|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
17.2.2008 10:51:39   
scubadiver
Vanja sej kakšna pa je verjetnost da vas bodo legitimirali? Glih zaprli vas ne bodo, kakšna kazen bi bla, ampak sej vas ne bo nihče vprašal za dokumente. Edin kakšnih prometnih prekrškov ne delat user posted image . Ko so mene v avstiriji dobili na radar, smo morali dat vsi dokumente, pa so takrat še ble meje.
midva sva kupila nekaj malega mesa, glih tok da sprobava.

Naš otrok se je zbudil pred 10 minutami. Ful mi je čudno, še kot dojenček (hm, kaj pa je sedaj?) ni tolk spala. Ampak zdej se smeje tle zraven, previta je že, alarma za lakoto pa še ni prižgala. Če se smeji pol že ni kej bolna tud če tolk spi a ne?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
17.2.2008 13:15:11   
pikapikica
user posted image  za crknit ... saj imamo cel kurnik tukaj gor... user posted image

zirafa76 glede sommelierstva... groza... te čisto razumem... moj user posted image  je tudi študiral v tujini, tudi na zelo prestižni fakulteti in ko je prišel nazaj v slo... bi moral narediti še 6 ali 7 diferencialnih izpitov... potem pa, ko smo prišli v EU pa kar naenkrat ni bilo več potrebno - je bilo avtomatično priznano... ma saj veš... denarja očitno vsem primanjkuje... groza...

ja glede otrok je moj user posted image  danes zjutraj omenil, da če bi rada imela tri otroke, bi imel on tretjega takoj in ne čez par let oz. če ne takoj, on tretjega sploh ne bi več imel... Sem ga vprašala kaj to pomeni takoj in je odgovoril... zdaj takoj... torej, da se čez 9 mesecev že rodi... user posted image  uf... jaz bi imela 5 otrok, no realno res 3... ampak tako hitro uf...trenutno sem srečna, ker sem se komaj sedaj lahko začela malo več ukvarjat z našo starejšo pikico ... No saj ne bi bil problem... ampak varstva nimava in da ne govorim o njegovi službi...user posted image ...

laubica... potem pa velja... jaz te bom kar na ZS zagnjavila... potem pa takoj na sprehod!!! user posted image  
nikolina...ja z Laubico te bova zelo veseli in ostalih tudi...

tintin... kako lepo user posted image ... Mene je moj zaprosil na morju v Grčiji, ko sva zgodaj zjutraj priplavala na majhno čer stran od obale in je na tej čeri pokleknil in me zaprosil... mimogrede s seboj je imel tudi prstan in celo pot se med plavanjem trudil, da ga ne bi izgubil user posted image ... Tudi midva sva imela easy poroko... na Gorenjskem na enem gostišču pod kozolcem... tam smo imeli malo bolj fin piknik...igrali pa so nam cigani iz Prekmurja... bilo je enkratno...user posted image

ninočka ... pozdravček septembrkam...

gruška ... ma bi jaz tudi cel katalog... pa imam prepoved... user posted image

nemrak, gruška... mogoče pa pod nujno rabim valjar za mojega... samo ne vem kaj mi bo podloga user posted image

vanja user posted image  za tvojega smučarja...

sedaj pa moram letet... je treba plenico zamenjat...
cau cau

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
17.2.2008 13:41:58   
pikapikica
VB tudi jaz poznam podoben primer, pa je sedaj z otročkom vse dobro... Te pa čisto razumem... jaz sem že pri navadnem prehladu čisto fertik... user posted image za tebe in ta miceno... mislimo na vaju...

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
17.2.2008 15:14:25   
nicolina
Ojla,
smo pravkra prišli iz dolgega sprehoda. Sej je kar mrzlo zunaj, ampak je tako pasal sveži zrak. Tina sem dobro zadekala v vozičku, je lepo spančkal user posted image .
Jaz sem se pa tudi mal razgibala, da bodo šle kilce prej dol. user posted image

Sem pa kar nekam žalostna user posted image  , ne vem kaj mi je. Že od včeraj zvečer, moj user posted image  že skor cel vikend dela, sem bla skos sama.  Se mi je kar stožilo in ponoči, ko sem Tina dojila, se mislila, da ga bom kar zalila solzami. Ma, sej bo bolje.

Pikapikica, prav rada bi enkrat pršla v Mb po dolgem času...
Scuba user posted image , da lahko še tarok igraš, jaz ga nisem že ful časa...
Vanja user posted image user posted image  za Eneja....

