|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
18.2.2008 13:08:49   
ajtak
hej,
mi smo bli vceraj do 15h brez elektrike zato se nisem nic javila...

ja res je, Barika je pa se zame piscanc user posted image , jst sem 24user posted image .

Vceraj je moj sinek praznoval 3mesece zato ena
user posted image
za vse...

Danes smo meli pa posvetovalnico in je bil cepljen. je malo bolj teckast in zaspan drugace lepo prenasa.
Ima pa 7650g in 65,5cm user posted image .
Pa so mi rekl, da mu ne smem razen mleka nic dajat (caj), da se zato redi user posted image - sam men to ni logicno, ce bi on rad jedel kar na 2h in ga jaz s cajem mal shecam, da je na 3h potem je to ziher boljs, kaj ve pravite?? Imam pa caj brez kristalnega sladkorja.

Sibam ker smo spet glasni...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
18.2.2008 15:03:59   
Oranža
Vse najboljše Tjašuser posted image user posted image user posted image user posted image  za mini rd.
Pa super napredujeteuser posted image user posted image
Pa hvala za tortico.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
18.2.2008 15:58:01   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Hojla mamice...
dejte mi samo povedat..kdaj pa izplačujejo Otroški dodatek?

..mi namreč še nič nismo dobili..in me res zanima..hvala

nakazilo OD je bilo v četrtek, to pa čudn, da še nisi nič dobilauser posted image

..to je pa res čudno...k odločbo sem pa fulll časa nazaj že dobila...morm mal prevert...
Hvala za odgovor...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
18.2.2008 15:58:38   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Vse najboljše Tjašuser posted image user posted image user posted image user posted image  za mini rd.
Pa hvala za tortico.

evo se kr podpišem pod to!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
18.2.2008 16:56:10   
DEBELUŠKA30
Vse najboljše Tjaš user posted image user posted image user posted image user posted image  za mini rd user posted image .
Ajtak 100 ml čaja ima 50 kalorij, kar je dosti oz. kar veliko za tako male!
Nicolina in Vanja, kdaj pa imata rd, če ni skrivnost user posted image , to da smo vse tri isti letnik.
Jest sem rojena 25.09.1976!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.2.2008 17:02:55   
tintin
Vse najboljše Tjašu za mini RD.
Je pa res kar krepak fant, če upoštevam, da je imel moj Vasja pri 3 m. 6800 g pa je bil rojen prav tako s 4200g.
Obstaja tudi instant čaj od Milupe brez cukra (mali rjav kozarček) ali pa Bebe v filtrih, da ne bo ravno žejen fant. Ostali so res full presladki (še zame).

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.2.2008 17:12:07   
Dajica
Pa se ena tuki, ki ima letos okroglo stevilo sveck na tortici. user posted image

Danes je ze en teden, ko Kaja ni kakala. Joj, skoz ima tezave s tem. Bogica. Pa sem poskusila dati putercek v ritko, masirala danko...nic. Sem ji pa dala danes po nasvetu babice laktozo in upam, da bo vsaj to pomagalo. user posted image

Drug teden imamo slikanje kolkov, se naslednji teden pa 2. pregled pri pediatru in tudi cepljenje. Ze komaj cakam, da vidim, kako kaj napreduje, ceprav se mi zdi, da kar se tice teze, ne gre kaj prevec gor. Vse ze pisete, katere st. nosijo vasi malcki, nasi je pa se nekaj oblacilc st. 56 prav, drugace pa nosi 62.

Moram nehat, jo spet trebuscek matra.

Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.2.2008 17:45:49   
ajtak
user posted image  sem sla gledat na caj in pise da ma 100ml 14kcal... no, saj bom probala dat vodo al pa caj od allete na filter ki je tud brez glukoze.

