nana35
|
mala pikica,slikico mi je morala žal izbrisati,ampak če pa klikneš smajlija pa se vseeno prikaže.Bom že enkrat pogruntala...ni sile,saj sem imela samo učne vaje! obrigit,to za polento in dosti mleka sem tudi jaz slišala,verjetno bo že kaj držalo.Poskusila pa žal še nisem,ampak bom.Sicer ne jem čokolade,ker je naj ne bi,saj sploh ne vem kaj še lahko...in kaj ne. katrin,vem da si hotela dobro,ampak žal si mogla zbrisat mojo slikico...nisem nič huda,bom poskusila še kdaj... lunca,sem mojo mamo vprašala glede tega D vitamina in je rekla,da nam ga niso dajali,vsaj meni ga ona ni dajala.Stara sem pa 35 let,saj veš! Moj Klemen tudi včasih pri hranjenju oz.pri dojenju kdaj kašlja zraven,samo ne ko je že sit,ampak vmes,malo se mu zaletava. muzika,kaj veš,mogoče sm si pa res tvojega piškota sposodila za poziranje!! Ko si spala.. ljubljana,to je tako (s smeškoti)kot z označevanjem besedila,če nočeš da ga zbriše,ne? Pri nas je lep sonček,piha pa kot ,upam,da bo ven za it!!Že dva dni smo notri,ker je bilo tako svinjsko mrzlo,danes pa bi radi šli...potem Klemen tako pančka,da je joj. Evo,Klemen se joka,treba bo zaključit.Lep dan!