|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
22.2.2008 11:50:03   
*tajda*
sandra85 za seznamček ti javljam mere našega bajska, star 4,5 mesecev dolg 68 cm in težek 8800g user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
22.2.2008 12:05:25   
melani99
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

danes pa jaz praznujem svoj 35 roj. danuser posted image

VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
22.2.2008 12:07:19   
jst86
lumpa vse najboljše!user posted image user posted image

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
22.2.2008 12:07:46   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla

danes pa jaz praznujem svoj 35 roj. danuser posted image

VSE NAJBOLJŠE...UPAM, DA BOTE LEPO PRAZNOVALI

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
22.2.2008 12:16:14   
bodoča
Punce, hvala za tolažbo. user posted image  No, zdaj vsaj vidim, da res nisem edina, ki se ji je kaj takega zgodilo.

LUMPA 6  user posted image  user posted image  user posted image , čestitke za rojstni dan, lepo ga praznuj s svojimi nagajivčki in tvojim najdražjim.

Punce, vsaka vam čast, da se tako držite diete user posted image , jaz bi tud mogla orng KG izgubit, pa ne najdem volje oz. me drži samo par dni.

Nefretiti, prav je, da se tako zamotiš, pa kaj zase in svojo dušo narediš, pa še možeku boš presenečenje naredila. No, njemu bo takrat ko bo prišel nazaj itak vseeno kak zgledaš, samo da te bo videl.

mojeustvarjanje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
22.2.2008 12:23:37   
nana 27
Lumpa, vse najboljše za tvoj RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Čestitke za sve nove zobke user posted image user posted image user posted image  Bodoča, si kar predstavljam, kako si se prestrašila user posted image  Bušk in akrobacij bo še veliko user posted image  Važno, da je vse OK. Tudi meni je hudo, ko sem prebarala, kaj se dogaja z Jonasom user posted image user posted image user posted image  Tako mislim na njih in držim pesti, da bi bilo vse OK. Ko sem brala, mi je šlo kar na jok. Sem nekaj časa tako Majo objemala in lubčkala, da reva sploh ni vedela, kaj se dogaja. Jonas je še tako majhen user posted image  Drži se Jonas!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
22.2.2008 12:57:36   
jst86
tud jst sledim kaj se dogaja z Jonasom in stiskam pesti da bo vse v reduuser posted image .

no včeraj sem se hvalila,da leon še ni imel reakcije na cepljenje in je ne pričakujem.pa  je drugače ker je dobil vročino.ima 37,9.ponoči je bil tud vroč,ampak je ta user posted image  ušesni termometer pokazal da vročine ni.mal je tak čuden,čeprov je še vedno dobrovoljček.spančka veliko več,kot mu je podobno.pa pojedel je cel krožnik polente,tko da upam,da ni nič resnega in vročina mine.jutri pa praznujemo 50 letnico poroke.....ne vem če bomo lahko šliuser posted image .res je : nikoli ne hvali dneva pred nočjo.user posted image
user posted image če ga skopam v mlačni vodi-kolikokrat na dan lahko to ponovim?verjetno samo 1x,al kako?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
22.2.2008 13:21:50   
Anonimen
Lumpa......VSE NAJBOOOOOLJŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa, da bi ti nekdo spekel eno fiiiino tortico!

Midve pa sva ravno od pediatra. Sem peljala Nežiko za vsak slučaj, ker mi je ponoči fuuul kašljala. Sem ji ob 4h morala narediti inhalacijo, drugače se kašel ni umiril. Zraven pa je tako krčevito jokala, da je bilo prav grozno.
Verjetno se je prestrašila s kašlje.
Že zjutraj sem šla k P, ampak so me šele ob 12h lahko vzeli. vmes pa sem prebrala še kaj se dogaja z Nalininim Jonasom.
Ubogi revčekuser posted image .....uboga Nalinuser posted image . Res mi je bilo hudouser posted image , hkrati pa sem se prestrašila, da se Nežiki nebi zgodilo kaj podobnega, ko je tako kašljala.
Pediater pravi, da je virus. Še  čudno bi bilo, če ga nebi dobila, ko pa sem ga jaz tako trosila naokoli.
Sedaj ji moram spet fiziološko v nos vlivat in delat inhalacije.

Moji sestrični se je zgodilo isto kot Nalin. Tudi njen 1 mesec star dojenček je kašljal in nekajkrat pomodrel. Tudi njega so intubirali.  ampak se ne spomnim, kaj točno je imel. Samo neke bakterije se spomnim. Vse se je končalo dobro. Je bilo pa zelo hudo, zlasti z mojo sestrično.
Boga nalin...user posted image user posted image user posted image

Jaz še vedni nisem OK. Tale viroza pa traja, da se mi bo že zmešalo od tega smrkanja. Boga moja Nežika.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2633
22.2.2008 13:35:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Jutro.