Hvala vsem za cestitke user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.2.2008 19:38:35   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Pa se ena tuki, ki ima letos okroglo stevilo sveck na tortici. user posted image Bravo Dajicauser posted image , saj veš zdej se šele ornk začneuser posted image user posted image

Danes je ze en teden, ko Kaja ni kakala. Joj, skoz ima tezave s tem. Bogica. Pa sem poskusila dati putercek v ritko, masirala danko...nic. Sem ji pa dala danes po nasvetu babice laktozo in upam, da bo vsaj to pomagalo. user posted image Uboga, upam da bo pomagalouser posted image

Drug teden imamo slikanje kolkov, se naslednji teden pa 2. pregled pri pediatru in tudi cepljenje. Ze komaj cakam, da vidim, kako kaj napreduje, ceprav se mi zdi, da kar se tice teze, ne gre kaj prevec gor. Vse ze pisete, katere st. nosijo vasi malcki, nasi je pa se nekaj oblacilc st. 56 prav, drugace pa nosi 62. Nč sekirat, moj tud nosi še kar nekaj 56 in zdej počasi šaltava na 62 - saj sta šele dobra 2 meseca stara - pa je kar ornk dečkouser posted image

Debeluška, jst sem na svet pokukala 11.03.1976 - tko da bom kmal slavilauser posted image
Zdej pa grem otroče zrihtat.
se beremo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
18.2.2008 19:41:55   
mama11
Pozdravljene,

Velika Britanija, bomo držali pestke zate in za Tiannouser posted image , da se bo vse uredilo. Samo sprosti se in misli na najboljši možni izid.

Se moram pohvaliti, včeraj je imela Tamara 3 mesece in njena mamica se je lahko spravila v prednosečniška oblačila (sicer kavbojk, ki sem jih nosila precej oprijete še ne, ampak dva druga para hlač sta pa OK). Tako da sem prvič po zelo dolgem času nosila normalne (nenosečniške in ne trenirka) hlače. 19 kil je šlo, še tri spravim dol, pa sem na stari vagi.

Ne vem katera je že omenjala majčke za dojenje. Sem šla preverit zadevo prejšnji ponedeljek, ko so imeli 20 % popust. Sem nabavila dve in moram reči, da sem zelo zadovoljna. Trikrat sem že dojila v javnosti, vsakič diskretno, tamali je bilo udobno, mene ni zeblo, pa praktično nihče ni niti opazil.

Imam pa eno vprašanje - kdaj dajete vaše cukrčke spat? Sem opazila, da nekatere omenjate kar "zgodnje" ure. Midva dajeva najino spat med 22-23h in potem z dvemi dojenji (okoli 2-3h in okoli 5-6h) spi do cca. 9h dopoldne. Razmišljam, da bi štartali med 20-21h, ampak res ne bi rada vstajala pred sedmo zjutraj, pa tudi bojim se, da plenička ne bi zdržala in bi morali ob 5h zjutraj previjat....

Aja, tiste, ki dojite, kako pogosto se dojite čez dan? Odkar smo šli čez krizo (ko sem jo pristavljala na 2-2,5 uri), jo pristavljam na zahtevo, ki pa je lahko od 3-4,5 ure, kar se meni zdijo kar precejšnji razmaki... Imate pa že tako velike otročke, moja ima cca. 5.800 g in 61 cm. Št. 56 smo že komplet upokojili, št. 62 pa bo počasi (vsaj nekateri kosi) postala tesna.

Cepljenje - s P sem se dogovorila, da štartamo pri 4 mesecih. Pa še to se mi zdi kmalu, če bi slučajno prišlo do kakšne reakcije...

Mamuška - sem pogledala fotke, bravo, kako ste se super poštimali... ampak ne vem o kakšnih izbruhih na koži govoriš, Dominik ima na tisti fotki, kjer kravce pase, prav krasno kožo.

Ilije - mi smo našo že januarja prvič namočili v toplicah; v otroškem bazenu ali v tistem s 37 stopinjami; zaenkrat ni bilo še nikoli nič narobe, nismo pa nikoli namakali dlje kot 10 min. Zdaj imamo tudi Fredov obroč in bomo naslednjič šli v velik bazen zaplavat. Mimogrede, ko smo pri plavanju, kakšen teden nisem sledila debati - ali je kaj novega glede tečaja plavanja na DIF? Predvsem me zanima, ali je že znano, kdaj se prične?

