|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
16.2.2008 12:35:53   
ajtak
Dober dan, mi smo ze nazaj user posted image , smo sli Tjasu zokne kupit v C&A pa je se mami ene kavbojke dobla (ker namrec se vedno nosi samo nosecniske hlace user posted image ).

Tud pr nas je full lep soncek morm tasco nahecat da greva po juzni do Dobrotina...

Gruska, pa nc ce noces pridet bom pa tist mikser tle v celju narocila pr eni... user posted image

kaj boste danes jedli? jaz bom pekla pizzo, testo mi ze kipnjuje user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
16.2.2008 15:18:47   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Gruska, pa nc ce noces pridet bom pa tist mikser tle v celju narocila pr eni... user posted image

Če verjameš al ne, sm zdele prišla na RR samo napisat, da vse, ki sem jim poslala katalog (pa druge tud), če želijo kaj naročit naj povejo, ker moram jutri oddat naročilo... tko da, kukr hočešuser posted image .......

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
16.2.2008 15:31:06   
Tanayya29
Lep pozdrav vsem!
VB  upam,da bo vse dobrouser posted image user posted image .Sej se bo vse dobro izšlo,tukaj te vse podpiramo in mislimo na vas.Eno pikapoko za srečo mali Tianni.user posted image user posted image .
Gruška moja mami ima tudi to čez ,in potem naročim pri njej,če kaj rabim.
Ninočka
,no vidiš,da si se le malo naspala,ane?Kdaj pa je spanec bolj koristen,čeprav si imela veliko za nardit(delo,bo že počakalo!).
Pa upam,da ste se septemberke mele fajn.
Scuba ,super si,vidiš apartma bo full house.
Zaroke in poroke,vse imamo ene fajn zgodbice,Tintin tvoja je pa prav posrečena,(LPP bus št.9.)user posted image .
Mama11 super za napredovanje,mi2 imava v sredo kontrolo,upam,da bo kej več prdobil v zadnjih 14 dnevih.Sicer,pa se nč več ne sekiram,sedaj je več,da bi pa še več,ga pa ne morem prsilit.Se mi zdi,da se pediatri fulll držijo teh tabel.
Jaz bi tud rada že shujšala nazaj,pa ne morem,pa če se držim diete al pa ne?Jah,no.....
Jaz sem danes sama(tudi brez Taja,ga je moj peljal ven),jaz pa bom sedaj izkoristila malo za pospravljanje,prah in podobno,pa zlikat moram.
Lep dan še naprej!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
16.2.2008 16:37:59   
zirafa76
pozdrav se od nas...IZ ZASNEZENE BRATISLAVEuser posted image user posted image

Danes smo imeli vremenski cudez..zjutraj sonce, nato je prineslo snezno nevihto, ki je pustila v pol urah 10cm snega, sedaj pa sonce zge, ceprav je ful hladno...hja, smo kr doma ostal....user posted image

VB..kako te razumem, ko je meni umrla Sofija in so zacel preiskave na Izabeli, jaz sem trepetala za vsako malenkost,sedaj pa ima se vedno zlatenico in se jetra ne delajo v polno me pa spet na smrt skrbi, ceprav naj bi se to uredil, ker je pac nedonosencek...upam na vse najboljse ...in sem prepricana, da bo .Tudi zate..ti posiljam...user posted image user posted image Smo pac avtomaticno v skrbeh in to je res tezko...

Drugace pa vsem TA MLADIM svetujem, da pozorno berejo nasvete nas STAREJSIH..da se naucijo ...user posted image user posted image user posted image ..AH TA MLADINA...user posted image user posted image user posted image user posted image ..skoz me je nekaj zgeckalo v nosu, zdaj vem, da je perje, ki leti od teh piscancev tukaj....user posted image user posted image

no, lep pozdravcek zaenkrat.......Izabela ima smejalne napade, pa moram bit zraven....user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
16.2.2008 18:22:28   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

user posted image user posted image user posted image ..skoz me je nekaj zgeckalo v nosu, zdaj vem, da je perje, ki leti od teh piscancev tukaj....user posted image user posted image

Točno, to je bilo to...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
16.2.2008 18:32:35   
ajtak
Sej sem vedla... ce drek mesas pol smrdi...user posted image

Ja Gruska jst bi tist mikser mela ce se bota s scubo tok ponizale da bota prsle med nas pisance, pa upam da nimata kake alergije user posted image  Sicer mamo pa tud v ce nemrak, da mal povprecje drzi.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
16.2.2008 18:42:49   
mamuška
No, če bom spravila skup kaj daljšega, ne vem, namen imamuser posted image

