|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
20.2.2008 16:33:21   
Anonimen
Ojla punce!
Midva sva s sprehoda, samo tako zebe!!! Včeraj tak sonček, danes pa prav turobno, sivo... user posted image

Lina in Sandra, če bom kdaj v vajinem koncu, vaju bom poklicala za vozičkanje. user posted image  Mogoče pa se res kakšen dan zapeljem. Saj po avtocesti ni tako daleč. Ne do Vrhnike ne do Portoroža. user posted image

Zobek je zunaj!!! user posted image user posted image user posted image  Sandra, napišeš današnji datum?

Zdaj pa grem gledat albume. user posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.2.2008 16:35:56   
jst86
kako vam uspe ujet malčke s fotoaparatom ko se smejijo?!luštni souser posted image moj dobi ogromne učke samo da ga vidi-je tud na eni slikci vidnouser posted image

sem tud jst dodala slikce pri5 mesecih.geslo je pa....sej veste kjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
20.2.2008 16:37:36   
Anonimen
123a in jst86, vajinih slikic nisem še pogledala, ker moram po geslo.

Škorpion, vas ne vidim. user posted image  So full majhne slikice.

Sandra85, kar nogico v usta! Bravo! Mi smo tudi kupili te puzzle. user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
20.2.2008 16:55:09   
Anonimen
123a in Jst86, lepe slikice! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.2.2008 16:59:42   
nana 27
Hmmm..malo mere gledam. Imate same manekene in manekenke. Vas tako sekamo, da mi je kar nerodno težo napisat user posted image  Resnično huda cifra. Drug teden imamo kontrolo in me kar malo skrbi. Do sedaj je samo en avgustovček težji od Maje user posted image  pa še ta se je rodil težji.  Drugače pa komaj uspem prebirat. Od jutri bo bolje, ko se nam že ponoči pridruži user posted image  Komaj čakam, ker imam potem namen malo več po RR srfat pa še malo čveka po telefonu udarit user posted image  Ana b, ste se že pozdravili? Nefretiti, kako kaj zdravje? Sta se z možem kaj slišala, od kar ga dol tako kvačkajo?  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.2.2008 17:36:11   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

sonce78-tudi jaz nisem vedela za vozičkanjeuser posted image naju nočejo zravenuser posted image user posted image sma preveč nadležneuser posted image

Vreme je pa res super,čeprav danes ni bilo ravno prijetnoo ker piha kotuser posted image

sandra mere za 5 mesecev:7400g
                                          67cm

Celjanke jutri pa ,če greste na potep nama pa le javiteuser posted image user posted image

veš da ni tako user posted image . Js vedno težim tukaj gor, če je katera za sprehod in sem že prav tečna s tem user posted image . Tako se potem raje zmenimo kar izven foruma. Jutri nas je nekaj na aerobiki, za kasneje se pa lahko zmenimo ( recimo ob 13h). No, je katera za to??  user posted image  user posted image   user posted image  Spet težim HA HA!!

ja, pa pogledala sem vajine slikice. Lepa Zoja!!

Bodoča, meni je patronažna včeraj rekla, da jo lahko že posedim. Glede na to, da jih ima že 5,5m in bo kmalu že sama sedela. Probaj, pa boš videla, kako mu bo odgovarjalo.

Zoja je danes prvič jedla jabolko. Je pojedla kar 10 žlic, pa še več bi, ampak sem obljubila Niku, da bo lahko on pojedel ostanek- Tako nesrečno je gledal, ko se je krožniček praznil.. Sicer sprva ni bila preveč navdušena, ampak je kar jedla in jedla..

Mi je pa patronažna povedala eno fajno foro, da otrok zapre usta in pogoltne hrano - z žličko je treba malo pritisniti na jeziček ( navzdol), pa se jim sproži refleks, da zaprejo in pogoltnejo. Pa še res je delovalo.