Dopust - zelo konkretno še nič nisva razmišljala, verjetno bomo šli julija malo k sorodstvu na obalo, pa malo sva govorila, da bi šli septembra kam dlje, npr. v Grčijo. Ampak nimam pojma kako je z dojenčki in letenjem... ali imajo letalske družbe kakšne omejitve glede starosti in ali je kakšna težava z izenačevanjem pritiska pri takšnih malčkih?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.2.2008 20:17:59   
tintin
Jaz dajem spat tamalga med 19-19.30 in spi do cca 8h. Vmes imava dve dojenji -ob 3h in 6.30. Plenica zdrži, ampak samo Pampers Active Fit.

Čez dan dojim na zahtevo, ampak ponavadi ene 4-5-krat.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.2.2008 20:51:54   
scubadiver
Mama11 mi dajemo Lano spat okoli 8h zvečer in spi do 6-7h v enem šusu, poje in potegne še tam nekje do 8h-9h. Danes pa se je zbudila ob pol sedmih, pojedla in od sedmih naprej ni hotela več spat, tko da sem morala vstat. Ampak glede na to, da mi prespi noč brez vstajanja ni panike tud če ob sedmih vstanem,

Si pa spraševala za iznačevanje pritiska pri dojenčkih na avionu. Nujno morajo med vzletom pit. Ker s tem potem izenačujejo pristik. Drugače ga ne znajo in jih boli v ušeskih. Tko da pit pit pit pa se izenači pristisk. starostnih omejitev pa mislim da ni.

Šoiping z Tanayyo odlično uspel. Je bla res ekspresna. Potem smo se pa še z Ninočko dobili na kavici in je bil res prav lušten dan. SE je pa tale dan zame skor slabo končal. Sem se namreč skoraj zaletela. Jaz sem bila na pasu za levo in sem čakala da bom zavila, en tip se je pa hotel iz pasu za naravnost premakniti na pas za levo in sploh ni nič pogledal in je za las manjkalo da bi me zadel. Sem šla prav iz avta ven pogledat a me je zadel al ne. Je manjkalo en centimeter, pa ne pretiravam. Sem bla prov jezna, predvsem glede na to, da sem imela Lano v avtu. GRRR

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.2.2008 20:56:30   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Sliva 10 živjo!!!!!samo,da so otroci sedaj zdravi,tebi pa želim,da se tudi čimprej pozdravišuser posted image user posted image .
  Tut jaz

scuba, hvala za nasvet glede kože in nayya tut teb

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Pa hvala za tortico.

tut jaz želim vse naj naj.

no, moj je danes rezerviral dopust, gremo v turčijo i sicer v junijo.
glede izenačevanja pritiska  pravijo, da jim morš ponudit za pit, saj sami ne znajo izenačit, lahko pa s pitjem.

no danes je bil pa super sprehid, sva bli 10min manj kot 3h. pol se je pa začela ful dret - lakota.

smo skopani in sedaj greva jest in spat.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.2.2008 21:03:30   
manca
Najprej čestitke sinku od Ajtakuser posted image

Popoldne je bilo res neizmerno vroče(očitno prehitro migam na sprehodihuser posted image )...sva bili z Majo na sončku 1,5 ure in je lepo pridno spala, potem je pa še 1,5 ure spala notri v stanovanju.

A katera ve, koliko časa so veljavni Mueller darilni boni? Sem včeraj dobila od tete darilni bon za 50 eur, pa upam, da se bo dalo zmenit, da ga delno zapravim, ostalo pa potem ob naslednjem nakupu. Ker parfumov res nebi kupovala (imam zalogo že domauser posted image ), plenic za Majo imamo pa že dovolj na zalogiuser posted image .

