|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
15.2.2008 21:47:48   
Katrin
Čer user posted image

nana35, saj bo šlo počasi user posted image  Včeraj sem ti slikico povečala, danes jo bom pomanjšala, jutri pa bo že, ne?

intruder in septemberka, dobrodošli med nami.user posted image

septemberka: kapo dol user posted image  ob branju tvoje zgodbe sploh ni omembe vredno, da sem jaz rodila že 2X user posted image  Občudujem in spoštujem vse mamice, ki so se namučile in namatrale za svoje sončke.

nalin in jonas: mislim na vaju user posted image

Vsem ostali pa želim prav lep vikend user posted image

katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.2.2008 22:14:12   
Lunca1
Obrigit po polenti naj bi dejansko imel več mleka, tako da ima tvoja mama prav.

Intruder dobrodošla.

Nalin držite se.

Kar se D vitamina tiče so ga nam menda že dajali, pa sem stara 34 let.

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.2.2008 23:24:20   
muzika
Mala pikica, sem šele zdaj prišla do rr in nekje slučajno prebrala, da si bila v Mb. Škoda, da nisem tega prej vedela. Sicer pa, če si prišla v MB danes, je bil prav klavrn dan za sprehode. Velikih centrov pa se z Jakobom izogibam, ker je  veliko grip, rota virusov...

Kar pa se previjalni tiče, pa jih imajo
  • MARIBOR:  v Evroparku,
  •                   mercator hipermarket
  •                   v bauhausu na wc-ju za invalide je taka izvlečna previjalna miza.
  •                   City center ima previjalno mizo na WC-ju in poseben prostor za previjanje in dojenje.
  •                   Malečnik-Črni baron

•                   Rutar
  •                   Velika kavarna na glavnem trgu.

•                   Astoria
  •                   baby center na tržaški (ključ pri blagajni)
  •                   planet tuš

•                   Galerija Gosposka,

• Sama priporočam zadnje (Sirček), kjer je za dojenje res krasno urejeno. Imajo pa baje novo previjalnico tudi v zdravstvenem domu na Vošnjakovi. Je baje zelo lepo urejena. S trgovskimi centri pa je tako, da imajo nekateri bolj nekateri manj urejene te prostore, kako je kje, pa ti žal ne morem povedat.

• Najboljše pa seveda je kar v objemu toplega doma. Z veseljem ti ga bom košček odstopila.

Nana 35, vidim, da si že prava mojstrica pri lepljenju sličic. Je pa na tvoji sličici tvoj sonček ful podoben mojemu. Si si ga sposodilauser posted image ?

Koala, super, da že tako spite. Le tako naprej.

• (odgovor članu nana35)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1403
    15.2.2008 23:35:36   
    ljubljana
    nana35 smeškote uporabiš tako, da jih označiš klikneš (pred smeška ali pa malo nad njim) in vlečeš (tako kot besedilo), klikneš CTRL+C in ga nato s CTRL+v vstaviš v besedilo.
    Jaz sem že skoraj user posted image  iz tega.

(odgovor članu nana35)
    Neposredna povezava do sporočila: 1404
    15.2.2008 23:36:43   
    ljubljana
    user posted image

(odgovor članu ljubljana)
    Neposredna povezava do sporočila: 1405
    16.2.2008 6:34:47   
    Lunca1
    Jutro!

A se slučajno kakteremu od vaših user posted image  dogaja, da ko je že precej sit začne spuščat podobne glasove kot bi kolcal, samo da je to vsako sekundo. pa a mogoče kateri kašlja' Naš zakašlja 3x potem pa neha. Se mu pa to dogaja že od vsega začetka, tam enkrat na 2, 3 dni.