No to s kurnikom in piščeti me je prav nasmejalo....user posted image user posted image

No, šibam..se oglaša, bo treba jest...

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
17.2.2008 17:58:09   
mamuška
Hoj!

Naša noč je bla obup, D se je zbujal na 2 uri in ga sračkal, tko da sem posledično tečna ko user posted image .

Riževa sluz - razkuhaš bel, brušen riž, da se naredi ena taka pešta, pol pešto pobereš, zrna pa pustiš. Je hranljivo, pa FUL lahko prebavljivo.  Načeloma naj bi se čakalo 6 mes "by the book", ampak kar jih jaz poznam s takim uvajanjem, so vsi imeli štalo, ker bebe niso hotele menjat dojke za žlico.  Naš ful lepo posrka z žličke in se kar trese, ko jo vidi. Včeraj sem dala 3, danes 5 žličk - doji se enako lenobno, kot prej. Dojenje je njemu bolj za desert, kot da bi se res ornk najedu. Če ga pustim, se doji na uro in pol po pol ure skup - tolk se on naje na dojkiuser posted image . Imam sicer namen vztrajat, pač stalno visi na meni, ko smo doma, ko pa kam gremo, ga po podoju obvezno nafutram še po flaši, če ne nkamor ne pridem.  Njemu sem dojenje pač naknadno "privzgojila", začel je na flaši in to se žal pozna pa pika. Nimam nič namena hitet, niti izpuščat obrokov za zdaj ali jih nadomeščat, samo tolk za zraven, da bova čist počas uvedla vsako živilo posebej.

Naredili smo en sprehod, da se mularija mal zmatra, a je ful mraz. Mislm tale vreme je za posrat in za razmazat, en dan 15, drug dan pa -15user posted image user posted image

Perem 3. strojuser posted image user posted image , čaka me likanje - klinc pa taka nedelja...

BTW - a sem že povedala, da sem tečna donsuser posted image ?

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
17.2.2008 18:14:05   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

jooli, a tvoj je tud fuzbaler??? Moj je tud bil. Sam za ligo prvakov pa res nikol ni špilal.

nemrak... če je tvoj v cjelu špilou, se gotov poznata, moj je tud za publikum igral user posted image  Nazadnje bova pa ugotovile, da smo skup na kofe hodil user posted image

Bravo Enej, to pomen da je tud za našga falota še upanje?! user posted image

Mi smo bli pa danes v živalskem vrtu, pol pa še pri Jurmanu na kosilu. Mala je cel čas spala, ko je pa pr Jurman prnesu hrano na mizo, pa klikerje gor in akcija. Kaj pa druzga, če je hrana, je hrana za vse user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
17.2.2008 19:41:39   
Oranža
Čer,

Mi smo nazaj. je blo super....priporočam tale Bodental. Mi smo bli prvič, pa čist blizu ga imamao (25 km), je pa ful fajn za otroke za smučat, pa za z vozičkom je ful se za sprehajat, tko da sva mi2 tud se nahodila. Tko da smo vsi kr zdelani,razen Timona k je vse skupi prespal in je naspanuser posted image user posted image . Upam da bo vreme zdržalo da bomo naslednji vikend spet lohk šli, pa pol še med tednom k bodo gorenjci mel počitniceuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Bravo Enej, to pomen da je tud za našga falota še upanje?! user posted image

Ja definitivno jooly. Jst res nisem mogla verjet k sem ga vidla dons kako se on pelje. Očitno je fant zadevo skapiral in zdej je treba samo vadituser posted image user posted image user posted image  K sem ga gledala kako lahkotno se pelje je še mene prjel da biuser posted image . In bom drugo sezono grem v akcijouser posted image user posted image user posted image

Mamuška sem vedla da ti to po pamet delašuser posted image . Morm pa rečt da jst pri Eneju nisem mela težav kar se hranjenja tiče. Upam da bo tudi sedaj temu takouser posted image  Tole z riževo sluzjo bom pa poskusila. Hvala za razlagouser posted image user posted image

No zdej se gremo pa za spat zrihtat.
Se beremo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
17.2.2008 19:44:50   
DEBELUŠKA30
Nicolina, ta je zate user posted image , da te mine otožnost!
Mamuška, zgleda, da je nekaj v zraku, jaz sem tud tečna ko user posted image , pa sam kregala bi se, pa user posted image ...
Vanja user posted image  za Eneja!!!
Scuba, sem že mislila, da se je naša Erna "nalezla" od tvoje Lane pridnosti pri jedi, je v petek tko lepo jedla, pa ponoči samo enkrat, da smo bli že fulll veseli, a kaj ko je v soboto spet začela po "starem" user posted image !