Očitno je šlo men tud perje v nov, ko kiham tle zravenuser posted image user posted image user posted image . Ampak res, jaz se včasih počutim ko Metuzalem, ko kakšna 21-letnica mim prijagauser posted image Pol pa kakšno sošolko srečam, ki gre letos na maturanca SVOJIH  user posted image user posted image user posted image otrok - pol mi pa nič več ni jasno. Pišuka, pri kakšnih ta pridnih so lohk pri mojih letih že - babiceuser posted image user posted image !!  No, men se tega ni bat!user posted image user posted image

D. je danes pojedel prve tri žličke riževe sluzi na mojem mleku! Oblizovanju ne konca ne kraja, ful lepo je jedel, samo  s prvo žličko je malo čukasto gledal.  Zdaj bom 5 dni dajala samo  to, naslednje pa bo jabolko, olupljeno in kuhano.

Sicer se pa ful matra sedet. Tišči to bučko pokonci, da je ves vijolčastuser posted image user posted image .  Pa "bager" prijem je osvojil in zdaj smo v fazi "Marija k sebi in v usta". Pomeni,  vse kar dosžee, zvleče k sebi in vtakne v usta. Tudi moj prstuser posted image user posted image

Počasi bo prerastel št. 62, sploh bodije. Je zadnjič rekla v razvojni, da naj neha nedonošenčka simuliratuser posted image , da mu nič več ne  verjame, da mu 2 mes manjkata. Priznam, da sem kar rasla zravenuser posted image Čveka ko dtrgan dohtar, meče se ko riba na suhem, ful ga jezi, ker se še ne more čist obrnt s hrbta na trebuh, obratno gre že 4 tedne. Pol se zvije ko vprašaj in se preoba prevržt in ko ne gre, je ves razkurjen. Pa roke - roke bomo pojedliuser posted image

Naslednji teden imam divji: NFTH je itak stalnica, pol pa še psiholog za K zaradu odložitve šolanja, pa logoped, pa vpis user posted image user posted image teden bo ušel, preden bom sploh dojela.

Danes nismo bli nič zunaj, je pihalo ko sam user posted image .  Zdej grem pa deco kopat!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
16.2.2008 18:45:19   
gruška
STARA KOKA, DOBRA SUPA ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa Ajtak resno, ta teden so počitnice in jaz ne morem prit... naslednji teden od 25. dalje pa pridemo, zares... (razen, če pri vas ne razsaja slučajno ptičja gripa, k je tok piščancov na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) ...

Scuba, Joolka,... katera še gre z nami v Cjele?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
16.2.2008 18:55:43   
Oranža
Gruška jst bi kar vse iz katalogauser posted image user posted image user posted image user posted image ....a provuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
16.2.2008 18:58:30   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Sicer se pa ful matra sedet. Tišči to bučko pokonci, da je ves vijolčastuser posted image user posted image .  Pa "bager" prijem je osvojil in zdaj smo v fazi "Marija k sebi in v usta". Pomeni,  vse kar dosžee, zvleče k sebi in vtakne v usta. Tudi moj prstuser posted image user posted image

Ja, ja , tkole pa tud pri nas izgleda user posted image user posted image user posted image

Danes je pri nas ful pihalo in grozno mrzlo je bilo, pa sta šla "oče in sin" sama mal ven... babnce smo se pa doma crkljale, jaz sem skuhala kosilo, pa sta bila moška že nazaj... prej sva pa z mojim igrala remi, pa sem imela Tajo kar v naročju... je tko vlekla karte k sebi, se ji je Pika smejala, sem mislila, da se bo kar polulala... Sem pa Taji danes naredila čopek na vrhu glave, je bla taka kot sumo borc user posted image  ... okrogla lička, pa tisto palmo na vrhu ... user posted image  ... samo da me ne bo spet katera s foruma napadla, da se norčujem iz otroka user posted image ... Je čvekala zraven 100 na uro, sem rekla, se pa res vid da je babnca ... čveka s čopkom... user posted image  ... moja sončica !!!!

Zdaj greva pa s Piko ustvarjat, Tevž je na rojstnem dnevu pri sošolcu, Taja se pa pri očiju crklja....

