Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 18:12:32
|
|
|
|
scubadiver
|
Joj Ljubljana te bom za ušesa ko te naslednjič vidim. seveda ti lahko limaš take dobrote k si tko suha da se boš prelomila
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 18:16:59
|
|
|
|
ljubljana
|
Sej jaz jih samo gledam.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 18:18:16
|
|
|
|
lumpa6
|
no zdej sm pa lačna
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 19:19:18
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ojla Mony...super te je spet brati. Pa kaj je to z nasimi malčki...toliko prehladov, kašljev, celo 6 bolezen smo imeli, da ne omenjam Jonasa. Upam, da bo pomlad bolj zdrava in da bi se Zoja hitro pozdravila ! Ko smo ze pri pomladi...na vaši ulici sem danes videla zvončke ! Skoraj pri vsaki hiši so ! Prav prijeten občutek. Ljubljana: hmm...tole pecivo pa noro zgleda. Jaz bi tisto vmesno, mislim da čokoladno. Si mi naredila lušte...grem ampak sem ziher da česa takega ne bom našla noter
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 19:20:32
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Ojla, kdaj se čmo dobit v četrtek ? Ob 11h, 11.30, 12h ? Dajte predlagat, meni paše ob 11.30...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2008 19:34:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 19:51:37
|
|
|
|
zalbi
|
tko, naš sonček že pančka - sanes je končno spet začela jesti - je bla zadnj dni čist nerazpoznavna k ni hotla jest, pa žlic pa konec - pa k je drgač tak jedec. srečanje - jst sem vsekakor za 10.30 ali 11h, sej vest Sara gre okoli 13h spat!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 20:55:09
|
|
|
|
MiRaNi
|
Rozmarinka: tudi pri nas so zvončki . Jaz bi lahko prišla na tvojo stran in greve skupaj do Fontane? Oktoberka: Imeli smo 6. bolezen. Ampak smo bili hitro in brez zapletov zdravi Ura srečanja: Meni ustreza od 11 ure naprej. Ljubljana: kaj pa, če bi gibanico prinesla na srečanje, da jo ocenimo Pri meni v hladilniku je polno piškotov. Čez vikend je bila na obisku teta in je prinesla cel pladenj. Nč grem po enga... Aja, Rozmarinka, lepo se imej jutri v službi
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 21:24:03
|
|
|
|
Rozmarinka
|
MiRaNi: Super ideja. Pridi na sončno stran Dunajske,ja . Bova skupaj privozičkali do Fontane, imam natančne koordinate Tisti tvoj smile v pisarni me je pa zlo nasmejal. Po moje bom še bolj klavrno izgledala... Punce, a ste vidle kakšno dobro vreme sem nam zrihtala ? V četrtek bo menda najlepše, dajmo max izkoristiti. Za tiste nizke temperature v petek pa nisem več jaz odgovorna Brr...spet komaj 3 nad nulo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 21:28:57
|
|
|
|
Rozmarinka
|
V petek bo pa tkole... (dežuram ).