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
17.2.2008 19:52:13   
Tanayya29
 pozdrav,
No mi2 se počasi pripravljava na spanje...user posted image
Mamuška se pridružujem v klub tečnih....
cel dan sva sama,mož dela,pa še skregala sva seuser posted image .Kdaj se res izkaže,da so iz druzga planetauser posted image .
No kakorkoli,drugače sva s Tajem OK.Počasi se mu pikice sušijouser posted image .Jaz srčno upam,da je to kr neki,in ne alergija na KM.Ta hrana je obup,in jo full nerad je,pa še tko kaka po njej,da adijo pamet.
Scuba,super za tarokuser posted image ,face ste...user posted image user posted image
Potepinka ma šment,ti pa zagode...user posted image .Želim ti čimprejšnje okrevanjeuser posted image .
Vanja super za sinkauser posted image user posted image ,bravo Enej.
Nicolina nkar ne bod žalostna,če ne pa h men pridi,jaz sem tudi skoz sama,a je prav?
Naši športniki so bli pa danes dobri(glih gledam dnevnik,mal izven teme,pa vseeno bravo naši).
Piščanci hihi....fajn ste me nasmejali.
Barika in Ajtak kuk sta pa stari pol?
Jaz sem nekje v sredi(jooly mi2 sva isti letnik)user posted image .....

Šibam pod tuš potem pa mal pred tv in v spanje.
Lep večer vsem.....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
17.2.2008 19:56:13   
Laubica
CELJANKE-če smem vprašat-kdaj pa imate srečanje-MOGOČE ,res mogoče mi bo pa uspelo prit v CE,samo pol bom pa jaz za vas babica če ste vse tako mledeuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
17.2.2008 20:28:46   
gruška
Laubica, ti bom kr jaz odgovorilauser posted image  - tist teden od 25. dalje en dan pridemo "kao ljubljančanke" (samo Scuba je iz Lj.) v CE....  

Tannnaya, ne pa nista z Jooly isti letnik - ti si piščanček za njo user posted image user posted image user posted image , si eno leto in pol mlajša od nje user posted image

Nočko!!!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
17.2.2008 20:29:55   
gruška
Pismu, da nism jaz Jooly pa Ninočko zamenjala zdajuser posted image user posted image user posted image ........

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
17.2.2008 20:45:13   
Tanayya29
jooly je rekla na zbilju isti letnik kot sem jazuser posted image .pol pa ne vem?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
17.2.2008 21:41:00   
nemrak
user posted image user posted image
Laubica, mislim, da sva midve po letih kar precej skupaj, če ne celo isti letnik.
jooli, moj je tudi nekaj časa igral pri publikumu. Ampak takrat še midva nisva bila skupaj. Daj povej kdo je tvoj user posted image  . Kar na ZS napiš. Ti jaz tud javim.
Kak je svet majhenuser posted image

Mi smo bili danes v Laškem. Smo se kopali in naša tamala je neverjetno uživala. Pozabila je celo na hrano in nam tam sploh ni bilo potrebno jesti. Nisem mogla verjet, da je bila brez hrane od 2-7.30, s tem da je bila malo v vodi. Tako, da bomo še večkrat šli.

Zdajj grem pa gledat SHARKA.

Lahko noč!!

Neposredna povezava do sporočila: 3014
17.2.2008 21:52:43   
manca
pikapikica....ja, tista podloga je pa verjetno namenjena za blaženje zarad uporabe valerjauser posted image user posted image user posted image

Včeraj smo imeli 3 mesece, ampak ker ni bilo časa tipkat vas častim sedaj s temle pecivom:

Sem ga v resnici tudi včeraj zvečer naredila, ampak ga ni več, saj so ga zmazali danes na rojstnem dnevu pri moji sestrici in fotru.
Lahko ga pa še enkrat naredim, ampak pogoj je, da se oglasite pri meni domauser posted image ...torej Scuba, Tintin, Debeluška30, Tanayya29, Gruška in ostaleuser posted image