Nana, moja pa kar je in je, pa se ji nočejo kile nikjer poznati user posted image . Se bom spet obremenjevala s tem, da ima premalo kil in vedno v posvetovalnici poslušala, kako bi jih lahko imela  več.. Kot pri Niku. Ah.. nikoli nam ni prav. Če jih je premalo ali če jih je preveč... Ampak mislim, da tvoja ne vodi pri septemberkah.. je tukaj še Neja od Škorpionke user posted image user posted image user posted image . (Škorpion, upam, da ne zameriš... čeprav Neja sploh ne zgleda debelušček, ampak bi rekli, če bi jo videli, da je stara najmanj 8 mesecev. Je tudi zelooo velika).

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.2.2008 17:59:47   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Sandra85, kar nogico v usta! Bravo! Mi smo tudi kupili te puzzle. user posted image

najprej user posted image za zobek!!!!!! user posted image
kje ste jih kupili? mi smo jih v BC (22€)user posted image
daj tianna, moraš enkrat prit kam sem, da se KONČNO spoznamo! bomo mal skupi šetale po portorožu, pa šle na kavico....lahko se pa zmenimo, da se dobimo v kopru?user posted image

se pogledala slikiceuser posted image
123a, a tvoja ima tudi adidaske? Enej ima modreuser posted image
PBJ, guppy,nena80.........kje se skrivate???

nisem si mogla pomagat-sem skuhala Eneju korenček in bučko v upanju, da bo kej pojedel...in jeuser posted image mislim, da mu je bilo kr fino, je pojedel 1/3 korenčka in 1/3 bučke skupaj
...pol pa še zizo seveda

nana27 me prav zanimajo vaše mereuser posted image mi bomo Eneja za njegov 6. mesec izmerili in stehtali kar doma, ker ima posvetovalnico šele 13.3.

koliko doz dobijo za to 1. cepivo?user posted image a 3? Enej je dobil že 2 dozi, pa še 1 sledi, a ne? ker baje po 6. otroški bolezni jih ne smejo 3 tedne cepit, to pomeni, da ne bo cepljen zdaj 13.3.

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
20.2.2008 18:20:30   
aljab
Živijo...
123a lepa Zoja! Kako ti jo je uspelo tako lepo zredit? A tvoja tud zaspi, če dihaš vanjo?user posted image
Kje pa se skrivara vedve s Soncem?
Pikica Pokica lepo slišat, da Zoja je. Boš vsaj imela veselje kuhkat. Jaz ne morem jezička dol potisnit, ker ne spravim žlice dost noter, ...sploh noteruser posted image user posted image .
Moja babnica je pa potem danes na sprehodu težila. Pa smo šle še enkrat popoldan in kar noče bit v vozičku....že včeraj sm jo morala dvignit. Najbolj zadovoljna je, ko smo doma.
Lina31 ti si enkrat pisala, da so ti na fth pokazali kaj delat z malim, če dviguje rito... Moja ravno to počne. Pa zvija se... sem naredila napako k sm ji nalepke za glavo postavila in firbec mali jih mora videt, obrnit se pa ne zna...
Sonce kaj so ti rekli na bioresonanci?
Guppy moji isto obrača...danes sem ji prvič dala bučko....sm vidla skoraj do želodčka. user posted image Potem res nimam srca ji bučko noter tiščat.

Janina mi je tačas ozračje zasmradla...moram preluftat.user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
20.2.2008 18:41:02   
Anonimen
Ja Sandra, v BabyCentru jih je moj kupil, samo sem mislila, da so debelejše.

