mama11
|
Pozdravljene, Velika Britanija, bomo držali pestke zate in za Tianno , da se bo vse uredilo. Samo sprosti se in misli na najboljši možni izid. Se moram pohvaliti, včeraj je imela Tamara 3 mesece in njena mamica se je lahko spravila v prednosečniška oblačila (sicer kavbojk, ki sem jih nosila precej oprijete še ne, ampak dva druga para hlač sta pa OK). Tako da sem prvič po zelo dolgem času nosila normalne (nenosečniške in ne trenirka) hlače. 19 kil je šlo, še tri spravim dol, pa sem na stari vagi. Ne vem katera je že omenjala majčke za dojenje. Sem šla preverit zadevo prejšnji ponedeljek, ko so imeli 20 % popust. Sem nabavila dve in moram reči, da sem zelo zadovoljna. Trikrat sem že dojila v javnosti, vsakič diskretno, tamali je bilo udobno, mene ni zeblo, pa praktično nihče ni niti opazil. Imam pa eno vprašanje - kdaj dajete vaše cukrčke spat? Sem opazila, da nekatere omenjate kar "zgodnje" ure. Midva dajeva najino spat med 22-23h in potem z dvemi dojenji (okoli 2-3h in okoli 5-6h) spi do cca. 9h dopoldne. Razmišljam, da bi štartali med 20-21h, ampak res ne bi rada vstajala pred sedmo zjutraj, pa tudi bojim se, da plenička ne bi zdržala in bi morali ob 5h zjutraj previjat.... Aja, tiste, ki dojite, kako pogosto se dojite čez dan? Odkar smo šli čez krizo (ko sem jo pristavljala na 2-2,5 uri), jo pristavljam na zahtevo, ki pa je lahko od 3-4,5 ure, kar se meni zdijo kar precejšnji razmaki... Imate pa že tako velike otročke, moja ima cca. 5.800 g in 61 cm. Št. 56 smo že komplet upokojili, št. 62 pa bo počasi (vsaj nekateri kosi) postala tesna. Cepljenje - s P sem se dogovorila, da štartamo pri 4 mesecih. Pa še to se mi zdi kmalu, če bi slučajno prišlo do kakšne reakcije... Mamuška - sem pogledala fotke, bravo, kako ste se super poštimali... ampak ne vem o kakšnih izbruhih na koži govoriš, Dominik ima na tisti fotki, kjer kravce pase, prav krasno kožo. Ilije - mi smo našo že januarja prvič namočili v toplicah; v otroškem bazenu ali v tistem s 37 stopinjami; zaenkrat ni bilo še nikoli nič narobe, nismo pa nikoli namakali dlje kot 10 min. Zdaj imamo tudi Fredov obroč in bomo naslednjič šli v velik bazen zaplavat. Mimogrede, ko smo pri plavanju, kakšen teden nisem sledila debati - ali je kaj novega glede tečaja plavanja na DIF? Predvsem me zanima, ali je že znano, kdaj se prične? Dopust - zelo konkretno še nič nisva razmišljala, verjetno bomo šli julija malo k sorodstvu na obalo, pa malo sva govorila, da bi šli septembra kam dlje, npr. v Grčijo. Ampak nimam pojma kako je z dojenčki in letenjem... ali imajo letalske družbe kakšne omejitve glede starosti in ali je kakšna težava z izenačevanjem pritiska pri takšnih malčkih?
|