Lidl, Hofer: včasih sva midva hodila v Avstrijo. Je pa razlika med našim in avstijskim...namreč v Avstriji se znajo ljudje malo lepše obnašat, ko pa greš k nam pa vsi nekaj brskajo ko kakšne kure. Se mi je zgodilo v Lidlu, da sem gledala eno pižamo, pa mi jo je ena upokojenka kar vzela iz rok in jo začela kazat svojemu možu. Pa tut jasno mi ni, kako lahko nekateri brskajo čisto po vsem...a star dec morda rabi tangice pa modrčekuser posted image Opažam, da se marsikateri upokojenec gre športno raziskovalni izletuser posted image
V Hofer-ju sva kupovala rjuhe (so res super), pa moko, jogurte, sladkarije, papirnate brisačke, pralni prašek, čaje,...
V Lidl-u sva kupila aparat za peko kruha, testenine, jogurte, namaze, sladkarije, moko, pecilni, vanili sladkor,...

Maja spi pa že od sedmih zvečer. Nama je prišlo v navado, da jo dam spat malo po šesti uri, saj je takrat že zelooo utrujena, saj podnevi noče spančkat. Sva pa danes izpustili kopanje, saj je domov iz rojstnega dneva prišla totalno zmatrana.
Pa še eno foro ima...če je še tako zmatrana in se dere, pa noče dojit zaradi utrujenosti greva samo v njeno bodočo sobico kjer imava previjalno in ko jo položim nanjo takoj utihne...očitno ji zrak in lepota sobice nadvse odgovarjatauser posted image user posted image user posted image
Drugače bi ji pa jaz najraje že kaj dala po žlički za jest (se mi revica včasih kar smili ko me gleda kako jem), samo bom res raje počakala da se bo dojila polnih 6 mesecev, saj mi to priporočajo zaradi alergije.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
17.2.2008 21:54:32   
manca

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
17.2.2008 21:54:56   
manca
Kako pa lahko sliko gor direkt nalepim?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 17.2.2008 22:04:14 >

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
17.2.2008 21:56:43   
nicolina
Čer,
Debeluška in Tannya, hvala za tolažbo. user posted image  Sej zdej sem že kar bolje, kaj čmo tako to pride.  Moj user posted image  ima namreč v najemu lokal in včasih nanese, da mora ful delat. So mu glih nekaj natakari zboleli in je on mogu vskočit, pa sej to ni skos, pa še jaz sem bla mal tečna user posted image , zgleda da je blo kaj v zraku.

Tanayya, drugič ko bo še tako, bom kar pobasala Tina,pa pridem k teb, a prav? user posted image

Punce, a ste vidlle , da je bla sedmica na lotu in to v Velikih Laščah, a je katera mogoče dobila, da bi kaj častla novembrke? user posted image  Jaz pa ravno danes nisem igrala, pa sej prav da nisem. user posted image

Tin že lepo pančka, jaz grem še mal pred TV in spat, nočko vsem....

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
17.2.2008 22:09:49   
tintin
Manca, kljub temu, da ni slikce, verjamem, da je bilo slastno pecivouser posted image Sicer pa čestitke za 3 mesece.
Se bomo zmenile in oglasileuser posted image - hvala za povabilo. Sem te hotela že nekajkrat vprašat, kako je z Majino kožo?
Sicer pa tudi jaz tamalga dajem spat že mal po sedmi uri, mi spi tja do ene 2-3h in pol do jutra. Tudi sicer je ful priden, se naglas krohota ipduser posted image Res ga je veselje gledat in poslušat....user posted image user posted image user posted image (Čeprav nisem verna, bi se najraje kar zahvalila bogu za takega krasnega otroka)
Tudi midva hodiva po nakupih velikokrat v Hofer in Lidl. Ker v Kr ni Hoferja, pač večkrat v Lidl, ampak mi je Hofer načeloma boljši.
V Hoferju kupujeva moko /kruh pečeva sama/, mlečne izdelke, pistacije, olivno olje, ribe v konzervi, testenine, sadje in zelenjavo, pap. brisače in wc papir, vse za peko, oblačila (kolesarska jakna, za malega bodiji, žabe, tudi jaz imam par majc), imava tudi vok itn...
V Lidlu so mi pa ok nekateri jogurti, moka, mleko, sadje in zelenjava, sladkarije so mi precukrasteuser posted image - razen črne čokolade in kakavovih piškotov...Zelo OK so tudi Lidlove plenice, tudi meso je okej (razen salam in hrenovk ne bi kupila, ampak to itak pakiranih ne kupujem).
Sicer gre tudi meni na živce brskanje in prerivanje okoli košaruser posted image ...ko da bo česa zmanjkalo.