Saj res a smo mi edini, ki imamo prvi pregled šele pri dveh mesecih? Naša pediatrinja je tako zasedena, da smo dobili termin šele 12.3. Tud tamale še niso klicali na pregled pri 3 letih, pa je imela rojstni dan decembra.user posted image

(odgovor članu obrigit)
    Neposredna povezava do sporočila: 1406
    16.2.2008 6:40:46   
    TRIŠ
    Lusa kako lepa je ta tvoja princeska.user posted image

Ha,ha danes pa so pri nas zvezde na nebu tako da računam na sončekuser posted image
    Glede noska se dobi v dm-u fiziološka od niveje in je baje ful dobra ker so ampule,tako da naslednič otroka ne okužiš.Drugače pa jaz to rešujem z mojo joškicouser posted image ,brizgava v nosek ko je zamašen,učke ko so prehlajene in se pozdravi.
    Za Jonasa en velikuser posted image user posted image
    obrigit ja tudi jaz jem polento in mleko ampak meni je dobra.Drugače pa jem vse ker ga zvija če ne jem nič al pa če jem vseuser posted image Zdej bom nehala edino s sladkarijami ker drugače bom ostala kot slon.Ampak danes bom jedla sadje namesto sladkarij  UPAM DA MI BO USPELOuser posted image

(odgovor članu Lusa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1407
    16.2.2008 6:54:43   
    dašabina
    Ojla Triš, jest sem tud tukaj.
    Objemčke vsem bolnim user posted image  srčkom, da se hitro pozdravijo.
    Noč je bila ok, večer pa grozen, dober da je oči ga prevzel, ker včeraj sem bila kar nekaj cmihasta zvečer, nič mi ni pasalo... Zgleda da vreme vpliva name.
    Sladkarij si pa sploh ne upam jest, naše dete je tako mozoljasto kot kakšen pubertetnik...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
    Neposredna povezava do sporočila: 1408
    16.2.2008 8:49:11   
    mala pikica
    Dovro jutro!

Gašper še malo uživa v najini veliki postelji, tako da imam kakšno minutko ali dve user posted image

muzika nisem bila v Mb, je bilo pregrdo vreme. Pa veš, da bi te prej poklicala user posted image Pa hvala za seznam previjalnic. Razmišljam, kam ga iti previt in podojit, ko bom res prišla na kakšno kavico. Sta mi všeč Astoria in Glavna kavarna. Pa še C&A in H&M sta blizu user posted image

Zdaj pa se že Gašper oglaša...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1409
    16.2.2008 9:57:57   
    katee
    Dobro jutro!

Spet je sonček zunaj in spet sem polna energije!

Gremo danes na obalo, da Žan Luka vidi še morje. Ker bo letos veliko na morju - po moje bomo kar od junija naprej, ga moram hitro naučiti plavati user posted image . No, pa potapljala se bova tudi user posted image .

Me pa tako leva dojka boli. Trda je kot kamen, polna mleka in čakam, da se mali zbudi, da mi jo izprazni.

mala pikica: a mi lahko še enkrat napišeš, kako se imenuje šampon za temenca in kako se ga uporablja. Smo si še to pridelali. Bravo mi user posted image !

Lep dan vam želim.

Jonas in nalin: user posted image  za vaju.

Vsem , ki danes praznujete pa vse naj naj!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1410
    16.2.2008 10:07:48   
    ljubljana
    Ojla punce danes grem k  frizerju user posted image .

(odgovor članu katee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1411
    16.2.2008 10:09:53   
    mala pikica
    katee šampon je od Mustele, dobi pa se v vseh lekarnah. Jaz mu našamponiram glavico, pustim dve minut, potem pa fajn s pleničko podrgnem (nežno seveda user posted image ) in splahnem. Jaz sem kar vsak večer šamponirala, ko jih je imel. So pa izginile v dveh, treh dneh. Kakšno uro, dve pred kopanjem pa mu lahko namažeš glavico z oljem in daš gor kapico, da ne bo vse mastno user posted image

(odgovor članu ljubljana)
    Neposredna povezava do sporočila: 1412
    16.2.2008 10:16:22   
    katee
    Hvala mala pikica!!!!!

