|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 21:53:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: Mamice iz bežigrada
10.2.2008 22:03:59   
ljubljana
Nalin res lep avatar user posted image user posted image

Danes je bila pri nas na obisku moja sestra in mi je zelo pomagala. Ves čas je animirala starejša dva in v rokah nosila najmlajšega, tako da sem lahko jaz brez težav skuhala kosilo. Moj je bil namreč danes na turni smuki na Snežniku. Potem sta nas obiskala še dva mormona in nas poizkušala prepričati, da je njihova vera alfa in omega. Pa se jima nisem ravno pustila, (sem prof. teologije) in sem imela nekako vedno pripravljeno zanju kakšno zanjimivo vprašanje, tako da sta morala potem neprestano argumentirati. Kako so mi všeč take debate, kot kakšen debatni klubuser posted image user posted image . Zvečer je bil pa mali ves evforičen, tako, da je očka popokal starejša dva in ju odpeljal v Mc'Donalds (pri nas to naredimo enkrat na leto) tako da se je najmlajši umiril in sem ga dal spat. Zdej so vsi trije v postelji in veselo pančkajo. Jutri pa je nov sončen danuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 727
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 22:11:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
10.2.2008 22:58:56   
MiRaNi
A vse že spite?user posted image Pol bo pa Rozmarinka rekla, da mam samo jst večerne termineuser posted image

Nalin: super, da ste boljeuser posted image  in da ni nič hujšega

Neposredna povezava do sporočila: 729
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 22:59:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
10.2.2008 23:02:25   
MiRaNi
Jaz sem to opravila pred 2 uramauser posted image , zdaj pa jst ''visim'' na RRuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 731
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 23:03:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiRaNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
11.2.2008 9:19:13   
Rozmarinka
D'jutro BB ! Se javljam na moj dopoldanski turnus, ker večerne bolj izpuščam.
Se strinjate, da bi moral biti vsak mesec kakšen tak podaljšan vikend ???
Tista dva običajna vikend dneva sta meni premalo. Preden pospravimo, skočimo v trgovino po hrano za ves teden, pa skuhamo...je nedelja že tle, ponedeljek pa še prej...Skratka: prazniki so zakon! Še obnova naših: veliko smo vozičkali, se družili s prijatelji, stiskali in čisto malo pospravljali (imam dober izgovor in sicer čakam na en deževni dan, da se lotim). Drugače pa bo vsaj do četrtka lepo vreme, ženske ! Čakam sestrin sms, če se oglasi danes pri meni. Če ne pride  bom jaz danes definitivno kaj v Tivoli verjetno tam po 12h uri. Še javim tle na forum kako se bo razpletlo.Če se mi katera pridruži na klopci ali kofici v Čolnarni bom vesela družbe in čveka...

Neposredna povezava do sporočila: 733
11.2.2008 9:20:14   
scubadiver
Nalin samo da ste doma in da je Jonas bolš. Se mi je revček prav smilil. Najmlajši tle od vseh pa že po bolnicah user posted image . Sta pa res luškana tvoja cukerčka na avatarju user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 734
11.2.2008 9:36:03   
Rozmarinka
Ženskice, moja sestra pride jutri tako da sem danes frei. Če bo katera od KBM za Tivoli okoli 12h naj javi tle na forum da si izmenjava gsm cifre preko ZS, če jih še nimava izmenjanih. Jaz bom tam od ene 11h dalje....

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 735
11.2.2008 9:55:23   
scubadiver
Rožmarinka meni danes ne bo zneslo. Smo se cel vikend potepali naokoli. Moj dragi je celo včeraj predlagal  da smo doma in da pospraviva stanovanje ker je tko kot da bi nam bomba udarila. Pa se mi je zdelo bolš da gremo na izlet skupaj in jaz danes pospravim svinjak. Zdej pa mam k bom za vse sama user posted image .
Z veseljem pa izmenjam številke če se bo kdaj treba na hitro kaj zmenit.

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 736
11.2.2008 10:16:33   
Rozmarinka
Scuba, hvala za cifro ! Sem ti na ZS poslala mojo za prihodnje zmenke.

Neposredna povezava do sporočila: 737
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 11:17:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 738
11.2.2008 13:43:16   
oktoberka
Bogi Jonas! Revček se mi tok smili!

Rozmarinka, a jutri Tivoli? Dons sva bli na trebušnem plesu, tko da na žalost ni zneslo. Bi pa jutri z veseljem!Drgač pa Scuba.

Mi smo bli pa v sob na morju, včeraj pa na Bledu. Kok je bil krasen vikenduser posted image user posted image Prosim za še veliko takih!

Zdej grem pa kosilo kuhat. Zarja pa spi oblečena ob odprtem oknu, ker je v avtu ful lepo zaspala.

Lp, pa pokličte za jutr za eno šetnjo!

