Tanayya29
|
Jutro! Hvala za kavico Ilije..njami! Naraščaj jaz imam kremo Mustela.Je super,sploh pri našemu,ki ima obupno kožo(beri alergija),je res prijetna.Je čisto brez vonja,sicer nekoliko dražja,je pa prav namenejna suhi koži,prav za dermatitise,tako da ti jo res toplo priporočam . No,sem tok jamrala včeraj glede mojega moža,ma danes me čaka zjutraj bon za city park.No,res lepo od njega.Samo nekaj me zanima(če katera ve),bon je namreč za vse trgovine,pa npr.da kupm nekaj v eni trgovini nekaj v drugi,a se to da?Scuba ti si tak kupovalni človek,a kej veš? Tako,da ja,debeluška,sej veš ženske smo z venere,moški pa so z marsa.In,res so obdobja ,ko o fulll drži..Edin včasih so z marsa in še za luno..hihi. No,še eno smešnco,včer je pršel pozno domov(so ga na šihtu,mal pil še za njegov RD)-sicer se dolg vleče že ta njegov RD,no prišel je kar konkretno(bi rekla Scuba)v rožčah,in sm mu mogla kazat Taja kako spi,mu je izpovedoval ljubezen,pa meni seveda,pa se opravičeval ker tok dela....uglavnem,da dol padeš od smeha.... .Nimaš kej druzga rečt,kot se smejat zraven. Jooly,kdaj je umru tito?Morm mal pobrskat po spominu. Če vam je Ilije ,skuhala kavo,vam pa jaz pošiljam en velik.... P.s.A gre kera z mano v Šoping,resno mislim?