Gosta hrana
- bom probala dojit do 6 meseca, potem pa počasi najprej zelenjava, potem sadje itn. Dojim ga z veseljem in tudi tamali res rad je pri meni, tako da upam, da bova še nekaj časa tak uigran par....

Sem mislila danes malo delat, pa se mi ne da...grem kar spat. LP vsem!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
17.2.2008 22:14:58   
manca
Tintin: z Majino kožo je veliko boljše...je še suha, ni pa tako rdečkasta kot je bila. Bolj rdeča je pod pazduho, pa še na določenih gubicah. Najbolj uživa ko jo mažem s kremo po hrbtu, ko pa jo začnem pod pazduho pa v jokuser posted image
Zdaj čakam, kdaj me mislijo naročit na kontrolni pregled na Jesenicah...so rekli, da bodo kar sami poklicali kdaj imava termin

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
17.2.2008 22:41:38   
jooly
No, da razblinim dvome user posted image
Ko je Tito umrl, sem bla stara 2 leti. Prov spomnim se, kako smo jokal user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 3021
17.2.2008 22:42:30   
DEBELUŠKA30
Tanayya, to si pa zelo dobro napisala, da so desci z drugega planeta user posted image , se v celoti strinjam s teboj!
Manca, ti nas pa že drugič vabiš k sebi user posted image , jest sem vedno ZA user posted image !
Nicolina, moje kile kar "stojijo"user posted image , no nič čudnega, če se še vedno nisem odrekla sladkorju, ampak od jutri pa začnem še malo migat (predstavljaj si takoleuser posted image ):
user posted image
No naj se malo pohvalim, da sem šla zdajle namazat ves parket, pa ga ni malo user posted image , pa še kopalnico prebrisat, ziher bo jutri "padel sneg" user posted image !

Pa še malo za "user posted image ":
user posted image

Pa lahko nočko!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
17.2.2008 22:54:43   
mamuška
No, meni je uspel par fotk dat tukaj v album, glavnino pa še zmer lahko vidite na

http://komlosi.moj-album.com/

Sem prelena, da bi na 2 konca popalauser posted image

No, tolk da veste, kolk likamuser posted image user posted image

Aja, geslo, krava jaz: otrok.

< Sporočilo je popravil mamuška -- 17.2.2008 23:00:35 >

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
17.2.2008 23:01:05   
naraščaj
Čer.

sam na hitr se javim in vam kaj odgovorim.

Vreme je blo res krasno (razen temparatur), smo bli nsprehodu, kosilo pri mojih straših, oprala še nekaj cunj. prej pa me je klicala sestra, in smo šli na čaj, ker mi je dla še nekaj cunk za Tajo od njene hčere. spet bo mela modno revijo. Mi a je pa neki srala za spat, se je najedla pol pa bi pa nebi pa spet bi pa nebi. Mi je vlekla brdavico do ne vem kam, pa ni hotla dude. Sem jo komi utolažla, ko se je drla. Pol je pa. v parih min zaspala  in sem jo sam preložla v poslco in zaj že 1h spi.

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Sem pršla tele gor sam tolk da se pobaham: moj sin namreč smuča sam: grte sam na vlečnico in do vrha!! in se sam pelje dol, učitelj pa na sred proge čaka pa mu pomaha in to je to. Punce pa samo v 5 urahuser posted image user posted image user posted image Jst sem tolk ponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja, super je tole ratalo tvojmu sineku. Čestitke in pogumno naprej.

manca, vse naj naj za vajinih 3mesece

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Gosta hrana - bom probala dojit do 6 meseca, potem pa počasi najprej zelenjava, potem sadje itn. Dojim ga z veseljem in tudi tamali res rad je pri meni, tako da upam, da bova še nekaj časa tak uigran par
tut jaz. Tak vsaj neb mela problemov it v tujino na morje.

Naša taja ma zadnje čase ful suho kožo po obrazu, sicer čisto (par belih mozolčkov, še od začetka, ko se ji je čistla koža). S čim jo lahk namažem????

Se grem pridružit mojima najdražjima. Nočko vsem

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
18.2.2008 7:50:50   
Ilije
Dobro jutrouser posted image

Samo da vas zbudim, sem že pripravila user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?