Scubadiver še dobro, da se vama ni kaj zgodilo na cesti.
Se je pa na našem koncu zvečer zgodila prometna nesreča. Sem slišala na radiu, cesta je bila pa kar zaprta...upam, da spet ni bilo kakšnih smrtnih žrtev.

nč, zdej moram pa najprej pospravit posodo, nato me čaka še likanje...na žalost nimam kakšnih skritih palčkov, ki bi to naredili namesto meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.2.2008 21:13:59   
tintin
Manca - mislim, da Mullerjevi boni nimajo ravno časovne omejitve. Jaz sem ga tudi že enkrat dobila in porabila čez dva meseca. Do takrat boš pa že kaj našla za kupit...user posted image
Scuba - samo, da je vse ok. user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.2.2008 21:17:23   
nicolina
Čer,
joj danes je pr nas zelooo dolgo trajalo uspavanje, je bil skoraj eno uro na zizi in vlekel in vlekel. user posted image  A je kakšna polna luna? No, zdej končni spi.

Debeluška jaz sem imela roj. dan 14.1, tako da sem starejša od tebe in vanje in bi vaju še lahko klicala piščančki user posted image user posted image , hecam se. Ampak vidve imata že 2 otroka, jaz sem pa šele pri ta prvem. No, sej vas bom dohitela, razen če se odločta še za kakšnega. user posted image
Ajtak, čestitke sinčku user posted image  in hvala za tortico...
Mama11 , jaz dajem Tina spat med 19.30 in 20.30, ponoči se zbudi še enkrat ali dvakrat in potegne do 8. zjutraj. Ponoči ga ne previjam, razen če se pokaka. Imam pa zdej za ponoči Fixies nočne in so super. Nič ne premočijo, so vpojne in zelo mehke na otip. Toplo priporočam.
Dojimo se čez dan čisto po potrebi, včasih na 3-4 ure, včasih pa tudi na 2 uri.

Tanayya user posted image  za šoping.
Scuba, sama sreča, da se je vse dobro končalo. user posted image
Grem pod tuš, pa se pol še kaj javim...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.2.2008 21:19:19   
scubadiver
No sej tud če bi se un bučko zaletel v naju ne bi bilo nič hudega, ker je ravno speljal in je bila hitrost majhna, midve sva pa stali, ampak dovolj, da bi se Lana ful ustrašila, pa takoj so sitnosti. Avto je udarjen, kar zmanjša vrednost, pa par dni bi bili brez avta, pa tm bi zgubili ful časa da bi zrihtali papirje.. Mah jajc bi bil. Tko da še dobr res da ni bilo nič.
Hvala manca, tintin, Nicolina user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
18.2.2008 21:27:39   
gruška
Scuba - user posted image  sam, da je vse uredu....

Mama11 - točen datum plavanja zvem prvi teden v marcu, začne se verjetno zadnji teden v marcu ali prvi v aprilu... bom sporočila, ko zvem kaj novega...

V sredo se z Jooly dobiva v Lj., ker je napovedano slabo vreme verjetno v Cityju - pride še katera? - VABLJENE NA KAVICO IN ČVEK!!!!

Nočko!!!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
18.2.2008 21:27:51   
DEBELUŠKA30
Mama11, jaz mojo malo dajem spat od 18,30 ure do 19,00 ure, spi pa mi do 9,00 ure dopoldan, včasih tudi do desete. Vmes pa se hraniva in sicer 3X pa takoj nazaj zaspi user posted image !
Scuba, hvala Bogu, da ni bilo BUMMMM, ta je pa za srečo user posted image !

Nicolina, ker si starejša, naju z Vanjo lahko naučiš kakšnih "for user posted image ", npr:
user posted image

Punce, pa lahko noč, jaz grem v "mižule":

user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
18.2.2008 21:30:59   
gruška
Debeluška a že kaj veš za v sredo, boš prišla? Pa Vanja?

