lilka
|
Dobro jutro, hvala za kavico! Mi smo se spet vstali malo čez pet, pa spet je ob treh jedla , bom mogla spet poskusit, da bi pila kaj gostega v flaški, ker ji samo mleko zgleda na drži dovolj dolgo. Jaz grem pa danes k frizerju ob devetih , marija, novembra sem bla nazadnje, potem greva pa z možem ob štirih nekam na kosilo , ga peljem za njegov rojstni dan pa za valentinovo, mi je včeraj prinesel ful dobro verižico v rjavih tonih, moj mož ima res okus. Sva mislila it jutri, pa je babi bla na večerji že včeraj tako da bo ona Tinko pazila. Jaz bom pa v službi imela čas za RR, več kot zdej doma, no prve tedne mogoče ne, potem pa sigurno Taška30: a veš da je možno kar si napisala, sem že sama o tem razmišljala, ker od prijateljice punčka ki se pa plazi je pa fuuul pridna. Uvajanje v vrtec:ja po korikolumu ti pripada cel teden oz. koliko pač otrok potrebuje. Midva sva se odločila, da jo bo kar ati uvajal, ker ima še starega dopusta dovolj.On je delal 5 let v vrtcu, njegova mami je vodja enega vrtca tako da naj se kar pazijo.... Valika:joj fuuul dober filmček, sem še babiki pokazala kako Lara špagete je..... Za Valentinovo vam vsem pošiljam en velik Takole zdej pa šibam naredit sadje za Tinko in potem k frizerju..... Želim vam krasen dan, imejte se radi , danes še posebej, pa če boste zvečer dale darilo svojim dragim sej veste kaj jih najbolj razveseli , jaz se bom potrudila za mojega, tudi če se mi ne bo dalo Če bo čas pa še pridem.....