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
20.2.2008 18:44:53   
nana 27
Sandra, za seznam javljam, da je Maja posnosna imetnica prvega zobka user posted image  Pikica Pokica, sem šla gledat težo pri Škorpionki na Sandrinem seznamu. Mogoče v Majini starosti tako kot Maja user posted image  Se pa bližamo dvomestnemu številu, ona pa še zmeraj noče goste hrane, da bi šla teža počasnje gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
20.2.2008 18:47:38   
nana 27
Alja, vidim, da sprašuješ za bioresonanco user posted image  in vem, da si skeptik in anatiljubitelj te metode user posted image  Našemu MIhu je pomagala. Držali smo se samo diete, ki so jo določili na testiranju (meso, jajca, orehi in vsi dodatki) in bili na nekaj terapijah. Tudi jaz nisem mogla verjet, ampak ko kremice niso več pomagale, je bilo pač treba nekaj naredit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
20.2.2008 19:23:35   
lemavrica
Nana koliko pa je cena teh terapij. Razmišljam da bi Jako le peljala na testiranje za alergije.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
20.2.2008 19:33:42   
december06
Čer. user posted image sem že dala spat, ker je popoldne spal celih 20 minut. Ker nisva bla zunaj. Jaz pa sem na steperju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
20.2.2008 19:42:28   
uska
Čer,

Mi smo danes dali user posted image  malo čežane, pa se je kar tresel. Mu nisem uspela tako hitro v usta devati kot hotel sam jesti. Kakšno uro kasneje smo se še dojili, pa mi zdaj malo poliva. A se vam tudi to dogaja? Mi se vozičkamo že v sedečem položaju.

Sonce in 123a kot je napisala Pikica Pokica se malo na telovadbi zmenimo, včasih se pa kar v mestu srečamo, kot je bilo to včeraj. Jaz imam rjav in oranžen voziček. V petek, če bo le vreme, pa se lahko dobimo za Savinjo. Midva z Juretom bi vas rada spoznala. user posted image Se beremo jutri kdaj.

Jorja, pridruži se nam. user posted image  

December, pridna.user posted image user posted image

Evo sedaj se gremo pa kopat. Potem pa likat in mogoče še prej tečt. NaILa, kje si?

Lepe sanje vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2539
20.2.2008 19:50:24   
jst86
nana ja res je,da ko začnejo jest GH gre teža počasneje gor.naš se je res ful redil,zdej pa niti ne vem če je dobil cel kg v enem mesecu. bomo vidli jutri v posvetovalnici. meni je P že prepovedala sladkarije zanj po enem letuuser posted image .ma jst se ne obremenjujem z njegovo težo,ker je ful lep otroček,pa niti se mi ne zdi tok debel,edin nogice ma pa kr močneuser posted image .itak ko bojo hodil bo šlo še premalo gor.

sandra ja 3 doze cepiva so.

grem pred tv.

lahko noč

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
20.2.2008 19:57:07   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Sandra, za seznam javljam, da je Maja posnosna imetnica prvega zobka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maja bravo za 1. zobek!!!!!

a boste gledale zdaj na kanalu A dokumentarno oddajo o moškem, ki je zanosil? pol pa so mali vrgaciuser posted image upam da bo Enej zaspal ob 21h danes, včeraj ni hotel pred 22. uro zaspat

Eneja že cel dan neki muči-po moje so zobki, sam vem da se lahko to vleče par mesecev celo, preden vn zobek pogleda.
sem pa skoraj sigurna, da je to to, ker je tečen in si skozi pest grize

jst hvala za dogovoruser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
20.2.2008 20:22:06   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: uska

Evo sedaj se gremo pa kopat. Potem pa likat in mogoče še prej tečt. NaILa, kje si?

Lepe sanje vsem.

Evo me. Sem imela tri dni nečake na počitnicah. S tremi otroki mi je ful malo časa ostalo za rr. Če nismo bili vzuni, sem kuhala, pospravljala za njimi, al pa sploh do računalnika nisem prišla. No, danes sta šla domov in bo malo bolje.

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
20.2.2008 20:26:32   
123a
Čer....