Neposredna povezava do sporočila: 3070
18.2.2008 21:41:19   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

kdaj dajete vaše cukrčke spat? MED 21 IN 22
Aja, tiste, ki dojite, kako pogosto se dojite čez dan? JP, VČASIH TUT NA 1,5H. kDAJ PA KDA PA ZDRŽI 3. jE PA PONOČ ZATO PRIDNA. vSAJ TO. SAJ JE TUT ČEZ DAN, SAM BOL POGOSTO JEVA, MOGOČ ZATO, KER KR DOST ZBRUHA -POLIJE

eno vprašanje: Rada bi si nabavla kengurujčka preden gremo na morje, saj mislim, da bi mi prišel zelo prav. Na kaj moram bit pozorna pri nakupu in kakšne maste kaj ve oz katere priporočate. Se pravi od starosti cca 5-6mesecev naprej. Hvala

Taja spi, jaz pa grem tut pod tuš in spat. Ful me noge bolijo - meče. Mogoč zato, ker sem res velik hodla in sem šla danes v en ful klanc z vozom user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
18.2.2008 21:44:15   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Imam pa eno vprašanje - kdaj dajete vaše cukrčke spat? Sem opazila, da nekatere omenjate kar "zgodnje" ure. Midva dajeva najino spat med 22-23h in potem z dvemi dojenji (okoli 2-3h in okoli 5-6h) spi do cca. 9h dopoldne. Razmišljam, da bi štartali med 20-21h, ampak res ne bi rada vstajala pred sedmo zjutraj, pa tudi bojim se, da plenička ne bi zdržala in bi morali ob 5h zjutraj previjat....

Jaz mojo princesko dajem spat med 20 in 21.30, spi pa odvisno... včasih se prvič dojiva okrog 2,3h, včasih ob 4h, se pa zgodi tud da zdrži do 6h. Previjam ponoči ne. Plenice zdržijo, imam pa Pamperske.

Aja, tiste, ki dojite, kako pogosto se dojite čez dan? Odkar smo šli čez krizo (ko sem jo pristavljala na 2-2,5 uri), jo pristavljam na zahtevo, ki pa je lahko od 3-4,5 ure, kar se meni zdijo kar precejšnji razmaki... Imate pa že tako velike otročke, moja ima cca. 5.800 g in 61 cm. Št. 56 smo že komplet upokojili, št. 62 pa bo počasi (vsaj nekateri kosi) postala tesna.

Čez dan se dojiva na 2,5 - 4,5 ure. Če smo zunaj, zdrži dlje, proti večeru včasih na 1,5 uro. 10 dni nazaj je imela 5.450 g in 60 cm. Bodije in žabice, ki pridejo direkt  na kožo imamo 62, pajacke in ostalo pa 68.

Cepljenje - s P sem se dogovorila, da štartamo pri 4 mesecih. Pa še to se mi zdi kmalu, če bi slučajno prišlo do kakšne reakcije...

Cepili se nismo in se ne bomo.

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

V sredo se z Jooly dobiva v Lj.,

Gruška, dej mi prines od Lego katalog. Se bliža RD mojga sineta, pa da ne bom prepozna.

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tale je res svetovna fora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
18.2.2008 21:44:17   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Scuba, hvala Bogu, da ni bilo BUMMMM, ta je pa za srečo user posted image !

Ja to pa res!!!

nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3073
18.2.2008 21:46:03   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

eno vprašanje: Rada bi si nabavla kengurujčka preden gremo na morje, saj mislim, da bi mi prišel zelo prav. Na kaj moram bit pozorna pri nakupu in kakšne maste kaj ve oz katere priporočate. Se pravi od starosti cca 5-6mesecev naprej. Hvala

Še dobr da sem si ga samo sposodila, ker je niti pod točko razno ne spravim not. Sam da vid une štrike, začne nabirat in se šobit user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
18.2.2008 21:58:19   
tintin
Kenguru  - načeloma so vsi do 9 kg, jaz sem kupila rabljenega Mothercare, ki je do 12 kg (naš fant je med težjimi).
Nosil ga še nismo kaj veliko, ampak kar smo ga je pa preživel, naš ima zelo malo štrikov.
Če misliš kupovat, poglej malo med male oglase jih ful prodajajo.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?