Klic ki sem ga včeraj čakala ... ga ni bilo .. ker se je kako uro zatem user posted image  pojavil doma in me presenetil.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za možeka, pridenuser posted image
bodoča js tudi pravim, ad zaradi tega ne moreš pravit, da si slaba mamica! to se pogosto dogaja, zato se ne sekiraj in važno da se je vredu končalouser posted image
za nalin in njeneja jonasa pa tut js držim pesti, da bo čimprej mimo in da bojo zdravi!!!user posted image user posted image user posted image
tajda user posted image user posted image user posted image za lepe mere!!!

jst86 ne, kopanje lahko ponoviš večkrat na dan
upam, da bo hitro mimo! če mu zraste na 38,5 ali pa če boš videla da je res bogi, mu kr daj calpol. ušesni termometri so en drekuser posted image ti kr z navadnim pod pazduho izmeri (ene 7-8 minut moraš držat)
Enej je pojedel 100ml kašice iz borovnice in jabolčkauser posted image zdaj pa spančka (čez pol ure je ziza na vrsti)
nefretiti pri tebi se pa to že en čas vlečeuser posted image spij en vroč čaj z šnopsom (če ne dojiš) in se fajn prešvicaj! vem, grozno se sliši in ne, nisem pijankauser posted image user posted image user posted image sam res deluje! dragi je bil samo 1 dan bolan, zvečer je to spil in drugi dan je bil kot nov
js tega nebi mogla spit, ker dojim pa tut fuj jeuser posted image sam res pomaga!

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 22.2.2008 13:38:07 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
22.2.2008 14:19:16   
Anonimen
Ojla punce,
midva sva kot ponavadi z dolgega sprehoda. user posted image  Še ninčka... Jaz pa si kuham popoldansko kavico in čekiram RR.

Bodoča samo, da je z user posted image  vse ok. Teh padcev se jaz takooo bojim. Kaj vse nas še čaka... user posted image

Kaj pa je z Jonasom? Jaz nič ne vem. Kje to preberem?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
22.2.2008 14:22:41   
nana 27
Sem ravno prebrala, da je Jonas bolje. Tianna, tu si preberi: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2474986

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
22.2.2008 14:26:39   
Anonimen
Nana, hvala.

Ma ubožček. Držimo pesti, da bo vse v redu! user posted image user posted image user posted image  Ne morem si niti predstavljati kako težko jim mora biti.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
22.2.2008 14:41:26   
Anonimen
Sem vedela, da sem nekaj pozabila. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Lumpa6, vse naj naj za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Sem pokukala v albume. Kaj naj rečem. Vsi ste lepi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
22.2.2008 15:30:11   
lemavrica
Bogi Jonas in Nalin, sploh si ne znam predstavljati kako jim mora biti hudo.

Jaz res ne smem hodit v trgovine z otroško robo. Mulo je spet dobil dve novi igrači, no sej se tolažim da jih bomo vsaj dobro izkoristili ker moramo telovadit in stegovat rokice, pa pri kotalenju mu igrače tud ful pomagajo.

No danes je spet jedel jabolčno kašico, namreč včeraj tud slučajno ni šlo nič v usta oz. zelo zelo malo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
22.2.2008 15:42:54   
Anonimen
Kje ste vse?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
22.2.2008 15:45:48   
lemavrica
Evo mene user posted image . Jaka je malo zaspal, jaz bi sicer morala kuhinjo pospravit ker sem dva dni nazaj imela poplavo ker je pomivalc spustil, pa se mi zdele ne da. Sej ni veliko ampak ni volje.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 22.2.2008 15:46:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
22.2.2008 15:49:40   
Anonimen
Evo tebe. user posted image
Se mi zdi, da je včasih tak mrk tu pri nas.
No ja... Lepo vreme je, pa so verjetno vse zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2642
22.2.2008 15:59:56   
lemavrica
Nejbrž res. Sej jaz tudi čakam moža da gremo še na en sprehod, ker prej sva bolj po trgovinah hodila. Ful je fino ker je tako toplo. Meni se kar meša če kak dan ne moreva ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.2.2008 16:02:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Meni se kar meša če kak dan ne moreva ven.

Enako. Sej kmalu bodo taka lepa vremena vsak dan. Upam.

Neposredna povezava do sporočila: 2644
22.2.2008 16:04:05   
Anonimen
Grem jaz še eno rundo ven, da ujameva še malo sončka. Se beremo še potem.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.2.2008 16:35:58   
jst86
jst sm pa leeeepauser posted image .no ja.....postrigla sem seuser posted image .me je prišla postrič in pobarvat kolegica ki ima mesec dni mlajšega sinka od naših sončkov,pa sta bila včeraj oba cepljena in oba malo kuhatauser posted image .kakšno je stanje z leonom....raje ne hvalim da ne bo spet slabše.

hujšačice ste kej lačne?jst mam dons mal krizo,ampak hb mi še ni prišlo na pamet da bi se pregrešilauser posted image .kmalu bo konec dneva in jutri beljakovinski dan-komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.2.2008 16:47:26   
nana 27
Jst86, meni se tudi ne da okrog frizerjev hodit in bi rabila kakšno tako, ki pride na dom user posted image user posted image user posted image  HB imam daljše lase pa si jih lahko spnem, ampak vseeno bi kakšno lepo frizurco pa malo barve.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.2.2008 17:00:51   
zvezda71
Pozdravljene,
mi2 sva se spet klatla po mestu celi dan.HB za lepe sončne dni.Hujšašice z mislimi sem z vami z -kg pa neuser posted image . Zaenkrat še ne zmorem zbrati te samodiscipline, pa bo treba poletje se bliža.
Lepo se imejte!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.2.2008 17:06:25   
zvezda71
Lumpa vse naj naj, kar si sama želiš se ti naj uresniči, pa da bi drugo leto ob tem času rekla MATER JE BILO TO LETO FAJN! 

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.2.2008 21:16:16   
lemavrica
Da nas vrnem na 1.stran.
Se pozna da je bilo lepo vreme in smo bile zunaj.

user posted image A mogoče katera ve kje bi se dalo kupit kako večjo bano za kopanje user posted image , ker ta ki jo imamo je že premajhna. Danes sem bila v BC in Arielu pa so vse tko majhne.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 22.2.2008 21:18:54 >

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?