|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice iz bežigrada
12.2.2008 18:12:32   
scubadiver
Joj Ljubljana te bom za ušesa ko te naslednjič vidim. seveda ti lahko limaš take dobrote k si tko suha da se boš prelomila user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 776
12.2.2008 18:16:59   
ljubljana
Sej jaz jih samo gledam.user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 777
12.2.2008 18:18:16   
lumpa6
user posted image user posted image no zdej sm pa lačnauser posted image user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 778
12.2.2008 19:19:18   
Rozmarinka
Ojla Mony...super te je spet brati. Pa kaj je to z nasimi malčki...toliko prehladov, kašljev, celo 6 bolezen smo imeli, da ne omenjam Jonasa. 
Upam, da bo pomlad bolj zdrava in da bi se Zoja hitro pozdravila ! 
Ko smo ze pri pomladi...na vaši ulici sem danes videla zvončke ! Skoraj pri vsaki hiši so ! Prav prijeten občutek.

Ljubljana: hmm...tole pecivo pa noro zgleda. Jaz bi tisto vmesno, mislim da čokoladno. Si mi naredila lušte...grem  user posted image ampak sem ziher da česa takega ne bom našla noteruser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 779
12.2.2008 19:20:32   
Rozmarinka
Ojla, kdaj se čmo dobit v četrtek ? Ob 11h, 11.30, 12h ? Dajte predlagat, meni paše ob 11.30...

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   [Brisano sporočilo]
12.2.2008 19:34:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 781
12.2.2008 19:51:37   
zalbi
tko, naš sonček že pančka - sanes je končno spet začela jesti - je bla zadnj dni čist nerazpoznavna k ni hotla jest, pa žlic pa konec - pa k je drgač tak jedec.

srečanje - jst sem vsekakor za 10.30 ali 11h, sej vest Sara gre okoli 13h spat!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 782
12.2.2008 20:55:09   
MiRaNi
Rozmarinka: tudi pri nas so zvončkiuser posted image . Jaz bi lahko prišla na tvojo stran in greve skupaj do Fontane?

Oktoberka: Imeli smo 6. bolezen. Ampak smo bili hitro in brez zapletov zdraviuser posted image

Ura srečanja: Meni ustreza od 11 ure naprej.

Ljubljana: kaj pa, če bi gibanico prinesla na srečanje, da jo ocenimouser posted image

Pri meni v hladilniku je polno piškotov. Čez vikend je bila na obisku teta in je prinesla cel pladenj. Nč grem po enga...

Aja, Rozmarinka, lepo se imej jutri v službiuser posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 783
12.2.2008 21:24:03   
Rozmarinka
MiRaNi: Super ideja. Pridi na sončno stran Dunajske,jauser posted image . Bova skupaj privozičkali do Fontane, imam natančne koordinateuser posted image Tisti tvoj smile v pisarni me je pa zlo nasmejal. Po moje bom še bolj klavrno izgledala...

Punce, a ste vidle kakšno dobro vreme sem nam zrihtala ?  user posted image
V četrtek bo menda najlepše, dajmo max izkoristiti. Za tiste nizke temperature v petek pa nisem več jaz odgovornauser posted image Brr...spet komaj 3 nad nulouser posted image

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.2.2008 21:28:57   
Rozmarinka
V petek bo pa tkole...user posted image  (dežuramuser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 785
12.2.2008 22:18:15   
ljubljana
Pa kje dobite take dobre smeškote. user posted image

Zdaj jo bom začela delat ker vsi moški spijo. Bom imela mir do 1.00 zjutraj. Pol bom, pa dol padla.

Če bo kaj ostalo definitivno prinesem. Ne moram pa obljubit, ker jo ponavadi ekspresno pojejo.

Neposredna povezava do sporočila: 786
13.2.2008 9:13:27   
scubadiver
Dobro jutro punce,
katera danes dežura da sem nas pobrala na drugi strani? user posted image

Jaz sem tako dobre volje da me kr razganja. Lana je postavila nov rekord v spanju in je prespala celo noč. Od osmih do pol devetih zjutraj. Sem se ob sedmih zbudila in preverila če še diha. Bravo moj otročiček. Sej vem, da nas lahko še vse doleti in da lahko da ne bomo spali, ampak se moram veseliti sproti vsake fajn noči user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 787
13.2.2008 9:25:00   
MiRaNi
Scubadiver: user posted image Lana. Niki sem zadnjič pravla kako je Lana pridna in spi celo noč, pa se zdaj zgleduje po njej in se je danes zbudila samo 1X in to šele ob 5-ih zjutraj, nato pa je potegnila še do 7:30. Ampak ne smem je preveč hvaliti, ker potem ji v glavo stopi in se začne zbujat 3x na nočuser posted image .

