst86
naty sej so slikce,al pa jst kšne druge gledamuser posted image .ful sta fletna.kdaj gremo torej vozičkat?user posted image

srček user posted image sej ni tko huda dieta,ane?kakšne BC bone? jst to nč ne vem.

jst sm pa komi Leona uspavala.vedno zaspi v minuti,dons ko imava pa P pa ne.smotko mali.zdej ga bom pa mogla zbudit čez 15 min in bo siten.

zdej pa tud jst pijem mojo drugo kavico.joj te kave,zakaj jih tko obožujemuser posted image .sandra enej je pa res en polhek po tebi.user posted image  škoda ker leon ni po atiju,ki tud ful spi.no mi vsaj dolgčas ni zjutrajuser posted image

< Sporočilo je popravil jst86 -- 21.2.2008 10:34:01 >

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
21.2.2008 11:59:22   
babyrok
Rok je včeraj spal rekordno. 2x po eno uro, 1x po uro in pol ter od 17. do 19.30...ob 21. je spet zaspal do zjutraj z rahlim jokcom po dudi. Včeraj pa še zunaj nisva bla zaradi vetra, saj v vozičku ponavadi najdalj spi.Ponavadi tista urica, ko on spi med obroki tako hitro mine, da glih mal pospravim in se na hiter umijem ali pripravim za jest - včeraj mi je blo pa že prilično dolgčas...nikol mi ni provuser posted image  Ampak tudi urica po urico je napredek, saj je prve 4 mesece spal 4x po 20 min, največ 30 min/dan.

uvajanje GH - jaz sem do zdaj uvajala zelenjavo in sadje po nekaj žličk in ker je vse jedel, bom zdaj dopoldne-2.obrok nadomestila s sadjem. Ostalo zelenjavo pa sem mislila uvajt v manjših količinah pri kosilu-3.obrok in potem še flaška. Popoldne in zvečer pa še dvakrat flaška.

Zdaj pa vidim, da ene patronažne priporočajo, da se ne uvaja kosilo, ampak 2x malica. Kako to delate, da daste dvakrat na dan sadje ali enkrat sadje, enkrat zelenjava. A od sadja še kaj dajete razen jabolka, banane, sliv....a hruško tudi lahko

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
21.2.2008 12:20:58   
nana 27
Melani, tvoja punčka se zelo dobro drži. Ne se sekirat. Pa še v razvoju prehiteva in nedonošenček je. HB, da je vse v redu z njo in da se hitro razvija. GH. Prav zanimivo je, kakšne izkušnje imamo in kako nekateri veliko pojejo, eni ob žlici jokajo, drugi ape ne vedo, za kaj jim služi jezik user posted image  Pri nas se je malo izboljšalo in je že malo odpirala usta. No, vsaj na bruhanje ji ne gre več user posted image  Hojica. Imeli smojo in nimam nič proti. Je pa treba biti zmeren in zagotviti varnost (nič pragov, nožev na pultih, prtov..).

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
21.2.2008 13:37:51   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Zdaj pa vidim, da ene patronažne priporočajo, da se ne uvaja kosilo, ampak 2x malica. Kako to delate, da daste dvakrat na dan sadje ali enkrat sadje, enkrat zelenjava. A od sadja še kaj dajete razen jabolka, banane, sliv....a hruško tudi lahko

Jaz mu skoraj vedno dam za prvi obrok GH (med 12.00 in 14.00 h, odvisno kdaj zjurtaj vstane) sadje in popoldan (med 16.00 in 18.00 h) zelenjavo oz. zdaj že prava kosilca/večerje. Pire korompir z zelenjavno omakco, goste zelenjavne juhice, malo tudi že piščančjega mesa,... Če pa mi ne rata kuhat, da sma kje zun, se pa tudi s kakšno kašico od Allete ali Hipp prešvercama. Ostale obroke pa je flaška zakon user posted image  (ko se zbudi med 8.00 in 10.00 h; zvečer hoče flašo vedno ob 21.00 h; pa ponoči še ponavadi pije flaško).

Od sadja mu dajem:
- banane,
- jabolko,
- hruško,
- mango,
- breskve (nisem vedela da so alergene, no mojemu so bile dobre in nič mu ni bilo),
- borovnice,
- avokado (je poskusil, pa ga nima rad),...

Od zelenjave pa:
- krompir,
- paradižnik,
- bučke,
- cvetača,
- brokoli,
- korenček,
- grah (zrnca),
- koruzo,...

Poskušama stvari in kombinirama, večina mu je všeč, nekaj pa tudi ne. Res pa je, da sma na GH že skor 2 meseca.

mojeustvarjanje

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
21.2.2008 13:40:42   
bodoča
Pa da sem še malo važna, Matjaž se je naučil kako se iz trebuha prevali nazaj na hrbet user posted image .

Iz hrbta na trebuh že kar nekaj časa obvlada, samo nazaj pa ni šlo, no zdaj pa me je presenetil.

Celjanke, a imate v Celju Baby Center in kje? Mogoče grem jutri v Celje po moža, pa bi šla malo pogledat.

mojeustvarjanje

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?