manca
|
pikapikica....ja, tista podloga je pa verjetno namenjena za blaženje zarad uporabe valerja Včeraj smo imeli 3 mesece, ampak ker ni bilo časa tipkat vas častim sedaj s temle pecivom: Sem ga v resnici tudi včeraj zvečer naredila, ampak ga ni več, saj so ga zmazali danes na rojstnem dnevu pri moji sestrici in fotru. Lahko ga pa še enkrat naredim, ampak pogoj je, da se oglasite pri meni doma ...torej Scuba, Tintin, Debeluška30, Tanayya29, Gruška in ostale Lidl, Hofer: včasih sva midva hodila v Avstrijo. Je pa razlika med našim in avstijskim...namreč v Avstriji se znajo ljudje malo lepše obnašat, ko pa greš k nam pa vsi nekaj brskajo ko kakšne kure. Se mi je zgodilo v Lidlu, da sem gledala eno pižamo, pa mi jo je ena upokojenka kar vzela iz rok in jo začela kazat svojemu možu. Pa tut jasno mi ni, kako lahko nekateri brskajo čisto po vsem...a star dec morda rabi tangice pa modrček Opažam, da se marsikateri upokojenec gre športno raziskovalni izlet V Hofer-ju sva kupovala rjuhe (so res super), pa moko, jogurte, sladkarije, papirnate brisačke, pralni prašek, čaje,... V Lidl-u sva kupila aparat za peko kruha, testenine, jogurte, namaze, sladkarije, moko, pecilni, vanili sladkor,... Maja spi pa že od sedmih zvečer. Nama je prišlo v navado, da jo dam spat malo po šesti uri, saj je takrat že zelooo utrujena, saj podnevi noče spančkat. Sva pa danes izpustili kopanje, saj je domov iz rojstnega dneva prišla totalno zmatrana. Pa še eno foro ima...če je še tako zmatrana in se dere, pa noče dojit zaradi utrujenosti greva samo v njeno bodočo sobico kjer imava previjalno in ko jo položim nanjo takoj utihne...očitno ji zrak in lepota sobice nadvse odgovarjata Drugače bi ji pa jaz najraje že kaj dala po žlički za jest (se mi revica včasih kar smili ko me gleda kako jem), samo bom res raje počakala da se bo dojila polnih 6 mesecev, saj mi to priporočajo zaradi alergije.
|