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
16.2.2008 19:00:56   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Gruška jst bi kar vse iz katalogauser posted image user posted image user posted image user posted image ....a provuser posted image user posted image

Ni problema, a ti kar TRR pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
16.2.2008 21:28:50   
potepinka
Čer

No da se malo oglasim Mark je cepljenje dobro prenesel.Ampak pri meni še kar ni konec bolezni,se mi je naredila zanohtnica na obeh nogah in v petek grem v bolnišnico na pregled ker se mi je gnojilao in mi noht kar dol potegnejo,drugače baje ne bi bilo miru,boli ko sam user posted image .Zdaj pa me čaka še druga noga ko ce ta porihta,po moje ne bom šla bom najprej probala z pedikerko,če bo šlo user posted image .Zdaj pa šepam,pa Marka nosit ojej komaj gre.
Zdaj pa grem prebrat kaj ste napisale

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
16.2.2008 21:44:07   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

STARA KOKA, DOBRA SUPA ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa Ajtak resno, ta teden so počitnice in jaz ne morem prit... naslednji teden od 25. dalje pa pridemo, zares... (razen, če pri vas ne razsaja slučajno ptičja gripa, k je tok piščancov na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) ...

Pridte, pridte, nimamo pticje gripe!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
16.2.2008 21:53:42   
mamuška
Mislm, pr nas pa dons otroc nočjo zaspatuser posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
16.2.2008 21:57:51   
naraščaj
Čer,

No pa sem se danes načvekala ko je bla tuki moja sošolka s faxa. Je Taja dobla adidasove superge. matr so dobre, sem ji kr fouš. user posted image user posted image

Sem zlo vesela, da je prišla iz Ribnce, saj se nisva videli že skor 2 leti. Smo šli na en sprehod, ker je bil tak lep sonček, čeprav je ful pihalo. Zebl je sam naju, saj Tajo sem pa ful zadekala. Pol smo šli pa še na kosilo v našo restavracijo in je blo treba najprej Tajo nafotrat, ker se je drčla ko za stavo. Kaj češ, če je lakota. Stradat je pa ne bom pustila user posted image user posted image user posted image

Taja je popoldne mela spet krče, vendar ni blo tko hudo kot včeri. Zaj pa tut že spančka. Upam, da bo mirna noč.

Mamuška, bravo za tak napredek. Res se pozna, da si tok vztrajna. Suer za prve žličke.
Me pa zanima nekaj, ful velik jih pravi, dako začneš s hrano po žlički, da se otroc nečjo več dojit. Tega pa je mene ful srah, saj sii želim, da bi jo dle čsa dojila, kot pa sam teh par mesecev. Izkušnje vas, ki že imate kakšnga otroka so zlo dobrodošle.

Potepinka, ti maš pa res smolo. kr naprej neki.
Mene tut neki boli en prst na nogi, sam da se še men ne bo kaj nardil. Morm svakijo poklicat, če mi bo pedikuro nardila.

Pridte, pridte, nimamo pticje gripe!

No lublančanke, če vam rat aprit iz LJ v CE pol se pa tut jaz potrudim in probam prit s Tajo na srečanje. Jaz sicer ne sodim ne v eno in ne v drugo grupo, sem nek vmes, ha,hauser posted image user posted image user posted image .

Nč, šibam, moj bi se rad cartal user posted image user posted image user posted image

Nočko vsem

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
16.2.2008 22:01:36   
nicolina
Danes smo imeli cel dan obiske in ni blo časa za na RR.
Sem tako utrujena, da bom šla hiter spat. user posted image  Tin že spi, čeprav je danes rabil 1 uro, da je zaspal, ne vem kaj mu je blo. user posted image  Skos je vlekel, pa mal zaspal, pa se crklajal... Mamuška, morda je pa ka v zraku, da nočejo spat... user posted image
Bom jutr kaj več odgovrila, sem res crknjena...
Lahk noč....

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
16.2.2008 22:06:58   
barika
Mislm, pr nas pa dons otroc nočjo zaspat

pri nas tud neuser posted image user posted image user posted image , pa zadrema, pa se zbudi, pa se smeje zravenuser posted image user posted image user posted image

Ptičja gripa: no ti nimamo, sam da nas ne bojo stare kure okužle.... no dost heca, vse ste lepo vabljene v Celje (da ne bo katera s kakšno kavo polita pa s kakšno torto v faci domov hodlauser posted image user posted image user posted image user posted image )

jaz sem pa danes dobila enotedenski obisk, teta menza je prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (zato pavčeraj takšna migrena)

nič, grem cote obesit, pa umit pa spat

lahko noč

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
16.2.2008 22:40:54   
nemrak
user posted image user posted image ,
gruška, jaz držim v ce povprečje. Očitno sem res najstarejša user posted image
Pa saj me mladina drži pokonc.user posted image
Zanima pa me, če še pri Taperju prodajajo valjar s podlogo. Ne, ne rabim ga za mojega. Ker glede njega imam  pa srečo. P asaj sem nanj dolgo čakala.

jooli, a tvoj je tud fuzbaler??? Moj je tud bil. Sam za ligo prvakov pa res nikol ni špilal.