Moja pupa spi...je bila danes prava tečka.Je verjetno razdražena še od včeraj,ko sma bile na preiskavah v LJ.So bogo revo tako namučili,da je potem spala tri  ure skupajuser posted image user posted image

Pikica pokica-malo sem vas pohecala...sej res nisma bile že dolgo z vami na sprehodu.Sem pa vedno za sprehode,če le imam čas

Sandra85-ja tudi Zoja ima adidaske...nas stric "zalaga"user posted image

aljab-Zoja obožuje,da se stiskama in diham vanjo.Kako mi jo je pa uspelo porediti mi pa ni jasno,ker sedaj papca na 4 ure in sploh ne velikouser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
20.2.2008 20:39:20   
lemavrica
Nana user posted image  za zobka

Jaka je danes prav z užitkom popapal jabolčno kašico. Sploh nisem mogla verjet, skoraj nič ni spluval ven.

nfxetdfz rxdf  b to vam je Jaka napisal

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
20.2.2008 20:41:11   
december06
No,  sem vas uspela prebrat kar med stepanjem. user posted image user posted image user posted image za optičen miške.

dnevno spanje sem se kar potolažla, da tudi vaši bolj malo spijo čez dan. Če smo doma, spi največ pol ure na enkrat, po vsem tistem uspavanju user posted image . Če pa smo zunaj, pa tudi dve uri skupaj spi. Mu paše luft in miganje. Ritem je pa že en čas tako, da se zbudimo od 7 - 8 ure zjutra in zaspimo od 10-10:30, potem pa še popoldne okrog 15 ali 15:30 ure. In zvečer okrog 20 spat. Tako prakticiramo zdaj že kakšnih 14 dni. Fora je v tem, da sem ta čas zunaj in spi. Danes ko sva bila popoldne doma, pa mi je spal le 20 min. Seveda je zaspal že pred 20 uro. Bomo vidli kako bo ponoči.

uska ja, mogoče bi se vam pa res lahko pridružila za 8. marec, no 7., čaki da pogledam kaj bo na jedilniku, škrob, no ja se bomo pa malo pregrešili. Ja, za tiste tortice v Evropi se pa splača pregrešit.

nefretiti user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš in da še kaj drugega ne fašeš. Ja, ko ima hudič mlade....

123a, Sandra, jst in sonce prečudoviti so vaši sončki. Res jih je lepo pogledat.

čaj, sok ali voda, našemu še vedno nič ne gre od ust. Pa sem kupla še magični lonček.... Najprej proba kaj je in takoj ven iz ust, potem pa joka, če mu še hočem dat. Probala sem tudi na žličko, pa kar ven pljuva, se mi zdi da celo špuka. user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.2.2008 20:42:54   
nana 27
Moški, ki je zanosil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ha ha ha ha...kaj si ne zmislijo user posted image  123, kako je pa bilo na pregledu? So že kaj več povedali? Sploh ni bilo časa zadnje dni brat, da ne govorim o pisanju. Se bom poboljšala user posted image  Jst86, naša pediatrinja sicer pravi, da je fajn, če ima otrok težo, ko je kaj bolan, ker takrat malo zgubi, ampak vseeno, je tole malo "tu mač" user posted image  Mogoče bo pa zdaj kaj drugače, ko je tu zobek in je drugi občutek v ustih. Lemavrica, lani je bila cena testiranja 7 tisočakov, terapije pa okrog 5. Se razlikuje tudi po tem, kam greš na testiranje. V LJ se na testiranje čaka baje pol leta in je malce dražje. V Rogaški Slatini, ki pa je vsem malce od rok, pa prideš na vrsto v nekaj dneh. Tja smo mi hodili z Mihom. On se je ves čas igral in risal. Izvajajo jo pa še v MB, Jesenicah, Olimjah in Atomskih toplicah (lahko še kje).  

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.2.2008 20:44:56   
nana 27
December, ja...največ pol ure po dolgem uspavanju user posted image user posted image user posted image  Pa se obrneš in greš kuhat, se ti zdi, da se je user posted image  dalj časa uspaval, kot je sploh spal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.2.2008 20:53:55   
ana b
Večer!