Rozmarinka: ko dogovorimo uro srečanja se mi2 dogovorive za uro starta. OK? Še dobro, da imaš natančne koordinate, da ne bove iskale kot zadnjič, ko sve šle do Horsauser posted image user posted image user posted image

Ker Nika spi svoj dopoldanski spanec grem jaz likat. Kaj čmo, če pa Rozmarinka ni bila za stvar, pa moram zdaj jazuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 788
13.2.2008 10:08:33   
oktoberka
Men tud paše srečanje ob 11 h.
Scuba nč mi nisi namorila s tožbami... Js sm tak človek da zna poslušat in mi nikol ni problama če mi kdo kej tazga pove... Tko da lahko naslednjič nadaljujevauser posted image Še posebi pa vem kako je če te neki žre- morš kar vsem povedat. S tem ni nč narobe.

Zalbi greva skupaj jutr, a ne? 

Zarja
ma pa dons 4 meseceuser posted image user posted image user posted image

Grem hitr pod tuš, ker morm pol mal pospravt, ker prideta ene dva desca pa naš star kavč, ker mi dobimo novega- juhu- po 2 mesecih čakanja!user posted image user posted image

Nalin dans pa na žalost nimam časa tok pozn ker ob 12h že unadva prideta. Loh  pa čez kake pol ure? Dej poklič če si za.

Lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   [Brisano sporočilo]
13.2.2008 10:24:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu oktoberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
13.2.2008 12:06:45   
ljubljana
Punce, gibanice ratala. Hvala za pozitivne misli.

Neposredna povezava do sporočila: 791
   [Brisano sporočilo]
13.2.2008 12:18:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 792
13.2.2008 13:39:26   
ljubljana
Moram hitro nekaj napisat da nas na vrh vrže.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
   [Brisano sporočilo]
13.2.2008 13:48:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 794
13.2.2008 13:48:22   
zalbi
oktoberka - ja super za jutri - ti bom na ZS poslala številko.
A okol 10.30-bo vredu da pičiva.

Drgač pa sem bla danes na zbilju - super je blo - sem bla z eno prjatlco k ma aprila rok (uh, tko kt jaz eno leto nazaj).

Zarji - vse naj naj  user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 795
13.2.2008 14:19:14   
oktoberka
oktoberka - ja super za jutri - ti bom na ZS poslala številko.
A okol 10.30-bo vredu da pičiva.

Ja, zmenjeno! Ti pa pošlji cifro!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.2.2008 16:19:45   
lumpa6
ojla punce

kako ste?

jaz sem končno doma, sva imela z mojimuser posted image danes svoj dan,

vam predstavim moje mesto

user posted image

http://rajigrad.myminicity.com/

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 797
13.2.2008 16:20:44   
lumpa6
user posted image zarji pa vse naj naj
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 13.2.2008 16:23:09 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.2.2008 20:10:36   
Rozmarinka
Helou babe ! Jaz sem preživela današnji "služben" dan. No, vam povem, da mi je bilo tistih par službenih uric čisto dovolj do septembrauser posted image Je treba malo realnosti,da vidiš da so te neprespane noči in občasna utrujenost le poper na drugače odlično jed !

Kot sem razbrala smo zmenjene jutri ob 11h. Me je klicala Ljubljana danes popoldne in tudi njej 11h ustreza, ker ima potem z Jakobom P.

Mirani se dobiva mi2 pred bežigrajsko knjižnico na Einspilerjevi ob 10.30, potem pa na poti pobereva še ljubljano, če ti je ok. Sicer pa imaš moj gsm in jaz tvojega, sva na vezi !

Lumpa: Prideš jutri zraven ? Daj, malo čveka in rekreacije obenem.
Oktoberka: Čestitam za 4 meseceuser posted image  Zdaj vem zakaj si včeraj spraševala o GHuser posted image

Scuba: A daje mogoče Lana inštrukcije "kako prespati noč" ? Tle pri nas imamo enega, ki bi rabil tečaj, lekcija bi bila po moje premalouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 799
13.2.2008 20:14:05   
Rozmarinka
Zalbi: Ja Zbilje so zakon za kofetkanje. Škoda ker je predaleč za vozičkat in moraš tja nujno z avtom ! Bi bila drugače tudi jaz večkrat tam.Med vikendi pa obupna gneča. Skoraj ne dobiš za sedeti, če je sončno vreme... 

Lumpa: kaj je tista fora z racjigradom ? Sem malo pogledala pa ne štekam fore. Saj si me videla, sem blonduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?