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 1413
    16.2.2008 10:32:33   
    nana35
    mala pikica,slikico mi je morala žal izbrisati,ampak če pa klikneš smajlija pa se vseeno prikaže.Bom že enkrat pogruntala...ni sile,saj sem imela samo učne vaje!

obrigit,to za polento in dosti mleka sem tudi jaz slišala,verjetno bo že kaj držalo.Poskusila pa žal še nisem,ampak bom.Sicer ne jem čokolade,ker je naj ne bi,saj sploh ne vem kaj še lahko...in kaj ne.

katrin,vem da si hotela dobro,ampak žal si mogla zbrisat mojo slikico...nisem nič huda,bom poskusila še kdaj...

lunca,sem mojo mamo vprašala glede tega D vitamina in je rekla,da nam ga niso dajali,vsaj meni ga ona ni dajala.Stara sem pa 35 let,saj veš!
    Moj Klemen tudi včasih pri hranjenju oz.pri dojenju kdaj kašlja zraven,samo ne ko je že sit,ampak vmes,malo se mu zaletava.

muzika,kaj veš,mogoče sm si pa res tvojega piškota sposodila za poziranje!! Ko si spala..user posted image

ljubljana,to je tako (s smeškoti)kot z označevanjem besedila,če nočeš da ga zbriše,ne?

Pri nas je lep sonček,piha pa kot user posted image ,upam,da bo ven za it!!Že dva dni smo notri,ker je bilo tako svinjsko mrzlo,danes pa bi radi šli...potem Klemen tako pančka,da je joj.

Evo,Klemen se joka,treba bo zaključit.Lep dan!

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1414
    16.2.2008 10:49:55   
    ljubljana
    Naš Jakob je pa včerajšnji dan prespaluser posted image . Ob 10:00 sva vstala,  potem sva se skopala. Nato je spet zaspal in spal (z vmesnimi pavzami)nekaj pri meni v slingu nekaj v postelji nekaj v kavču in nekaj v lupinici do 18:00, ko se je zbudil in čukasto gledal okoli sebe do 21:00 potem je pa spet zaspal v mojem naročju in z vmesnim hranjenjem spal do 8:30 ko se je spet zbudil, sva se šla previt, je pojedel zdaj pa spet spi upam, da ga ni kakšna muha CC pičla.user posted image

(odgovor članu nana35)
    Neposredna povezava do sporočila: 1415
    16.2.2008 10:51:11   
    ursalara
    Dobro jutro!No mi smo pa danes ful lepo spali samo mami je imela vseeno premalo spanca.Vceraj sem sla v Baby center kupiti nasi pikici igralni center je v akciji se kr malo splača jit pogledat v baby center in ariel tudi oblekce imajo ful znizane tako da sem ji vzela se roza pajacek.
    Kar se tice
    zaletavanja nasi pikci se kar dostikrat zaleti ker ful hitr je potem se pa mami tako ustrasi da je kar joj jo dvignem dam na ramena jo malo potrpljam po hrbtu in je boljse.
    user posted image
    Tiste ki uporabljate povstrcke iz cesnjevih koščic povejte mi kje ste ga kupile in kako ga uporabljate.

Mala Pikica moja prijateljic je novembra rodila prekrasno puncko in prvi mesec je zrastla za 3 cm drugi mesec pa za 1cm zdaj je stara 5 mesecev in vsaki mesec je bolj napredovala tako da se nimas glede njegove visine kaj sekirat  ta mesec ti lahko zraste samo 1cm drug pa 5 cm.Ne obremenjuj se tvoj junak bo zrastel v pravega in močnega fanta.
    user posted image
    Glede zamasenih noskov mi smo na zacetku pucali noska z vato ki je bil narejen v obljiki svaljka in uporabljali smo fizeolosko od niveje v ampulah.pri ciscenju je bil vedno tak jok in tako se mi je razburila da je bila v obraz cisto rdeca,pa se nosek ni bil dober spucan,poiskala sem drugo resitev in ta resitev se imenuje BABY VAC in je zakon nosek spucan v min.sploh je dober ce je otrok prehlajen z fizelosko v spreju pošpricam nosek pustim nekaj sekund da se namočijo mucke in z baby vacom posesam.preprosto ter reseno v minuti,ni vec joka celo uziva in se kar prisesa na tisti tulec.user posted image
    Tukaj sem vam prilepila slikico ter povezavo tisto ki zanima.Izdelek narocis pri creativi pošljes ji zs ona ti pove kdaj lahko izdelek dobis in pošlje ti st.tekočega racuna nakazes 13evrov na njen tekoci racun in ko ona prejme nakazilo dobis takoj v roku dveh dneh na dom baby vac.
    Tiste ki vas to zanima naročite zraven tudi krtacko za lazje pucanje,zraven dobis tudi slikanico.Z baby vacom je nosek res dober spucan in tiste ki imate tezave z unetimi učki jih potem najverjetneje ne boste imele vec ker bo imel nosek res dober spucan to je pa itak vse skup povezan.
    Uporaba je preprosta doma morate imeti sesalec ki je močan 800-1500w dobro je ce ima tudi reguliranje moči Baby vac priklopiš na sesalec in to je to.Ce se katero karkoli zanima lahko vprasate ali pa si preberete vse na spodnji povezavi.veliko uporabnic baby vaca je vec kot zadovoljnih.
    Joj cveka kako sem se razpisala lep dan vsem se naprej.