Punce, jaz grem pa v soboto na maturantskega. Pa mi tak ni za it, ker nisem v naj boljših odnosih z maturantko. Me je moj podkupil in mi je obljubil novo garderobo in frizerjauser posted image

Grem še malo brat, pa spat.

Lahko noč!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
16.2.2008 23:03:19   
ajtak
Nemrak, a to od gostinske sole?? ker moja tast in tasca pa svak grejo tud! Nasa "ta mlada" (svakova punca) hod namrec na turisticno!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
17.2.2008 8:27:10   
naraščaj
E dobro jutro pa da vam jaz skzham eno kavicouser posted image .

spali tako tako. Do zdele smo že 3x jedli (3,10, 5,50 in ob 8ih). Zdaj pa šibam zajtrk še za naju narest.

Pri nas je ful sonček sam temparatur pa vam raj ne povem pod minus .

se pol javim kaj

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
17.2.2008 8:48:39   
Ilije
Ojla!

To spanjem je pa tudi pri nas zadnja dva dni user posted image . Mislim, da ima malce luna prste vmes.

VB stiskam pesti za Tianno.

LP vsem

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
17.2.2008 9:00:29   
Oranža
Dobro jutro.

Hvala za kavico naraščajuser posted image . No vidim da je blo včeri kr res neki v zraku, k naš malček tud ni mogel zaspatuser posted image , zato pa najbrž zdej še spi. Vam morm povedat da vedno ko se tuki pohvalim da še spi, se v roku 5-10 min zbudiuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

user posted image user posted image user posted image ..skoz me je nekaj zgeckalo v nosu, zdaj vem, da je perje, ki leti od teh piscancev tukaj....user posted image user posted image

Točno, to je bilo to...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ste me pa nasmejale včeri punce s temi piščetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Gruska jst bi tist mikser mela ce se bota s scubo tok ponizale da bota prsle med nas pisance, pa upam da nimata kake alergije user posted image  Sicer mamo pa tud v ce nemrak, da mal povprecje drzi.

A to misliš mixer moderna plavolaskauser posted image  Gruška a sadje pa zelenjavo tud spasira, k bi tud mela kej tacga da mi ni treba skoz multija laufat. A mate kej tacgauser posted image A ti na ZS pošljemo kaj bi naročile? Jst bom vsak mesec kaj, ker če bom cel katalog naročila naenkrat bom še bankrotiralauser posted image user posted image , pol pa ne bom k Scubi na morje moglauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Mamuška, bravo za tak napredek. Res se pozna, da si tok vztrajna. Super za prve žličke.

Se podpišem pod toleuser posted image user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Me pa zanima nekaj, ful velik jih pravi, dako začneš s hrano po žlički, da se otroc nečjo več dojit. Tega pa je mene ful srah, saj sii želim, da bi jo dle čsa dojila, kot pa sam teh par mesecev. Izkušnje vas, ki že imate kakšnga otroka so zlo dobrodošle.

Verjemi da to ni res!!! Ti povem iz lastnih izkušenj - sem prvega dojila 2 leti, kar pomeni da je že ornk hrano jedel....sicer je pa tko da sem mu tam okoli 6. meseca in pol začela počasi dodajati sokce, najprej korenčkovega , potem jabolko(sama stisnila na sokovnik )itd....pa pol zelenjavne in sadne kašice, pa zelenjevane juhice mal kasneje pa tko....mu pač en obrok zamenjaš z gosto hrano...tko da sva se pol počasi dojila le še zjutraj , pred dopoldanskim počitkom in zvečer.....potem postopoma samo še zjutraj in zvečer in na koncu le še zvečer. ,Se je pa popolnoma sam odstavil.Sem mu pa vedno tudi ponudila dojko in je sprejel brez problema. Tko da kar pogumno naraščaj, sicer pa imaš še kakšne dobre 3 mesece čas z uvajanjem. Se nič ne mudiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

D. je danes pojedel prve tri žličke riževe sluzi na mojem mleku! Oblizovanju ne konca ne kraja, ful lepo je jedel, samo  s prvo žličko je malo čukasto gledal.  Zdaj bom 5 dni dajala samo  to, naslednje pa bo jabolko, olupljeno in kuhano.