Nana: najslabše sem jaz. Me je zdaj 2 dni tako glava bolela, pa Matic noče spat user posted image , pa Nejc se ponoči zbuja,.. mah ni da bi se zelo hvalila.
In čestitke za zobka user posted image user posted image .

GH:pri nas ne gre in ne gre. Na začetku 2x celo odpre usta, potem pa jok in tišči usta skupaj, enkrat do šole bomo že, a ne Helena, glavno da ima joško. BTW lepo te je spet brat.

Dost jamranja, lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.2.2008 22:03:31   
sonce78
Ku-ku pupe moje!

Danes nas je obiskala patronažna in dala zeleno luč za GHuser posted image . Je pa rekla, da naj najprej začnem z dopoldansko malico, nato popoldansko malico in šele potem kosilo. A vse delate tako? Je pa patronažna sestra super osebauser posted image , bi z njo kar klepetala in klepetala.

helenav user posted image Sem se spomnila nate in vprašala patronažno za breskove kašice in jih je odsvetovala, kljub temu, da na njih piše, da so od 4. meseca dalje. Breskev (tudi marelica oz. koščičasto sadje) je alergena.

Aljab Bioresonanco imamo 6.3. So mu pikice po telesu izginile kljub temu, da sem zopet začela jesti mlečne izdelke in jajce. user posted image Za piti mu pa ne upam dati adaptiranega mleka z mlečnimi beljakovinami.

Pikica Pokica Hvala za pohvale user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je nerodno še preko ekranauser posted image . Sicer pa tudi jaz komaj čakam toplejše dni, da si bom lahko vaše otročke boljše pogledala. Do zdaj sem videla samo noske in kapeuser posted image .

Celjanke Jaz sem za jutrišnji shod user posted image user posted image user posted image . Lahko okoli 13h. Katera pride?

Čestitke za zobke user posted image , vsem bubanim user posted image pa želim čimprejšnjo okrevanje.

V ponedeljek začneva jaz in user posted image ločevalno dieto. Torej so na sporedu OH (hvala LINA). Ta teden se baševa kot nora, kot da bo v ponedeljek zmanjkalo hrane na planetu. Za kosilo sva vsak zmazala krožnik mineštre in vsak 6 palačink z nutello namazano na debelooo - pujsi. Pol bom pa jokala, ko bom stopila na vago.

Lepe slikiceuser posted image , naši septembrčki in septembrčice so zares najlepši.
Tudi jaz sem dodala slike v album. Geslo na google skupini.

Lepe sanje vsem!!!!!

Čudovito je biti mama!

Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.2.2008 22:27:57   
Naty 76
Dober večer. Ste bile pa pridne. Juri zjutraj bom vse nadoknadila. Moram zgodaj vstat da Jana spravim v vrtec, ker gre ati spet v tujino. Če bo šlo tako naprej bom postala mati samohranilkauser posted image . Saj bo, dobro da je jutri že četrtek in bo v petek že nazaj.

Jan se je pozdravil, Žanu se je apetit malo povrnil, mu moram pa obvezno pred obrokom dlesni namazat s Calpolom. Očitno mu pomaga.

Včeraj smo praznovali in preveč dobro papali, tako da počutje danes ni bilo najboljše. Nobene stvari nisem pojedla z užitkom. Jutri mi bo najbolj pasal sadni dan. Komaj čakam.

No tudi meni je uspelo v album spravit moja sončka pri 6 mesecih. Geslo je .. you know whereuser posted image .
Sva s taščo malo prej gledali slikice kakšna drobižka sta bila ob rojstvu, zdaj pa bo banjica za kopanje že premajhna. Trije meseci podaljšane porodniške nam bodo prišli še kako prav. Če bo vse po sreči grem delat v 2009. Kako hecno se slišiuser posted image .

Jutri zjutraj pogledam vse slikice. No, Eneja z nogico v ustih sem pa videla takoj ko sem se priklopila na RR.

Šibam pocrkljatuser posted image .

Nočko.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?