user posted image

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=21865

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
    Neposredna povezava do sporočila: 1416
    16.2.2008 12:35:09   
    ursulina
    pozdravljene!

joj, ja, ta nosek...
    meni je to groooooozno pucat... je vedno tak jok, pa mami tako nerodna... je pa skoraj vsak dan kaka mucka v nosi in ne more dihat.... pa gremo vatko pa fozioliško... pa ful traja da to  ven dobim.

ursalara jaz pa sem naročila pumpico pri riji na RR, za 11 EUR, neka nemška. se tudi priklopi na sesalec. pa še nisem sprobala, se mi še ni zdelo, pa tudi sesalec imamo močan. tebi se dobro obnese? bomo morali za nosek čistit nabavit nov sesalec user posted image

toliko pišete da vas ne dohajam... o-o, jok... šibam.

(odgovor članu ursalara)
    Neposredna povezava do sporočila: 1417
    16.2.2008 12:39:26   
    ursulina
    panča...

popravek, imam to pumpico, še v modri embalaži. a je v redu?
    potem bomo šli pa v akcijo user posted image

a date prej kaj fiziološke v nosek preden "pumpate"?

(odgovor članu ursulina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1418
    16.2.2008 12:52:09   
    nana24
    Se opravicujem punce ker uletavam na vaso temo samo me zanima če je vasa januarcica baby ze rodila pa ce je ok? sm spremljala njeno zgodbo ker je bila tok cez rok ker jaz sem tudi danes je ze 10 dan in v ponedeljek mi bodo sprozili porod torej 12 dni cez rok! Mi bodo dali ene tabletke za mehcanje MV ker je se cisto trd in zaprt, popadkov se ni nic in me zanima ce ma katera se take izkusnje kako to poteka ker me je toooooook strah za umret!

(odgovor članu ursulina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1419
    16.2.2008 13:01:45   
    vaney
    dan.

jaz sem ravno iz lekarne, sem šla kupit mleko proti zaprtju, ker nam noben čaj in nobene svečke ne izboljšajo stanja.

nosek tudi jaz čistim s fiziološko in vato, pa je kričanje zraven kot da ga iz kože dajem, res ne mara tega.

septembrka, kakšna zgodba. sem kar user posted image , ko sem jo brala. ampak to se potem pozabi in smo vse srečne, da je našimi user posted image  vse v redu, ne? jaz se dostikrat kar zagledam v Anžeta in se mi zdi pravi čudež in porod sploh več ni pomemben, čeprav nam je tisti dan bilo za umret.

mi pa danes spet ne bomo šli nič ven. je sicer lep sonček, ampak mrzloooo in piha, pa ne bomo tvegali prehlada.

nana, vidiš, vsak dan ti gre bolje s slikicami. jaz se sploh še nisem spravila probat to delat, tako da user posted image  nana.

ogreta odejica in vzglavje je pa pri nas včeraj zvečer pomagalo, nič ni jokal, nekaj časa je bil še tiho in gledal okoli v posteljici, potem pa zaspal. hvala za dobre nasveteuser posted image  kaj bi jaz (me) brez rr-ja.

Anže se oglaša, moram it.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursulina)
    Neposredna povezava do sporočila: 1420
    16.2.2008 13:02:35   
    ursalara
    Ursulina ja tudi ta je pravi poiskusi ne bo ti zal fizeolosko mu najprej nakapaš ali pa pošpricas v noska potem pa posesas ven jaz osebno ga ne bi zamenjala.smo pa tudi mi imeli doma dva sesalca pa mi nista bila ok pa sem sla kar novega kupit v sparu sem naletela se na akcijo.evo obe varjanti baby vaca
    user posted image

user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1421
    16.2.2008 14:51:14   
    Sunny Morning
    IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
    Tiste ki uporabljate povstrcke iz cesnjevih koščic povejte mi kje ste ga kupile in kako ga uporabljate.