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 739
11.2.2008 14:34:17   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Nalin samo da ste doma in da je Jonas bolš. Se mi je revček prav smilil. Najmlajši tle od vseh pa že po bolnicah user posted image . Sta pa res luškana tvoja cukerčka na avatarju user posted image

Eh nič ni boljše, doma sva samo zato ker mu v bolnici itak ne morejo pomagatuser posted image danes je bila obupna noč spet se je davil kašljal in jokal od tega, ker ni moral normalno dihat.

oprosti ampak ali je lahko to oslouski kašeljuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 740
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 15:02:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
11.2.2008 15:47:53   
Rozmarinka
Čudovit potep po sončku in Tivoliju ! Je pasalo !

Nalin: oprosti ampak sem šele zdaj prebrala o vajinem dogajanju na infekcijski in današnji noči. Joj, revček upam da se bo  čimprej poštimalo tole z njegovim kašljem. Srečno jutri na kontroli  !

Oktoberka: jaz se jutri ne morem meniti za sprehod, ker pride sestra k meni, v sredo pa tudi ne, ker moram v službo (ja, prav ste prebrali). Sicer le za 2 urici ampak vseeno...mislim da ko pridem nazaj s tega sestanka, da bom znala še bolj ceniti tole našo porodniško.Sem pa za kakršnokoli varianto v četrtek !
Lahko se dobimo pri Fontani, lahko Tivoli, kjerkoli...

Zalbi: srečno tudi tebi jutri na tvoji diplomski predstavitvi pred študenti !
Kar pokaži mulariji kaj znašuser posted image

Me zdajle mika da bi udarila še en sprehod, pa bom raje prah pobrisala po stanovanju. Mi je Scuba vzbudila zjutraj slabo vestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 742
11.2.2008 16:10:16   
oktoberka
Sem pa za kakršnokoli varianto v četrtek !

Zmenjeno! Če ne bo snežilo!user posted image

Scuba kaj pa ti za jutri planiraš? Bi skupaj pičili mal na potep?

Neposredna povezava do sporočila: 743
11.2.2008 16:11:00   
oktoberka
Scuba zs sem ti poslala

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 744
11.2.2008 16:38:23   
Rozmarinka
Superca za četrtek !user posted image Če bo snežilo damo pa ketne gor in pridemouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
11.2.2008 17:07:53   
scubadiver
Ojla,

stanovanje spucano v skoraj v nulo. Sem prav zadovoljna. Edin po veži še nisem pospravila, ampak saj kaj mi pa mora ostati, da mi ne bo dolčas v naslednjih dneh user posted image  Sva se pa kljub temu z lano kakšno dobro uro potepali po sončku.

V četrtek jaz ne morem, sem zmenjena z novembrkami.

Oktoberka jutri pa z veseljem! Kam bi pa šli? Tle kje naokoli al bi pičili v Tivoli? Če bi šli kam tko da rabim avto, bi to morala vedet danes, vse ostalo pa se lahko dogovarjava sproti.

Neposredna povezava do sporočila: 746
11.2.2008 18:21:40   
oktoberka
Loh tud tle kje okol, pa pol na kakšnem kafe... Kdaj pa bi se prbližn zmenili?
Se slišva jutr-te pokličm, al pa msg pošljem, če bom prezgodnja, pa se zmenva- ker zdej grem mal se mojmu posvetituser posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 747
11.2.2008 20:17:39   
MiRaNi
Živjo BB!

Danes smo bili na sprehodu in kavici v ''našem'' Svetilniku. Sedela sem zunaj čeprav je pihal veter se je pasalo malo nastaviti soncu. Upam, da se me je sonce vsaj malo dotaknilo in skrilo podočnjake od neprespanih nočiuser posted image user posted image . Ko sem jaz tam pila kavo so bili še trije vozički. Ampak nobena KBM-jevka. Razen, če ni bila katera od tistih, ki jih še ne poznamuser posted image .

Nalin: Upam, da jutri napišeš kakšno lepo novicouser posted image

Zalbi: break a leg

Neposredna povezava do sporočila: 748
11.2.2008 21:05:18   
scubadiver
Oktoberka super. Sva na vezi jutri. Jaz bi šla tko da se malo otopli. Pred 11-to ali 12-to ne bi hodila. Kako se ti to zdi? No, pokliči me, al pa mi SMS-i pa se bova vse zmenili. Se veselim user posted image

Nalin&Jonas še naprej držim pestke za vaju. Dobr zrihtajta jutri na kontorli.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 749
11.2.2008 21:31:57   
zalbi
user posted image hvala da bste jutri mislila name. Ja sej bo...

Drgač pa včeraj katastrofa noč - zgleda da ji še zobki rastejo - k se slini v potokih... kašlja še zmeri, pa smrkla imam tudi ja...

četrtek - ja jst tut bi šla do fontane - sem šla danes - sem bla zmenjena s svojo bivšo svozičkarko (ima zdej punčko že od oktobra v vrtcu) - poletje pa smo skupaj prevozičkali.

nalin - držite se...

scuba - ja sej če ti je zmanjkal prahu za brisat se pa priporočam - pa še poln pasjih dlak mamo user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?