lilka
|
Dobro jutro, hvala za kavico ! Tinka spi, ker smo vstali že nekaj čez pet ...... Včeraj je spet 3x bruhla, verjetno zato ker je zdanje dva dni preveč jedla, prej pa cel teden nič, do večera je nehala in potem ni več, jaz sem bla že čisto paf, da se je spet začelo, pa ji je zgleda samo nekaj obležalo al pa je blo vsega preveč. mojčca: aha, a tako je to, ker meni se je zdelo da ful obvlada proti moji npr., pa sej je res napredek, proti prej, ja bravo , kaj naj vama rečem. Mi smo še daleč od vstajanja in sploh do kolen še nismo prišli, pa sej je še čas. čeveljčki:imamo cicibanove, take srednje visoke, 18 št. in so ji še veliki, pa sej jih ne uporablja za hojo, ker še ne zna, zato me sploh ne moti, ji bodo še nekaj časa prav, doma ima pa ene copatke z ortopetsko notranjostjo in so tudi vredu. služba:21 marca v petek pride, grem prvi dan, potem bosta pa Tinko pazila babi 14 dni in ati 14 dni potem gre pa v vrtec, tak imamo plan, bomo vidli, če bo ati dobil dopust ima še toliko starega. razvajenost:mene pa to vedno bolj skrbi, se mi zdi, da je naša takoooo razvajena , ko sva dopoldne sami, ma niti 5 minut se ona nebi sama igrala, pa ne pretiravam, čisto res ne, da bi jaz skuhala, al pa enega v miru prižgala, 2 minuti se igra, potem se pa vrže na trebuh in cvili in se joka in če jo pustim, je čisto histerična. Sej ne vem kaj naj naredim, sej smo sami krivi , ko smo tirje doma in smo ji bli skos na razpolago. Pa ne mi rečt še ve, da je še majhna, zakaj se pa eni lahko vsaj malo zaigrajo?Jaz ne vem kaj naj, kako naj jo odvadim tega, vedno bolj me to jezi, pa tudi skrajno utrujajoče je, sej si prestavljate, še na wc ne morem v miru. Sej ne vem kako naj se lotim, da bi jo tega odvadila? Kašna ideja? Taška30: moja ne buta kam z glavo, tako da ti nebi vedla povedat, maš prav zgleda hecno samo ni. Tristanklara:dobrodošla , med lumpi! Naše skupno nakupovanje je včeraj zaradi Tinkinega bruhanja seveda odpadlo, pa tako sem se veselila, sem šla sama, ker je blo že nujno it v nabavo, tinko je pa babi pazila.že 14 dni smo samo doma, mislim, da ima tudi Tinka že počasi dovolj..... Zdej pa še malo , dolker Tinka spi, potem itak ne bo šlo....... S Tinko pošiljava Maticu za 10 M tole slikco: Zdej pa res šibam, da enga še v miru prižgem........ Lep dan vam želim !