Anonimen
|
ojla! smo bili na sprehodu - smo bili tudi včeraj, saj lara nima več vročine, smrkelj pa itak teče, če smo notri ali zunaj . in ne boste verjele, mi je danes po ne vem kako dolgem času zaspala v vozičku. no, že čisto pri domu, tako da sem jo nesla gor, jo slekla iz pajaca, jo celo previla, in nesla v posteljo in se ni prebudila - je zgleda bila koma hariba - če bo vzgojiteljica kaj komplicirala, ko si napisala, da ni bila navdušena nad tem, da boste cel teden tja hodili - sem tu na forumu enkrat brala, da je baje v kurikulumu zakonsko določeno uvajanje vrtca in ti to tudi pripada. tako da jo kar uvajajta, pa naj se vzgojiteljia na trepalnice postavi - joj, kako mi gredo take na živce taška - kako je tebi lepo, da se manca in julija skupaj igrata - ti prav malce zavidam . no, pri nas pa je samo kreganje popoldan. dopoldan sma tako lepo same, in se igrama. ko pa pride eva, ki je pravi mali diktator, pa je pesem čist druga. eva vedno komandira - tudi ko se reimo midve igrama, ona napiše že cel scenarij v svoji glavi, in meni tudi sugerira, kaj moram sedaj rečti in kaj bo potem ona rekla nazaj. in včasih mi 5 minut razlaga kaj boma ena drugi rekle. pa ji vedno dopovedujem, da se jaz take igre ne grem, ko bom mogla točno tako rečti kot bi ona hotela. in če potem res ni tako, se muli in ima čist rdeče oči. no, kaj sem htela rečti, da potem vedno komadira laro: ne to, boš razbila, ali boš pokvarila, ali boš poslinila. in ji potem vse puli iz rok. pa sem ji že x krat rekla, naj ji najprej nekaj drugega ponudi v roke, pa bo potem tisto stvar avtomatsko izpustila. ampak ona pa ne, ji kar puli iz rok. in sedaj je lara že tako alergična na evo, da če ima kaj v rokah, pa eva gre samo mimo, se lara že dere in tuli, ker seveda misli, da ji bo spet vzela. ja, tako imamo pri nas.....
|