limma
|
ljubljana, hvala za nasvet glede dojenja in pridovivanja teže. neža je v 6 dneh pridovbila 220g in patronaž. sestra je rekla, da bi, če bi ji dajala adapt. ml. bilo že preveč, ker je pa dojena, ne more biti "predebela". črpala sem si po 80ml, na eni strabi, s tem, da sva se prej že tam dojili.. brez predhodnega dojenja pa 130ml.. mislim, da res ni lačna, mleka je dovolj krči so pa druga zgodba , včeraj je jokala cel dan, vmes je parkrat na rokah zaspala za par minut... pop. sem dobila tak glavobol, da so mi solze tekle... danes ja malo bolje, dopoldan je celo spala zdaj spi v moji levi roki - zato je vse z malo - čim jo odložim, jo strese krč in joka...boga pikica tašča mi je prinesal antiflat kaplice. m. pikica oz. tudi katera druga, še enkrat prosim za pomoč. piše, da damo 2 vpiha v vodo.. neža pa ne pije čaja, a ji lahko dam kar na žličko in v usta in kak požirek čaja/mleka na vrh? kolikokrat dnevno pa se lahko dajeje te kapljice? kako prakticirate pri gašperju? nana35, zdaj vidim, da ste o tem že pisale.... vseeno prosim, če napišete še par besed. nalin - meni po 20, 25 minutah dojenja mleko še kar teče... patronažna je rekla, da je v redu, če sva pri enem obroku na eni strani, ker ga je očitno dovolj. hvala tudi tebi, cenim vsak nasvet mala pikica - sem brala ta forum v nosečnosti. te ženske so res neverjetne, toliko poz. energije in lepih besed sem se pa odpovedala mleku (kar mi niti ni težko), ker je alergen in dostikrat krivo za kolike. me pa zanima, kako je z mlečnimi izdelki? a jih ve jeste? ne predstavljam si svoje prehrane brez jogurta, skute, sira.. jokamo...
|