mml
|
Lep popoldanski pozdravček Ima katera kakšno idejo, kako naj prepričam Matica, da bo čez dan jedel na 3 ure ponoči pa na 4 do 5, ker sedaj počne ravno obratno ...čez dan ga mroam skoraj buditi, ponoči je pa natančen kot ura . Je pa danes ponoči lepo in pridno spančkal v svoji postelji do 5.30, ko sva spet jedla in po tem mu v njegovi postelji ni bilo všeč, v najini postelji na sredini je pa po tem drnjohal do 10...Po tem je pa kar lep del dneva prebedel, ko sem šla po Manco, je pa zaspla pri očiju in zdaj spi spanje pravičnega v svoji postelji . klepetka se popolnoma strinjam s tabo ,da so šivi pravi , se spomnim koliko časa nisem prišla k sebi po prvem porodu, ko sem bila konkretno šivana, ker se je mudilo s porodom, ker se je Manci slabo godilo. Tokrat je pa pravi luksuz in če me ne bi bolela medenica, že v porodnišnici sploh ne bi vedela, da sem rodila . Samo je tudi z medenico že 90% boljše, tako da mi sploh ne reče več, da sem podobna gospodu Majavku mala pikica ne skrbi zaradi tega, če jeGašper malo manj zrastel, bo pa naslednji mesec nadoknadil, bolj kot dolžina je pomembno pridobivanje na teži, je patudi odvisno kako ga merijo in je lahko takoj razlike za 1 al i2 cm od medicinske sestre do medicinske sestre intruder lepo pozdravljena , kar se zaletavanaj med hranjenjem tiče...ni potrebno posebne panike, poskušaj, da hraniš nekoliko bolj v dvignjenem položaju. Sicer pa jo čim prej dvigneš in počakaš, da neha kašljati. sunny ja kakšna napoved za nekaj dni naprej glede dogajanj in namer naših bi bila zelo zaželjena...sploh glede nočnih aktivnosti lunca nimam pojma od česa so odvisna navodila glede širokega povijanaj, se pa očitno razlikujejo od porodnišnce do porodnišnice... . Jaz Matica trenutno pridno široko povijam, tako da ima vsaj kaj riti . Čez 6 tednov moram na kontrolni UZ kolkov (ga mroam še naročit) in računam, da bosta kolka še vedno 2A... lusa Daša je pa res pravi srček . A je tudi tako pridna, kot je lušna? Kako se kaj razumeta z Lušo? Pri nas po novem Manca kar naprej lupčka in boža Matica, mu tlači v usta bobi palčke, včasih mu potisne prst v oko...skratka skozi jo je treba imeti pod kontrolo . Se je pa že tudi sprijaznila z Maticevim jokom, tako da ni več v hudi paniki... nataša jaz sem dajali Manci vse kapljice po žlici od 2 tednov starosti dalje in tako računam tudi pri Maticu. Pri 6 mesecih se je pa naučila piti po slamici, tako da ni nikoli imela kalsične stekleničke alfabeta upam, da te težave čisto hitro minejo in boš spet OK . Amoksiklav pa ne bi smel hudo vplivati na okus mleka, lahko pa spremeni črevesno floro in povzroči napenjanje in drisko pri doejnih otrocih, tako da je mogoče to razlog za jok... Manca pravi, da me pogreša...