Oranža
|
Dobro jutro. Hvala za kavico naraščaj . No vidim da je blo včeri kr res neki v zraku, k naš malček tud ni mogel zaspat , zato pa najbrž zdej še spi. Vam morm povedat da vedno ko se tuki pohvalim da še spi, se v roku 5-10 min zbudi IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 ..skoz me je nekaj zgeckalo v nosu, zdaj vem, da je perje, ki leti od teh piscancev tukaj.... Točno, to je bilo to...... ste me pa nasmejale včeri punce s temi piščeti IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Ja Gruska jst bi tist mikser mela ce se bota s scubo tok ponizale da bota prsle med nas pisance, pa upam da nimata kake alergije Sicer mamo pa tud v ce nemrak, da mal povprecje drzi. A to misliš mixer moderna plavolaska Gruška a sadje pa zelenjavo tud spasira, k bi tud mela kej tacga da mi ni treba skoz multija laufat. A mate kej tacga A ti na ZS pošljemo kaj bi naročile? Jst bom vsak mesec kaj, ker če bom cel katalog naročila naenkrat bom še bankrotirala , pol pa ne bom k Scubi na morje mogla IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Mamuška, bravo za tak napredek. Res se pozna, da si tok vztrajna. Super za prve žličke. Se podpišem pod tole quote]IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Me pa zanima nekaj, ful velik jih pravi, dako začneš s hrano po žlički, da se otroc nečjo več dojit. Tega pa je mene ful srah, saj sii želim, da bi jo dle čsa dojila, kot pa sam teh par mesecev. Izkušnje vas, ki že imate kakšnga otroka so zlo dobrodošle. Verjemi da to ni res!!! Ti povem iz lastnih izkušenj - sem prvega dojila 2 leti, kar pomeni da je že ornk hrano jedel....sicer je pa tko da sem mu tam okoli 6. meseca in pol začela počasi dodajati sokce, najprej korenčkovega , potem jabolko(sama stisnila na sokovnik )itd....pa pol zelenjavne in sadne kašice, pa zelenjevane juhice mal kasneje pa tko....mu pač en obrok zamenjaš z gosto hrano...tko da sva se pol počasi dojila le še zjutraj , pred dopoldanskim počitkom in zvečer.....potem postopoma samo še zjutraj in zvečer in na koncu le še zvečer. ,Se je pa popolnoma sam odstavil.Sem mu pa vedno tudi ponudila dojko in je sprejel brez problema. Tko da kar pogumno naraščaj, sicer pa imaš še kakšne dobre 3 mesece čas z uvajanjem. Se nič ne mudi IZVIRNO SPOROČILO: mamuška D. je danes pojedel prve tri žličke riževe sluzi na mojem mleku! Oblizovanju ne konca ne kraja, ful lepo je jedel, samo s prvo žličko je malo čukasto gledal. Zdaj bom 5 dni dajala samo to, naslednje pa bo jabolko, olupljeno in kuhano. Riževa sluz Kje se pa to dobi oz. kako se naredi in zakaj je dobra A ni drugač tole mal prehitro, saj maš še časa kake 2 meseca za gosto hrano Nč zdej pa grem še mal nardit, moška sta na smučanju - zadnja ura tečaja - včerej se je že med količki vozil . Dons pa baje gresta z vrha!! Mi je prav hudo k ne morem bit zraven . No želim vam lepo nedeljo, pa na sončka pejte. Čau