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 12.2.2008 22:18:15
|
|
|
|
ljubljana
|
Pa kje dobite take dobre smeškote. Zdaj jo bom začela delat ker vsi moški spijo. Bom imela mir do 1.00 zjutraj. Pol bom, pa dol padla. Če bo kaj ostalo definitivno prinesem. Ne moram pa obljubit, ker jo ponavadi ekspresno pojejo.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 9:13:27
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, katera danes dežura da sem nas pobrala na drugi strani? Jaz sem tako dobre volje da me kr razganja. Lana je postavila nov rekord v spanju in je prespala celo noč. Od osmih do pol devetih zjutraj. Sem se ob sedmih zbudila in preverila če še diha. Bravo moj otročiček. Sej vem, da nas lahko še vse doleti in da lahko da ne bomo spali, ampak se moram veseliti sproti vsake fajn noči
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 9:25:00
|
|
|
|
MiRaNi
|
Scubadiver: Lana. Niki sem zadnjič pravla kako je Lana pridna in spi celo noč, pa se zdaj zgleduje po njej in se je danes zbudila samo 1X in to šele ob 5-ih zjutraj, nato pa je potegnila še do 7:30. Ampak ne smem je preveč hvaliti, ker potem ji v glavo stopi in se začne zbujat 3x na noč . Rozmarinka: ko dogovorimo uro srečanja se mi2 dogovorive za uro starta. OK? Še dobro, da imaš natančne koordinate, da ne bove iskale kot zadnjič, ko sve šle do Horsa Ker Nika spi svoj dopoldanski spanec grem jaz likat. Kaj čmo, če pa Rozmarinka ni bila za stvar, pa moram zdaj jaz
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 10:08:33
|
|
|
|
oktoberka
|
Men tud paše srečanje ob 11 h. Scuba nč mi nisi namorila s tožbami... Js sm tak človek da zna poslušat in mi nikol ni problama če mi kdo kej tazga pove... Tko da lahko naslednjič nadaljujeva Še posebi pa vem kako je če te neki žre- morš kar vsem povedat. S tem ni nč narobe. Zalbi greva skupaj jutr, a ne? Zarja ma pa dons 4 mesece Grem hitr pod tuš, ker morm pol mal pospravt, ker prideta ene dva desca pa naš star kavč, ker mi dobimo novega- juhu- po 2 mesecih čakanja! Nalin dans pa na žalost nimam časa tok pozn ker ob 12h že unadva prideta. Loh pa čez kake pol ure? Dej poklič če si za. Lp
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2008 10:24:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 12:06:45
|
|
|
|
ljubljana
|
Punce, gibanice ratala. Hvala za pozitivne misli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2008 12:18:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 13:39:26
|
|
|
|
ljubljana
|
Moram hitro nekaj napisat da nas na vrh vrže.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.2.2008 13:48:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 13:48:22
|
|
|
|
zalbi
|
oktoberka - ja super za jutri - ti bom na ZS poslala številko. A okol 10.30-bo vredu da pičiva. Drgač pa sem bla danes na zbilju - super je blo - sem bla z eno prjatlco k ma aprila rok (uh, tko kt jaz eno leto nazaj). Zarji - vse naj naj
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 14:19:14
|
|
|
|
oktoberka
|
oktoberka - ja super za jutri - ti bom na ZS poslala številko. A okol 10.30-bo vredu da pičiva. Ja, zmenjeno! Ti pa pošlji cifro!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 16:19:45
|
|
|
|
lumpa6
|
ojla punce kako ste? jaz sem končno doma, sva imela z mojim danes svoj dan, vam predstavim moje mesto http://rajigrad.myminicity.com/
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 16:20:44
|
|
|
|
lumpa6
|
zarji pa vse naj naj
< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 13.2.2008 16:23:09 >
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 20:10:36
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Helou babe ! Jaz sem preživela današnji "služben" dan. No, vam povem, da mi je bilo tistih par službenih uric čisto dovolj do septembra Je treba malo realnosti,da vidiš da so te neprespane noči in občasna utrujenost le poper na drugače odlično jed ! Kot sem razbrala smo zmenjene jutri ob 11h. Me je klicala Ljubljana danes popoldne in tudi njej 11h ustreza, ker ima potem z Jakobom P. Mirani se dobiva mi2 pred bežigrajsko knjižnico na Einspilerjevi ob 10.30, potem pa na poti pobereva še ljubljano, če ti je ok. Sicer pa imaš moj gsm in jaz tvojega, sva na vezi ! Lumpa: Prideš jutri zraven ? Daj, malo čveka in rekreacije obenem. Oktoberka: Čestitam za 4 mesece Zdaj vem zakaj si včeraj spraševala o GH Scuba: A daje mogoče Lana inštrukcije "kako prespati noč" ? Tle pri nas imamo enega, ki bi rabil tečaj, lekcija bi bila po moje premalo
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 13.2.2008 20:14:05
|
|
|
|
Rozmarinka
|
Zalbi: Ja Zbilje so zakon za kofetkanje. Škoda ker je predaleč za vozičkat in moraš tja nujno z avtom ! Bi bila drugače tudi jaz večkrat tam.Med vikendi pa obupna gneča. Skoraj ne dobiš za sedeti, če je sončno vreme... Lumpa: kaj je tista fora z racjigradom ? Sem malo pogledala pa ne štekam fore. Saj si me videla, sem blond
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?