Jaz sem ga kupila v Muellerju. Ga imajo pa nekje tam kjer so stvari za user posted image . V Nm so obešeni na stranici ene od stalaž. Naš je rjav z rdečimi očmi in usti, kot medvedova glava. Ni pa v nobenem papirju ali pa polivinilu pakiran. Na zadnji strani ima odprtino na ježka. Polnilo vzameš ven in ga daš za 1-1.5 v mikrovalovko, nabasaš nazaj v ovitek in ga daš user posted image na trebušček. Jaz ji ga dam ko jo fajn napenja in se dere kot zmešana. Takrat jo itak nosim in ga stiskava med nama. Se mi zdi, da ji kar paše, ker jo ful prej popusti.

IZVIRNO SPOROČILO:vaney
    mi pa danes spet ne bomo šli nič ven. je sicer lep sonček, ampak mrzloooo in piha, pa ne bomo tvegali prehlada.

Pri nas je enako. Jaz sem bila zunaj in sem mislila, da bom zmrznila...piha pa ful.
    katee sem ti kar fouš ko greš na morje. Ste pa že pravi popotniki.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursalara)
    Neposredna povezava do sporočila: 1422
    16.2.2008 16:06:04   
    mala pikica
    IZVIRNO SPOROČILO: nana24

Se opravicujem punce ker uletavam na vaso temo samo me zanima če je vasa januarcica baby ze rodila pa ce je ok? sm spremljala njeno zgodbo ker je bila tok cez rok ker jaz sem tudi danes je ze 10 dan in v ponedeljek mi bodo sprozili porod torej 12 dni cez rok! Mi bodo dali ene tabletke za mehcanje MV ker je se cisto trd in zaprt, popadkov se ni nic in me zanima ce ma katera se take izkusnje kako to poteka ker me je toooooook strah za umret!

nana24, naša baby še ni nič sporočila, mislimo pa, da je že rodila. Se nam je javila en dan prej kot je šla v P, da bi ji sprožili porod. Mislim, da se bo čez kakšen dan ali dva že sama oglasila tukaj user posted image

(odgovor članu nana24)
    Neposredna povezava do sporočila: 1423
    16.2.2008 16:29:46   
    Golobček
    Evo mamice še jaz se javim na hitro!

Vsem enomesečnikom , čestitke!

Jaz se moram pa pohvalit da je naša pupa tak pridna, redko kdaj joka, po rokah je skoraj ni treba nosit- le tolko da se malo cartama. Tudi noči so znosne se dojiva 2-3 krat na noč, odvisno od dneva.
    Sta pa zato tavelka dva lumpa, če kdo pride na obisk morata najprej pokazat vse lumparije šele nato se malo umirita- to so pač otroci.

Vsem želim čimlepši vikend, pa da se Nalin in Jonas čimprej pozdravita, enako tudi vsem ostalim ki  so bolani.

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 1424
    16.2.2008 16:54:33   
    nana35
    Naj še jaz nekaj na hitro napišem,dokler je še čas in da bom potem vedela kje sem ostala,ko se prijavim spet na RR.

Vidim da pridno odmašujete noske vašim user posted image ,jaz sem ga tudi včeraj,pa je biluser posted image ! Tako da je vsak nasvet dobrodošel.Glede pojštrčka iz teh češnjevih koščic pa tako - če je res tako učinkovit,ga bomo kupili ob prvi priložnosti,ko grem v mesto,ker Muller je žal le v mestu v Mb,tako da je večen problem s tem parkiranjem...pa bo že kaka pot nesla v mesto.

Toliko za zdaj,grem user posted image dati večerjo,pa posoda me čaka,pa perilo pobrat in zlikat,pa Klemen,ki še zdaj pridno spančka se bo zbudil...dela da se ven ne vidiš...

Lepo bodite in se zvečer še kaj beremo!

:))

(odgovor članu Golobček)
    Neposredna povezava do sporočila: 1425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
    Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
    VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
    Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?