Riževa sluzuser posted image  Kje se pa to dobi oz. kako se naredi in zakaj je dobrauser posted image
A ni drugač tole mal prehitro, saj maš še časa kake 2 meseca za gosto hranouser posted image

Nč zdej pa grem še mal nardit, moška sta na smučanju - zadnja ura tečaja - včerej se je že med količki voziluser posted image user posted image . Dons pa baje gresta z vrha!! Mi je prav hudo k ne morem bit zravenuser posted image .
No želim vam lepo nedeljo, pa na sončka pejte.
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
17.2.2008 9:58:18   
nemrak
user posted image user posted image ,
ja, ajtak tudi mi gremo na maturantskega od turistične.

Ilije, a veš kako je kaj na bazenu pri vas v Laškem. Mi gremo danes pop malo pogledat. Pravijo, da je zanimivo za otroke. Pa še najbližje nam je.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
17.2.2008 10:17:19   
scubadiver
Dobro jutro, dober dan,

hvala za kavico, jo danes kr rabim.

Vidim da veliko sončkov včeraj ni hotelo zaspat. Mene je bilo tega prav strah, ker sem povabila dva prijatelja na tarok. Sta prišla ob pol odmih, ker sta hotela še videt Lano preden gre spat. Sem jo imela že umito previto, zrihtano, tko da sem jo potem samo še nafutrala in v posteljo ob osmih. Zaspala je skoraj takoj, samo še enkrat je malo pojokcala da sem ji nesla še malo čaja. In je spala do pol sedmih, takrat je pojedla, zdej pa še spi.
Mi smo pa tarokiralo do pol dveh zjutraj, tko da sem ji res hvaležna za mirno noč, da se je tudi mami lahko naspala.
Kok sem se nasmejala temle starim kuram in piščančkom. Skor do solz user posted image . Face ste user posted image .

Sva šla pa z mojim včeraj prvič mal v Hofer pogledat. Jaz sem mela nekako odpor do njega. Potem sem pa prejšnjo soboto zapravila v lecercu 200 eur (ne takrat ko sem kupila za Lano stajico in fotelj) me je pa skor kap. Res je ratalo drago. Včeraj sva pa ful kupila v Hoferju pa je blo 99 eur. SE mi zdi da je res ceneje. Do zdej sem probala sir in eno meso in je blo oboje ful dobr.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
17.2.2008 10:38:17   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Sva šla pa z mojim včeraj prvič mal v Hofer pogledat. Jaz sem mela nekako odpor do njega. Potem sem pa prejšnjo soboto zapravila v lecercu 200 eur (ne takrat ko sem kupila za Lano stajico in fotelj) me je pa skor kap. Res je ratalo drago. Včeraj sva pa ful kupila v Hoferju pa je blo 99 eur. SE mi zdi da je res ceneje. Do zdej sem probala sir in eno meso in je blo oboje ful dobr.

Scuba jst že ful dolg nabavlam v Hofru....še v austriji k ga pr nas sploh ni blo...ziher že kakšnih 8 let.....in tri lohk povem da majo kr ok stvari. Določenih sicer ne....recimo zmrznjeni knedli so zanič...imajo pa hud sladoled 2l vanilijauser posted image , pa wc papir, pa bio jogurte, pa brisačke, pa olivno olje, pa riž, moka, sladkor....sadje. zelenjava, sladkarije so zakon....user posted image user posted image pa recimo take stvari, kakšna posteljnina, posode....ful u redu. Moja kolegica dela v Sparu v upravi pa pravi da je roba v Hofru velik bolj kvalitetna kt sparova...pa že to ti dost pove da ona nabavla v hofru....je pa tud bolj kvaliteten od Lidla. Tko da se nimaš kaj bat. Mesa pa jst tam, ne kupujem....sej ga itak skor nikjer neuser posted image user posted image

Sem pršla tele gor sam tolk da se pobaham: moj sin namreč smuča sam: grte sam na vlečnico in do vrha!! in se sam pelje dol, učitelj pa na sred proge čaka pa mu pomaha in to je to. Punce pa samo v 5 urahuser posted image user posted image user posted image Jst sem tolk ponosnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa šibam mnaštimat stvari ker smo se odločil da gremo v Bodental k pridezta domov da bosta še mal smučkala, mi2 se bova pa sprehajala baje je kar velik za sprehajat. Mal me je strah zarad osebnih k Eneju je pretekla, Timon je pa še nima. Mah bom vzela ss sabo roj. liste...a mislte da nas lohk zaprejouser posted image Se mi zdi da je ena enkrat pisala da je dost roj. listuser posted image  Ma kar bo pa bo.
Čau se beremo zvečer

(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?